Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2023

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΝΕΟΤΑΞΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑΣ.

ΑΘΗΝΑ 20-10-2023.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

 

Η σύγκρουση ανάμεσα στο Ισραήλ και την Παλαιστινιακή Χαμάς εξελίσσεται σε πυροδοτικό μηχανισμό διατάραξης τής διεθνούς γεωπολιτικής ισορροπίας. Οι αντιδράσεις που προκαλούνται από την σύγκρουση στη Γάζα διαταράσσουν την ευρυθμία τής ζωής στα ευρωπαϊκά χριστιανικά έθνη και προκαλούν κλίμα τρομοκρατίας στους δήθεν ελεύθερους λαούς. Μετά από την ισραηλινή επίθεση στο νοσοκομείο τής Γάζας και την ανταπάντηση των Παλαιστίνιων με το χτύπημα στο αεροδρόμιο τού Τελ Αβίβ η προπολεμική καταιγίδα τού φόβου εξαπλώθηκε σε πολλά σημεία τού πλανήτη, κυρίως στην Ευρώπη.

 

Η Τουρκία κατηγόρησε ευθέως το Ισραήλ για την συμπεριφορά του και οι ισραηλινοί απομάκρυναν από την Τουρκία τούς συμπολίτες τους και τις διπλωματικές υπηρεσίες τους. Οι Τούρκοι πολίτες στράφηκαν ενάντια και στον αμερικανικό παράγοντα. Οι Αμερικανοί από την πρώτη στιγμή δήλωσαν την αμέριστη συμπαράστασή τους στους συμμάχους τους Ισραηλινούς. Η πολεμική σύγκρουση των Εβραίων και των Παλαιστίνιων εξελίσσεται σε μία ανοικτή σύγκρουση σιωνισμού και ισλαμισμού που διευρύνεται και εξαπλώνεται στα ευρωπαϊκά χριστιανικά κράτη.

 

Αυτή είναι τούτη τη στιγμή η εικόνα που προσλαμβάνουμε και ασκεί έντονη πίεση στην διεθνή γεωπολιτική ισορροπία και την επιβίωση τού εθνικού κράτους. Μην ξεχνάμε ότι το φαινόμενο τής λαθρομετανάστευσης, τής εισαγόμενης εγκληματικότητας και τής νόθευσης των ευρωπαϊκών πληθυσμών που ζούμε έντονα και στην Ιερή Πατρίδα μας Ελλάδα έχει αφετηρία την συμπόρευση σιωνισμού και ισλαμισμού στο πεδίο αυτό.

 

Στη Γαλλία τις τελευταίες ημέρες πολλά αεροδρόμια εκκενώθηκαν μετά από απειλές για την τοποθέτηση βομβών ενώ σε μια άλλη περίπτωση ένας Γάλλος έχασε τη ζωή του σε δρόμο μετά από ισλαμική τρομοκρατική ενέργεια. Στις Βρυξέλλες είχαμε επίσης την εφαρμογή μέτρων προφύλαξης από αντίστοιχα χτυπήματα και το φαινόμενο τού τρόμου φτάνει ακόμη και στη χώρα μας. Μέσα στην εκκλησία τού Αγίου Παντελεήμονα είχαμε την εισχώρηση και την σύλληψη ενός μουσουλμάνου λαθροεισβολέα που αναφώνησε την γνωστή επίκληση στον Αλλάχ. Επιπλέον, σημειώθηκαν 5 συλλήψεις λαθρομεταναστών, Παλαιστίνιων και Σύρων όπως μάθαμε, που επιχείρησαν να προκαλέσουν ξεσηκωμό υπέρ των Παλαιστίνιων όπως ισχυρίστηκαν μέσα σε κλειστή δομή υποδοχής στη ακριτική μας Σάμο!!!

 

Είναι πασιφανές λοιπόν το συμπέρασμα ότι η αντιπαράθεση Παλαιστίνιων και Ισραηλινών εξυπηρετεί τον φόβο και τον εκκολαπτόμενο παγκόσμιο πόλεμο για την επιβολή τής παγκόσμιας σιωνιστικής διακυβέρνησης με την πτώση των οργανωμένων εθνικών χριστιανικών κυρίως κρατών στην Ευρώπη αλλά και ευρύτερα στον κόσμο. Η ορθή και αληθώς δίκαιη επίλυση τού ζητήματος το δίχως άλλο είναι η απελευθέρωση των παλαιστινιακών εδαφών και η ανακήρυξη τού κράτους τής Παλαιστίνης από τούς αυτόχθονες ελληνογενείς Παλαιστίνιους.

