Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2019

ΟΙ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΡΑΤΑΙΩΝΟΥΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ

ΑΘΗΝΑ 22-10-2019.

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

Ο Έλλην πραγματώνει τις εθνικές του επαναστάσεις για την ασφάλεια των παιδιών του και την διασφάλιση τής φυλετικής του συνέχειας. Ο Έλλην λαμβάνει στα χέρια του τα ιερά όπλα για την εθνική του αυτοδιάθεση και υπεροχή. Ο Έλλην δίδει τον υπέρ πάντων αγώνα για την επικράτηση αληθείας και δικαίου. Τότε δικαιούται να λέγεται Έλλην και μονάχα αυτός ο αληθινός Έλλην τιμά το αίμα τής φάρας του.

Στις κατοχικές ημέρες των μνημονίων και τής βρωμερής παγκοσμιοποίησης, η διαστροφή τής αδικίας και τού ψεύδους έχει μολύνει τις ζωές μας. Στα σχολειά μας ο ηρωισμός των Ελλήνων διαγράφεται από το μάθημα τής ιστορίας, προκειμένου να δικαιολογηθούν οι πολιτικές προδοσίες των ψευτορωμιών και να αλλοιωθεί ο χαρακτήρας τής Ελληνικής Φυλής. Η Μακεδονία μας δίδεται στους εχθρούς μας με πολιτικές συμφωνίες προδοσίας και οι σύγχρονοι Εφιάλτες έχουν την παρανοϊκή αξίωση να διοργανώσουν τον εορτασμό των 200 χρόνων από την Εθνική Επανάσταση τού Εικοσιένα!!!

Ποιοι είναι αυτοί που θέλουν να εορτάσουν και να τιμήσουν τάχα την πίστη, την αντρειά και τη μεγαλοσύνη των αγωνιστών τής λευτεριάς μας; Είναι οι επίγονοι των πολιτικών απογόνων που λαμβάνανε διοικητικά προνόμια από τούς Οθωμανούς και πάσης φύσεως κατακτητές. Είναι οι επίγονοι αυτών που γινόντουσαν κοτζαμπάσηδες τοποτηρητές και συμφωνούσαν στην πληρωμή χαρατσιών από τούς υπόδουλους Έλληνες στους τότε κηδεμόνες και κατακτητές Τούρκους. Είναι οι επίγονοι αυτών που βάζανε φυλακή τον Κολοκοτρώνη επειδή ήθελε μεγάλη Ελλάδα και λεύτερους Έλληνες, δίχως σκλαβωμένες ελληνικές πατρίδες. Είναι οι ίδιοι πάντα πολιτικοί που διχάζουνε διαχρονικά τούς Έλληνες, ευνοώντας αναρχίες και αθεΐες.

Ποιες είναι οι διαφορές των πολιτικών στον καιρό τού Εικοσιένα και κείνων των κατοπινών χρόνων; Κατ’ αρχήν, οι ομοιότητες είναι συντριπτικά περισσότερες. Η δε μοίρα τού λαού μας το ίδιο αξιοθρήνητη. Στον καιρό τού Εικοσιένα, οι πολιτικοί διαχειρίζονταν μια σκλαβιά που είχε προκύψει με πολεμική ήττα και την βαστούσαν αλώβητη, γινόμενοι οι καλύτεροι φίλοι των Τούρκων. Οι μετέπειτα πολιτικοί μιλούσαν και μιλάνε πάντα για ελληνοτουρκική φιλία.

Τα χαράτσια τότε τα έβαζε ο ένοπλος κατακτητής. Τώρα τα χαράτσια τα βάζουν σιωνιστές οικονομικοί κατακτητές και οι νέοι κοτζαμπάσηδες πολιτικοί. Τον Κολοκοτρώνη τον βάλανε φυλακή οι τότε τοποτηρητές ψευτοσύμμαχοι με κατήγορο έδρας έναν αγγλοεβραίο δικαστικό. Στις μέρες μας οι τοποτηρητές ψευτοσύμμαχοι κυβερνούν την Ελλάδα, έχοντας πρόθυμους υπαλλήλους τους τούς ελληνόφωνους πολιτικούς.

Τα δάνεια είναι παρόντα και στο Εικοσιένα και στην παγκοσμιοποίηση. Τότε λαμβάνονταν τάχα για τις ανάγκες τού Αγώνα σε εξοπλισμό, με τα ποσά που φθάνανε στον τελικό προορισμό τους να είναι ελάχιστα. Τα δάνεια τού νεοταξικού καιρού ελήφθησαν με σαθρούς χρηματοοικονομικούς όρους για την αντιμετώπιση είτε πλαστών χρεών είτε για τη συντήρηση μιας κοινωνίας αντιπαραγωγικής που την κλέβουν άτιμοι ανθέλληνες σε γη και ψυχές.

