Τρίτη 19 Μαρτίου 2024

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ.

ΑΘΗΝΑ 19-3-2024.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

 

Εισήρθαμε στην Αγία και Μεγάλη Σαρακοστή καθ' οδόν για την Μεγάλη Εβδομάδα των Παθών και τής Αναστάσεως Τού Κυρίου ημών Ιησού Χριστού και Θεού μας. Και πορευόμαστε μπροστά σε μία ακόμη κορύφωση σύγχρονων δοκιμασιών πάντων ημών των Πιστών Ελλήνων στον Θεό, την Πατρίδα, την Φυλή και την Οικογένεια που εμμένουμε στις Ιερές μας Παραδόσεις έναντι τού αντίχριστου σιωνισμού. Στην κεφαλή των ελεύθερων εθνών ιστάμεθα εμείς οι Φρουροί τής Ιερής Γης τού Φωτός, το Αποστολικό Ελληνικό Έθνος που δίδαξε Ορθή Πίστη, Ελευθερία και Πολιτισμό αγωνιζόμενο με θυσίες μέσα από τα αιματοβαμμένα ελληνικά χώματα με Αίμα Τίμιο και Ελληνικό ενάντια σε πάσης λογής βάρβαρους τυράννους αλλά και προδότες.

 

Δυστυχώς ο ραγιαδισμός δεν έχει εκλείψει από την Πατρίδα μας. Η προδοσία έχει λάβει προ πολλών ετών την μορφή ελληνόφωνης εξουσίας με την εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας και γης ελληνικής στους αιώνιους εχθρούς μας με νόμους παράνομους, συμφωνίες υπόγειες και επιδόματα συσσιτίου προς τον πολλάκις εξαπατημένο ελληνικό λαό. Όμως η ιστορία έχει γράψει με γράμματα ανεξίτηλα μαζί με τα βάσανα τού λαού και τα εγκλήματα πού υπέστη, τις χρυσές σελίδες δόξης των Τρανών Προγόνων, Αγίων και Ηρώων τής Ελληνικής Φυλής τις οποίες οφείλουμε εμείς οι Πιστοί Ορθόδοξοι Χριστιανοί και Εθνικιστές Έλληνες να ζωντανέψουμε με Τιμή στην Εθνική Μνήμη τού λαού μας.

 

Ήταν ημέρες τού Μαρτίου όταν ο σκλαβωμένος στον βάρβαρο Οθωμανό Τούρκο Ελληνισμός αποφάσισε να σηκώσει το εθνικό του ανάστημα όρθιο και να λάβει στα χέρια του τα όπλα τής λευτεριάς για να κάνει την Γη του Πεδίο Αρετής και Τόλμης, Γη Ελληνική στον απόλυτο βαθμό. Όπως ακριβώς συνέβη με την άλωση τής Βασιλεύουσας των Ελλήνων Κωνσταντινούπολης, έτσι ακριβώς και στον ιερό αγώνα για την Ανάσταση τής Αγίας και Μεγάλης Ελλάδος μας οι πρόγονοι μας είχαν να αντιμετωπίσουν τούς ίδιους εχθρούς που έχουμε κι εμείς να αντιμετωπίσουμε στον σύγχρονο εσχατολογικό καιρό μας. Στα τείχη τής Ελληνικής Αυτοκρατορίας τής Αγίας Ρωμανίας μας, στην Εθνεγερσία των Τρανών Ηρώων Προγόνων τού Ελληνισμού μας το 1821 και πάλι στις μέρες μας απέναντι μας έχουμε τον Τούρκο, την Προδοσία και τους ψευτοσυμμάχους που μας θέλουν δήθεν ελεύθερους υπηρέτες τους.

 

Η Εθνεγερτήριος Επανάσταση τού Εικοσιένα ξεκίνησε ως βροχή επιθυμίας στα σπλάχνα τής Ελληνικής Φυλής όπως μάς είπε ο Γέρος τού Μοριά και Εθνάρχης Θεόδωρος Κολοκοτρώνης. Ήταν κοινή απόφαση να δοθεί ο Εθνικός Αγών τής Φυλής μας για Τού Χριστού την Πίστη την Αγία και τής Αγίας και Μεγάλης Ελλάδος μας την Ελευθερία. Να λυτρωθούν όλοι οι Έλληνες και οι Ελληνίδες με την απελευθέρωση πάσας Γης, παντός Κάστρου, παντός Ιερού Ναού, πάσης Εστίας και Μνήματος Ελληνικού. Έλλην σκλάβος να μην μείνει ουδείς. Άπαντες ελεύθεροι και η Αγία, Μεγάλη, Εθνικιστική και Αυτοκρατορική Ελλάς μας πλήρως Αναστημένη. Αυτός υπήρξε ο πόθος τού Γένους των Ελλήνων όπως οι Τραντέλληνες Ήρωες τον διακήρυξαν στο κάλεσμα τού λαού μας να εγείρει ανάστημα και όπλα.

