Παρασκευή 17 Μαΐου 2024

ΕΘΝΙΚΟΚΟΙΝΩΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ.

ΑΘΗΝΑ 17-5-2024.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

 

Το ψευτορωμέικο καθεστώς τής αστικής δημοκρατίας αποδεικνύει στην πράξη, κάθε μέρα που αγριεύει η θύελλα τής παγκόσμιας αναταραχής των εθνών, ότι είναι ένα διόλου ελληνικό προτεκτοράτο, ολότελα ενεργούμενο τού σιωνιστικού νεοταξισμού. Οι παγκοσμιοποιητές σταυρωτήδες Θεού και Ανθρώπου θέλουν να φέρουν τον φόβο, τον διχασμό μα και την υποταγή και τον χαλασμό των εθνών κι αυτό ακριβώς ζούμε. Οι έσχατες μάσκες τής υποκρισίας πέφτουν οριστικά. Τα θεμέλια τού εθνικού κράτους τρίζουν και οι διεθνιστές πάσης κομματικής μορφής, φιλελεύθεροι, αριστεροί, σοσιαλιστές και τα παραρτήματα τους ανταλλάσσουν υποκριτικές αντεγκλήσεις, ακολουθώντας όμως τις ίδιες προαποφασισμένες και μισελληνικές πολιτικές επιλογές.

 

Οι νεοταξικές πολιτικές δυνάμεις τής αστικής δημοκρατίας πράττουν παντού την συντριβή τού Εθνικού Κράτους, με πρώτη την Ελλάδα μας και ολάκερη την Χριστιανική και Λευκή Ευρώπη. Οι παγκοσμιοποιητές τύραννοι εφαρμόζουν με τούς πολιτικούς τους υπαλλήλους την εθνολογική αλλοίωση με την λαθροεισβολή, την διάλυση τής πρωτογενούς παραγωγής με τα βιολογικά όπλα πανδημιών και κλιματικής αλλαγής ως συνέχεια των οικονομικών δανείων και εξαρτήσεων, ενώ εσχάτως οι γεωπολιτικές και στρατιωτικές συγκρούσεις πνίγουν τις έσχατες ανάσες των λαών.

 

Η αυτάρκεια τού Εθνικού Κράτους περιορίζεται, οι οδοί των διεθνών μεταφορών κλείνουν, οι πρώτες ύλες γίνονται απλησίαστες, οι τιμές στην αγορά ακριβαίνουν. Την ίδια στιγμή αυξάνεται η ανεργία και η φτώχεια καλπάζει τόσο στην Πατρίδα μας Ελλάδα όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο. Παράλληλα το χάος που φέρνουν σκόπιμα οι καθεστωτικές πολιτικές δυνάμεις τού νεοταξισμού και το σάπιο νομικό καθεστώς που επιβάλλεται σκορπούν την εγκληματικότητα και την ανηθικότητα που κυριαρχούν σε βάρος τής ανθρώπινης ζωής. Και φυσικά η νέα Κερκόπορτα στα εθνικά μας ζητήματα ανοίγει ομοίως δημοκρατικά και διάπλατα.

 

Στο ζήτημα των Σκοπίων, συμφωνούντες και δήθεν διαφωνούντες με την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών, όλοι οι ψευτορωμιοί πολιτικοί αναφέρουν τα Σκόπια ως Βόρεια Μακεδονία υπερηφανευόμενοι ότι προστατεύουν τάχα την Μακεδονία μας από τούς Σλάβους σφετεριστές των Σκοπίων. Κι όμως, άπαντες όσοι προδότες υλοποιούν τη Συμφωνία έχουν αποδεχθεί δήθεν μακεδονική εθνότητα και γλώσσα. Τώρα πλέον που οι Σκοπιανοί με την νέα τους κυβέρνηση μιλούν προκλητικά και ευθέως για κράτος Μακεδονία, οι ελληνόφωνοι πολιτικοί μεταφέρουν την στημένη διαφωνία τους στο ζήτημα των μνημονίων με τα Σκόπια.

 

Είναι οι δωσιλογικές ρήτρες τής Συμφωνίας των Πρεσπών που αφορούν την είσοδο τής "Βόρειας Μακεδονίας" τους στην ΕΕ, την οικονομική συνεργασία Ελλάδος και Σκοπίων και την φύλαξη τού εναερίου χώρου των Σκοπίων από την Ελλάδα μας. Οι πολιτικοί λοιπόν τού εν Ελλάδι νεοταξισμού χωρίζονται ανάμεσα σε αυτούς που θέλουν να υπογράψουν τα μνημόνια και σε αυτούς που θέλουν να τα παγώσουν προσωρινά για να πιέσουν τάχα μου τα Σκόπια. Όσοι αποκαλούμενοι ως Πατριώτες μιλάνε για το σχίσιμο αυτών, εμείς οι Αληθινοί Εθνικιστές θα το πράξουμε. Εκείνοι ας το αποδείξουν γιατί στα μνημόνια κάποιοι σκύβανε για να περάσουν.

 

Στα Σκόπια ο προκλητικός νέος δεξιός πρωθυπουργός ξεμπροστιάζει τούς προδότες τού ψευτορωμέικου λέγοντας ότι δεν παραβιάζουν την Συμφωνία των Πρεσπών οι Σκοπιανοί αλλά η Ελλάδα και πώς δικαίως μιλάνε για Μακεδονία και Μακεδόνες καλώντας το ψευτορωμέικο σε συνεργασία. Κάποιοι μάλιστα δημοσιογράφοι στη δύσμοιρη Ελλάδα μας λένε ότι ορισμένοι δήθεν διαφωνούντες πολιτικοί, ερχόμενοι στην κυβέρνηση, γνώριζαν εκ των προτέρων τι θα συμβεί.

 

Στο ζήτημα τής Τουρκίας οι βάρβαροι ανατολίτες, αμέσως μόλις τέλειωσαν οι κουβέντες Μητσοτάκη και Ερντογάν, απέστειλαν πλήθος αεροσκαφών ναυτικής συνεργασίας και ελικοπτέρων τού τουρκικού στρατού προκειμένου να δείξουν τις αληθινές προθέσεις τους. Σε μία μόνο ημέρα έγιναν 11 παραβιάσεις τού ελληνικού εναέριου χώρου. Από την άλλη πλευρά, στην Ευρώπη το παρασκήνιο των προπαρασκευών τού τρίτου παγκόσμιου πολέμου θεριεύει.

 

Στην Σλοβακία επιχειρήθηκε η δολοφονία τού πρωθυπουργού Φίτσο ο οποίος όμως διέφυγε τού κινδύνου. Ο συγκεκριμένος πολιτικός είχε αρνηθεί τις υπερεξουσίες τού Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας και είχε συστήσει επιτροπή διερεύνησης τής σχέσης θανάτων και εμβολίων τού κορονοιού. Ο Σλοβάκος πρωθυπουργός είχε επίσης σκοπό να εξετάσει τα οικονομικά συμφέροντα τής διάθεσης των εμβολίων. Στο δε έτερο βιολογικό όπλο τής κλιματικής κρίσης, Έλληνες επιστήμονες λένε ξεκάθαρα ότι δεν τούς επιτρέπουν να πουν ότι δεν υπάρχει κλιματική κρίση και ότι είναι με τεχνητές παρεμβάσεις μία παράνοια για τον έλεγχο τής ανθρωπότητας.

 

Οι Ρώσοι με τούς Βρετανούς διώχνουν εκατέρωθεν στρατιωτικούς ακόλουθους και η Ευρωπαία Επίτροπος και επικεφαλής τού φιλελεύθερου Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος Λάϊεν κατηγορεί την Ρωσία για οικονομική αποσταθεροποίηση τάχα μου και πολιτικές παρεμβάσεις στην Ευρώπη. Αυτοί είναι οι υποτιθέμενοι εκφραστές των λαών τον οποίο επικαλούνται ως δημοκρατικό κοινοβουλευτικό τόξο προκειμένου να τον ρίξουν στην αγκάλη τού σατανά τής σιωνιστικής παγκόσμιας διακυβέρνησης. Όμως εκείνος που αγαπά αληθινά, υπηρετεί και προστατεύει το Έθνος του είναι Εθνικιστής και ο Εθνικισμός γεννήθηκε μαζί με τήν Πίστη, τον Πολιτισμό και την Ελευθερία στην Ιερή Ελλάδα μας.

 

Ο Έλλην έχει ως βιοθεωρία και κοσμοθεωρία του τον Ελληνορθόδοξο Εθνικοκοινωνισμό πού σημαίνει ξάστερα Πίστη στον Θεό και την Ελληνική Φυλή, Εθνική Ισχύς και Κοινωνική Δικαιοσύνη. Η ελευθερία τού Ελληνικού Έθνους και η αυθυπαρξία τής Ελληνικής Φυλής διαφυλάσσονται για εμάς τούς Έλληνες Εθνικοκοινωνιστές δίχως την παραμικρή νόθα παρέμβαση διεθνιστών και βαρβάρων. Η ανθρώπινη ζωή είναι ιερή και όσοι την παραβιάζουν αξίζουν μονάχα την θανατική ποινή. Στους αιθέρες και στην εθνική μας επικράτεια ευρύτατα δεν χωράνε μήτε εχθρικές δυνάμεις μήτε νεοταξικά κλιματικά πειράματα και λοιπά βιολογικά όπλα.

 

Η Ελλάς για εμάς τούς Αληθινούς Έλληνες Εθνικιστές και Εθνικοκοινωνιστές ανήκει απόλυτα και ολοκληρωτικά στους Έλληνες στην Πίστη, στο Αίμα και την Εθνική Συνείδηση, ομού και αδιαιρέτως. Μακεδονία, Ήπειρος, Θράκη, Πόντος, Ιωνία, Ίμβρος, Τένεδος είναι εδάφη ελληνικά και όπου βρίσκονται άπαντες οι ακρογωνιαίοι λίθοι τής Ελλάδος μας, εκεί ακριβώς βρίσκεται και η Ελλάς μας, από τα Αδριατικά Νερά έως τήν Βόρειο Ήπειρο και από το Μοναστήρι, την Γευγελή και την Αχρίδα έως τήν Ίμβρο, τήν Τένεδο και τον Πόντο. Ολάκερη η Αγία, Μεγάλη, Εθνικιστική και Αυτοκρατορική Ελλάς μας, ποτισμένη με θυσιαστικό αίμα Ελλήνων, θα δικαιωθεί.

