Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2024

ΚΑΤΩ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΠΟΤΑΓΗ! ΖΗΤΩ Η ΕΘΝΙΚΗ ΙΔΕΑ!

ΑΘΗΝΑ 23-2-2024.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

 

Το ψευτορωμέικο πολιτικό καθεστώς τής αστικής δημοκρατίας αποδεικνύει σε κάθε του βήμα και σε κάθε του απόφαση ότι είναι εντολοδόχος και εκτελεστικό όργανο τής σιωνιστικής παγκοσμιοποίησης. Η εξαχρείωση των ηθών, η μεταστροφή των φυσικών νόμων και τής τεχνολογίας σε βιολογικό όπλο, ο διχασμός, τα πάντα χρησιμοποιούνται για να αφανιστεί το Έθνος μας από τη Γη των Πατέρων του. Οι μέθοδοι πού χρησιμοποιούν τα κοινοβουλευτικά κόμματα τού νεοταξισμού σε όλα τα δήθεν ελεύθερα έθνη είναι βίοι παράλληλοι πού εκτελούνται με το ίδιο χρονοδιάγραμμα, την ίδια στιγμή, με τον ίδιο τρόπο, παντού.

 

Οι παγκοσμιοποιητές τύραννοι εκπληρώνουν το σχέδιο τής παγκόσμιας διακυβέρνησης τής μειωμένης ασύνορης ανθρωπότητας με την πτώση των εθνών και των εθνικών κρατών. Τα ίδια τα κόμματα πού έως τώρα εκτελούσαν τις εντολές των διεθνών εντολέων τους ως δήθεν δικές τους μόνον αποφάσεις έχουν γίνει αναλώσιμα και οδηγούνται σκοπίμως στη σύμπτυξη των δυνάμεων τους σε μεγάλες οικουμενικές κυβερνήσεις. Οι όποιες διαφωνίες εξαντλούνται με την σύμπνοια τού ανίερου κομματικού σκοπού δήθεν προς όφελος τού λαού.

 

Η ανθρώπινη συμπεριφορά και τα στοιχειώδη ανθρώπινα δικαιώματα γίνονται από τον κομματικό νεοταξισμό στοιχεία πολιτικής εκμετάλλευσης. Την ζήσαμε αυτήν την στυγνή πραγματικότητα στην περίπτωση των αγροτών όταν το ψευτορωμέικο κράτος επέτρεψε στα συνδικαλιστικά όργανα να καθοδηγήσουν τούς αγρότες κατά την διαμαρτυρία των Αθηνών προκειμένου να τοποθετηθούν σε συγκεκριμένα σημεία πλήρως ελεγχόμενα από τις αρχές ασφαλείας με συγκεκριμένο περιθώριο ωρών παραμονής. Η απάντηση τού ελληνόφωνου προτεκτοράτου απέναντι στα δίκαια αιτήματα των αγροτών πού αδυνατούν να ανταποκριθούν στο απαγορευτικό κόστος των αγαθών σίτισης ήταν σκοπίμως αδιέξοδη και αμετάβλητη. Πάρτε τα επιδόματα πού μας επιτρέπουν τα δημοσιονομικά αποθέματα τού κράτους, όσα δηλαδή χρήματα δεν έχουν δεσμευτεί σε πονηρές τσέπες και σκοπούς και τίποτα άλλο.

 

Όλες οι νεοταξικές μεθοδεύσεις κρύβονται κάτω από το πέπλο τής τεχνολογικά και χημικά μεθοδευμένης κλιματικής κρίσης. Είναι η γνωστή κρίση πού σκορπά στην ατμόσφαιρα διοξείδιο τού άνθρακα προκαλώντας καιρικές μεταβολές, βίαια φυσικά φαινόμενα, καταστροφές και μολύνσεις. Τα αίτια βέβαια αυτής τής συνομωσίας δεν αποδίδονται στους αεροψεκασμούς και σε λοιπές κρυφές ενέργειες των παγκοσμιοποιητών αλλά σκόπιμα, αναίτια και ψευδώς στις εργασίες τής εθνικής παραγωγής στον πρωτογενή αγροτικό κυρίως αλλά και στον δευτερογενή βιοτεχνικό και βιομηχανικό παράγοντα και στα ορυκτά καύσιμα.

 

Η κλιματική κρίση παράγεται τάχα από παράγοντες πού δίδει η φύση ούτως ώστε τα νεοταξικά όργανα να αντικαταστήσουν τις φυσικές τροφές με επικίνδυνες εργαστηριακές και τον λιγνίτη με απεριόριστες, αδιάκριτες και ακριβές πηγές ενέργειας. Παράλληλα οι τόσο ψυχοπονιάρηδες τάχα προύχοντες τής πολιτικής έχουν αρχίσει να χρησιμοποιούν την τεχνητή νοημοσύνη ως λέγεται ακόμη και στον έλεγχο των εργαζομένων και τού λαού συνολικά.

