Παρασκευή 23 Ιουνίου 2023

ΛΑΪΚΗ ΕΘΝΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ.

ΑΘΗΝΑ 23-6-2023.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

 

Ο κόσμος όλος είναι ανάστατος και διάγει τον βίο του υπό συνθήκες ανησυχίας και ανασφάλειας. Ο διεθνής ανταγωνισμός για τον έλεγχο τής παγκόσμιας εξουσίας και οι αντιδράσεις για την αποκατάσταση των ανθρωπίνων ελευθεριών δημιουργούν ένα περιβάλλον αντιφατικών πολιτικών εξελίξεων. Από την μία πλευρά στέκουν οι Πιστοί στο Θεό, την Πατρίδα και την Οικογένεια άνθρωποι που ποθούν να βαστήξουν όρθια τα αθάνατα ιδανικά τής ζωής. Από την άλλη πλευρά είναι οι παγκοσμιοποιητές που έχουν θεοποιήσει την ανθρώπινη αλαζονεία τής παγκόσμιας διακυβέρνησης.

 

Οι κακοί πάντοτε δυστυχώς στην αρχή παρουσιάζονται πιο οργανωμένοι παρεισφρέοντας και στον κόσμο των καλών. Όμως η αλαζονεία και η δύναμη των διαβολικών τυράννων δεν έχουν μακρύ βίο αν οι Πατριωτικές και Εθνικιστικές δυνάμεις βρουν την ενότητα για να πράξουν και να πράξουμε σε όλα τα υποτιθέμενα ελεύθερα έθνη το Ιερό Χρέος μας. Να λάβουμε τα τραυματισμένα Έθνη στα χέρια μας και να τα ανυψώσουμε σε κυρίαρχες δυνάμεις των πατρίδων μας. Η Ιερή Ελλάς μας το έχει πράξει στο Ένδοξο Παρελθόν της πριν από την πτώση τής Βασιλεύουσας Κωνσταντινούπολης, ζώντας έκτοτε και έως τις μέρες μας σε μια μακρόχρονη και βασανιστική παρακμή πλην ελαχίστων εξαιρετικών εθνικιστικών καιρών διακυβέρνησης επί Καποδίστρια, Μεταξά και Παπαδόπουλου.

 

Στο επίπεδο τού ανταγωνισμού των σημερινών υποτιθέμενων μεγάλων δυνάμεων, η Ρωσία απειλεί ευθέως το ΝΑΤΟ ότι εάν δεν αποχωρήσει από την Ουκρανία και εφόσον κτυπήσει την Κριμαία, τότε οι Ρώσοι θα απαντήσουν άμεσα και αναλόγως. Ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος πλησιάζει πιο κοντά και απειλητικά στην ανθρωπότητα. Οι σκοτεινές δυνάμεις τού σιωνιστικού νεοταξισμού από την πρώτη στιγμή χρησιμοποίησαν το ουκρανικό ζήτημα που οι ίδιες εξέθρεψαν, κομίζοντας στερήσεις ανθρώπινες και οικονομικές στο πολεμικό πεδίο ως συνέχεια των δήθεν υγειονομικών μέτρων τού βιολογικού όπλου τού κορονοϊού και λοιπών πανδημιών.

 

Στο ζήτημα των λεγομένων πανδημιών εξελίσσεται άλλη μια κόντρα ανάμεσα στους παγκοσμιοποιητές τυράννους και τούς λαούς με τις αντιδράσεις κάποιων πολιτικών προσώπων σε διεθνές επίπεδο, δείχνοντας και αποδεικνύοντας και σε αυτό το επίπεδο τον σκοτεινό ρόλο των νεοταξιτών και των πολιτικών τους υπαλλήλων στα υποταγμένα Έθνη. Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας με την εποπτεία τού ΟΗΕ και τού παγκόσμιου οικονομικού φόρουμ θέλει να αναλάβει την διοικητική διαχείριση και πολιτική ευθύνη όλων των επερχόμενων πανδημιών που έρχονται ως λέγουν οι νεοταξίτες, όταν γίνεται ξεκάθαρος λόγος για το αντίχριστο και αντεθνικό ψηφιακό χάραγμα με την ταυτοποίηση προσώπων και συναλλαγών. Τα επόμενα βιολογικά όπλα μήπως κυοφορούνται; Γιατί πως αλλιώς τα γνωρίζουν οι εραστές τής παγκόσμιας διακυβέρνησης;

 

Οι αντιδράσεις απέναντι σε αυτόν τον παγκόσμιο διαχειριστικό έλεγχο πληθαίνουν διεθνώς. Ένας Κροάτης ευρωβουλευτής κατηγόρησε τον ΠΟΥ ως τρομοκρατική οργάνωση λέγοντας ότι πιο πολύ θα εμπιστευόταν ένα κολομβιανό καρτέλ ναρκωτικών! Και η πρωθυπουργός τής πολιτείας Αλμπέρτα στον Καναδά ζήτησε συγνώμη από τούς ανεμβολίαστους λέγοντας πως θα ζητήσει την εργασιακή αποκατάσταση όσων απολύθηκαν.