 

Η πανώρια Ελληνίδα Γη και ο γεωφυσικός μας πλούτος θα καλλιεργηθούν, θα αξιοποιηθούν και θα ανθοβολήσουν εξασφαλίζοντας μας επισιτιστική αυτάρκεια και εθνικό εισόδημα. Ο πρωτογενής παράγοντας μαζί με την βιομηχανία και τον εμπορικό τομέα θα έρθουν σε χέρια απόλυτα ελληνικά. Οι δε εργασιακές διαφορές θα εκλείψουν. Εργάτες και Εργοδότες θα στηρίξουν και θα στηριχθούν από το Εθνικό και Λαϊκό Κράτος ημών των Ελλήνων Εθνικοκοινωνιστών με κοινωνική αξιοκρατία και εθνική ισοτιμία. Η Εθνικοκοινωνική Ελλάς μας θα στηριχθεί στον Έλληνα Νέο, στον Έλληνα Εργάτη, στον Έλληνα Στρατιώτη.

 

Η Αγία και Μεγάλη Ελλάς μας θα βγει αλώβητη από τις συμπληγάδες πέτρες τού νεοταξισμού. Εκείνοι που θα συντριβούν είναι οι παγκοσμιοποιητές και πάσης λογής βάρβαροι μισέλληνες διά τής αυτοκαταστροφικής αλαζονείας τους. Εμείς σε πόλεμο ξένο και τυραννικό δεν συμμετέχουμε. Ο Ενωμένος και Ανίκητος Ελληνισμός λευτερώνει μονάχα ελληνικές ψυχές και εδάφη ελληνικά, τιμώντας το Αίμα των Προγόνων μας. Έτσι ακριβώς όπως θα τιμήσουμε τούς Ήρωες τού Ποντιακού Ελληνισμού τής Γενοκτονίας που έπραξαν οι εγκληματίες Τούρκοι. Λευτερώνοντας τον Τραντέλληνα Πόντο μας όπως και κάθε Αιώνια Ελληνίδα Γη τής Αγίας, Μεγάλης, Εθνικιστικής και Αυτοκρατορική Ελλάδος μας. Ιδού ο Ισχυρός Ελληνισμός τής καρδιάς μας αγαπημένε μου ελληνικέ λαέ. Ελληνορθόδοξος Εθνικοκοινωνισμός, Πιστός Ελληνισμός και Εθνικός Στρατός.

 

 

Τρίτη 14 Μαΐου 2024

ΕΘΝΙΚΗ ΙΔΕΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΣΗΨΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ.

ΑΘΗΝΑ 14-5-2024.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

 

Η σήψη και η διαφθορά έχουν κατακλύσει την πολιτεία τού ψευτορωμέικου πού καμώνεται αναληθώς ότι είναι κράτος Ελληνικό. Οι ψευτορωμιοί πολιτικοί τής αστικής νεοταξικής δημοκρατίας με επικεφαλής τους την κυβέρνηση ξεπουλούν σπιθαμή προς σπιθαμή την αιματοβαμμένη Μαρτύρων και Ηρώων Ελληνίδα Γη μαζί με τα δικαιώματα και την ζωή τού σύγχρονου Ελληνισμού που στέκει ωστόσο ακίνητος, βυθισμένος μέσα στην αφύσικη και ατιμωτική εθελοδουλία του. Ο λαός μας μοιάζει παραζαλισμένος από τα συνεχόμενα δεινά που παρασέρνουν τα εθνικά, κοινωνικά και οικονομικά ζητήματα στο βάραθρο τού εθνικού αφανισμού μας.

 

Η γκρίνια και τα παράπονα δίνουν και παίρνουν αλλά κουκουλώνονται πίσω από φθηνές και δυστυχώς ανήθικες δικαιολογίες. Από τήν μία πλευρά αδέρφια μου κάποιοι εξ ημών βλέπουν την Ελλάδα μας βαθιά πληγωμένη και αδύναμη πού πρέπει οπωσδήποτε τάχα μου να σκύψει το κεφάλι πίσω από τούς τυραννικούς δυνατούς για να βρει τάχα ψωμί και ζωή ειρηνική. Και από την άλλη πλευρά κάποιοι άλλοι λένε πως δεν αξίζει τάχα μου να αντισταθούμε αφού είναι δήθεν αδύνατο να πάρουμε πίσω τις ζωές μας επειδή κανένας από τον χειμαζόμενο Ελληνισμό μας δεν σηκώνει το κεφάλι.

 

Όμως αγαπημένε μου ελληνικέ λαέ, αδέρφια μου, η Ιερή Ελλάς είναι πληγωμένη και αδύναμη διότι επιτρέψαμε εμείς οι ίδιοι τον ερχομό και την παραμονή στην ηγεσία τού Έθνους μας αυτών που δεν έχουν καμία σχέση μαζί του, που το απομυζούν, το λεηλατούν και το σκορπούν στον άνεμο. Σύμμαχοι σπλαχνικοί όμως δεν υπάρχουν. Σύμμαχοί μας καρδιακοί είναι μόνον ο Θεός και η Ελληνική Φυλή, εμείς πού αγαπούμε την Πατρίδα μας τιμώντας τις θυσίες των Προγόνων μας και αγωνιζόμαστε για την ζωή των παιδιών μας. Εμείς λοιπόν θα λευτερώσουμε την Πατρίδα μας από προδότες και βαρβάρους.

 

Ο δάσκαλος τού σύγχρονου Ελληνικού Εθνικισμού Ίων Δραγούμης είχε πει πως το Κράτος οφείλει να υπηρετεί το Έθνος και πως αν το Κράτος στενοχωρεί το Έθνος, πρέπει να το βγάλουμε από τις ζωές μας και να χτίσουμε νέο Κράτος, αληθινά Εθνικό, Λαϊκό και Δυνατό. Αυτό ακριβώς το Κράτος ήθελε ο Ίωνας Δραγούμης όταν αναφωνούσε Ζήτω το Έθνος, κάτω το κράτος. Όμως ο Ίωνας Δραγούμης μάς είπε ακόμη ότι όλοι μας πρέπει να αγωνιστούμε με την σκέψη ότι από εμάς μονάχα, από κάθε έναν εξ ημών, εξαρτάται η σωτηρία τής Ελλάδος. Είναι η εθνική μας ευθύνη να ανυψώσουμε το ηθικό μας ατσάλινο και το εθνικό μας φρόνημα όρθιο ώστε να ενωθούμε όλοι όσοι αγαπούμε τις Ιερές Παραδόσεις μας και την Ελληνική Φυλή για να την βγάλουμε από τις φλόγες που την απειλούν σήμερα. 

 

Ο Ελληνισμός μας δυστυχώς ατιμάζεται με την παράδοση τής εθνικής και εδαφικής μας ακεραιότητας στις διεκδικήσεις των γειτόνων μας που εστιάζονται στις προσωρινά αλύτρωτες ελληνικές πατρίδες και καλπάζουν σε βάρος μας εξαιτίας των ελληνόφωνων Εφιαλτών πολιτικών που ανοίγουν την σύγχρονη Κερκόπορτα. Ο πρωθυπουργός τής Αλβανίας που εδράζεται στη θέση τής μίας και μόνης Ελληνικής Ιλλυρίας με τις ανθελληνικές ενέργειες των προαιώνιων ψευτοσυμμάχων των δύο περασμένων αιώνων, ήρθε στην Πατρίδα μας και μίλησε στο κλειστό στάδιο τού Γαλατσίου μπροστά σε χιλιάδες Αλβανούς.

 

Ο Ράμα είπε μεταξύ άλλων ότι η Ελλάς ανήκει και στους Αλβανούς. Η δε αλβανική πρεσβεία μετά από αυτήν ακριβώς την επίσκεψη είπε πως θα ξεκινήσει πρόγραμμα εκμάθησης αλβανικής γλώσσας και κατόπιν αλβανικής λογοτεχνίας και ιστορίας για τα αλβανόπουλα που ζουν στην Ελλάδα. Την ίδια στιγμή στην Βόρειο Ήπειρο ο Ελληνισμός μας στερείται κάθε δικαιώματος στην θρησκεία, την γλώσσα, την παιδεία των προγόνων του και την ίδια την ελευθερία του, τη γη του, το σπίτι του, τη ζωή του. Οι Αλβανοί χρησιμοποιώντας τους Τσάμηδες που είναι ελληνόριζοι αλλά με προσκυνημένους μπροστάρηδες, ζητούν πάντα την Θεσπρωτία μας που την ονομάζουν Τσαμουριά οι θρασείς.

 

Η Βόρειος Ήπειρος έπρεπε να είναι ήδη αυτόνομη και ελληνοδιοίκητη από το 1914 με το διεθνές Πρωτόκολλο τής Κέρκυρας, όμως οι ψευτορωμιοί ουδέποτε το εφάρμοσαν. Από την άλλη πλευρά η εφημερίδα Mond Diplomatic αναφέρεται στον Ράμα κάνοντας λόγο για οικονομικά συμφέροντα που εμπλέκονται στον τουριστικό τομέα τής Χειμάρρας αλλά και για αλλοιωμένους καταλόγους ψηφοφόρων που περιλαμβάνουν ανύπαρκτους πολίτες λόγω θανάτων ή μεταναστεύσεων, λόγοι που επέβαλλαν όπως λέει η εφημερίδα την στοχοποίηση τού Μπελέρη.

 

Στα Σκόπια που οι ψευτορωμιοί πολιτικοί τού σάπιου καθεστώτος αποκαλούν "Βόρεια Μακεδονία" ακολουθώντας τυφλά την προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών, η νέα πρόεδρος που εξελέγη με το δεξιό κόμμα κατά την διάρκεια τής ορκωμοσίας της, όπως ακούσαμε, αποκάλεσε τα Σκόπια "Μακεδονία" ξεσηκώνοντας πλήθος υποκριτικών αντιδράσεων από την ελληνόφωνη κυβέρνηση, την επικεφαλή τής ευρωπαϊκής επιτροπής κι άλλους ψευτοσυμμάχους μας αλλά και Σκοπιανούς αξιωματούχους, σλαβόφωνους και αλβανόφωνους.

