Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2021

ΑΛΗΘΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΑ ΕΠΩΦΕΛΕΣ

ΑΘΗΝΑ 5-1-2021.


Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

Εκπρόσωπος Τύπου Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσής Αυγής.

 

Στο κατεχόμενο προτεκτοράτο που θέλει να λέγεται Ελλάς έχουν χαθεί τελείως τα όρια ανάμεσα στην αλήθεια και το ψεύδος. Καθείς εκ των θεσμικών ταγών καθοδηγεί τις εξελίξεις στις εθνικές και κοινωνικές υποθέσεις τού Ελληνισμού μας σύμφωνα με τις εντολές τού νεοταξισμού και τα προσωπικά και εξόχως ιδιοτελή συμφέροντα. Μέσα σε αυτό το απίστευτα άρρωστο και επικίνδυνο πολιτικό κλίμα οι αντιφάσεις δίνουν και παίρνουν. Η αυτοχειρία τού Ελληνικού Έθνους βαφτίζεται υγεία, η δε προσωπική ελευθερία παζαρεύεται με την πλήρη απώλεια τής εθνικής μας ταυτότητας.

 

Το ψευτορωμέϊκο ταυτίζεται πλήρως με τον νεοταξισμό. Και οι δύο τερατώδεις τύραννοι είναι εχθροί τού Ελληνισμού. Δεν μάς θέλουν Έλληνες και δεν θέλουν την Ελλάδα ζωντανή στον χάρτη. Θέλουν μια Ελλάδα δίχως Έλληνες, μια ανάμνηση που κάποτε υπήρχε και τώρα τα εδάφη της και την ιστορία της τα σκυλεύουν οι εχθροί μας. Κι αυτό που πρέπει να πράξουμε όσοι Πιστοί και Ζωντανοί Έλληνες στον νου και την καρδιά είναι να θέσουμε τα πράγματα στην θέση τους. Να φερθούμε με γνώμονα ότι αληθές είναι το δίκαιο και το εθνικά επωφελές. Να αποφασίσουμε να ευθυγραμμίσουμε το ελληνικό αίμα με την ιστορία, τον πολιτισμό μας και την εθνική μας συνείδηση.

 

Η κοσμική εξουσία, οι λεγόμενες κρατικές αρχές δεν υπηρετούν τον ελληνικό λαό. Το κράτος, παραβαίνοντας τον υπαρξιακό του ρόλο, δεν υπηρετεί το Έθνος. Είδαμε στην πρόσφατη τελετή τής υποδοχής τού νέου έτους με την δοξολογία στην Μητρόπολη Αθηνών την λεγόμενη πρόεδρο τής δημοκρατίας κ. Αικατερίνη Σακελλαροπούλου να καταργεί τον εθνικό μας ύμνο και να αρνείται να ασπαστεί τον Τίμιο Σταυρό Τού Χριστού μας. Ήταν η κορύφωση τής αρνήσεως τού Έθνους, όταν η ίδια πολιτικός και πρώην δικαστικός έχει εξορίσει από το προεδρικό γραφείο τα εθνικά και θρησκευτικά μας λάβαρα έως και τα αναμνηστικά όπλα τού Εικοσιένα. Είναι η ακριβής απεικόνιση ενός ψευδεπίγραφου κράτους που θέλει να γιορτάσει τα 200 χρόνια από την Εθνεγερσία, καταργώντας την ιστορία από τα σχολεία και την ελληνική κοινωνία, καταργώντας τις παρελάσεις και αντικαθιστώντας τούς Έλληνες με τούς ισλαμιστές λαθροεισβολείς που μάς κουβαλά η Τουρκία για να εισβάλει ως προστάτης τους στα αιματοβαμμένα χώματά μας.

 

Μια απλή βόλτα στο δρόμο, αφού πρώτα πάρουμε την άδεια των κατοχικών αρχών για να κυκλοφορήσουμε στο δρόμο με κάποια αιτιολογία αριθμημένη στο γνωστό μήνυμα τού καθεστώτος, αρκεί για να δει ο ραγιάς Έλληνας, όπως μάς θέλουν και μάς έχουν καταντήσει, ότι είναι σχεδόν μειοψηφία στον τόπο που γεννήθηκε αυτός και οι ένδοξοι πρόγονοί του. Καραβιές λαθρομεταναστών και λαθροπροσφύγων καταφθάνουν διαρκώς με τις πολυπληθείς τους οικογένειες, όταν εμείς οι Έλληνες σβήνουμε δημογραφικά ή μεταναστεύουμε και κάποιοι αυτοκτονούν.

