Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024

Η ΕΛΛΑΣ ΑΝΗΚΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ.

ΑΘΗΝΑ 20-9-2024.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

 

Ζοφερές στιγμές σκορπούν νεφέλη φόβου πάνω από την κοινωνία των δήθεν ελεύθερων εθνών. Πιστόλι στον κρόταφο εξαπλώνεται η οικονομική εξαθλίωση για την πλήρη υποταγή των εθνών ενόψει τής παγκοσμιοποίησης, με τον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο να κλείνει το σκοτεινό του μάτι. Ο Ελληνισμός μας έχει χάσει προ πολλού χρόνου τα ηνία τής εξουσίας των αποφάσεων του και την ιδιοκτησία και κυριότητα ολάκερης τής Πατρίδος του. Οφείλουμε να κοιτάξουμε με τα ορατά και τα νοερά μάτια τής ψυχής μας την οδυνηρή αυτή αλήθεια.

 

Η Ιερή Ελλάς μας έχει συληθεί και έχει καταληφθεί από τούς πολιτικούς εκφραστές που δρουν για λογαριασμό των μισελλήνων εντολέων τους, τής σιωνιστικής παγκοσμιοποίησης. Ο Ελληνισμός μας αδέρφια μου βρίσκεται κάτω από την πιο ντροπιαστική κατοχή που έχει επιβληθεί με εκβιαστικές πολιτικές αποφάσεις, άνευ εθνικής αντιστάσεως από τον εθελόδουλο ραγιά. Όλες οι προηγούμενες κατοχές, από τα βάθη των αιώνων έως τις μέρες μας, είχαν τον ίδιο πάντα στόχο. Τώρα πλέον τα σύγχρονα αόρατα δεσμά γίνονται ορατά και ο δημοκράτης νεοταξισμός, καταργώντας έννοιες και όρους, μάς οδηγεί αποδεκατισμένους και απορφανισμένους στην νεοταξική εθνοκτονία.

 

Τα κόμματα τής αστικής νεοταξικής δημοκρατίας επικαλούνται τον λαό και προτείνουν νέες ηγεσίες και πολιτικές τάχα λύσεις στα προβλήματα που οι ίδιοι εντελώς σκόπιμα τού προκάλεσαν. Σκοπός τους είναι να διευκολύνουν και να συνδράμουν τον κοινό κυβερνητικό προγραμματισμό τής εθνικής μας φτωχοποίησης, ηθικής κατάπτωσης και εθνικής μας αλλοίωσης. Στην Ευρώπη έχουν ήδη μπει σε εφαρμογή τα νεοταξικά σχέδια με τις εκβιαστικές μεθόδους προκειμένου να τεθούν υπό έλεγχο οι Δυνάμεις τής Ελευθερίας. Και οι Δυνάμεις τής Ελευθερίας είναι οι Πιστοί στον Θεό, την Πατρίδα και την Οικογένεια Εθνικιστές.

 

Ο Εθνικισμός έχει δυστυχώς δεχθεί ορισμένες ωμές πολιτικές παρεμβάσεις στην συνοχή του από νεωτερικές εκφράσεις κάποιων νεοφανών μνηστήρων. Όμως η Αγάπη και η Πίστη στο Έθνος στο τέλος πάντα ενώνει τούς λαούς και νικά. Είδαμε λοιπόν στη Γερμανία το εκεί αναφερόμενο ακροδεξιό κόμμα Εναλλακτική για την Γερμανία να οδεύει νικηφόρα στις εκλογές σε κάποια ομόσπονδα κρατίδια. Ο Εθνικισμός βέβαια δεν χωρά πολιτικές ταμπέλες διότι είναι η μόνη γνήσια και ενιαία πολιτική φωνή εκάστου Έθνους.