 

Όλοι τους επικαλέστηκαν την συνθήκη των Πρεσπών, το Σκοπιανό Σύνταγμα, τις καλές σχέσεις Ελλάδος και Σκοπίων και την είσοδο και παραμονή των Σκοπίων στους γνωστούς διεθνείς ψευτοσυμμαχικούς οργανισμούς. Όμως η Συνθήκη των Πρεσπών μιλάει ξεκάθαρα για δήθεν μακεδονική εθνότητα και γλώσσα, η δε ονομασία Βόρεια Μακεδονία δείχνει τις διεκδικήσεις των Σκοπιανών σε βάρος τής ελεύθερης Μακεδονίας μας όταν κανείς ψευτορωμιός πολιτικός δεν έχει υπερασπιστεί ποτέ τα δικαιώματα των Ελλήνων αδερφών μας που ζουν στα κατεχόμενα από τούς Σκοπιανούς ελληνικά εδάφη στο Μοναστήρι, την Δοϊράνη, την Γευγελή, την Αχρίδα και όχι μόνον που ο ίδιος ο πρώην Σκοπιανός ηγέτης Γκλιγκόροφ είχε παραδεχτεί την αρχέγονη ύπαρξη.

 

Ο πρωθυπουργεύων Μητσοτάκης επισκέφτηκε την Άγκυρα και συνομίλησε με τον Τούρκο Πρόεδρο Ερντογάν δίνοντας ισχνές απαντήσεις στους τουρκικούς ισχυρισμούς και αφήνοντας ορθάνοικτο το πεδίο στις διεκδικήσεις των Τούρκων σε βάρος μας. Ο Ερντογάν επανέλαβε όσα είπε ο ψευτομουφτής τής Ξάνθης λίγες ώρες πριν για την αναγνώριση τής δήθεν τουρκικής μουσουλμανικής μειονότητας στην ελεύθερη Θράκη μας και την ψήφιση τού μουφτή απευθείας από αυτήν, ζητώντας πρόσθετα δικαιώματα. Για τον Ελληνισμό όμως σε Ίμβρο, Τένεδο, Ιωνία και Πόντο που έχουν γενοκτονήσει οι Τούρκοι, ο Μητσοτάκης εξέφρασε απλώς ευχές παραδεχόμενος την μείωση του χωρίς να αποδώσει ευθύνες στους εγκληματίες Τούρκους.

 

Ισχνή αναφορά υπήρξε και στο θέμα τής μετατροπής τής Βυζαντινής Μονής τής Χώρας στην πολύπαθη Βασιλεύουσα μας Κωνσταντινούπολη σε τζαμί, με τον Ερντογάν να λέει με θράσος ότι οι Τούρκοι προστατεύουν την δήθεν δική τους κληρονομιά. Στα υπόλοιπα θέματα που έθεσε ο Τούρκος, ο ελληνόφωνος πρωθυπουργεύων μίλησε για δήθεν καλή συνεργασία στους λαθροεισβολείς που μάς στέλνουν οι Τούρκοι, για θετικό κλίμα στις βίζες που δίνει το ψευτορωμέικο στους Τούρκους επισκέπτες στα νησιά τού ανατολικού Αιγαίου που διεκδικεί η Τουρκία και για μια απλή διαφωνία στο ζήτημα τής Κύπρου μας. Όμως οι Τούρκοι κατεβάζουν στις ευρωεκλογές στην Ελλάδα μας εκ νέου τουρκικό κόμμα που ζητάει ελληνοτουρκική συγκυριαρχία και στη Θράκη μας όπως και στο ανατολικό Αιγαίο.

 

Κι ενώ συμβαίνουν όλες αυτές οι εθνικές υποχωρήσεις τής Ελλάδος, πραγματοποιήθηκε μια παγκόσμια έρευνα με τον διακριτικό τίτλο "Δείκτης Αντίληψης για την Δημοκρατία" με την συμμετοχή 63000 πολιτών από 53 χώρες μαζί με την Ελλάδα μας. Οι πολίτες σε πολύ μεγάλο πλειοψηφικό ποσοστό δήλωσαν την δυσαρέσκεια τους από την δημοκρατία, είπαν πως δεν ζουν σε ελεύθερα κράτη με δημοκρατικά δικαιώματα, εξέφρασαν παράπονα για την υγειονομική πρόνοια και την οικονομική κατάσταση και δήλωσαν ότι η μετανάστευση, προφανέστατα η λαθραία που τούς αντικαθιστά δημοκρατικά και νόμιμα τάχα, πρέπει να μειωθεί.

 

Πολύ σωστά, αφού ο εχθρός μας πλέον αποκαλύφτηκε πλήρως και οι ευθύνες μας είναι σαφείς. Να λάβουμε την Πατρίδα μας στα χέρια μας ως Ενωμένο Ελληνικό Έθνος άπαντες οι Αληθινοί Εθνικιστές και Πατριώτες. Η Ελλάς ανήκει απόλυτα και ολοκληρωτικά στους Αληθινούς Έλληνες που ανήκουμε και πιστεύουμε στο Θεό και την Ελληνική Φυλή με Αίμα και Εθνική Συνείδηση απόλυτα ελληνική. Ότι ο Αληθινός Έλλην αγαπά το Έθνος του και επομένως είναι οπωσδήποτε Εθνικιστής. Λαϊκός και Ελληνορθόδοξος Εθνικοκοινωνισμός, Πιστός Ελληνισμός και Εθνικός Στρατός θα αποδώσουμε κοινωνική δικαιοσύνη και εθνική ισχύ στην Πατρίδα μας άνευ ουδενός προδότη και βαρβάρου.

 

 

Παρασκευή 10 Μαΐου 2024

ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ.

ΑΘΗΝΑ 10-5-2024.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

 

Η Ανάσταση Τού Χριστού μας έγινε και φέτος με το Αναστάσιμο Φώς Τού Πατρός μας να πλημμυρίζει τις καρδιές μας. Χριστός Ανέστη και χρόνια πολλά!!! Τώρα πλέον καλούμαστε να σηκώσουμε το ανάστημα και να ανταποκριθούμε στο κάλεσμα Τού Χριστού και των προγόνων μας για να αναστηθεί η Αγία και Μεγάλη Ελλάς πού διατρέχει μέγα κίνδυνο αιωνίου σιγάσεως και αφανισμού.

 

Η Ιερά Ελλάς μας έχει ζωστεί ταυτόχρονα από τα βέβηλα πύρινα βέλη τής προδοσίας, τής βαρβαρότητας και τής αντίχριστης ανηθικότητας. Στα εθνικά μας θέματα οι μισέλληνες άρπαγες εδαφών και ψυχών ελληνικών προελαύνουν στα δήθεν ελεύθερα εδάφη πού διοικεί ο ελληνόφωνος πολιτικός νεοταξισμός. Άπαντες προτάσσουν δήθεν ειρηνική συμβίωση προσφέροντας διαιώνιση τής εθελούσιας υποταγής τού Ελληνισμού μας.

 

Στα κοινωνικά μας ζητήματα η φτώχια και η μιζέρια βαθαίνουν και γίνονται συνήθεια δήθεν αναπόδραστη και αναπότρεπτη ως συνθήκη ζωής τού ραγιά. Οι κοινωνικές πληγές προσμετρώνται μία προς μία όταν έρχονται οι εκάστοτε στημένες εκλογικές αναμετρήσεις κι ύστερα ξεχνιούνται. Και τούτο συμβαίνει διότι ο διχασμός δεν αφήνει περιθώρια συνεννόησης στο λαό μας, οι δε δήθεν σωτήρες μαζί με τούς τυράννους βαστούν το Γένος Αγίων και Ηρώων σκυφτό στα κελεύσματα τής σιωνιστικής παγκοσμιοποίησης. Η εγκληματικότητα και η ανηθικότητα βρίσκουν έδαφος γόνιμο και καλπάζουν. Τα φυντάνια αυτά επικρατούν παγκοσμίως, ακόμη και σε διεθνείς διαγωνισμούς είτε πολιτισμικούς είτε τραγουδιού για να μάς θυμίζουν τήν επικράτηση προς ώρας τού σατανά και τού νεοταξισμού του.

 

Ένα απέραντο χάος επικρατεί στην γεωπολιτική αυλή μας. Υπάρχουν ωστόσο κάποιοι άνθρωποι που πράττουν το ιερό χρέος τού απελευθερωτή Ελληνισμού πού φυλάττει προσκυνήματα και σηκώνει εθνικό φρόνημα και πίστη στις ελληνικές ψυχές. Αυτό ακριβώς που οφείλουμε να πράξουμε άπαντες. Στο Αναστάσιμο και Λαμπριάτικο μήνυμα τού Αρχιεπισκόπου Κύπρου κ.κ. Γεωργίου ακούσαμε τον Ελληνόψυχο Ιεράρχη να ζητά την εθνική ενότητα Ελλάδος και Κύπρου με τήν απελευθέρωση τής Μεγαλονήσου μας, ενώ αναφέρθηκε με αιχμές ενάντια στην εθνική μειοδοσία τού ψευτορωμέικου στο θέμα εισόδου τού Κοσσυφοπεδίου στην ΕΕ.

 

Ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου στηλίτευσε ακόμη την συμφωνία τού ψευτορωμέικου με τούς Τούρκους προκειμένου να αγνοηθεί η Κύπρος ενόψει των ελληνοτουρκικών σχέσεων και συνομιλιών και ζήτησε συμπαράταξη ολοκλήρου τού Ελληνικού Έθνους για να μην καταστούμε παρελθόν. Όμως οι πολιτικοί τόσο στην Μητέρα Ελλάδα όσο και στην θυγατέρα Κύπρο προσκυνούν τον τύραννο και μάς οδηγούν σε μικρότερη ελληνική Γη με λιγότερους και βαθιά χειμαζόμενους Έλληνες.