 

Οι δε εκκλησιές μας, σε μια κατοχική κατάσταση όμοια έως και χειρότερη παλαιών ενόπλων κατοχών, κλείνουν διώχνοντας πολιτικοί και κάποιοι ιεράρχες τον πιστό λαό από τον Οίκο Τού Πατρός Θεού μας. Οι λειτουργίες γίνονται μόνον με ιερείς και ψάλτες, ενώ ακόμη και στις κορυφαίες στιγμές τής Ορθοδοξίας μετρούν τούς πιστούς μην τυχόν ξεφύγει και εισέλθει στον Ιερό Ναό κάποιος υπεράριθμος με πρόσχημα την προστασία από τον Κορονοϊό. Μάς στέρησαν οι ελληνόφωνοι νεοταξίτες και οι οικουμενιστές υποκριτές ιεράρχες την Θεία Κοινωνία και τώρα μάς θέσανε αριθμητική προτεραιότητα στα Θεοφάνεια, με τον αγιασμό των υδάτων μέσα στο ναό. Όχι στα ύδατα τής θαλάσσης, τής λίμνης, τού ποταμού, μην τυχόν ξορκιστούν οι δαίμονες τής αντίχριστης και ανθελληνικής κουστωδίας που μάς ζώνει. Αλλά ζει Κύριος ο Θεός και βλέπει. Οι δε πρόγονοί μας που μάς βγάλανε από τα δεσμά τής οθωμανικής δουλείας μάς ζητούν να λευτερώσουμε την Μεγάλη Ελλάδα μας με το δικό μας Εικοσιένα.

 

Όμως εμείς οι σύγχρονοι ραγιάδες έχουμε πιαστεί αιχμάλωτοι με όπλο το εμβόλιο τού κορονοϊού. Είναι αυτό το εμβόλιο που έχει κατηγορηθεί ότι μέσα στα συστατικά του στοιχεία περιλαμβάνει βιολογικό υλικό από εκτρώσεις βρεφών. Το έχει καταγγείλει μοναχή που είναι ταυτόχρονα και ιατρός. Μιλάμε για τα εμβόλια που επρόκειτο να ξεκινήσουν μαζικά στο υγειονομικό προσωπικό των νοσοκομείων, αλλά δεν παραλήφτηκαν ποτέ γιατί γνωστός ιατρός έχει καταγγείλει στην πολιτική ηγεσία τής χώρας ότι δεν πληρούν τις προϋποθέσεις για την προστασία από γενετικά τροποποιημένους και μεταλλαγμένους οργανισμούς. Κι ακόμη διότι δεν έχει δοθεί η άδεια χρήσης των εμβολίων από τις αρμόδιες ευρωπαϊκές αρχές. Όμως το κράτος λέει ότι δεν υφίσταται τέτοιου είδους θέμα. Και ο πόλεμος τού εμβολίου με την ψηφιακή ταυτοποίηση στο χέρι καλά κρατεί. Αλλά η κυβέρνηση ασχολείται με τούς ανασχηματισμούς και τούς μετασχηματισμούς της με τούς μοντέρνους αλαφροΐσκιωτους τού απροσδιόριστου φύλου…

 

Η Ελλάς των ονείρων μας δεν παραδίδεται αμαχητί. Δεν μεταλλάσσεται. Δεν σκλαβώνεται θεληματικά. Δεν σκύβει το κεφάλι στην παγκοσμιοποίηση για να αποδεχθεί μια ψεύτικη ελευθερία σε μια φυλακή με αόρατα κάγκελα που συνιστά το ψευτορωμέϊκο. Επιβάλλεται να σηκώσουμε το ανάστημα και να απαιτήσουμε την απελευθέρωση τής Ελλάδος από τα νεοταξικά δεσμά. Κι αυτό δεν θα το κάνουν οι ξένοι. Εμείς οι Έλληνες που πιστεύουμε στην Εθνική Ιδέα, στην αθάνατη Ελληνική Ιδέα, εμείς θα το πραγματοποιήσουμε. Το 1821 ξεκίνησε η λύτρωση τού Γένους μας από τούς βαρβάρους. Τώρα θα συντρίψουμε από κοινού τούς βαρβάρους, τούς Εφιάλτες και τούς κακορίζικους ψευτοσυμμάχους. Με πιο επικίνδυνους τούς Εφιάλτες.

 

Το 2021 ένα νέο Εικοσιένα μάς περιμένει. Ήρθε η ώρα να νικήσει η Αλήθεια τής Αγίας και Μεγάλης Ελλάδος μας το ψέμα τής τάχα μικρής, ανήμπορης και εξαρτημένης σκλάβας. Η Ελλάς είναι κράτος ορθόδοξο, εθνικό και λαϊκό. Η Ελλάς ανήκει στους Έλληνες που πιστεύουν με πάθος στις εθνικές τους παραδόσεις και την ιστορία τους, συνεχίζοντας με τις πράξεις τους την ιερή αποστολή τους. Παραλάβαμε μια Πατρίδα πληγωμένη αλλά έντιμη από τα αίματα των προγόνων μας που κάποιοι άλλοι πολιτικοί πρόδωσαν και οφείλουμε να την εξυγιάνουμε για την κάνουμε ακόμη πιο λαμπρή ως το τελειότερο κληροδότημα για τα παιδιά μας. Ο εθνικιστικός μας αγών δίδεται και πάλι για Τού Χριστού την Πίστη την Αγία και τής Πατρίδος την Ελευθερία. Ζωντανοί στο σώμα και το πνεύμα, βαφτιζόμαστε στα θεία νάματα τής Ελληνικής Φυλής, σπάμε τα δεσμά πάσης δουλείας και αγωνιζόμαστε για να σηκώσουμε ολόχρυση την αυγή, πράττοντας το δίκαιο και κάνοντας αυτεξούσια, κυρίαρχη και μεγάλη την Ελλάδα των ονείρων μας, πετυχαίνοντας με τα δικά μας χέρια το εθνικά επωφελές.  

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...