 

Την ίδια στιγμή οι οικονομικές αντοχές και οι διαθέσιμοι πόροι όλων των κρατών ελαττώνονται ασφυκτικά, με τα πολιτικά ενεργούμενα να πιέζονται έναντι των λαών που μετρούν ως μάζες ψηφοφόρων. Η Γερμανία λοιπόν απαγορεύει προσωρινά την εξαγωγή όπλων στο Ισραήλ λόγω νομικών εκκρεμοτήτων. Οι ΗΠΑ με την παρούσα δημοκρατική κυβέρνηση μειώνουν τα αποθέματα οπλισμού και εξοπλισμού που προβλέπουν για την Ουκρανία. Οι Γάλλοι με τον νέο πρωθυπουργό Μπαρνιέ εν μέσω ακυβερνησίας ανησυχούν ομοίως για την γαλλική οικονομία. Η Ελλάς μας ασφυκτιά από τήν πλήρη ανυπαρξία εθνικής παραγωγικής μηχανής. Όμως η πλήρης στήριξη τής ΕΕ σε Ουκρανία και Ισραήλ παραμένει αναλλοίωτη όταν η Ρωσία απαντά ότι είναι έτοιμη απέναντι σε μία πυρηνική πολεμική απειλή.

 

Στην Ελλάδα η παραγωγική, επιχειρηματική και ενεργειακή αλυσίδα παραμένει ανενεργή πλην ελαχίστων ατομικών συμφερόντων, η τροφοδοσία τής αγοράς και των νοικοκυριών μειώνεται και το εθνικό εισόδημα ακολουθεί τήν ίδια πτώση. Παράλληλα οι τιμές στην αγορά των τροφίμων, των φαρμάκων και των καυσίμων δήθεν τυχαία, όπως σε κάθε προπολεμική περίοδο, τινάζονται στον αέρα σχεδόν καθημερινά. Φτώχεια, ανεργία και πείνα βαδίζουν παρέα σε βάρος τού λαού.

 

Είναι πλέον πασιφανές ότι πρέπει να απαλλαγούμε από το ενοικιαζόμενο στον σιωνιστικό νεοταξισμό ψευτορωμέικο καθεστώς και να οδεύσουμε στην Αληθινή Ελλάδα με Ιδιοκτήτη τον Πιστό και Εθνικιστή Ελληνισμό. Έχει έρθει πλέον η ιστορική στιγμή να ανασυνθέσουμε και να αναγεννήσουμε μέσα από τις ίδιες της τις ρίζες μία Νέα Ελλάδα με έναν Νέο Ελληνικό Πολιτισμό που θα ανήκει ολότελα στον Πιστό Ελληνισμό σε Θεό, Ελληνική Φυλή και Ελληνική Οικογένεια. Αναφερόμαστε σε μία Λαϊκή και Εθνικιστική Ελλάδα με συνοδοιπόρο τον Ελληνορθόδοξο Εθνικοκοινωνισμό που θα βαδίσει στα ίχνη τού ενδόξου παρελθόντος της με σκοπό την ανάδειξη μίας ακόμη ισχυρότερης Πατρίδος.

 

Στην δική μας Εθνικιστική Ελλάδα δεν υπάρχουν κενές αναφορές σε πολιτικούς όρους αλλά σαφής εθνικός στόχος να γίνουν οι ιδέες μας πράξεις. Στο δημογραφικό ζήτημα ένα μεγάλο μέρος τού εθνικού εισοδήματος θα διατεθεί σαφέστατα στην οικονομική ενίσχυση των Ελλήνων προκειμένου να σχηματίσουν ελληνικές οικογένειες και να γεννήσουν περισσότερα ελληνόπουλα. Οι εκπαιδευτικές υποδομές θα διδάξουν ταυτόχρονα ελληνικό ήθος και ελληνική γνώση ωφέλιμη για τον νέο Έλληνα και την νέα Ελληνίδα, τα μόνα φύλα που συνθέτουν την ζωή των εθνών. Η εθνική ανάπτυξη θα έρθει στην Πατρίδα μας με ελληνικά εργατικά χέρια και σαφέστατα ελληνικά προϊόντα και αγαθά σε όλους τους τομείς. Τρόφιμα, φάρμακα, όπλα, ενεργειακοί πόροι, όλα θα αξιοποιηθούν μέσα από την Εθνική Παραγωγή, τήν Υγεία, την Πολεμική Βιομηχανία και τούς πλουτοπαραγωγικούς πόρους τής πλούσιας ελληνικής γης και εργασίας.