 

Στην Κύπρο μας η Τουρκία με τις κατοχικές αρχές που έχει εγκαταστήσει στα κατεχόμενα εδάφη τής Βορείου Κύπρου σχεδιάζει την δημιουργία δύο κρατών και την ενσωμάτωση τού κατεχόμενου τομέα στην τουρκική επικράτεια άνευ ελληνικών αντιστάσεων. Στην κατεχόμενη υπό των Τούρκων Βασιλεύουσα των Ελλήνων Κωνσταντινούπολη είδαμε με οδύνη τον Τούρκο Πρόεδρο Ερντογάν να μετατρέπει την Βυζαντινή Μονή τής Χώρας σε τζαμί και να αποπέμπει τον αρχιδιάκονο τού Πατριάρχη Βαρθολομαίου με σκοπό να εκβιάσουν οι Τούρκοι την συνδιοίκηση στην ελεύθερη Θράκη μας. Την ίδια στιγμή οι Τούρκοι πραγματοποιούν με την πλήρη πάντα ανοχή τού ψευτορωμέικου άσκηση διασωστική στο κέντρο τού Αιγαίου και συμμετέχουν σε διεθνείς ψευτοσυμμαχικές στρατιωτικές ασκήσεις από την ανατολική Μεσόγειο έως το Αιγαίο και από το Αιγαίο έως τήν Μαύρη Θάλασσα.

 

 Όλα αυτά γίνονται καθοδόν προς τήν συνάντηση Μητσοτάκη και Ερντογάν στις 13 Μαΐου στην Άγκυρα. Ο πρωθυπουργός τής Αλβανίας Ράμα έρχεται στην Πατρίδα μας για να μιλήσει μπροστά σε χιλιάδες Αλβανούς στο κλειστό γήπεδο τού Γαλατσίου, όταν στην κατεχόμενη Βόρειο Ήπειρο μας ο Ελληνισμός χάνει διαρκώς εθνικά, θρησκευτικά και περιουσιακά δικαιώματα. Κι όλα αυτά ενώ το Πρωτόκολλο τής Κέρκυρας περί αυτονομίας τής Βορείου Ηπείρου μας από το 1914 ουδέποτε εφαρμόστηκε.

 

Από την άλλη πλευρά ο ελληνόφωνος υπουργός εξωτερικών ελπίζει λέει μετά από τις τελευταίες εκλογές στην "Βόρεια Μακεδονία" με την εκλογή τού εκείθεν δεξιού κόμματος να τηρήσουν οι γείτονες την Συμφωνία των Πρεσπών. Να τηρήσουν οι σφετεριστές τής Μακεδονίας μας και κατακτητές ελληνικής γης σε Μοναστήρι, Δοϊράνη, Αχρίδα και ευρύτερα τήν προδοτική συμφωνία που αναγνωρίζει δήθεν μακεδονική γλώσσα και εθνότητα... Οι βάρβαροι γείτονες μας εδραζόμενοι επί ελληνικών εδαφών μπορούν να προασπίζονται όπως λένε με θράσος τήν δήθεν γη των προγόνων τους. Εμείς δεν μπορούμε να απελευθερώσουμε γη Ελληνική όταν ζητούν να μάς αρπάξουν κι άλλη.

 

Στην νεοταξικά και πολιτικά κατεχόμενη Ελλάδα η ακρίβεια καλπάζει, η ανεργία αυξάνεται, η φτώχια βαθαίνει, ο Ελληνισμός μειώνεται και η λαθροεισβολή τον αντικαθιστά. Η ψηφιακή παρακολούθηση τού ελληνικού λαού με τον προσωπικό αριθμό ταυτοποίησης τού πολίτη, καθ’ οδόν για τον ερχομό τής κάρτας τού πολίτη και τού αντιχρίστου χαράγματος, έρχεται με νέα προαναγγελία προ ολίγων ημερών. Και στα πολεμικά μέτωπα σε Ουκρανία και Μέση Ανατολή ο ερχόμενος τρίτος παγκόσμιος πόλεμος προλειαίνεται μέσα από τη σύμπτυξη των μετώπων.

 

Η Ιερή Ελλάς φρονώ ότι θα σωθεί αλλά λίγο πριν καταστραφούμε ολοσχερώς. Διότι με την παρούσα πολιτική πορεία, θα το πω κατηγορηματικά, βαδίζουμε με βεβαιότητα στον αφανισμό. Το πολιτικό σύστημα είναι βαρίδι εχθρικό που υπηρετεί την εκκολαπτόμενη παγκόσμια σιωνιστική διακυβέρνηση. Η μόνη οδός σωτηρίας είναι ο αρχέγονος Ελληνικός Εθνικισμός μας. Η μόνη ελληνική οδός ελευθερίας και εθνικής μας αποκατάστασης είναι ο Ελληνορθόδοξος Εθνικοκοινωνισμός που σημαίνει πολύ απλά Πίστη στον Θεό και τον Έλληνα Άνθρωπο, Κοινωνική Δικαιοσύνη και Εθνική Ισχύς. Είναι το προσκλητήριο τού Τίμιου Εθνικιστικού Αγώνα να διασώσουμε και εν συνεχεία να στηριχθούμε στην Εθνική μας Ταυτότητα ώστε να αποκαταστήσουμε την εθνική μας κυριαρχία σε όλα τα επίπεδα.

 

Να λάβουμε στα χέρια μας τις πολιτικές αποφάσεις, τις πράξεις, τις γειτονιές μας, τον εθνικό μας πλούτο, τα εθνικά μας εδάφη, τα πάντα πλήρως αποκατεστημένα.  Να υπακούσουμε στην εντολή Θεού και Προγόνων και να εφαρμόσουμε το Εθνικό Προσκλητήριο ώστε το Έθνος των Ελλήνων να αναλάβει στα τίμια χέρια του το Κράτος. Οφείλουμε να φτιάξουμε Κράτος Εθνικό και Λαϊκό ως Κάστρο Δύναμης τού Ενωμένου Ελληνισμού. Αυτό σημαίνει πολύ απλά ότι παράταξη πολιτική, παράταξη αληθινά εθνική και λαϊκή υπάρχει μονάχα μία κι αυτή είναι η αδιαίρετη Ελλάς.

 

Ο κανόνας εθνικής ισχύος τού Ελληνισμού μας αναφωνεί στεντόρεια την μία και μόνη αλήθεια. Ένας Θεός, Ένα Έθνος, Ένας Λαός, μία Ενιαία, συμπαγής και Εθνικιστική Ελλάς. Ουδείς διεθνιστής προδότης και βάρβαρος εισβολέας ανάμεσα μας. Ουδείς Έλλην σκλάβος. Εθνικιστικός Αγών για μία Μεγαλύτερη Ελλάδα με περισσότερους Έλληνες. Αγία και Μεγάλη Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών και Εθνικιστών. Ότι ο Ενωμένος Ελληνισμός είναι οπωσδήποτε Ανίκητος. Όμως το προσκλητήριο αυτού τού Αγώνος δεν δίνεται ονομαστικά και με παρακάλια αλλά απευθύνεται σε όλους τούς Αληθινούς Έλληνες πανεθνικά, με τον Ιερό Εθνικό Σκοπό απαρασάλευτο. Χριστός Ανέστη. Κι ας αναφωνήσουμε συντόμως Ελλάς Ανέστη.

 


Τρίτη 30 Απριλίου 2024

Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΤΑΞΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.

ΑΘΗΝΑ 30-4-2024.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

 

Το κατοχικό καθεστώς τής αστικής νεοταξικής δημοκρατίας συνεχίζει την τακτική τής υποκρισίας προκειμένου να εξασφαλίσει την παραμονή τού ελληνικού λαού σε κατάσταση εθελούσιας υποταγής. Τα ζητήματα με τα οποία καταπιάνεται υποκριτικά το ψευτορωμέικο μαζί με τα θεσμικά του όργανα είναι τα εργατικά δικαιώματα και το αίσθημα τής δικαιοσύνης, ως δήθεν αποδείξεις υπάρξεως στο κατοχικό κράτος εθνικής και λαϊκής κυριαρχίας.

 

Φέτος λοιπόν οι πολιτικές δυνάμεις τής Ελλάδος μας αποφάσισαν να δώσουνε κυρίαρχο πνεύμα αναφοράς στον εορτασμό τής εργατικής Πρωτομαγιάς αλλά και τα εργατικά δικαιώματα που δοκιμάζονται σκληρά στις μέρες μας. Μιλάνε όλοι οι λεγόμενοι δημοκράτες για τούς μεγάλους θυσιαστικούς αγώνες που δόθηκαν στο παρελθόν. Ξεχνούν όμως δήθεν τυχαία να αναφέρουν ότι εκείνος που διασφάλισε τα δικαιώματα τής ελληνικής εργατικής τάξης και δημιούργησε ολόκληρο το ελληνικό εργατικό δίκαιο στην κυριολεξία υπήρξε ο Εθνικοκοινωνιστής Ηγέτης Ιωάννης Μεταξάς. Έπραξε δε τούτο ο Εθνικός Ηγέτης τού Ελληνισμού δίχως να χυθεί ούτε στάλα αίματος όπως συνέβη σε άλλα δήθεν ισχυρά κράτη. Κι αυτό συνέβη μόνον στην Ελλάδα.

 

Ο Ιωάννης Μεταξάς είχε ακούσει τις διακηρύξεις και τις διεκδικήσεις φιλεργατικών θέσεων με τις οποίες προσέγγιζε τούς Έλληνες εργάτες ο κομμουνιστής συνδικαλιστής Δημητράτος. Ο Εθνικός μας Ηγέτης αμέσως διαπίστωσε τις κοινές απόψεις και θέσεις επί τού εργατικού ζητήματος που τον συνέδεαν με τον Δημητράτο και ευθύς αμέσως τον κάλεσε στο γραφείο του. Ο Μεταξάς είπε στον Δημητράτο ότι συμφωνούν απόλυτα και τον ρώτησε εάν είναι σε θέση να κάνει τις εργατικές απόψεις νόμο τού κράτους με υπευθυνότητα. Ο Δημητράτος απάντησε στον Μεταξά ότι είναι έτοιμος και αποφασισμένος να το πράξει.

