Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΙΔΕΑ.

ΑΘΗΝΑ 27-2-2024.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

 

Ο εχθρός Θεού και Ανθρώπου είναι στα τείχη τής Ιερής Ελλάδος μας και η αναμέτρηση είναι σκληρή και αδυσώπητη. Τα τείχη τής Πατρίδος μας έχουν πέσει προ πολλών χρόνων από τούς Εφιάλτες τού πολιτικού καθεστώτος τής αστικής δημοκρατίας πού ξεγελά, εξαπατά και πλέον υποδουλώνει ξάστερα τον πληγωμένο Ελληνισμό στα σιωνιστικά και νεοταξικά αφεντικά τής παγκοσμιοποίησης. Η σκιώδης παγκόσμια διακυβέρνηση μέσα από τούς ψευτοσυμμαχικούς οργανισμούς έχει πάρει την θέση της ως πραγματική τυραννική εξουσία και ο σαφής στόχος πού εξυπηρετούν οι πολιτικοί φορείς παγκοσμίως είναι ο θάνατος των δήθεν ελεύθερων εθνών και των αξιών τους πλην των πειθήνιων ραγιάδων τους.

 

Σε αυτήν την ολέθρια χορεία των οδυνηρών αποφάσεων των εχθρών Θεού και Ανθρώπου, η δύσμοιρη αλλά όχι άμοιρη ευθυνών Ιερή Ελλάς μας βρίσκεται στο επίκεντρο των εξελίξεων για λόγους γεωπολιτικούς, πολιτικούς, εθνικούς, οικονομικούς και θρησκευτικούς. Ναι, διότι η Ελλάς έστω και υπό το σκοτάδι τής παρακμής παραμένει η Γη τού Φωτός, η Γη Θεού, Αγίων και Ηρώων  πού μας κοιτούν στα μάτια τούτες τις έσχατες ημέρες πού καλούμαστε να σηκώσουμε το ανάστημα και να πάρουμε πίσω τις ζωές των παιδιών μας και τις ζωές μας στα γνήσια και τίμια ελληνικά χέρια μας.

 

Οι μάσκες πέσανε οριστικά και τα άτιμα σχέδια των εχθρών μας φτάνουν το σημείο τής εκκίνησης για να μας σβήσουν από τον χάρτη. Μόνος εχθρός τής υπέρτατης παρακμής είναι ο Αληθινά Ελεύθερος Έλλην με την αθάνατη Εθνική Ιδέα τής Πίστης, τής Πατρίδος, τής Οικογένειας, τής Ελληνικής Φυλής. Είναι η Αληθινή Ελλάς πού οι εχθροί μας θέλησαν να φιμώσουν και να βιάσουν με την ομηρεία τού Αληθινού Ελληνικού Εθνικισμού, τού Λαϊκού και Ελληνορθόδοξου Εθνικοκοινωνισμού μας. Τώρα πλέον εφαρμόζονται οι μισελληνικές προβλέψεις τού Υπερμνημονίου πού έχουν υπογράψει από το 2014 οι τύραννοι τής σιωνιστικής παγκοσμιοποίησης με τις αρχές τής πατρίδος μας, πολιτικές, οικονομικές και θρησκευτικές αρχές στο σύνολό τους, όλες τους πλήρως υποταγμένες.

 

Οι Εφιάλτες έχουν αποδεχτεί τούς κίναιδους ψευτογάμους, το ψηφιακό χρήμα, τις αντίχριστες ηλεκτρονικές ταυτότητες, την πλήρη κατάλυση Ελλάδος και Ορθοδοξίας, ακόμη και την απάλειψη τού Σταυρού από την Ελληνική Σημαία πού ακολουθεί και αυτή. Μέχρι το 2026 οι νεοταξίτες ελληνόφωνοι πολιτικοί έχουν αναλάβει να επιβάλλουν την υποχρεωτική ηλεκτρονική ταυτότητα πού μέχρι στιγμής έχουν περάσει στην κοινωνία μας ως προαιρετική. Το επόμενο βήμα τους θα είναι το ενσώματο αντίχριστο χάραγμα. Ήδη σε κάποιες χώρες το έχουν δρομολογήσει. Η Ευρωπαϊκή Ένωση, το Παγκόσμιο Συμβούλιο των Εκκλησιών και οι λοιποί παγκόσμιοι οργανισμοί επαληθεύουν το σκοπό τής ύπαρξης τους.

