Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2023

ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ, ΕΘΝΙΚΗ ΑΜΥΝΑ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ.

ΑΘΗΝΑ 14-11-2023.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

 

Το απεχθές νεοταξικό σχέδιο για την διάλυση των Εθνών κινείται υπόγεια, κάτω από τα βλέμματα των λαών και με την κάλυψη διεθνών γεωπολιτικών αναταραχών. Η πολεμική σύγκρουση τής Μέσης Ανατολής έχει γίνει εστία εξαπλώσεως κοινωνικής αστάθειας και εθνικής ανασφάλειας διεθνώς όταν χάνονται χιλιάδες ζωές. Όμως για τούς παγκοσμιοποιητές τυράννους η εξάπλωση τής παγκόσμιας σιωνιστικής διακυβέρνησης είναι ανώτερη τής ανθρώπινης ζωής αθώων θυμάτων και παιδιών.

 

Στην Ουγγαρία ο πρωθυπουργός τής χώρας Ορμπάν αναφέρθηκε πρόσφατα κατά τού εβραιοσιωνιστή Σόρος και τής παρέας του μιλώντας για μια Ευρώπη που δεν θέλει λαθρομετανάστευση, εσωτερική αναταραχή και πόλεμο. Βέβαια ο Ούγγρος πρωθυπουργός είναι Εθνικιστής, ενδιαφέρεται για την εθνική ασφάλεια τής Πατρίδος του και την Εθνική Ταυτότητα τού λαού του τηρώντας τα δεινά μακριά από το λαό του και αδιαφορώντας για τις νεοταξικές κατηγορίες σε βάρος του.

 

Κι εδώ ακριβώς, στην ανάπτυξη των συγκεκριμένων παραμέτρων για την κατάληψη, την νόθευση και τον αφανισμό τού εθνικού και φυλετικού κράτους εντοπίζονται και ερμηνεύονται φαινόμενα όπως αυτό τής λαθρομετανάστευσης. Μάθαμε λοιπόν πως το ψευτορωμέϊκο προβαίνει στον εποικισμό των Αντικυθήρων με λαθροεισβολείς, δήθεν μετανάστες και πρόσφυγες, παρέχοντάς τους 500 ευρώ το μήνα, γη και σπίτι άνευ εργασίας. Είναι η ενσωμάτωση των ισλαμιστών λαθροεισβολέων που ζήτησε πρόσφατα και ο Αμερικανός πρέσβης από τούς ελληνόφωνους πολιτικούς. Και φυσικά δεν είναι η πρώτη φορά που συνέβη αυτό.

 

Οι ελληνόφωνοι νεοταξίτες πολιτικοί έχουν ενσωματώσει εκατομμύρια λαθρομετανάστες που έχουν εισβάλλει από την Τουρκία και άλλες στρατηγικές συμμαχικές της χώρες σε ηλικίες μάχιμες και πολλές φορές φέροντας οπλισμό. Την ίδια στιγμή η Τουρκία που έχει ζητήσει την απόσυρση τού Ελληνικού Στρατού από τα νησιά τού Αιγαίου έχει παρατάξει την τουρκική στρατιά Αιγαίου σε επιφυλακή στις ακτές τής κατεχόμενης Ιωνίας μας.

 

Ο Ερντογάν έχει βαλθεί να κάνει την Τουρκία Περιφερειακή Δύναμη και έχει φτάσει να ζητήσει ακόμη και την αποπυρηνικοποίηση τού Ισραήλ και τής Μέσης Ανατολής. Οι ψευτορωμιοί αντιθέτως έχουν προβεί σε μια μερική αποστρατιωτικοποίηση τού Αιγαίου έχοντας αποσύρει εξοπλισμό προς την Ουκρανία και ανακόπτοντας την περαιτέρω ενίσχυση τής ελληνικής στρατιωτικής δύναμης.

 

Οι ελληνόφωνοι νεοταξίτες έχουν ταυτίσει την πολιτική και κοινωνική ζωή τής Πατρίδος μας με σκάνδαλα από μίζες, απευθείας αναθέσεις έργων, παράνομου πλουτισμού, ανηθικότητας, ακόμη και εκμετάλλευσης τού ανθρώπινου πόνου και τής αξιοπρέπειας. Ταυτόχρονα τα κόμματα τής αστικής κατοχικής δημοκρατίας όπως ο ΣΥΡΙΖΑ ερίζουν και φτιάχνουν χωριστά κομματικά φέουδα που θα τα ενώσουν μόλις πάρουν την εντολή τού σιωνιστικού νεοταξισμού για οικουμενική συγκυβέρνηση. Κι όλα αυτά συμβαίνουν διότι θέλουν να περάσουν την δική τους διαφθορά, ηθική εξαχρείωση και εθελουσία υποταγή έναντι τής παγκοσμιοποίησης στον ελληνικό λαό.