 

Ο Δημητράτος τοποθετήθηκε από τον Πρωθυπουργό Ιωάννη Μεταξά ως υπουργός εργασίας. Κι έτσι, με αυτόν ακριβώς τον τρόπο γεννήθηκε ολάκερο το Ελληνικό Εργατικό Δίκαιο με το οκτάωρο, τις υπερωρίες, την κοινωνική ασφάλιση, την δικαστική διαιτησία επίλυσης εργατικών διαφορών, τα πάντα. Η Εργατική Πρωτομαγιά έγινε φυσικά επίσημη κρατική ημέρα μνήμης και ο Δημητράτος τίμησε τον Μεταξά συμπαραταγμένος στο πλευρό του ως ένας από τούς πιο πιστούς Εθνικιστές Συναγωνιστές του. Όλα όσα παραθέτω τα γνωρίζω άριστα από την ίδια την εγγονή τού Δημητράτου που υπήρξε συνάδερφος μου.

 

Στις ημέρες τής νεοταξικής αστικής δημοκρατίας όλο το εργατικό δίκαιο που συνέταξε το Εθνικό Καθεστώς τής 4ης Αυγούστου καταστρατηγήθηκε και καταστράφηκε. Στην Πατρίδα μας σήμερα οι τιμές των αγαθών, ακόμη και των απολύτως αναγκαίων, είναι οι πιο ακριβές και οι αμοιβές των Ελλήνων εργαζομένων είναι οι πιο χαμηλές παγκοσμίως. Προσφάτως ειπώθηκε μάλιστα και μία ακόμη αλήθεια, ότι οι νέοι Έλληνες εργαζόμενοι απασχολούνται με μικρές αποδοχές που συμπιέζονται διαρκώς από το μειωμένο ημερήσιο ωράριο εργασίας. Πλήρης διάλυση λοιπόν τού εργατικού δικαίου όταν ο Ελληνισμός μας μειώνεται δημογραφικά, νέοι Έλληνες μεταναστεύουν και οι αλλογενείς λαθρέποικοι μάς αντικαθιστούν με πλήρη ευθύνη τού ελληνόφωνου νεοταξισμού.

 

Στο ζήτημα τής δικαιοσύνης παρακολουθήσαμε τα τεκταινόμενα με την δίκη για την πύρινη τραγωδία στο Μάτι. Μάθαμε ότι οι μόνοι που βρέθηκαν ένοχοι ήταν τα υπηρεσιακά στελέχη τής πυροσβεστικής υπηρεσίας και ένας ακόμη πολίτης, δίχως την απόδοση ευθύνης σε κανένα πολιτειακό παράγοντα. Ο Άρειος Πάγος ζήτησε την προσφυγή στο Εφετείο. Η δε Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων μιλάει για την Δικαιοσύνη που πρέπει να αποδίδεται με καθαρά δικαστικά και όχι πολιτικά κριτήρια. Ορθόν, ορθότατον. Δεν συνέβη όμως τούτο στην πολιτική δίωξη όπως τελικά αποδείχτηκε τής Χρυσής Αυγής. Και ο λόγος είναι σαφής. Η Ελλάς μέσα από διεθνείς συμβάσεις και μνημόνια δεν διαθέτει ίχνος εθνικής κυριαρχίας και τις εξουσίες ασκούν ξεκάθαρα οι νεοταξίτες εντολείς των ελληνόφωνων πολιτικών.

 

Η παιδεία, η υγεία, η εργασία, η κοινωνική δικαιοσύνη, όλα είναι διαλυμένα. Ο γεωφυσικός και παραγωγικός πλούτος υποθηκευμένος. Και ο Ελληνισμός διχασμένος και ηττοπαθής σέρνεται στον εθνικό αφανισμό του. Όμως λύση υπάρχει. Ο Μέγιστος των Ελλήνων Αλέξανδρος είχε πει ότι δεν υπάρχει τίποτα αδύνατο για αυτόν που θέλει να επιτύχει τον στόχο που έχει θέσει ο ίδιος. Το Ελληνικό Έθνος μπορεί να επιβιώσει ως Ζωντανό Έθνος μονάχα ως Μεγάλη Δύναμη Δικαίου και Ισχύος.

 

Το Ελληνικό Έθνος δεν είναι μία απροσδιόριστη έννοια. Είναι ο διαρκής και Μαχόμενος Ελληνισμός μας ως Ενωμένο και Ανίκητο Εθνικό Σώμα. Οι λαμπρές σελίδες δόξης που έχει γράψει η Ελληνική Φυλή από το λυκαυγές τής ιστορίας της μπορούν να επαναληφθούν σε μία και μόνη περίπτωση. Αν επιτέλους λάβουμε την ευθύνη που μάς αναλογεί για να γίνουν τα λόγια κάποτε πράξεις απτές και συνειδητές. Επιτέλους, κράτη ελεύθερα έχουν μόνον τα έθνη που ασκούν τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις τους αυτά τα ίδια μέσα σε πνεύμα ενότητος, με κοινό στρατηγικό σκοπό και με απόλυτη αγάπη και πίστη στα ιδανικά τους.

 

Έλληνας είναι εκείνος πού έχει καθάρια Πίστη, Αίμα και Εθνική Συνείδηση, ομού και αδιαιρέτως. Ο Έλληνας αγαπάει τον Θεό, την Ελληνική Φυλή και την Ελληνική Οικογένεια. Ο Έλληνας είναι οπωσδήποτε Εθνικιστής και θέτει ως ύψιστο Νόμο και στρατηγικό σκοπό το Δίκαιο τού Έθνους. Καμία συναλλαγή με προδότες διεθνιστές και βαρβάρους παγκοσμιοποιητές.

 

Ένας Θεός, Ένα Έθνος, μία Φυλή, μία Εθνική και Λαϊκή Ιδέα για τον Ελληνισμό μας. Λαϊκός και Ελληνορθόδοξος Εθνικοκοινωνισμός, Πιστός Ελληνισμός και Εθνικός Στρατός. Η Αληθινή Ελλάς χτίζεται με στυλοβάτες την Ελληνική Νεολαία, την Ελληνική Εργατική Τάξη, τον Έλληνα Στρατιώτη. Η Εθνική Ισχύς χτίζεται με την Κοινωνική Δικαιοσύνη και την Εθνική Ενότητα. Ιδού ο Ανίκητος Ελληνισμός μας. Κι αυτούς που μάς οδηγούν στον γκρεμό θα τούς συντρίψουμε.

 

 

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024

Ο ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΟΛΕΘΡΟΣ ΤΟΥ ΝΕΟΤΑΞΙΣΜΟΥ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥ.

ΑΘΗΝΑ 26-4-2024.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

 

Η ματαιόδοξη πορεία τής εθνικής ηττοπάθειας που έχει υποβάλλει στον ελληνικό λαό το καθεστώς τής αστικής δημοκρατίας οδηγεί τον Ελληνισμό μας στον βιολογικό όλεθρο που σκορπά ο σιωνιστικός νεοταξισμός. Η προπαγάνδα των ψευτορωμιών ενώπιον των ευρωεκλογών συνεχίζεται με την ίδια πάντα υποκρισία ακόμη και ετούτες τις άγιες ημέρες που ετοιμαζόμαστε εμείς οι Αληθινοί Έλληνες μέσα από τον σεμνό πνευματικό μας αγώνα να αποδώσουμε Τιμή ύψιστη στα Άγια Πάθη που υπέστη ο Πατέρας μας Ιησούς Χριστός και Θεός για την σωτηρία των σωμάτων και των ψυχών ημών από τούς διαχρονικούς σιωνιστές τυράννους και τούς διορισμένους υπαλλήλους τους.

 

Ο Χριστός μας σταυρώθηκε για να μάς σώσει από τις αμαρτίες των σωμάτων και των ψυχών μας και Τον ευχαριστούμε από τα βάθη τής καρδιάς και τής ψυχής μας. Όμως κι εμείς πρέπει επιτέλους να υποτάξουμε τον φόβο και τον ραγιαδισμό πού οδηγούν στην αποδοχή τής τυραννίας ως φυσιολογικής τάξεως πραγμάτων. Όχι, η άρνηση τής Πίστεως στον Θεό, την Πατρίδα, τήν Οικογένεια, την Φυλή και το Έθνος είναι προϊόν τής νέας αντιφυσικής, ανθρωποκτόνας και εθνοκτόνας τάξης πραγμάτων των σταυρωτήδων Θεού και Ανθρώπου.

 

Στις σύγχρονες και εσχατολογικές ημέρες που βιώνουμε οι εχθροί Θεού και Ανθρώπου έχουν μετατρέψει την κοινωνία τού δήθεν ελεύθερου έθνους σε μια αόρατη φυλακή δίχως κάγκελα στην οποία ο λαός συντηρείται με ψίχουλα, άνευ δικαιωμάτων και σκυμμένο κεφάλι. Οι πολιτικοί τύραννοι και οι θεσμικοί εκφραστές τους, δήθεν προστάτες τού λαού, πωλούν υποσχέσεις και παίρνουν την συνενοχή τού λαού με την παραμονή των τυράννων του στις θέσεις τους ως δήθεν ταγών του. Όμως η Πίστη μας δοκιμάζεται, οι ρίζες μας πριονίζονται, ο Ελληνισμός μας και τα παιδιά μας κλονίζονται, το Ελληνικό Έθνος ψυχορραγεί και η Πατρίδα μας χάνεται.

 

Τα πολιτικά κόμματα τού νεοταξικού καθεστώτος προβαίνουν ανενδοίαστα και εν μέσω τής τεχνητής κρίσης των αξιών που τα ίδια προκαλούν στις προεκλογικές μαζώξεις για την συσπείρωση των οπαδών τους προ των ευρωεκλογών. Είναι οι εκλογές αυτές που θα οδηγήσουν στην ασύνορη παγκοσμιοποίηση με τήν μετατροπή των κρατών σε πολυπολιτισμικές πολιτείες, με πρώτο το υπερκράτος τής Ευρώπης. Κατόπιν ο σιωνιστικός νεοταξισμός θα επεκτείνει το φαινόμενο σε ολόκληρο τον κόσμο με την παροχή των εξουσιών στους έως σήμερα ψευτοσυμμαχικούς οργανισμούς.