 

Κι έτσι ξεκίνησε ο Απελευθερωτικός Αγώνας μας εκ τής Πελοποννήσου και κορυφώθηκε την ημέρα τού Ευαγγελισμού Τής Μάνας μας Παναγίας, στις 25 Μαρτίου 1821 εις ολάκερη την μέχρι τότε σκλαβωμένη Πατρίδα μας. Στις πρώτες μάχες η Ενότητα τού Μαχόμενου Ελληνισμού υπήρξε συμπαγής και τα λάβαρα τής λευτεριάς άνοιγαν διάπλατα στην οδό τής Νίκης τις θύρες πάσης Ελληνίδας Γης. Η Καλαμάτα και η Τρίπολη δώσανε χαρμόσυνο το μήνυμα για την Ανάσταση του Έλληνα Γίγαντα. Όμως οι βουλές των δήθεν μεγάλων δυνάμεων συνάντησαν και κατεύθυναν τα αιώνια ελαττώματα τής Ελληνικής Φυλής. Οι δαίμονες τής σιωνιστικής παγκοσμιοποίησης, εκπροσώπους των οποίων συνάντησε ο Κολοκοτρώνης μέσα στην Τριπολιτσά στο πλευρό των Τούρκων, βρήκαν συνοδοιπόρους την αρχομανία και την πολιτική διαίρεση ελληνόφωνων ηγετίσκων.

 

Κι έτσι η αρχική ενότητα έσβησε και στη θέση της ήρθαν εμφύλιοι πόλεμοι, φυλακίσεις και δολοφονίες Ηρώων. Η Επανάσταση τού Εικοσιένα έμεινε στην μέση, πατρίδες ελληνικές μείνανε έως σήμερα σκλαβωμένες και οι δήθεν ελεύθερες περάσανε στα χέρια των δήθεν συμμάχων μας μέσα από την νεοταξική αστική δημοκρατία. Οι μεγάλες δυνάμεις βρήκανε Κωλέτη, Μαυροκορδάτο και άλλους τινούς πολιτικούς εκφραστές με τα κομματικά φέουδα να ακολουθούν Άγγλους, Γάλλους και Ρώσους εντολείς. Κι αυτή η πολιτική ακολουθία βρήκε τούς διαδόχους της στους σημερινούς φιλελεύθερους, σοσιαλιστές, κομμουνιστές αλλά και κάποιους αυτόκλητους πατριώτες που αδυνατούν να δούνε την έννοια τής ενότητας. Ενότητα που δεν εντοπίζεται σε κοινοβουλευτικές θέσεις αλλά σε καρδιές γνήσια ελληνικές.

 

Όμως ο Ελληνικός Εθνικισμός, η γνήσια Φωνή τού Ελληνικού Έθνους, είναι το αέναο κάλεσμα συναπαντήσεως τής ένδοξης ελληνικής ιστορίας με τον διαχρονικό Ελληνισμό μέσα από την Ανάσταση τής Αγίας και Μεγάλης Ελλάδος μας. Ένας Θεός, ένα Έθνος, ένας Λαός, με την Εθνική Συνείδηση και το Ελληνικό Αίμα ιερή οδό πίστης, ελευθερίας και ισχύος ορθόδοξης και ελληνικής. Αυτή είναι η σφραγίδα και ο Ηθικός Κανόνας, η Βιοθεωρία και η Κοσμοθεωρία τού Ζωντανού Ελληνισμού.