 

Ήδη σε χώρες όπως η Μεγάλη Βρετανία το μεσανατολικό ζήτημα έχει δημιουργήσει διαδηλώσεις και αντιδιαδηλώσεις υπέρ εκάστου αντιμαχόμενου μέρους. Και στην Ιερή Ελλάδα μας ο υπουργός εθνικής αμύνης θυμάται να μιλήσει για την ζημία τής Εθνικής Αμυντικής βιομηχανίας από ξένα συμφέροντα, μιλώντας για την επιστροφή της από το υπουργείο οικονομικών στο υπουργείο Εθνικής Αμύνης που έπρεπε ήδη να ανήκει. Με την διαφορά ότι το φερόμενο Ελληνικό κράτος έχει γίνει προ πολλών ετών νεοταξικό προτεκτοράτο και δεν ανήκει καν στο Ελληνικό Έθνος.

 

Το Ελληνικό κράτος δεν είναι καν Ελληνικό, δεν είναι μήτε εκφραστής Ελληνικής δυνάμεως μήτε Φωνή τού ελεύθερου Ελληνισμού. Κι αυτό είναι το μέγα ζητούμενο αγαπημένε μου ελληνικέ λαέ. Να πάρουμε εμείς, ο Πιστός και Ελεύθερος Ελληνισμός το Κράτος στα χέρια μας. Ο Πιστός Ελληνισμός έχει οπωσδήποτε ελεύθερο νου και αδέσμευτο Εθνικό Φρόνημα. Ο Πιστός Ελληνισμός μας πιστεύει οπωσδήποτε στο Θεό και είναι οπωσδήποτε Εθνικιστής. Θέλουμε οπωσδήποτε Ζωντανό Έθνος την Ελληνική Φυλή με τα Ιδανικά και τις Παραδόσεις μας στην πρώτη γραμμή τού Αγώνα.

 

Είναι ένας ξεκάθαρος Εθνικιστικός Αγώνας που αποσκοπεί στην Αγία και Μεγάλη Ελλάδα τής καρδιάς μας η οποία ανήκει απόλυτα και ολοκληρωτικά στους Έλληνες στην Πίστη, στο Αίμα και την Εθνική Συνείδηση. Το χτίσιμο τής Εθνικής Άμυνας τής Πατρίδος μας πρέπει να γίνει από ελληνικά χέρια με ελληνικά υλικά και γεωφυσικά προσόντα από τα οποία η Ελλάς είναι πλήρης, αρκεί να τα αποδεσμεύσει από τούς τυράννους της και να τα αξιοποιήσει η Αληθινή Ελλάς ημών των Αληθινών Ελλήνων Εθνικιστών. Και η Εθνική Ασφάλεια τής Πατρίδος μας θα καταστεί ενεργή μόλις η Ελληνική Κοινωνία αποδοθεί στον Πιστό Ελληνισμό απόλυτα και ολοκληρωτικά δίχως ίχνος προδοτών και βαρβάρων.

 

Ο Ελληνικός Εθνικισμός και η Εθνικιστική Ελλάς μας απορρίπτουμε την Παγκοσμιοποίηση και πάσα εμπλοκή τής Πατρίδος μας σε ξένες και αντεθνικές πολεμικές και γεωπολιτικές αντιπαραθέσεις. Η Πατρίδα μας είναι η Αγία και Μεγάλη Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών και Εθνικιστών. Η δική μας Αληθινή Ελλάς δεν εκχωρεί ούτε έναν λίθο γης Ελληνικής ούτε μια ψυχή Ελληνική. Η Εθνικιστική Ελλάς απελευθερώνει ψυχές και εδάφη ελληνικά. Λαϊκός και Ελληνορθόδοξος Εθνικοκοινωνισμός, Πιστός Ελληνισμός και Εθνικός Στρατός είναι η αδιαπέραστη γραμμή τού Εθνικού μας Κάστρου.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...