 

Στις οδυνηρές και σκοτεινές ημέρες τού καιρού μας ζούμε την εφαρμογή των σύγχρονων βιολογικών όπλων ενάντια σε συνειδήσεις και ψυχές από εκείνους που προσδοκούν την μείωση των ανθρώπων. Είδαμε την ονομαζόμενη αφρικανική σκόνη στους αιθέρες να καταλαμβάνει με αποπνικτική έξαρση ολάκερη την εθνική μας επικράτεια. Είναι εκείνη η σκόνη που προκαλείται με την αλόγιστη χρήση αεροψεκασμών και λοιπών τεχνολογικών μέσων που σκορπούν, όπως λέγουν έρευνες ανεξάρτητων ειδικών επιστημόνων, αυξημένες ποσότητες χημικών αερίων στην ατμόσφαιρα. Κάποιοι άλλοι συστημικοί επιστήμονες λένε ότι είναι φυσικό φαινόμενο που προκαλεί η λεγόμενη κλιματική κρίση.

 

Τα φυσικά φαινόμενα έχουν Πλάστη τον Θεό και τήν Αγάπη Του για τον Άνθρωπο. Τα τεχνητά φαινόμενα τού καιρού μας έχουν δημιουργούς τον σατανά τής παγκοσμιοποίησης και τούς οπαδούς του που θέλουν την υποταγή Πίστης και Έθνους. Κι έτσι είδαμε στον καιρό μας να λαμβάνουν υπουργικά χαρτοφυλάκια και κυβερνητικούς υπουργούς τόσο η κλιματική κρίση όσο και η ψηφιακή διακυβέρνηση τού ελέγχου ανθρωπίνων συνειδήσεων και συναλλαγών. Διότι στις ημέρες μας λαμβάνει σάρκα και οστά παράλληλα η συγκέντρωση όλων των αναγνωριστικών στοιχείων μας μέσα από μια νέα ενιαία ψηφιακή ταυτότητα που γίνεται το χάραγμα ταυτοποίησης τού φρόνιμου πολίτη στον αντίχριστο νεοταξισμό.

 

Οι πολιτικοί διώκτες τού αρχέγονου Ελληνικού Εθνικισμού μας μαζί με κάποιους πειθήνιους αυτόκλητους πατριώτες, επιδίδονται στην προσέλκυση ψηφοφόρων επιδιώκοντας να ξεχαστούν οι προκλήσεις τους σε βάρος Πίστης, Πατρίδος και Οικογένειας. Θέλουν να ξεχάσει ο Ελληνισμός τούς ομόφυλους γάμους, την ακρίβεια και την πτώση τής εφοδιαστικής αλυσίδας με την καταστροφή τής εθνικής παραγωγικής μηχανής και τις κατασχέσεις των γεωφυσικών μας πόρων από τούς εντολοδότες τους.

 

Την ίδια στιγμή κάποιοι εκπλήσσονται τάχα με την τραγική κατάσταση διάλυσης στην οποία έχει περιέλθει ο τομέας τής υγείας και τα νοσοκομεία τής Πατρίδος μας. Κι όταν ο πόνος εγγίσει δικό τους άνθρωπο τότε γίνεται ευρύτερα γνωστό ότι τα νοσοκομεία μας δεν έχουν Μονάδες Αυξημένης Φροντίδας, ότι οι Μονάδες Εντατικής Θεραπείας δεν επαρκούν, ότι οι νοσηλευτές είναι ελάχιστοι και ότι οι κλίνες συμπληρώνονται με τα ράντσα και τα φορεία για να δοθεί κατάλυμα στους ασθενείς. Πλήρης σήψη και διάλυση τής υγείας σε βάρος τής ανθρώπινης ζωής. Αλλά στις προεκλογικές αντεγκλήσεις τα κόμματα τού δημοκρατικού κοινοβουλευτικού τόξου διαγωνίζονται για το ποιο θα επικρατήσει για να διαχειριστεί τούς ελάχιστους πόρους που έχουν απομείνει για τον πολιτικά υποταγμένο λαό.

 

Κατά τα άλλα, ας μην απορούμε πως χάσαμε την εθνική μας κυριαρχία, πως απειλούμαστε ξανά εδαφικά και πως λιγοστεύουμε πληθυσμιακά όταν η ανηθικότητα, η εγκληματικότητα και η λαθροεισβολή απλώνονται. Πολύ απλά, είναι η εγκατάλειψη τής πίστης τού Ελληνισμού μας προς τα ιδανικά του και η εφήμερη προσδοκία ταπεινών εφήμερων απολαύσεων. Είναι ο εθελούσιος ραγιαδισμός που επιτρέπει στην προδοσία να άρχει στην Γη τού Φωτός πού αργοσβήνει.

 

Φτάνει πια. Επιτέλους αγαπημένε μου λαέ, δεν έχεις περιθώρια άλλης προσμονής στο τίποτα. Ο Αληθινός Έλλην που αξίζει να ζει είναι αυτός που πιστεύει στην Αλήθεια και συντρίβει το ψέμα. Είναι αυτός που αγαπάει το Θεό, την Ιερή Ελλάδα, την Ελληνική Φυλή, την Ελληνική Οικογένεια. Είναι ο Έλλην και η Ελληνίδα που τιμούν τον Σταυρωθέντα Υιό Τού Πατρός Θεού μας Χριστό και τις θυσίες τού Σταυρωμένου Πιστού Ελληνισμού που μάχεται για τις Αξίες τής Φυλής μας. Είμαστε Έλληνες Ορθόδοξοι Χριστιανοί και Εθνικιστές κι έτσι θα πορευτούμε στον βίο μας έως την οριστική Νίκη τής Αγάπης και τής Αλήθειας.

 

Το χρωστάμε οπωσδήποτε στο Θεό, στους Προγόνους μας και στα παιδιά μας. Διότι η Ιερή Ελλάς μας είναι η Πατρίδα Θεού, Αγίων και Ηρώων Εθνομαρτύρων και η Ιερή Αποστολή μας είναι η αναγέννηση των ριζών μας μέσα από τις Παραδόσεις μας και την διαιώνιση τής Ελληνικής Φυλής. Είναι η αποκατάσταση τής Πατρίδος και τού Έθνους μας μέσα από μία μεγαλύτερη Ελλάδα με περισσότερους Έλληνες. Είναι η κληροδότηση αυτής τής Αληθινής Ελλάδος στα ελληνόπουλα παιδιά μας για να ανταποκριθούν με τούς δικούς τους αγώνες σε μία ακόμη καλύτερη Πατρίδα. Διότι η Ιερή Ελλάς μας ανήκει στους Έλληνες που την τιμούν και την αγαπούν με την ψυχή και το σώμα, με την Πίστη, το Εθνικό Φρόνημα και τον Εθνικό τους Αγώνα ταυτόχρονα.

 

Ο Έλληνας που πιστεύει και αγαπά την Ελλάδα ταυτίζεται με ολάκερο τον Ελληνισμό ως ενιαίο Εθνικό Σώμα και είναι οπωσδήποτε Εθνικιστής. Είναι ο Έλλην που συντάσσεται με την Ελλάδα τής καρδιάς του απόλυτα και ολοκληρωτικά για κοινωνική δικαιοσύνη και εθνική ισχύ. Είναι ο Έλλην που εκφράζει τον Ανίκητο Ενωμένο Ελληνισμό. Πιστός Ελληνισμός, Λαϊκός και Ελληνορθόδοξος Εθνικοκοινωνισμός και Εθνικός Στρατός θα αναστήσουμε την Αληθινή Ελλάδα μας ενάντια σε προδότες και παγκοσμιοποιητές τυράννους. Ο κυρίαρχος ανθρωπισμός τού Ελληνικού Εθνικισμού θα συντρίψει δια παντός τον βιολογικό όλεθρο τού σιωνιστικού νεοταξισμού. Καλή Ανάσταση Χριστού και Ελλάδος αδέρφια μου!!!

 

 

Τρίτη 23 Απριλίου 2024

ΕΘΝΙΚΗ ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΝΟΧΗ. Η ΕΛΛΑΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ.

ΑΘΗΝΑ 23-4-2024.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

 

Οι παγκοσμιοποιητές τύραννοι εγείρουν πολιτικές και κοινωνικές ανισότητες και αναταραχές μέσα στα δήθεν ελεύθερα έθνη. Το ρωσοουκρανικό ζήτημα, η Μέση Ανατολή, τα τρομοκρατικά χτυπήματα και από κοντά η μεθοδευμένη φτωχοποίηση δημιουργούν αντιφατικές εκτιμήσεις που θεωρούν βέβαιο τον επερχόμενο τρίτο παγκόσμιο πόλεμο. Μέσα στην ίδια χρονική συγκυρία σημειώνονται συγχρόνως η αύξηση των στρατιωτικών δαπανών στις προσωρινά μεγάλες δυνάμεις μαζί με την γενικευμένη σε παγκόσμιο επίπεδο συρρίκνωση των οικονομικών προγραμμάτων, αποθεμάτων και συναλλαγών.

 

Οι ενορχηστρωτές τής παγκόσμιας σιωνιστικής διακυβέρνησης θέτουν σε εφαρμογή την ναρκοθέτηση των εναλλακτικών πολιτικών επιλογών προκειμένου να εμφανίσουν την διαστροφή τους ως δήθεν μόνη ορθή επιλογή. Ο φόβος, η νάρκωση των εθνικών συνειδήσεων και ο αφανισμός των ελεύθερων μαχητών τής πίστης και τής φιλοπατρίας είναι τα όπλα τής παράνοιας που φέρνουν εκτεταμένο όλεθρο.

