Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2023

ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΚΑΙ ΒΑΡΒΑΡΟΣ ΦΙΛΟΙ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΟΤΕ.

ΑΘΗΝΑ 28-11-2023.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

 

Οι προκλήσεις τής Τουρκίας με την πλήρη ανοχή τού ελληνόφωνου πολιτικού νεοταξισμού διογκώνονται σε βαθμό άκρως επικίνδυνο. Και είναι οι στιγμές που ζούμε τόσο έντονες ώστε να μάς θυμίζουν διαρκώς πως ο προδότης και ο βάρβαρος φίλοι δεν γίνονται ποτέ. Πριν λίγες ημέρες οι κομματικές φιέστες προς τιμήν κάποιων πολιτικών μάς θύμισαν τις εφιαλτικές μεθοδεύσεις εκείνων που στήριξαν το παραμύθι τής ελληνοτουρκικής φιλίας. Το παραμύθι εκείνο που λέει ότι αυτός που σού στερεί ψυχές και εδάφη ελληνικά, εσύ ραγιά πρέπει να τού φιλήσεις το χέρι χάριν κάποιας Ειρήνης που δεν θα έρθει ποτέ.

 

Κι έτσι κάποιοι μάς θύμισαν την Συμφωνία τής Μαδρίτης με την οποία οι ελληνόφωνοι πολιτικοί αναγνώρισαν νόμιμα συμφέροντα των Τούρκων στο Αιγαίο. Βέβαια από την εποχή εκείνη οι Τούρκοι απαιτούσαν εδάφη και ύδατα όχι μόνον στο Αιγαίο αλλά και στη Θράκη. Στη συνέχεια μάθαμε και άλλες συμφωνίες των ελληνόφωνων πολιτικών και των Τούρκων, αμφότερων συμμάχων τής σιωνιστικής παγκοσμιοποίησης. Μάθαμε ότι το ελληνόφωνο προτεκτοράτο δεν θα πραγματοποιεί πλέον στρατιωτικές αεροπορικές ασκήσεις μεταξύ των 6 και των 10 μιλίων τού εθνικού εναερίου χώρου μας και δεν θα υπάρξουν εμπλοκές με τουρκικά αεροσκάφη στο συγκεκριμένο σημείο.

 

Οι ελληνόφωνοι πολιτικοί παρέδιδαν ζωτικό εναέριο χώρο στους Τούρκους ενώ από τα γκρίζα Ίμια που άφησαν άνευ Εθνικής κυριαρχίας, τώρα πλέον εγκαταλείπουν την επέκταση των 12 ναυτικών μιλίων που μάς δίδει το διεθνές ναυτικό δίκαιο στα εθνικά μας ύδατα συμπεριλαμβανομένου φυσικά τού Αιγαίου μας. Τώρα, ενόψει τής επισκέψεως τού εκκολαπτόμενου Τούρκου σουλτάνου Ερντογάν στην Αθήνα στις 7 Δεκεμβρίου, οι Τούρκοι εξέδωσαν ΝΟΤΑΜ για 5 νησιά μας στο Αιγαίο προκειμένου να πραγματοποιήσουν ασκήσεις έρευνας και διάσωσης και προστασίας τού περιβάλλοντος για το χρονικό διάστημα από 24 Νοεμβρίου έως 19 Δεκεμβρίου. Η δική μας πλευρά μαθαίνουμε πως εξέδωσε ΝΟΤΑΜ ότι η συγκεκριμένη περιοχή ανήκει στο fir Αθηνών και η εν λόγω αρμοδιότητα ανήκει στο Κέντρο Επιχειρήσεων Έρευνας και Διάσωσης Πειραιά.

 

Αυτό συνέβη επειδή οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις διαθέτουν άγρυπνο βλέμμα κι όχι επειδή οι πολιτικοί τής Πατρίδος μας ανήκουν τάχα μου στην Ελλάδα. Οι δε αποδείξεις περί τής ενδοτικής και προδοτικής συνδιαλλαγής με τον Τούρκο εχθρό αυξάνονται. Οι Τούρκοι από την πλευρά τους βάζουν σε εφαρμογή το παλαιό σχέδιό τους για την αναγνώριση τουρκικής μειονότητας στην Ελεύθερη Θράκη μας μέσω τής αναγνωρίσεως δήθεν τουρκικών μειονοτικών σωματείων. Στην κατεύθυνση λοιπόν αυτή η συγκεκριμένη υπόθεση αναγνώρισης έως σήμερα ανήκε στο υπουργείο δικαιοσύνης, το δε δικαστήριο τού Αρείου Πάγου είχε ήδη απορρίψει την πλαστή τουρκικότητα ενός τέτοιου σωματείου.

 

Τώρα όμως, όπως μαθαίνουμε, το υπουργείο εξωτερικών τού πολιτικού ψευτορωμέικου πήρε στα δικά του χέρια αυτές τις υποθέσεις από το υπουργείο δικαιοσύνης. Το δε Συμβούλιο τής Ευρώπης επιθυμεί και πιέζει έντονα την Ελληνική πλευρά προκειμένου να αναγνωρίσει τουρκικά σωματεία επικαλούμενο παλαιότερη απόφαση τού Διεθνούς Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων που έχει αναγνωρίσει τουρκικά σωματεία στην Θράκη μας.

