Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

ΛΑΒΑΡΑ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΤΑ ΛΑΒΑΡΑ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΜΑΣ



ΑΘΗΝΑ 21-1-2015.

Η πολιτική αναμέτρηση στην πατρίδα μας έχει μια πολύ μεγάλη ιδιαιτερότητα. Είναι μια μάχη κοινωνικής και εθνικής επιβιώσεως συνάμα. Και ο χαρακτήρας αυτός θα διατηρηθεί έως ότου αποτινάξουμε τα δεσμά τού ξενόδουλου καθεστώτος και τις δουλείες στις οποίες μάς έχουν υποβάλλει ψευτοσύμμαχοι και παγκοσμιοποιητές. Σκοπός λοιπόν τού Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος είναι να εκκαθαρίσει το τοπίο από την διαφθορά και την συναλλαγή με τον Νεοταξίτη εχθρό τού Ελληνισμού. Να ορθώσει μια Πολιτεία καθάρια ελληνική, δίκαια, συνεκτική και απαιτητική, με τούς Έλληνες γεμάτους έως τα κατάβαθα τής ψυχής τους με την νοοτροπία τού Νικητή.

Η πρώτη αναμέτρηση είναι με την παρανοϊκή λογική τής ηττοπάθειας. Η δεύτερη αναμέτρηση είναι με την επικίνδυνη λογική τής υιοθέτησης ξένων πολιτικών επιλογών και μεθόδων «σωτηρίας». Και η τρίτη αναμέτρηση που έχουμε να δώσουμε είναι με την παράνοια τής αντικαταστάσεως τού ελληνισμού και τής εθνικής μας ανεξαρτησίας από την πανσπερμία πληθυσμών και την υπαγωγή τής Πατρίδος μας ως κοινότητας στην παγκόσμια διακυβέρνηση. Αυτοί οι τρεις ολισθηροί άξονες αποτελούν τον πολιτικό δρόμο τής αντεθνικής αστικής κοινοβουλευτικής τυραννίας.

Η ανατροπή τής εσωτερικής τυραννίας εκείνων που φυλάκισαν το Εθνικό Φρόνημα και ξεπούλησαν την Ελλάδα δεν είναι το αποτέλεσμα μιας και μόνης πολιτικής και εκλογικής αντιπαράθεσης. Δεν επιτρέπεται να περιοριστεί το κακό σε μια περαστική στιγμή τού ιστορικού χρόνου ούτε να αφεθεί να γενοβολήσει διάδοχες καταστάσεις και μεταλλάξεις. Είναι ζήτημα γενικότερης πολιτικής φιλοσοφίας και στάσης ζωής. Αν θέλουμε ως Ελληνικό Έθνος, Ελληνική Φυλή και Ορθοδοξία να ζήσουμε γινόμενοι Ελεύθερη και Μεγάλη Δύναμη, ως Αυτεξούσια και Εξουσιαστική Δύναμη με την δική μας Ταυτότητα και Στρατηγική ή να πεθάνουμε ως βαλλόμενοι ραγιάδες από τούς προαιώνιους εχθρούς μας.

Εμείς οι Έλληνες Εθνικοκοινωνιστές έχουμε σαφή πολιτική πρόταση. Ένα ξεκάθαρο σχέδιο αναπτύξεως τής Πατρίδος και ενδυναμώσεως τού Έθνους μας. Πιστεύουμε πως είναι μέγιστη ντροπή να εξακολουθεί να ηττάται στο πολιτικό στίβο ο Ελληνισμός που έχει καταγράψει πολιτισμικούς και στρατιωτικούς θριάμβους στα πεδία τού Πνεύματος και τής Στρατιωτικής Τιμής. Για τούς Αληθινούς Έλληνες στο Αίμα και την Ψυχή μοναδική οδός είναι η Παράδοση και οι Ρίζες τής Φυλής μας. Τα λάβαρα τής Νίκης τού πολιτικού μας αγώνα που βαδίζουν στην πρώτη γραμμή τού πυρός είναι τα Λάβαρα τής Φυλής μας. Η Γαλανόλευκη, ο Δικέφαλος Αετός, ο Μαίανδρος.