 

Οι ΗΠΑ ψήφισαν στο αμερικανικό κοινοβούλιο των αντιπροσώπων την συνέχιση τής ενίσχυσης σε στρατιωτικό εξοπλισμό σε Ουκρανία, Ισραήλ και Ταϊβάν έναντι τού στρατοπέδου τής Ρωσίας, τής Κίνας και των συμμάχων τους. Στην Ευρώπη και ολάκερη τη Δύση υπάρχει μια υποκριτική συμπεριφορά που οδηγεί στην πρόταση τής αυτοσυγκράτησης που εξαιρεί όμως τούς νεοταξίτες και επιζητεί την πτώση των αντιπάλων τους.

 

Στην Ιερή Ελλάδα μας οι υπηρεσίες ασφαλείας τής χώρας είναι όπως μαθαίνουμε σε εγρήγορση προκειμένου να αποτραπεί η είσοδος εξτρεμιστών ισλαμιστών και παράλληλα έχουν τεθεί σε καθεστώς ασφάλειας οι Ισραηλινοί ενώ παρακολουθούνται οι καταυλισμοί των λαθρομεταναστών. Και τούτο συμβαίνει επειδή ήδη οι ισλαμιστές λαθρέποικοι υφίστανται σε μεγάλο αριθμό στρατευμένων μαζών ερχόμενων στην Ελλάδα εκ Τουρκίας και προς ενσωμάτωση από το πολιτικό ψευτορωμέικο προκειμένου να αντικαταστήσουν τον Ελληνισμό μας που αργοπεθαίνει δημογραφικά.

 

Την ίδια στιγμή ο Ερντογάν σε συνάντησή του με τον επικεφαλής τής Χαμάς Χανίγια πρότεινε την μετακόμιση τής έδρας τής ισλαμιστικής οργάνωσης στην Κωνσταντινούπολη. Σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα μεταξύ Ελλήνων και Τούρκων εκπροσώπων έγινε κουβέντα για την δρομολόγηση των παραπλανητικών δήθεν μέτρων οικοδόμησης εμπιστοσύνης όταν οι Τούρκοι απαιτούν και οι ψευτορωμιοί υποχωρούν σταθερά σε Θράκη και Αιγαίο. Κάποιες πληροφορίες ωστόσο θέλουν την Τουρκία που αυτοπροβάλλεται ως διαμεσολαβητής των αντιμαχόμενων στρατοπέδων, να συναντά την ακύρωση επικείμενης επίσκεψης τού Ερντογάν στις ΗΠΑ λόγω τής επισκέψεως τού ηγέτη τής Χαμάς στην Τουρκία.

 

Μέσα σε αυτό το κλίμα σημειώνεται παγκοσμίως ραγδαία αύξηση των στρατιωτικών δαπανών. Όμως την ίδια στιγμή η Ευρωπαϊκή Ένωση θέτει δημοσιονομικούς περιορισμούς και πάγωμα ενισχύσεων με αυθαίρετη παρακράτηση λαϊκών χρηματικών εισφορών για την επιβολή κανόνων περιορισμού έως εξοφλήσεως τού διαβόητου δήθεν εθνικού χρέους πολιτικών, κερδοσκόπων και σιωνιστών τοκογλύφων. Οι περιορισμοί αυτοί αφορούν σαφέστατα και την Ελλάδα για τα έτη 2024 έως 2027.

 

Ο Ρώσος υπουργός εξωτερικών Λαβρόφ κατηγορεί με σαφήνεια τις ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ ότι στηρίζουν την Ουκρανία με εμμονικό στρατηγικό στόχο την Ρωσία και προκαλούν παγκόσμια σύγκρουση πυρηνικών δυνάμεων. Οι νεοταξίτες τής Δύσης δεν έχουν απέναντι τους κάποιον εθνικοσοσιαλιστή στόχο όπως είχαν στον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο τον Χίτλερ. Η στόχευση ωστόσο όλων των παγκόσμιων πολέμων και πτωχεύσεων είναι πάντα το ίδιο σκοτεινό έργο που λέγεται παγκοσμιοποίηση. Η παγκόσμια διακυβέρνηση είναι ο διαχρονικός σκοπός των Σιωνιστών Εβραίων.

 

Ο σκοπός ημών των Αληθινών Ελλήνων Εθνικιστών είναι η διατήρηση τής Θείας και Εθνικής Νομοτέλειας ακέραιης και αποκατεστημένης μακριά από τεχνητές συγκρούσεις. Ο Αρχέγονος Εθνικοκοινωνισμός ως πολιτική βιοθεωρία και κοσμοθεωρία έχει σαφέστατα ελληνική καταγωγή και σηματοδοτεί την ύπαρξη τής Πατρίδος, τής Πίστεως, τού Πολιτισμού και τής Ελευθερίας μέσα από την εθνική εγρήγορση και την κοινωνική συνοχή τού Ελληνισμού μας.

 

Η Αγία και Μεγάλη Ελλάς μας υπήρξε και θα ξαναγίνει Μεγάλη Δύναμη Δικαίου και Ισχύος. Πρώτος Εθνικοκοινωνιστής Ηγέτης στην πράξη τής κοσμοθεωρίας τού Ελληνισμού μας υπήρξε ο Μέγας Αλέξανδρος όταν απέναντι στις μεγάλες δυνάμεις τής εποχής του προέταξε την πολιτισμική υπέροχη και την πολεμική αρετή των Ελλήνων μέσα από την πίστη στο Θεό και την Σιδηρά και Ενωμένη Ελληνική Φυλή. Η Ελλάς τού Μέγιστου των Ελλήνων Αλέξανδρου έγινε Κοσμοκρατόρισσα, η μόνη που δεν μισήθηκε από κανέναν λαό όπως συνέβη με τις μεγάλες δυνάμεις τής διαβόητης σιωνιστικής παγκοσμιοποίησης.

 

Ο Ίων Δραγούμης αργότερα είπε ότι αγαπάει πολύ το Ελληνικό Έθνος και για αυτόν τον λόγο είναι Εθνικιστής. Ο Δραγούμης είπε ακόμη ότι αγαπάει πολύ τον άνθρωπο και επομένως είναι σοσιαλιστής και ότι θέλει να ενώσει τις δύο ιδεολογίες σε μία. Και ο Ιωάννης Μεταξάς έχτισε και στήριξε την Εθνικοκοινωνική Ελλάδα του με την συνοδοιπορία τής Ελληνικής Νεολαίας, τής Ελληνικής Εργατικής Τάξης και τού Έλληνα Στρατιώτη.

 

Ιδού αγαπημένε μου ελληνικέ λαέ ο Λαϊκός και Ελληνορθόδοξος Εθνικοκοινωνισμός που πιστεύω, εκφράζω και θα κάνω οπωσδήποτε  πράξη. Είναι η Ιδέα και η Φωνή τού Ενωμένου και Ανίκητου Ελληνισμού που στηρίζεται στις προγονικές ρίζες του, χτίζει την πιο Τρανή Ελλάδα με Πολιτισμό και Πολεμική Αρετή στο παρόν και διασφαλίζει το μέλλον τής Ελληνικής Φυλής εις τούς αιώνες των αιώνων. Είναι ο Ελληνισμός που χτίζει και κραταιώνει, αναπτύσσει και διασφαλίζει, σέβεται και λευτερώνει προσκυνήματα, μόχθους, ψυχές και εδάφη ελληνικά.

 

Ιδού η Αληθινή Ελλάς τής καρδιάς μας αδέρφια μου. Πιστός Ελληνισμός, Λαϊκός και Ελληνορθόδοξος Εθνικοκοινωνισμός, Εθνικός Στρατός. Έφτασε η ώρα. Μέσα από το πιο πυκνό σκοτάδι ανατέλλει το πιο λαμπερό και Ανέσπερο Φως. Καλή Αγία, Μεγάλη, Εθνικιστική και Αυτοκρατορική Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών και Εθνικιστών με δύναμή μας την Πίστη στον Θεό, την Πατρίδα και την Οικογένεια!!! Καλή Ανάσταση Χριστού και Ελλάδος!!!  Όλοι μαζί για μια Μεγαλύτερη, Ελεύθερη, Δυνατή Ελλάδα με περισσότερους Έλληνες.

 

 

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024

ΠΙΣΤΗ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΙΣΧΥΣ.

ΑΘΗΝΑ 19-4-2024.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

 

Το ψευτορωμέικο προσβάλει βάναυσα τα εθνικά ιδανικά τού Ελληνισμού μας που είναι η Πίστη, η Αγάπη και η Προσήλωση στο Θεό, την Ελληνική Φυλή και την Ελληνική Οικογένεια διότι αυτά ακριβώς τα ιδανικά αποτελούν την Εθνική μας Ταυτότητα και διασφαλίζουν την Ελευθερία και την Εθνική Ισχύ τού Ελληνισμού μας. Όμως το ψευτορωμέικο καθεστώς τής αστικής δημοκρατίας δεν είναι ελληνικό αλλά αναπόσπαστο τμήμα τού σιωνιστικού νεοταξισμού και όποιος δεν το αντιλαμβάνεται είναι είτε ανίδεος είτε ραγιάς και προδότης.

 

Στα εθνικά μας θέματα η σύγχρονη Κερκόπορτα έχει ανοίξει διάπλατα και το κατοχικό καθεστώς καταλύει και εκχωρεί στους παγκοσμιοποιητές τυράννους και τούς γειτονικούς μας βαρβάρους τα τελευταία κυριαρχικά δικαιώματα που έχουν απομείνει στον πολιτικά αποδεκατισμένο Ελληνισμό μας. Διότι όταν δώσεις δικαίωμα πολιτικού διαλόγου στον εχθρό που σού αφάνισε γη και ψυχές ελληνικές, αυτός θα επιστρέψει για να σού αρπάξει πολεμικά και τον Ελληνισμό πού σού απέμεινε.

 

Τήν ίδια στιγμή στο εσωτερικό μέτωπο ο λαός μας έχοντας υποστεί ήδη την δημογραφική μείωση, βλέπει ενώπιον των υποταγμένων του αντανακλαστικών να υπόκειται και σε μία λεηλασία των κοινωνικών του δικαιωμάτων, τού εργασιακού του μόχθου και τής εθνικής του ασφάλειας από ένα κράτος μισελληνικό και ανάλγητο. Η προετοιμασία για την διενέργεια των ευρωεκλογών συνεχίζεται και οι εχθροί μας καλπάζουν εντός των πυλών τού Εθνικού Κάστρου τής Φυλής μας.