 

Στο δημογραφικό ζήτημα η αιμορραγία τού Ελληνισμού πού δεν γεννά, γερνάει και πεθαίνει συνεχίζεται ακάθεκτη. Η φτώχεια και η ανεργία διώχνουν κάποια ελληνόπουλα στο εξωτερικό και οι ελληνόφωνοι πολιτικοί μας λένε ότι η είσοδος των λαθρομεταναστών στην Πατρίδα μας έχει τάχα μειωθεί. Το λένε αυτό το απαίσιο ψέμα οι προδότες διότι πολύ απλά έχουν νομοθετήσει την ενσωμάτωση των αλλογενών λαθρεποίκων στην ελληνική κοινωνία σε βάρος τής φθίνουσας Ελληνικής Φυλής.

 

Στα εθνικά μας θέματα οι μυστικές συνομιλίες ψευτορωμιών και Τούρκων γίνανε γνωστές στο Κογκρέσο των ΗΠΑ και λαμβάνουν σάρκα και οστά. 29 ελληνικά νησιά, νησίδες και βραχονησίδες δεν καλύπτονται από καμία εθνική κυριαρχία και θεωρούνται διαφιλονικούμενα όταν η Τουρκία προελαύνει σε βάρος μας και απαιτεί διαρκώς την απόσυρση τού ελληνικού στρατού από το Αιγαίο. Οι ΗΠΑ με επιστολή τού Αμερικανού υπουργού εξωτερικών στο Κογκρέσο μιλάνε για διεθνώς αναγνωρισμένα σύνορα μεταξύ των συμμάχων τού ΝΑΤΟ και για την ύπαρξη κενού κυριαρχίας μεταξύ των 6 και των 10 ναυτικών μιλίων στον εναέριο χώρο μας που έχουν επιτρέψει οι ελληνόφωνοι νεοταξίτες πολιτικοί.

 

Κι ενώ μεθοδεύεται η συρρίκνωση τής Ελλάδος μας σε γη και ψυχές, στα οικονομικά μας ζητήματα από το 2025 τα αποθέματα στενεύουν και οι κρατικές ενισχύσεις προς τον λαό μας σταματούν προκειμένου τάχα να εξοφληθεί το δήθεν εθνικό χρέος που φόρτωσαν στο λαιμό σου οι πολιτικοί σου, οι θεσμικοί τους συνεργάτες και οι χορηγοί τους αγαπημένε μου ελληνικέ λαέ. Η οικονομική θηλιά θα βαστήξει τουλάχιστον έως το 2028. Ο εσωτερικός και ο εξωτερικός εχθρός τής Ιερής Ελλάδος μας φέρνουν φτώχια, πείνα και εθνική συρρίκνωση. Και εσωτερικός εχθρός μας είναι οι ίδιοι πολιτικοί που κάλυψαν την δολοφονία των παιδιών τού Ελληνισμού στα Τέμπη, που φέρανε τούς κίναιδους ψευτογάμους και διέλυσαν την αγροτική παραγωγή μας.