Δεν υπάρχει καμία μηδαμινότητα που να γονατίζει τον Έλληνα, αφού ο Έλληνας γονατίζει μονάχα μπρος στο Θεό για να πάρει την Μεγάλη Εντολή υπερασπίσεως τής Αλήθειας και στους Προπάτορες για να πάρει την ίδια Εντολή μα και την Εντολή Νίκη ή Θάνατος. Δεν έχουμε τίποτα απολύτως να πάρουμε από τούς Βαρβάρους Ανατολής και Δύσης, λογχοφόρους και τοκοφόρους, διότι σωτηρία τής Πατρίδος είναι μονάχα η εργατικότητα και η πολεμική αρετή των Ελλήνων. Ο μόχθος και η αξιοποίηση τού ελληνικού ιδρώτα και τής ελληνικής γης από την μια πλευρά. Και από την άλλη πλευρά το άπλωμα των σημαιών μας σε διαρκώς αυξανόμενα ελληνικά εδάφη. Τα δε όρια τής δικής μας Λαϊκής και Εθνικιστικής Πολιτείας με τον ανθρωπισμό μας καλύπτονται στα πλαίσια τού Όμαιμου και Ομόφυλου, τού Ομόγλωσσου και Ομότροπου και Ομόθρησκου εξ αδιαιρέτου.

Δεν αρκούμαστε λοιπόν σε μια περαστική νίκη οιασδήποτε διαστάσεως. Θέλουμε την ανατροπή τού πολιτικού καθεστώτος και συστήματος. Θέλουμε την εγκαθίδρυση τού Εθνικού Καθεστώτος των Αρίστων. Θέλουμε οι συγκυβερνήσεις να συνάπτονται μεταξύ τής εθνικής ηγεσίας και τού ελληνικού λαού κι όχι ανάμεσα σε κλεφτοκρατικά και προδοτοκρατικά κόμματα με σιωνιστική καθοδήγηση. Θέλουμε τούς θεσμούς να εξασφαλίζουν την τήρηση τού Δικαίου, την Οικονομική Αυτοτέλεια, την Εγχώρια Παραγωγικότητα και την Εθνοφυλετική Συνοχή. Θέλουμε Διπλωματία ανυποχώρητη στα Ελληνικά Συμφέροντα. Με τις Ένοπλες Δυνάμεις στο πλευρό μας, να κάμουν αυτό που θέλει το Αίμα που βράζει μέσα τους, να συντρίβουν τούς εχθρούς μας.

Αυτό που συμβαίνει την ώρα που γράφονται τούτες οι γραμμές δεν έχει ταίρι, τουλάχιστον σε χώρες που έχουν αξιοπρέπεια και εθνική κυριαρχία. Από την μια πλευρά διενεργούνται εκλογές με την ηγεσία τού τρίτου πολιτικού κόμματος, τής Χρυσής Αυγής, στην φυλακή κατόπιν των πολιτικών διώξεων που κάμανε οι ψευτορωμιοί πολιτικάντηδες με τις εντολές τού Εμποράκου των Εθνών. Και από την άλλη πλευρά ο ξένος παράγοντας έχει ξεσαλώσει σε όλα τα επίπεδα. Οι διεθνείς τοκογλύφοι εκβιάζουν πως ή θα συνεχίσουμε τις «μεταρρυθμίσεις», το έσχατο ξεπούλημα γης και ψυχών, ή θα μάς αφήσουν να φτωχύνουμε. Οι λαθρομετανάστες που είχαν βάλει οι πολιτικάντηδες σε στρατόπεδα αφήνονται λεύτεροι. Και οι Τούρκοι κάμουν έρευνες υδρογονανθράκων και υποβρύχιες ασκήσεις σε ολάκερο το Αιγαίο και την Κρήτη έως την Κύπρο.

Μεταπολίτευση και Αστική Δημοκρατία τέλος. Τώρα έρχεται η ώρα των Πιστών σε Θεό και Πατρίδα. Την Πατρίδα μας θέλουμε Ορθόδοξη και Ελληνική και έτσι ακριβώς θα την αναδιαμορφώσουμε μέσα από τα χαλάσματα τής προδοσίας. Σε Χριστό και Ελλάδα ορκίστηκαν οι Ελεύθεροι Έλληνες για να ξαναφτιάξουνε Ελληνικό Κράτος, τον ίδιο Ιερό Όρκο δίνουμε εμείς σήμερα. Πατρίς και Θρησκεία από την μια πλευρά λοιπόν. Και από την άλλη πλευρά Αίμα και Τιμή. Προσήλωση στους εαυτούς μας και σ’ ολάκερο τον ελληνικό λαό. Συλλογική φιλοδοξία στον νου, στην καρδιά και στα χέρια μας ότι μπορούμε να κάνουμε την γη μας να ανθοβολήσει πολιτισμό και τον κόσμο να σκύψει στο καινούργιο μεγαλείο τής Ελλάδος. Να φέρει ο ήλιος χρυσή την αυγή επάνω από τον Ελληνισμό μας.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...