 

Στις μέρες που διανύουμε οι ελληνόφωνοι νεοταξίτες βαστούν ακόμη τα σκήπτρα τής προδοσίας ως δήθεν ελληνική εξουσία. Κι έτσι βλέπουμε στο ουκρανικό μέτωπο να γίνονται κουβέντες για εμπλοκή δυτικών στρατευμάτων μεταξύ των οποίων και ελληνικών μέσα στην ζώνη πυρός Δύσης και Ανατολής για τα σκήπτρα της βδελυρής παγκοσμιοποίησης. Βλέπουμε την Τουρκία να μας προκαλεί παραβιάζοντας με σκάφη της τη θαλάσσια ζώνη των Ιμίων, κατηγορώντας τα αμυνόμενα ελληνικά σκάφη ότι αυτά τάχα παραβιάζουν δήθεν τουρκικά ύδατα. Ακούμε τον Τούρκο Πρόεδρο Ερντογάν να μας λέει ότι από το 1974 οι Τούρκοι έπρεπε να είχαν πάρει όλη την Κύπρο.

 

Την ίδια στιγμή οι Τούρκοι διεκδικούν ανατολικό Αιγαίο και Θράκη ζητώντας απομάκρυνση τού ελληνικού στρατού και βλέποντας τουρκικές τάχα μειονότητες, με τους ψευτορωμιούς πολιτικούς να έχουν ήδη παραχωρήσει ελληνικό οπλισμό στην Ουκρανία. Στα Τέμπη η δικαστική διερεύνηση ζητά δικαίως ευθύνες σε υπουργούς για τις αθώες ελληνικές ψυχές που χάθηκαν. Και τούτες τις ιερές στιγμές που το Ελληνικό Έθνος εισέρχεται προ των Αγίων Παθών Τού Κυρίου ημών Ιησού Χριστού και Θεού μας στην Αγία και Μεγάλη Σαρακοστή πριν την Ανάσταση Τού Χριστού μας και την Λαμπρή, κάποιοι διχαστές πολιτικοί σκανδαλίζουν τον Ελληνισμό αμφισβητώντας την γνησιότητα και την αλήθεια τού φωτός τής Αναστάσεως Τού Χριστού μας.

 

Κάποιοι βέβαια δεν είχαν πρόβλημα να δεχτούν την δήθεν εβραϊκή καταγωγή τού Χριστού. Ξαφνικά η ελληνικότητα της πόλης τού υιού τού βασιλέως Μίνωα Σόλυμου, των Ιεροσολύμων, χάθηκε τάχα και οι Έλληνες Φιλισταίοι όπως η Παναγιά μας δήθεν εξαφανίστηκαν. Όταν όμως ο Χριστός είδε ενώπιον του Έλληνες προσκυνητές είπε την αναμφισβήτητη φράση ότι ελήλυθεν η ώρα να δοξασθεί ο Υιός Τού Ανθρώπου. Αυτήν την φράση όμως κάποιοι νεοταξίτες και οικουμενιστές την διέγραψαν διότι θέλουν τον Ελληνισμό διχασμένο σε όλα τα επίπεδα τής ζωής του. Τώρα λοιπόν προδότες και βάρβαροι μάς θέλουν δούλους και ενεργούμενα τους προς αφανισμό.

 

Όμως η απάντηση τού Αληθινού και Ενωμένου Ελληνισμού και τού Απροσκύνητου Ελληνικού Εθνικισμού είναι σαφής και κατηγορηματική. Ο Εθνικός Αγών για Τού Χριστού την Πίστη την Αγία και τής Αγίας και Μεγάλης Ελλάδος την Ελευθερία συνεχίζεται έως την απόλυτη Νίκη. Ο Πνευματικός μας Αγών και η Εθνική μας Εγρήγορση θα αποδώσουν την Ένωση και την Συστράτευση τού Μαχόμενου Ελληνισμού προκειμένου να λάβουμε την Πατρίδα στα χέρια μας ως Ζωντανό Ελληνικό Έθνος. Λαϊκός και Ελληνορθόδοξος Εθνικοκοινωνισμός, Πιστός Ελληνισμός και δόρυ ανίκητο στον εξωτερικό εχθρό ο Εθνικός Στρατός μας. Πάσα Γη, Ψυχή και Προσκύνημα Ελληνικό εις χείρας Ελλήνων. Προδότες και παγκοσμιοποιητές ψευτοσύμμαχοι μακριά μας. Καλή και ευλογημένη Σαρακοστή! Καλή μας Νίκη! Καλή και ολόχρυση αυγή τού Ελληνισμού! 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...