 

Οι πρώτες ύλες μετά και από τις γνωστές διεθνείς γεωπολιτικές αναταραχές εμφανίζουν ελλείψεις, τα αγροτικά προϊόντα συρρικνώνονται, η ακρίβεια στην αγορά γενικώς αυξάνεται, οι ενεργειακοί πόροι γίνονται απλησίαστοι. Η τοπική εθνική παραγωγή καταστρέφεται και οι εθνικοί μας γεωφυσικοί ενεργειακοί πόροι έχουν κατασχεθεί από τα νεοταξικά τοκογλυφικά γεράκια. Η φτώχεια, η ανεργία και η πείνα είναι διεθνώς ο στόχος των δημοκρατικών δυνάμεων τής παγκοσμιοποίησης όπως αντιλαμβάνονται τον εαυτό τους και τις πράξεις τους.

 

Την ίδια στιγμή οι μίζες και οι ασυλίες τραπεζιτών μαίνονται, η εγκληματικότητα αφήνεται ανεξέλεγκτη και οι ανώμαλες ψευδοοικογένειες πού νομιμοποιήθηκαν προσφάτως εισέρχονται ακόμη και σε κάποια σχολικά συγγράμματα. Κατά τα άλλα οι προπολεμικές καταστάσεις σε ανατολή και δύση συνεχίζονται και τα κόμματα τού συνταγματικού και δημοκρατικού τόξου ψάχνουν και τοποθετούν τα πλέον πειθήνια μέλη στα εκτελεστικά τους όργανα. Εδώ, όπως ελέχθη, κίναιδος τις προάλλες έλεγε σε ιερωμένο πόσοι ακριβώς βουλευτές είναι υπέρ των κιναιδογάμων πριν ψηφίσουν. Αυτά ακριβώς τα ασύδοτα κράτη θέλουν οι παγκοσμιοποιητές τύραννοι τού σιωνιστικού νεοταξισμού στο δρόμο για τις εκλογές πού θα χτίσουν τα κράτη ως πολυεθνικές και καθημαγμένες πολιτείες τής ψευτοευρώπης και τής παγκοσμιοποίησης.

 

Η Ιερή Ελλάς είναι η Πατρίδα μας, πού πάει να πει ότι η Ελλάς, όπως κάθε αληθινά ελεύθερη πατρίδα, είναι η Γη των Ελλήνων Πατέρων μας πού χύσανε τόνους Τιμίου Αίματος για να την βαστήξουν ακμαία και ελεύθερη. Η Ελλάς είναι Πατρίδα Θεού, Αγίων και Ηρώων πού δίδαξε Ορθή Πίστη, Τρανό Πολιτισμό και Αληθινή Ειρήνη  για την διαιώνιση τής Ελληνικής Φυλής. Ο Έλλην ανδρώθηκε, εργάστηκε και αγωνίστηκε με ανδρεία και τόλμη στην Ελληνίδα Γη κάνοντάς την σιτοβολώνα, θησαυροφυλάκιο και κάστρο αυτάρκειας, ανάπτυξης και ασφάλειας των παιδιών τού Ελληνισμού.

 

Η ανθρώπινη ζωή και η ανθρώπινη αξιοπρέπεια είναι έννοιες ιερές και απαραβίαστες για τον Έλληνα Άνθρωπο που δεν γίνεται εξάρτημα κανενός τυράννου, ελληνόφωνου ή βάρβαρου. Η σιωνιστική παγκοσμιοποίηση είναι εχθρός μας και σύμμαχός μας είναι ο Ενωμένος Ελληνισμός μας. Η Ιερή Ελλάς μας είναι Οίκος τού Θεού, τής Μάνας Ελληνίδας, τού Πατέρα Έλληνα, τής Ελληνικής Οικογένειας και των παιδιών τής Ελληνικής Φυλής, τού Εργάτη και Μαχόμενου Ελληνισμού.

 

Κάτω η πολιτική υποταγή! Ζήτω η Αθάνατη Εθνική Ιδέα τής Αιώνιας Ελλάδος μας! Κι όπου υπάρχει Ελληνίδα Γη και Ψυχή, εκεί βρίσκεται και η Αγία και Μεγάλη Ελλάς μας πού τρανώνει και τρανώνεται κάτω από τα λάβαρα τής Ορθοδοξίας και τής Ελληνικής Φυλής, τού Πανελληνισμού μας. Η Ελληνίδα Φύση είναι μέγα προτέρημα τού Έθνους μας, οι πόροι της ανεξάντλητοι και επάνω της δεν σηκώνεται μήτε ξένο χέρι μήτε τεχνολογία κακόβουλη.  Κι εφόσον κάποιοι βάλθηκαν να σκορπίσουν φτώχεια και πείνα παγκόσμια, εδώ αγαπημένε μου λαέ ας μην το επιτρέψουμε. Ας σωθούμε επιτέλους, έστω και την τελευταία στιγμή. Το οφείλουμε στα παιδιά μας. Και η Ελληνική Οδός τής Νίκης απέναντι στον εχθρό Θεού και Ανθρώπου είναι Λαϊκός και Ελληνορθόδοξος Εθνικοκοινωνισμός, Πιστός Ελληνισμός και Εθνικός Στρατός.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...