 

Οι Τούρκοι επικαλούνται προκλητικά και ψευδέστατα την γνωστή Συνθήκη τής Λοζάνης περί δήθεν τουρκικής μειονότητας ενώ η συγκεκριμένη συμφωνία ομιλεί ξεκάθαρα για Ελληνική μουσουλμανική μειονότητα. Είναι οι θαρραλέοι Έλληνες Πομάκοι που αποκρούουν τούς πράκτορες τής Άγκυρας. Όμως οι ψευτοσύμμαχοι τής Εσπερίας και της παγκοσμιοποίησης για πολλοστή φορά επαληθεύουν τον χαρακτήρα τους ως μισέλληνες ψευτοσύμμαχοι από τον καιρό τής Κερκόπορτας και της Αλώσεως τής Βασιλεύουσας τού Ελληνισμού μας Κωνσταντινούπολης.

 

Οι Τούρκοι επιθυμούν επιπλέον την αναγνώριση τουρκικών σωματείων και μειονοτήτων αλλά και δασκάλων όχι μόνο στη Θράκη αλλά και στα Δωδεκάνησα. Την ίδια στιγμή εμμένουν στην απόσυρση των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων στο Ανατολικό Αιγαίο και επιτείνουν αυτήν την θρασύτατη απαίτηση ζητώντας την αποστρατιωτικοποίηση και τής Ικαρίας. Το πολιτικό ψευτορωμέϊκο από την πλευρά του δεν προχωράει στην επέκταση των χωρικών μας υδάτων ει μη μόνον θέτοντας υπό αδύναμη συζήτηση την σχετική κίνηση για τον Θερμαϊκό Κόλπο, την Σκύρο και τη Θάσο, μακριά από τις ακτές των προσωρινά αλύτρωτων  πατρίδων μας που βαστούν αιχμάλωτες οι Τούρκοι. Οι Τούρκοι όμως υμνούν πάντα τον μακαρίτη Αχμέτ Σαδίκ που είχε κάνει κόμμα στην ελεύθερη Θράκη μας που την ήθελε τουρκική.

 

Σε συζήτηση λοιπόν ενδοτικής πολιτικής άνευ νομικής και εθνικής αντίστασης εισέρχεται η απαίτηση των Τούρκων για τουρκικά σωματεία και μειονότητα. Και δεν ξεχνάμε βέβαια τις αντίστοιχες αιτιάσεις των Σκοπιανών για εκπαιδευτήρια ψευτομακεδονικής γλώσσας στην Ελεύθερη Μακεδονία μας. Αγαπημένε μου ελληνικέ λαέ, ο ελληνόφωνος και ο βαρβαρόφωνος νεοταξισμός σε θέλουν μειονότητα στην Γη των Ελλήνων Πατέρων σου. Θέλουν μάλιστα μια μικρότερη Ελλάδα με λιγότερους Έλληνες.

 

Εμείς οι Αληθινοί Έλληνες Εθνικιστές αναφωνούμε το νέο Όχι και σε καλούμε να σταθείς στο πλευρό μας. Εμείς θέλουμε μια δίκαιη και ασφαλή Ελλάδα. Θέλουμε πάσα Γη και Ψυχή Ελληνική ελεύθερη. Επομένως θέλουμε μια Μεγαλύτερη Ελλάδα με περισσότερους Έλληνες. Η Ιερή Ελλάς μας ανήκει ξεκάθαρα στον Πιστό Ελληνισμό μας, στον Λαϊκό και Ελληνορθόδοξο Εθνικοκοινωνισμό μας και στον Ανίκητο Φρουρό Εθνικό Στρατό μας. Η εμπιστοσύνη μας στον Μαχόμενο Ελληνικό Στρατό είναι πλήρης και δεδομένη. Όμως το καθεστώς τής αστικής νεοταξικής δημοκρατίας νοθεύει τον εθνολογικό μας ιστό και έχει αφήσει τα σύνορά μας διάτρητα στις αξιώσεις των γειτονικών εχθρών μας και των λαθραίων συνοδοιπόρων τους.

 

Η Αληθινή Ελλάς ημών των Ελλήνων Εθνικιστών έχει σαφώς προσδιορισμένα τα εθνικά σύνορα τής καρδιάς της εκεί που βρίσκονται τα προαιώνια έσχατα εδάφη μας, τα μνήματα Ελλήνων Ηρώων και απομακρυσμένες ελληνικές ψυχές, ίσαμε τον Πόντο. Ότι η Ιερή Ελλάς μας δεν εκχωρεί ούτε έναν αιματοβαμμένο λίθο Ελληνικό αλλά διεκδικεί πάσα αλύτρωτη Ελληνική Γη. Όταν εγκαταλείπεις Εθνική Γη στον εχθρό, αυτός θα σού γυρέψει κι άλλη. Όμως η δική μας θέση είναι ξεκάθαρη. Κανείς Έλλην μόνος του και κάνεις Έλλην σκλάβος. Αγία και Μεγάλη Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών και Εθνικιστών ξανά και για πάντα. Έρχεται η ολόχρυση αυγή τού Ελληνισμού μας!!!!

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...