Παρούσες είναι και οι ισλαμικές εισβολές. Στο Εικοσιένα είχαμε τις στρατιές τού σουλτάνου και τού Ιμπραήμ. Έλεγε ο Ιμπραήμ πως θα μάς φέρει φελάχους από την αραπιά για να πάρουν τη θέση των Ελλήνων. Και τώρα αυτό ακριβώς το σχέδιο το κάνουνε πράξη οι πολιτικοί τάχα τής Ελλάδος.

Ψευτορωμιοί ήταν λοιπόν οι ελληνόφωνοι πολιτικοί στον καιρό τού Εικοσιένα, ψευτορωμιοί είναι και οι ελληνόφωνοι πολιτικοί στον καιρό των μοντέρνων μνημονίων. Σιωνιστές διοικούσαν την ελληνόφωνη πολιτική σκηνή τότε, σιωνιστές και τώρα, ευρισκόμενοι πάντα μέσα στο στρατόπεδο το ελληνικό και κείνο των ψευτοσυμμάχων και κείνων των εχθρών μας. Με τη διαφορά ότι στον καιρό των αντίχριστων παγκοσμιοποιητών οι μισέλληνες πάσης φύσεως γίνανε περισσότερο και απροκάλυπτα θρασείς.

Τώρα οι ελληνόφωνοι πολιτικοί στήνουν προγράμματα επαγγελματικής αποκατάστασης των λαθροεισβολέων από το «κράτος». Ζητούν τις κατασκηνώσεις τής Εκκλησίας για να φτιάξουν λαθροκαταυλισμούς. Υποδέχονται με απάθεια τις απειλές τού Τούρκου προέδρου Ερντογάν ότι θα μάς στείλει περισσότερους λαθρομετανάστες. Έχουν αναγνωρίσει τουρκικότητα στους μουσουλμάνους τής Θράκης μας καίτοι Έλληνες και τουρκικά δικαιώματα στα Θερμά Νερά μας σε Αιγαίο και Κύπρο. Και αποδέχονται βέβαια τούς ψευτοσυμμάχους τους, ψεύτικοι όπως και οι πολιτικοί «μας» σε ελληνικότητα, να λέγουν ότι δεν αναμειγνύονται στα ελληνοτουρκικά. Βεβαίως, διότι οι Τούρκοι είναι φίλοι τους, μέχρις ότου έρθει λίαν συντόμως παγκόσμιος πόλεμος…

Έλληνες, εχθροί μας είναι οι πολιτικοί που συνεργάζονται με τον διαχρονικό εχθρό μας, είτε σε πολιτικό είτε σε οικονομικό είτε σε στρατιωτικό επίπεδο. Εχθροί μας είναι και οι δήθεν σύμμαχοι που θέλουν νεκρή πίστη και νεκρό έθνος. Εχθροί μας ίδιοι και κείνοι που στρέφουν σε βάρος μας όπλα.

Οι Εθνικές Επαναστάσεις των Ελλήνων γίνονται από σύσσωμο τον Ενωμένο Ελληνισμό που δίδει τον Αγώνα του για τού Χριστού την Πίστη την Αγία και τής Ελληνικής Πατρίδος την Ελευθερία. Οι Εθνικές Επαναστάσεις γίνονται από γενναιόψυχους που θέλουνε περισσότερους Έλληνες σε μια μεγαλύτερη και πλήρως ελεύθερη Ελλάδα.

Οι Εθνικές Επαναστάσεις γίνονται από Έλληνες που έχουν Αρχηγό τους τον Πατέρα μας Ιησού Χριστό και οδικό μας χάρτη το ζωντάνεμα ελληνικών παραδόσεων και ιστορίας στο πεδίο τής Τιμής από μια νέα Αγία Ρωμανία. Οι Εθνικές Επαναστάσεις των Ελλήνων γίνονται από ψυχωμένους και ανταριασμένους Έλληνες στην πίστη, στο αίμα και στη συνείδηση που πολεμούν για τη Νίκη βασισμένοι μοναχά σε όπλα και χέρια ελληνικά.

Στις Εθνικές Επαναστάσεις των Ελλήνων, βαδίζουν στην οδό τής Μεγάλης Ιδέας Λαός, Στρατός και Εκκλησία ενιαία και αδιαίρετα, αποβάλλοντας τούς προσκυνημένους. Οι πιστοί και μαχόμενοι Έλληνες, οι Έλληνες που δίδουν τον καλό και δίκαιο αγώνα για την επιστροφή των αυτοκρατορικών λαβάρων τής Ελληνοορθοδοξίας μας σε όλες τις κοιτίδες τής Ελληνικής Φυλής, οι Έλληνες που θέλουν μεγάλη, λεύτερη και γεωπολιτική δύναμη την Ελλάδα μας, αυτοί μονάχα εκφράζουν τον Ελληνισμό. Τιμούν και εκφράζουν την Ελληνική Φυλή οι Τραντέλληνες Πατριώτες και Εθνικιστές που αγαπούν με πάθος τον λαό τους, την φάρα που τούς ανέστησε. Και συνεχίζουν τον Αγώνα για την ολοκλήρωση τής Μεγάλης Ελλάδος μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...