 

Όχι, ο θάνατος τού Ελληνισμού είναι μέγιστη ύβρις και ιεροσυλία που εμείς οι Αληθινοί Έλληνες Εθνικιστές δεν πρόκειται να επιτρέψουμε ποτέ. Η Ιερή Ελλάς μας δίδαξε Ορθή Πίστη, Πολιτισμό, Φιλοσοφία και Ηθική. Ο Μέγιστος Έλληνας Στρατηλάτης Μέγας Αλέξανδρος πίστευε στην φύση τού γεωστρατηγικού πυλώνα τής Γης τού Φωτός που λέγεται Ελλάς. Πίστευε στην μόνη αληθινή και ασφαλή Ελλάδα που θα θωρακίσει την ύπαρξη της με την ανάδειξή της σε Μεγάλη Δύναμη Δικαίου και Ισχύος. Ο Μέγιστος Έλλην είχε βρεθεί απέναντι στους εβραιοσιωνιστές τού καιρού του. Κατόπιν πέθανε μυστηριωδώς αφού δηλητηριάστηκε.

 

Η Ελλάς υπήρξε η εστία τού πνευματικού φωτός και τροφοδότης πολιτισμού και αξιών ολάκερης τής οικουμένης. Και όταν ο διαχρονικός βάρβαρος παγκοσμιοποιητής με τούς υποτακτικούς συμμάχους του όδευε να καταλύσει τα ελεύθερα έθνη, πάντοτε περνούσε και συναντούσε αντίδραση και συντριβή στο σταυροδρόμι τής οικουμένης που λέγεται Ελλάς. Μέχρις ότου η προδοσία συμμάχησε με την ψευτοσυμμαχία και κατέλαβαν την εξουσία τής Ιερής Ελλάδος μας.

 

Φτάνει πια. Η εντολή Τού Θεού, Τής Παναγιάς και των Προγόνων μας Αγίων και Ηρώων είναι να ανατάξουμε τις δυνάμεις μας και να πάρουμε την Ελλάδα στα έντιμα ελληνικά χέρια μας. Να αναγεννήσουμε την Αγία και Μεγάλη Ελλάδα μας στην πράξη κι όχι στα λόγια. Ο Αρχέγονος και Γνήσιος Εθνικισμός μας αγωνίζεται για την Νίκη Πίστης, Πατρίδας και Φυλής Ελληνικής. Ο κοινός πολιτικός μας αντίπαλος στο ψευτορωμέικο είναι εχθρός τόσο τού Ελληνισμού όσο και τού Εθνικισμού που είναι η αληθινή φωνή τής Ελληνικής Φυλής.

 

Οι εχθροί μας, προδότες και βάρβαροι, θέλησαν να μας φιμώσουν για να συντρίψουν τον Ελληνισμό εκ τού ασφαλούς. Εμείς όμως οι Αληθινοί Έλληνες Εθνικιστές δεν συνομιλούμε με κανέναν ανθέλληνα και πορευόμαστε στην Νίκη Ζωής τής Φυλής μας με την Εθνική Ιδέα και τον ελληνικό λαό στο πλευρό μας. Ο εξωτερικός εχθρός μας είναι γνωστός και ο εσωτερικός μας εχθρός ακόμη χειρότερος. Ο εθελόδουλος και συνειδητοποιημένος ραγιάς κι αυτός εχθρός είναι.

 

Βασιλεύς των Ελλήνων είναι ο Θεός. Ελληνορθόδοξος Εθνικοκοινωνισμός σημαίνει Πίστη, Κοινωνική Δικαιοσύνη, Ελληνική Φυλή, Εθνικό Κράτος, Εθνική Ισχύς. Αγωνιζόμαστε για μία Αγία και Μεγάλη Ελλάδα με περισσότερους, εύψυχους και οπωσδήποτε Ενωμένους Έλληνες. Πάσα Γη και ψυχή τού Ελληνισμού μας ελεύθερη με το Έθνος των Ελλήνων στην Ηγεσία τής Πατρίδος μας και την κορυφή τής οικουμένης. Ο Ανίκητος Ενωμένος Ελληνισμός μας με τα Ιδανικά και τα λάβαρα τής Ελληνικής Φυλής είναι η ιερή οδός για την ανατολή τής ολόχρυσης αυγής τού Ελληνισμού μας.

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...