 

Στην Πατρίδα μας Ελλάδα φτάνουμε ενώπιον των επαναληπτικών  βουλευτικών εκλογών με τούς υποτιθέμενους κομματικούς σωτήρες των προβλημάτων μας να διαγωνίζονται εν μέσω ενός απολύτως νοσηρού και κατοχικού πολιτικού καθεστώτος. Τα αληθινά προβλήματα που αποκρύπτονται από τον ελληνικό λαό δοκιμάζουν την βιωσιμότητα τού Έθνους μας και αποτελούν βιολογικά πολιτικά όπλα που εφαρμόζουν κι αλλού οι σιωνιστές παγκοσμιοποιητές.

 

Τα πλήθη των λαθρομεταναστών που έχουν απλωθεί σε όλη την εθνική μας επικράτεια πλησιάζουν να γίνουν η πλειοψηφία τού πληθυσμού στην Ελληνίδα Γη των Πατέρων μας. Οι δε ψευτορωμιοί πολιτικοί και τα κομματικά μορφώματα τού ψευτορωμέικου ενσωματώνουν τούς λαθροεισβολείς και δίνουν ακόμη και ελληνικές ιθαγένειες σε πολλούς από αυτούς εντελώς παράλογα, παράνομα και ανθελληνικά ποιώντας. Στην Ευρώπη, όπως μαθαίνουμε, το πρόβλημα τής λαθρομετανάστευσης φουντώνει με την εμφάνιση πολλαπλών επιθέσεων σε βάρος των γηγενών.

 

Εφόσον προσθέσουμε την ταχεία άνοδο τής φτωχοποίησης και τής πτώσης των κοινωνικών ηθών και αξιών μαζί με τις διαρκείς προκλήσεις των προσωρινών γεωπολιτικών γειτόνων μας σε βάρος τής εθνικής και εδαφικής μας κυριαρχίας με την ανοχή ολοκλήρου τού πολιτικού συστήματος, τότε αντιλαμβανόμαστε ότι ο Αληθινός εχθρός τού Ελληνισμού μας και κάθε αντιστεκόμενου Έθνους είναι η παγκοσμιοποίηση που έχει ήδη διαβεί τα εθνικά μας σύνορα. Ο εχθρός είναι εδώ και ασκεί την τυραννική του διοίκηση.

 

Ο Ελληνισμός μας θέλει, μπορεί και δικαιούται να αντισταθεί και να νικήσει. Αρκεί να καταλάβει ο λαός μας ότι δεν είναι ο έσχατος τής Δύσης των προσωρινά μεγάλων δυνάμεων όπως τού έχουν πει αλλά είναι ο πρώτος, κυρίαρχος, ελευθερωτής και εκπολιτιστής λαός τού δικού μας Έθνους και ολάκερης τής οικουμένης. Φτάνει πια η άθλια νεοταξική σκλαβιά. Εμείς οι Αληθινοί Έλληνες Εθνικιστές και ο Αρχέγονος Ελληνικός Εθνικισμός μας είμαστε σαφείς και το λέμε ξεκάθαρα. Τα δεσμά θα σπάσουν γρήγορα, άμεσα. Η Πίστη στο Θεό, την Ελληνική Φυλή, την Ελληνική Οικογένεια και τον Ελληνικό Πολιτισμό καθορίζει ξεκάθαρα την μία και μόνη Αληθινή Ιερή Οδό για να μείνει Ζωντανό το Ελληνικό Έθνος.

 

Ο Λαϊκός Εθνικισμός και ο Ελληνορθόδοξος Εθνικοκοινωνισμός μας, ο Πιστός Ελληνισμός και ο Εθνικός Στρατός μας είμαστε σε θέση να αποδώσουμε στον Ελληνισμό μας την εθνική κυριαρχία. Να σχηματίσουμε μια γνήσια Λαϊκή Εθνοκρατία όπου η ετυμηγορία, η εξουσία και οι αποφάσεις τού Εθνικού Σώματος θα ανήκουν απόλυτα και ολοκληρωτικά στους Έλληνες στην Πίστη, στο Αίμα και την Εθνική Συνείδηση. Ιδού ποιοι είναι οι Αληθινοί Έλληνες. Ιδού ποιος είναι ο σκοπός τού Ελληνικού Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος. Να λειτουργήσει ολάκερος ο Ελληνισμός μας ως ένα ενιαίο Εθνικό Σώμα σε ολάκερη την Εθνική μας επικράτεια, στις προσωρινά αλύτρωτες ελληνικές πατρίδες και την Ελληνική Ομογένεια όπου γης. Να δημιουργήσουμε μια Μεγαλύτερη Ελλάδα ως Κάστρο ανάπτυξης και Ισχύος περισσότερων Ελλήνων. Και θα νικήσουμε.

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...