Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2013

ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ Νο 2

Η νέα παγκόσμια δικτατορία είναι πια γεγονός!!

Ο πόλεμος γίνεται πλέον για ποιός ελέγχει τις πληροφορίες.. ΟΧΙ για όπλα, λεφτά αλλά για εξουσία, στον ΈΛΕΓΧΟ.
   Ηλεκτρονικά δεδομένα! Γίνεται πόλεμος έξω, παγκόσμιος πόλεμος. Και δεν πρόκειται για το ποιός έχει τις περισσότερες σφαίρες αλλά για το ποιός ελέγχει τις πληροφορίες... 

Τι βλέπουμε, τι ακούμε, πως δουλεύουμε, πως σκεφτόμαστε.


    Όλα εξαρτώνται από τις πληροφορίες!!
Πόλεμος για τον έλεγχο του μυαλού και του σώματός μας.
Οι αρχιτέκτονες της ΝΤΠ έχουν τρόπους να μας κάνουν αντικείμενα ελέγχου.
Πρώτα με ένα καλά οργανωμένο διάγραμμα που περιλαμβάνει, το ιατρικό σύστημα την οικονομική σταθερότητα, την ασφάλεια απ την εγκληματικότητα και περιβαλλοντολογικά θέματα, θα γίνει η κάρτα της εθνικής αναγνώρισης την οποία θα δεχτούν όλοι οι άνθρωποι πιστεύοντας ότι θα τους κάνει καλό!!!

   Όταν ενεργοποιηθεί η κάρτα αυτή, θα ονομαστεί "κάρτα του πολίτη"...... μπορεί κάρτα αναγνώρισης μπορεί κάποια άλλη ονομασία.
   Χωρίς αυτήν, δεν θα μπορείτε να κάνετε καταθέσεις ή αναλήψεις απ την τράπεζα, δεν θα μπορείτε να πληρώνετε λογ/σμούς, φόρους, σούπερ μάρκετ, περίπτερα, μαγαζιά, ούτε να οδηγείτε το αυτοκίνητό σας....
Σύντομα η νομοθεσία θα απαιτεί να έχουν οι πολίτες την κάρτα συνεχώς μαζί τους. Όλοι οι πολίτες θα έχουν μια κάρτα αναγνώρισης.
   Θα καταγγέλλουν τους γείτονές τους που δεν έχουν κάρτες.
Πόσο κοντά είναι η πραγματοποίηση μιας τέτοιας κάρτας? Μέχρι να συγκεντρωθούν αρκετά στοιχεία, για εμάς από τους κυβερνώντες!!!
Ήδη συγκεντρώνουν πληροφορίες από όλα όσα κατέχουμε, όλα όσα αγοράζουμε..... γιατί νομίζετε δίνουν δώρα αν κάνεις κάρτα στα σούπερ μάρκετ?
Συγκεντρώνουν χιλιάδες δεδομένα για το τι ψωνίζουμε με αυτό τον τρόπο .... και φυσικά αν κάποιος δηλώνει άνεργος.... και η κάρτα του μάρκετ έχει χρεωθεί 2000 ευρώ... πως θα τα δικαιολογήσεις??
Μας τις δίνουν για να ξέρουν τι αγοράζουμε και πόσα ξοδεύουμε.
Οι βάσεις δεδομένων συγκεντρώνουν ονόματα και ηλικίες κάθε μέλους της οικογένειάς σου καθώς και στοιχεία των τραπεζικών σας λογαριασμών.. το νούμερο του αυτοκινήτου ..την κατάσταση της υγείας σου καθώς και τις πολιτικές και θρησκευτικές σου πεποιθήσεις.... πληροφορίες για συλλήψεις ή καταδίκες, το φορολογικό σου ιστορικό, ακόμα και την αξιολόγηση της συμπεριφοράς σου απέναντι στην πολιτεία.....
   Όλα αυτά δεν βρίσκονται στην μνήμη ενός κομπιούτερ. Σήμερα ενα κομμάτι πλαστικό με την μορφή της κάρτας, είναι ικανό να αποθηκεύει χιλιάδες σελίδες πληροφοριών..... στις οποίες ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΈΧΟΥΜΕ ΠΡΟΣΒΑΣΗ.................... δηλαδή... δεν θα ξέρουμε τι πληροφορίες καταγράφουν για εμάς!!!!
   Και φυσικά όποιος διαφωνεί... θα ονομάζεται παράνομος και θα αντιμετωπίζει τις συνέπειες!!!!!

 Η δεύτερη εκπομπή της σειράς "τα σχέδια της νέας τάξης πραγμάτων" που επιμελείται και παρουσιάζει η Ζαφείρα στην Όλυμπος τηλεόραση!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...