 

Στην ελεύθερη Θράκη μας σημειώνεται η κάθοδος τού τουρκικού κόμματος Ισότητας, Ειρήνης και Φιλίας όπως αποκαλείται από τούς πράκτορες τής Άγκυρας για τρίτη φορά στις ευρωεκλογές με ηγέτη του έναν ιατρό ονόματι Χουσεΐν Μπαλτατζή. Το συγκεκριμένο κόμμα μιλάει ωμά και ξεκάθαρα για τούς στόχους του διεκδικώντας τουρκική μειονότητα και συνδιοίκηση στη Θράκη μας. Την ίδια στιγμή με εισήγηση τής Ντόρας Μπακογιάννη έγινε αποδεκτό το Κοσσυφοπέδιο από την κοινοβουλευτική συνέλευση τού Συμβουλίου τής Ευρώπης με τις ψήφους πλην μίας όλων των ελληνόφωνων ευρωβουλευτών.

 

Για να κατανοήσουμε το νόημα αυτής τής εθνοκτόνας ενέργειας αρκεί να αναφέρουμε ότι η Θράκη μας είναι για εμάς τούς Έλληνες ότι και το Κοσσυφοπέδιο για τούς Σέρβους. Το Κοσσυφοπέδιο είναι καθαρά σερβική γη που θέλουν να αρπάξουν οι Αλβανοί και οι ελληνόφωνοι ευρωβουλευτές συμπεριφέρθηκαν όπως θα συμπεριφερόντουσαν οι Σέρβοι αν υποστήριζαν τούς Τούρκους πράκτορες στη Θράκη μας. Το μόνο που μένει είναι η απόφαση των υπουργών τού Συμβουλίου τής Ευρώπης και φυσικά ορθώς αντέδρασε σκληρά μία Σέρβα ευρωβουλευτίνα.

 

Ιδού λοιπόν γιατί οι ψευτορωμιοί πολιτικοί υποκρίνονται στα λόγια ότι αντιστέκονται τάχα στους Τούρκους όταν ανέχονται και αποδέχονται σιωπηλά τουρκική μειονότητα, τουρκική γλώσσα, τουρκικές θρησκευτικές αρχές και συνδιοίκηση που ζητάνε πλέον οι Τούρκοι στη Θράκη μας. Το πνεύμα τής προδοσίας και η αντιπάθεια τους στο Έθνος και τήν Ορθοδοξία τούς παροτρύνει να πράττουν τα  ίδια τόσο σε βάρος μας όσο και σε βάρος των συμμάχων μας Σέρβων. Δεν είναι όμως μόνον οι Τούρκοι πού ορέγονται ελληνική γη. Είναι και οι Αλβανοί που βαστούν παράνομα τήν Βόρειο Ήπειρο μας και θέλουν να αρπάξουν και τήν Θεσπρωτία μας, κατά τούς Αλβανούς αποκληθείσα ως Τσαμουριά.

 

Παράλληλα στο ευρωπαϊκό συμβούλιο στις Βρυξέλλες οι ψευτοσύμμαχοι εταίροι των ψευτορωμιών μιλάνε για εξωτερικές σχέσεις με αιχμή την Ουκρανία, τήν Μέση Ανατολή αλλά και τις ευρωτουρκικές σχέσεις μιλώντας τάχα για οικονομική και γεωπολιτική σταθερότητα όταν ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος πλησιάζει στην τυπική γενίκευση του. Το ψευτορωμέικο ωστόσο στηρίζει προδοτικά πάντα την προσέγγιση Ευρώπης και Τουρκίας, ενώ έπονται ελληνοτουρκικές ή καλύτερα γραικυλοτουρκικές συναντήσεις με προφάσεις και αιτιάσεις μέτρων οικοδόμησης εμπιστοσύνης. Κι όλα αυτά όταν οι Τούρκοι επιθυμούν αρπαγή γης, ύδατος και εθνικής κυριαρχίας σε Θράκη και Αιγαίο με αποστρατικοποίηση διά τής απομάκρυνσης τού ελληνικού στρατού και εξοπλισμού συναντώντας την αποδοχή των ψευτορωμιών. Ήδη όπως μαθαίνουμε ελληνικός εξοπλισμός ακόμη αποστέλλεται στην Ουκρανία και στις 13 Μαΐου αναμένεται η επίσκεψη τού ελληνόφωνου πρωθυπουργεύοντα στην Άγκυρα.

 

Το ψευτορωμέικο στο πλευρό πάντα των δυτικών ψευτοσυμμάχων τού σιωνιστικού νεοταξικού στρατοπέδου στηρίζει ανοικτά το Ισραήλ στην αντιπαράθεση του με το Ιράν, όταν οι φωνές τής υποκρισίας μιλάνε για αυτοσυγκράτηση τήν ώρα που τα αντικρουόμενα στρατόπεδα αναφέρονται ξεκάθαρα στη χρήση πυρηνικών όπλων. Η κρίση διευρύνεται γεωπολιτικά όταν στο ζήτημα τής έκρηξης τού αγωγού φυσικού αερίου nord stream στη Μαύρη Θάλασσα αποδεικνύεται η εμπλοκή τής Ουκρανίας αντί τής Ρωσίας μετά από πολύ καιρό.

 

Στο μεταξύ τα πολεμικά μέτωπα τόσο στην Ουκρανία όσο και στη Μέση Ανατολή έχουν συμβάλλει καθοριστικά στην ακρίβεια τιμών και στις ελλείψεις αγαθών παγκοσμίως, κυρίως στα καύσιμα, τα είδη διατροφής και κάθε βασικό αγαθό στην Πατρίδα μας και σε όλα τα δήθεν ελεύθερα έθνη. Αιτία είναι το κλείσιμο των διαμετακομιστικών οδών μεταφοράς εμπορευμάτων και φυσικά η σκόπιμη εγκατάλειψη από το ψευτορωμέικο τής εθνικής μας παραγωγής και τού γεωφυσικού μας πλούτου.

 

Τήν ίδια στιγμή λαμβάνουν χώρα απεργιακές κινητοποιήσεις που ζητούν αυξήσεις μισθών, πάταξη αισχροκέρδειας, μείωση τής ακρίβειας και επαναφορά συλλογικών συμβάσεων εργασίας. Μιλάμε ουσιαστικά για το εργατικό δίκαιο και τα δικαιώματα των Ελλήνων Εργατών πού καθιέρωσε ο Εθνικοκοινωνιστής Εθνάρχης Ιωάννης Μεταξάς, υπερασπίστηκε ο Εθνικιστής Γεώργιος Παπαδόπουλος και γκρέμισαν με δημοκρατικά νομοσχέδια οι προδότες πολιτικοί τής σιωνιστικής αστικής δημοκρατίας. Είναι οι ίδιοι πολιτικοί που κατάργησαν με μνημόνια και λοιπές διεθνείς συμβάσεις και συμφωνίες την εθνική μας κυριαρχία, αυτοί που ιδιωτικοποίησαν τα έσοδα ακόμη και τού τουρισμού σε πολιτισμικά μας μνημεία όπως η Ακρόπολη, αυτοί που ξεπούλησαν τα εθνικά μας θέματα, αυτοί που μάς οδηγούν σε μία μικρότερη Ελλάδα δίχως Έλληνες.

 

Έλληνες, θα σωθούμε ίσως την τελευταία στιγμή. Όμως έχουμε ιερή υποχρέωση έστω κι έτσι να σταματήσουμε την πτώση τού Ελληνικού Έθνους στον γκρεμό. Το οφείλουμε στο αίμα των προγόνων μας που κύλησε στον βωμό τής λευτεριάς μας και στα παιδιά μας, στα ελληνόπουλα που ζητούν την συνέχεια τής Ελληνικής Φυλής όπως ακριβώς επιτάσσει η ύψιστη κληρονομιά ζωής τού Γένους μας. Αγαπημένε μου ελληνικέ λαέ, αδέρφια μου Αληθινοί Έλληνες, Πιστοί στον Θεό, τήν Ελληνική Φυλή και τήν Ελληνική Οικογένεια, ήρθε η ώρα να προβούμε στην αληθινή απελευθέρωση τής Ιερής Ελλάδος μας.

 

Είναι η Πίστη στα Ιδανικά τού Αρχέγονου Ελληνισμού μας και ο τρανός πόθος, η δίψα μας για ελευθερία που μάς οδηγούν στην οδό τής Εθνικής Ισχύος. Ότι ο Αληθινός Έλλην οδηγείται από την ορμή και την αγάπη του για το Ελληνικό Αίμα και την Εθνική Συνείδηση ομού και αδιαιρέτως στην κατάκτηση τής ζωής τού Αθάνατου Ελληνισμού. Διότι θέλει οπωσδήποτε Αρετή και Τόλμη ο Εθνικιστικός Αγών μας που απαιτείται με αγάπη στο Έθνος που μάς κοιτάζει ευθεία μέσα στα μάτια με το βλέμμα των παιδιών μας.

 

Κι αυτός ο Πιστός Έλλην είναι το δίχως άλλο Εθνικιστής. Το δε Κράτος έχει νόημα ύπαρξης μόνον όταν είναι πλέρια ελληνικό, όταν αγαπά και υπηρετεί το Ελληνικό Έθνος απόλυτα και ολοκληρωτικά. Προδότης και βάρβαρος ανάμεσά μας ουδείς χωρά. Και η Ιερή Οδός τής Αληθινής Ελλάδος σχηματίζεται νικηφόρα από τον Λαϊκό και Ελληνορθόδοξο Εθνικοκοινωνισμό μας, τον Πιστό Ελληνισμό μας και τον Φρουρό Εθνικό Στρατό μας. Για την Αγία και Μεγάλη Ελλάδα τής καρδιάς μας, μεγαλύτερης με περισσότερα ελληνόπουλα. Για την Ανατολή τής Χρυσής Αυγής τού Ελληνισμού μας.