Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015

ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΔΟΞΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

ΑΘΗΝΑ 14-1-2015.

Η μεγάλη αναμέτρηση ξεκίνησε. Είναι εκείνη η αναμέτρηση που γίνεται πρώτα απ’ όλα με τον ίδιο μας τον εαυτό και με την φυλετική μας ψυχή. Η ανακαίνιση τού εαυτού μας και η εμβάφτιση τού προσώπου στο συλλογικό οργανισμό, στο ένα και αδιαίρετο Σώμα που λέγεται Αληθινή Ελλάς. Δεν υπάρχει πλέον το στείρο εγώ, αλλά το γόνιμο εμείς. Δεν υπάρχει ο σκυμμένος ραγιάς, αλλά ο Όρθιος Έλληνας Πολεμιστής. Δεν υπάρχει ο ψευτορωμιός και οι κομματικές του διαιρέσεις, αλλά ο Έλλην που βούλεται και νικά για λογαριασμό τού αδερφού του και των παιδιών του.

Βρισκόμαστε μπροστά στην ανοικτή λεωφόρο για την νέα δόξα τού Ελληνισμού. Δεν έχουμε μια πολιτική αναμέτρηση, αλλά έναν πόλεμο ενάντια στα φαντάσματα τής σήψης που μάς έσπειρε ο σιωνιστικός νεοταξισμός. Να πετάξουμε τα πολιτικά πτώματα τού απερχόμενου κατοχικού καθεστώτος τής αστικής κοινοβουλευτικής τυραννίας κάτω και έξω από τα τείχη τής Ελληνικής Πολιτείας. Να κάνουμε το λοιπόν και πάλι την Πολιτεία Ελληνική. Επομένως βαδίζουμε προς τον ελληνικό λαό, γινόμαστε μια αγκαλιά μαζί του και κάνουμε την επιβεβλημένη κοινή μας επανάσταση. Βάζουμε ελληνική ηγεσία, ελληνική δημιουργία, ελληνικό στρατηγικό σχέδιο σε μια βαθύτατα ελληνική κοινωνία.

Όλοι μαζί λοιπόν, με κεφαλή τον ίδιο τον Θεό, φτιάχνουμε την Ελλάδα μας Ενωμένη και Τείχος Αδιαπέραστο. Με τον Στρατό μας εγγυητή εσωτερικής ομαλότητας και απελευθερωτή πάσης ελληνικής γης. Με τον Λαϊκό Εθνικισμό Πολιτική Οδό και Οδικό Χάρτη για την πλέον Χρυσή και Ολόλαμπρη Αυγή τού Ελληνισμού μας. Η Ελλάς έως σήμερα βρέθηκε στον κυκλώνα των οικονομικών κρίσεων και των στρατιωτικών προκλήσεων διότι αμελήσαμε την φυλετική μας αποστολή και τον γεωπολιτικό μας προσανατολισμό. Ή θα γίνουμε Δυνατή Ελλάς ή θα σβήσουμε ελλείψει χώρου και ρόλου μες στον αέναο ιστορικό κύκλο.

Αφήσαμε κατά συνέπεια κενό χώρο στους εχθρούς μας. Τούς φέραμε μέσα στο σπίτι μας. Κι όχι μόνο τούς φέραμε στο σπίτι μας, μα και τούς δώσαμε στο χέρι σκήπτρα και ηνία. Γκρεμίσαμε δηλαδή τα τείχη τής Ιερής Πατρίδος μας και μαζί τις Παραδόσεις μας. Εξουσία σε ξένα χέρια. Κηδεμονία στους μισητές μας που μάς τούς μάθανε ως συμμάχους. Ξένες δοξασίες ενάντια στην Ορθοδοξία μας. Ανηθικότητα σε βάρος τής Ελληνικής Ηθικής. Θεοποίηση τού Χρήματος που βάζει στην άκρη τής λησμονιάς το Ελληνικό Αίμα. Νέες γραφές στα σχολειά για τα παιδιά μας. Αποδοχή ιστορικής κληρονομιάς και εδαφικών δικαιωμάτων στους γειτονικούς χωροφύλακες τού σιωνισμού.