 

Στον τομέα τής μετανάστευσης θα υπάρξει συνεργασία τής Εθνικιστικής Ελλάδος μας με τούς εκπροσώπους όλων των Ελληνικών Εθνικών Κοινοτήτων, τόσο στην Ομογένεια όσο και στις προσωρινά αλύτρωτες Ελληνικές Πατρίδες. Ο Πανελληνισμός μας στην Μητροπολιτική Ελλάδα και την Ομογένεια θα σχηματίσει και θα εφαρμόσει τις αποφάσεις τής Αγίας και Μεγάλης Ελλάδος μας ως ένα Εθνικό Σώμα. Την ίδια βέβαια στιγμή θα απαλλαγούμε οριστικά από την λαθροεισβολή και λαθρομετανάστευση.

 

Σκοπός μας είναι να επιστρέψουν οπωσδήποτε οι νέοι Έλληνες, ο Ελληνισμός ολάκερος που έχει φύγει στο εξωτερικό για λόγους επιβίωσης, πίσω στην εθνικά αναστημένη Ελλάδα μας. Κι αυτό θα συμβεί με σκοπό την πληθυσμιακή αναγέννηση κάθε πόλης, κάθε χωριού και κάθε νησιού ως το πλέον ακρότατο όριο τής Ελλάδος. Οι δομές τής παιδείας, τής υγείας, τής οικονομίας και τής δημόσιας και εθνικής ασφάλειας βέβαια θα λειτουργήσουν σε ολόκληρη την εθνική επικράτεια. Στο ζήτημα των κόκκινων δανείων, το Εθνικό και Λαϊκό Κράτος τής Αληθινής Ελλάδος μας θα διασφαλίσει την πλήρη κατοχύρωση τής πρώτης κατοικίας σε όλους τούς Έλληνες με την πλήρη εκμηδένιση κάθε εμποδίου.

 

Στα εθνικά μας θέματα η ελληνική εθνική παρουσία θα κατοχυρωθεί με βάση το σαφέστατο δικαίωμα τού εθνικού αυτοπροσδιορισμού στα προσωρινά αλύτρωτα εδάφη μας και τής αυξήσεως των χωρικών ορίων τής ελεύθερης Ελλάδος σε γη, θάλασσα και αέρα με βάση το διεθνές δίκαιο αλλά και το Δίκαιο τού Ελληνικού Έθνους. Ο Εθνικός μας Στρατός ίσταται πάντα Φρουρός τής Αιώνιας Ελλάδος μας και πάσα προσωρινά αλύτρωτη γη και ψυχή ελληνική θα ενωθεί με τήν Μητέρα Ελλάδα ξανά και για πάντα.

 

Καμία παγκοσμιοποίηση, κανένας βάρβαρος εισβολέας, κανένας διεθνιστής προδότης και καμιά ξένη πολεμική εμπλοκή δεν έχουν κανένα χώρο ανάμεσα μας. Ηγεμών και Ιδιοκτήτης απόλυτος τής Ελλάδος είναι μονάχα ο Ανίκητος Ενωμένος και Πιστός Εθνικιστής Ελληνισμός. Είναι ο Πιστός στο Θεό, το Ελληνικό Αίμα και τήν Ελληνική Εθνική Συνείδηση Έλλην. Ιδού η Αγία και Μεγάλη Ελλάς τού Ελληνορθόδοξου Εθνικοκοινωνισμού μας. Και η Χρυσή Αυγή τού Ελληνισμού μας θα ανατείλει οπωσδήποτε. Είναι απόφαση καρδιάς. Καλή μας Νίκη.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...