 

Η πολιτική θέση που εξέλαβε και γνωστοποίησε το πολιτικό καθεστώς τής αστικής νεοταξικής δημοκρατίας στην Πατρίδα μας Ελλάδα μέσω τής φιλελεύθερης κυβερνήσεως θέτει σε άμεσο κίνδυνο την ελληνική κοινωνία και τη ζωή τού Ελληνισμού μας. Ο ελληνόφωνος πρωθυπουργεύων σπεύδει να πάρει σαφή θέση υπέρ των παγκοσμιοποιητών τυράννων όπως έπραξε και στην περίπτωση τής Ουκρανίας. Μάς είπε λοιπόν ότι η Ελλάς, όπως ονομάζει αυθαιρέτως το πολιτικό ψευτορωμέϊκο, είναι σύμμαχος τού Ισραήλ. Επιπλέον ο ελληνόφωνος πρωθυπουργεύων κατηγορεί τις πολυεθνικές εταιρίες για την ακρίβεια των τιμών στην αγορά που το ίδιο το πολιτικό καθεστώς έχει ωστόσο επιτρέψει. Κι ακόμη μίλησε για την κατά αυτόν δίκαιη φύλαξη των συνόρων έναντι των λαθρομεταναστών που θα ενισχυθούν από τα τελευταία έκτροπα στη Γάζα.

 

Ο εχθρός μας που λέγεται Παγκοσμιοποίηση έχει βαλθεί να ισοπεδώσει με φτώχεια και τώρα πανικό και πόνο τα πολιτικώς καθημαγμένα έθνη. Η Ελλάς έχει σύμμαχο τον Θεό, τον Πιστό Ελληνισμό, τον Λαϊκό και Ελληνορθόδοξο Εθνικοκοινωνισμό μας και τον ανίκητο Φρουρό Εθνικό Στρατό μας. Αυτή είναι η θέση ημών των Αληθινών Ελλήνων Εθνικιστών. Η σιωνιστική παγκοσμιοποίηση και η ισλαμική λαθροεισβολή είναι εξίσου εχθρικοί παράγοντες και δεν έχουν καμία απολύτως θέση στην Ιερή Ελλάδα τής Ορθοδοξίας, τής Ελευθερίας και τού Πολιτισμού.

 

Η Ιερή Ελλάς είναι ο Οίκος τής Ελληνικής Φυλής και ανήκει απόλυτα και ολοκληρωτικά στους Έλληνες στην Πίστη, στο Αίμα και την Εθνική Συνείδηση. Δίκαιη φύλαξη των συνόρων επιτυγχάνεται με την πλήρη πάταξη τού φαινομένου τής λαθρομετανάστευσης και την απόλυτη συντριβή κάθε εχθρικής διεκδίκησης σε βάρος ελληνικού εδάφους. Η Αληθινή Ελλάς τού Ενωμένου και Ανίκητου Ελληνισμού μας που πρεσβεύουμε εμείς οι Εθνικιστές με τον Λαϊκό και Ελληνορθόδοξο Εθνικοκοινωνισμό μας δεν συμμετέχει σε καμία παράλογη και απάνθρωπη πολεμική αναμέτρηση των εχθρών Θεού και Ανθρώπου. Οι Έλληνες προασπίζουν την Ελευθερία τής Πατρίδος τους και απελευθερώνουν υπόδουλους Έλληνες μόνον.

 

Εις ό,τι αφορά το φαινόμενο τής ακρίβειας και των ξένων συμφερόντων που το εκτρέφουν, πρόκειται για μια απόπειρα υποταγής εθνικών συνειδήσεων που δεν θα περάσει. Ήρθε η ώρα οι Εθνικές μας Δυνάμεις να πάρουμε το Κράτος στα χέρια μας. Η Γη των Πατέρων μας και η ανάπτυξη τής Πατρίδος μας ανήκει σε όσους αγαπούν τον Ελληνισμό μας και σε όσους ανήκουν σε αυτόν.

 

Η Αγία και Μεγάλη Ελλάς μας ανήκει στον Πιστό Ελληνισμό μας και τον Εθνικό Στρατό μας με Ιδεολογία τον Λαϊκό Εθνικισμό και Ελληνορθόδοξο Εθνικοκοινωνισμό μας. Είναι η Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών και Εθνικιστών. Βασιλεύς Χριστός - Υπέρμαχος Στρατηγός Παναγία - Μεγάλη και Αυτοκρατορική Ελλάς - Ελληνορθόδοξος Εθνικοκοινωνισμός - Οικογένεια - Στρατός. Δούλος Έλλην ουδείς. Ο ελληνικός λαός ας φερθεί επιτέλους ως Ζωντανό Έθνος.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...