Ποιοι όμως είναι αυτοί που θεσμοθέτησαν την λέπρα τής παγκοσμιοποίησης και φέρανε αντί τής Ελληνικής Τάξεως Πραγμάτων την βρώμα Νέα Τάξη Πραγμάτων; Μα φυσικά οι διώκτες όλων όσων υπήρξαν φωτεινοί φάροι τού Εθνικού Φρονήματος διαδοχικά από το άδοξο πέρας τού Εικοσιένα έως τις μέρες μας. Οι ίδιοι αγύρτες πολιτικάντηδες που διώξανε το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα για να συνεχίζουνε οι Σταυρωτήδες Τοκογλύφοι και ο Εμποράκος των Εθνών να κόβουν λίβρες σάρκας ελληνικής είτε ως μνημόνιο είτε ως διαλυμένο και μη ελληνικό κράτος.

Αφού λοιπόν βάλαμε το νεοταξικό κτήνος με λαλιά ελληνική ανάμεσά μας, τώρα ας τού ξεριζώσουμε την πολιτική γλώσσα τού θράσσους. Κι αφού μπήκαν οι λύκοι μέσα στο μαντρί ως πρόβατα, ας γενούμε εμείς πιότερο δυνατοί λύκοι από δαύτους και να τούς κατασπαράξουμε. Να κάνουμε το μαντρί όχι απλά καθαρό, αλλά να το μετατρέψουμε σε Κάστρο Ελληνικό με Σιδερόφρακτη Φρουρά, Πιστό Πλήρωμα και τις Πύλες τού Κάστρου να ανοίγουν μονάχα για να υποδεχτούν νέους Έλληνες, νέες διεθνείς επιρροές, νέα ελληνικά εδάφη. Κι έτσι εκεί που κάποτε καταστρέφονταν τα Τείχη τής Ελληνικής Φυλής, τώρα τα ίδια αυτά Τείχη θα γίνουν ομορφότερα και πλατύτερα.

Δεν μάς νοιάζουν ούτε οι παγκόσμιοι τύραννοι ούτε οι βάρβαροι που κραδαίνουν τις λόγχες, ορμώμενοι από αλύτρωτα ελληνικά εδάφη. Διότι εμείς έχουμε πλούτο στην γη και στην ψυχή μας που μάς τον έδωσε ο ίδιος ο Θεός, αυτόν τον πλούτο που πάλι τώρα θα τον εθνικοποιήσουμε για να φτιάξουμε ελληνική οικονομία και εργασία. Η δική μας Συμμαχία είναι ένας Άξονας Ορθοδόξων και Ελευθέρων Εθνών με Ηγέτη τον Ελληνισμό. Και ο Ένδοξος Ελληνικός Στρατός τής Χρυσάκτινης Εθνικιστικής Ελλάδος μας θα κάμει το Θέλημα Θεού και Ηρώων για την ανάσταση τής Αυτοκρατορικής Ελλάδος, τής Αγίας Ρωμανίας Μας.

Ποια είναι η Ευρώπη; Μπορεί να υπάρξει μονάχα κάτω από την νίκη των πατριωτικών και εθνικιστικών κινημάτων. Κι αυτό έχει ήδη αρχίσει από την Ελλάδα και την Χρυσή Αυγή και απλώνεται παντού σε ολάκερη την Χριστιανική και Λευκή ήπειρό μας. Και για ποιον λόγο να αφήσουμε έξω από την παρέα μας την Ρωσία; Επειδή το θέλει ο Σιωνιστικός Νεοταξισμός και οι πολιτικοί λακέδες του; Η Ελλάς θέλει στην παρέα της την Ρωσία και την Σερβία και την Αρμενία και όποιον άλλον αποδέχεται την Ελευθερία, την Πίστη και την Κυριαρχία των Ελλήνων. Άξονας Ελληνικός, οικονομικός και στρατιωτικός, που σέβεται την Αλήθεια και την Δυνατή Οντότητα τής Λαϊκής και Εθνικιστικής Ελλάδος.

Θα διοικήσουμε το Έθνος μας με γνώμονα το Ελληνικό Αίμα, την Αξιοσύνη και το Κοινοτικό Σύστημα τής Ελληνικής Φυλής. Από την Μητροπολιτική Ελλάδα έως και την πιο απομακρυσμένη Ελληνική Κοινότητα τής Ομογένειας, η πολιτική σύνδεση και η υπεροχή των ανθρώπων μας στην εργασία και τις εξουσιαστικές θέσεις κλειδιά είναι βασικό μας μέλημα. Κοινωνική δικαιοσύνη, Νέος Ελληνικός Πολιτισμός, Γεωστρατηγική Συμπεριφορά Μεγάλης Δυνάμεως. Από το ψευτορωμέϊκο των Αθηνών στην Μεγάλη Ελλάδα τής Κωνσταντινούπολης.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...