Τρίτη 11 Ιουνίου 2024

ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΕΘΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΑΓΙΑ ΚΑΙ ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΑΣ.

ΑΘΗΝΑ 11-6-2024.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

 

Περατώθηκαν οι ευρωεκλογές με το πολιτικό κλίμα τής υποκρισίας, τού διχασμού, τής δυστυχίας και των ανθελληνικών διεκδικήσεων να αιωρείται αδιάλειπτο. Βιώσαμε τις ευρωεκλογές σε μια Ευρώπη που υφίσταται μια αλλοτρίωση ηθών και εθνικής ταυτότητας όταν στην Ιερή Πατρίδα μας Ελλάδα υφιστάμεθα την ίδια ακριβώς αλλοτρίωση σε πολλαπλάσιο βαθμό με πολιτικές κινήσεις υποκρισίας δήθεν πατριωτικού ενδιαφέροντος.

 

Ο συναγερμός των εθνικών συνειδήσεων σημάνει βροντερά την ώρα τής εγέρσεως τού Εθνικού Φρονήματος για την ανασυγκρότηση τού Ελληνισμού μας ώστε να αποτινάξουμε τα πολιτικά δεσμά τής εθνικής μας αποσύνθεσης αποτάσσοντας την σιωνιστική παγκοσμιοποίηση και τα όργανα αυτής. Είναι το ιερό χρέος που καλούμαστε να φέρουμε εις αίσιο και νικηφόρο πέρας εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές ως Μαχόμενοι Φρουροί τής Ελληνικής Φυλής και των Εθνικών μας Παραδόσεων με τον αδιάβλητο χαρακτήρα τής Πίστης στον Θεό, το Ελληνικό Αίμα και την Εθνική μας Συνείδηση.

 

Σε καμία περίπτωση δεν θα ενδώσουμε σε συνομιλίες και διαβουλεύσεις με το νεοταξικό καθεστώς άνευ ουδενός ανταλλάγματος. Κανένα βήμα πίσω. Μονάχα εμπρός για την Νίκη, την Ελευθερία και τήν Ισχύ μίας Μεγαλύτερης Ελλάδος με περισσότερους Έλληνες. Σε αυτήν ακριβώς την κατεύθυνση ο Εθνικιστικός μας Αγών δίδεται με την επιβεβλημένη και οφειλόμενη ενότητα και στρατηγικό σκοπό την Πίστη, την Εθνική Ισχύ και την Κοινωνική Δικαιοσύνη τού Ελληνισμού μακριά από πλαστούς διαχωρισμούς. Αυτός είναι ο Ελληνορθόδοξος Εθνικοκοινωνισμός με τον οποίο πορεύομαι αγαπημένα μου αδέρφια.

 

Δυστυχώς κάποιοι έμποροι των εθνικών ιδεών ευνοούν το κλίμα τού εθνικού διχασμού και τής αποσύνθεσης τού Εθνικιστικού Κινήματος. Όμως η αλήθεια θα νικήσει καθώς πλέον οι έσχατες μάσκες τής υποκρισίας και τής αλαζονείας πέφτουν. Οι εχθροί τής Εθνικής Ιδέας τόσο στην Πατρίδα μας Ελλάδα όσο και στα υπόλοιπα ομοίως δήθεν ελεύθερα ευρωπαϊκά έθνη μιλάνε με χολή για τον επικίνδυνο δήθεν ακροδεξιό λαϊκισμό και τούς δήθεν δημαγωγούς Εθνικιστές, θέλοντας να αμφισβητήσουν τούς υπαρκτούς νεοταξικούς κινδύνους για την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και την εθνική ελευθερία που επισημαίνουμε και αντικρούουμε μονάχα εμείς οι Εθνικιστές και ο πιστός λαός.

 

Τούτες τις κρίσιμες στιγμές που το τέρας τής παγκοσμιοποίησης προελαύνει με την ακρίβεια, τήν φτώχια και την εθνολογική αλλοίωση λόγω υπογεννητικότητας και λαθροεισβολής να πλήττουν τις ηθικές αντοχές τού Ελληνισμού μας, έρχεται μέχρι το τέλος τού καλοκαιριού όπως μαθαίνουμε ο προσωπικός αριθμός τού πολίτη μέσω τής ψηφιακής κυβερνητικής πλατφόρμας gov.gr. Είναι η διαδικασία τής ψηφιακής ταυτοποίησης τού ανθρώπου με την παρακολούθηση και την υπαγόρευση άμεσα ελεγχόμενων κινήσεων μέσα στα πλαίσια τής παγκόσμιας σιωνιστικής διακυβέρνησης.

 

Ο πολίτης θα επιλέξει μάς λένε τρία ψηφία που θα προστεθούν στο τέλος τού Αριθμού Φορολογικού Μητρώου. Αυτός ο λεγόμενος προσωπικός αριθμός τού πολίτη θα αντικαταστήσει τον αριθμό ταυτότητας, τον ΑΦΜ και τον Αριθμό Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης και θα είναι υποχρεωτικός. Ακολουθεί παράλληλα ήδη η ψηφιοποίηση τού χρήματος και η ηλεκτρονική κάρτα τού πολίτη που είναι όπως μάς λένε προαιρετική μέχρι τον Αύγουστο τού 2026, με την υποχρεωτικότητα όμως να καλπάζει.

 

Οι νεοταξίτες, ελληνόφωνοι και βαρβαρόφωνοι, επικαλούνται την γρήγορη εξυπηρέτηση τού λαού από το δημόσιο και την δίκαιη λαϊκή φορολόγηση. Με τον άμεσο έλεγχο και την εύνοια βέβαια των υπάκουων ραγιάδων σε βάρος των απείθαρχων ελεύθερων εθνικών συνειδήσεων. Μετά θα έρθει το αντίχριστο ενσώματο χάραγμα με την δικαιολογία τής ασφάλειας από κλοπές. Ήδη σε χώρες τού ευρωπαϊκού βορρά αυτή η τακτική υποταγής εφαρμόζεται.

 

Κι ενώ η τεχνητή κλιματική κρίση και οι προσωπικοί αριθμοί στερούν τήν αυτάρκεια αγαθών και την ελευθερία τού πολίτη, στη Μαδρίτη η σιωνιστική λέσχη Μπίλντερμπεργκ συνεδρίασε ανοίγοντας τον δρόμο στον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο. Ο πόλεμος αυτός θα είναι, όπως λέγουν οι προσωρινά μεγάλες δυνάμεις σε Δύση και Ανατολή με σαφήνεια, πυρηνικός. Ειδικοί επιστήμονες μιλούν για τις οδυνηρές συνέπειες ενός τέτοιου πολέμου, αναφερόμενοι σε πτώση τού ηλιακού συστήματος και τής μέσης θερμοκρασίας, περαιτέρω καταστροφή καλλιεργειών και τεράστια πείνα με αντίστοιχες ανθρώπινες απώλειες.

 

Στην Αστυπάλαια δημιουργήθηκε ζήτημα απόσυρσης ενός κτηνοτρόφου και των κοπαδιών του από ακατοίκητες νησίδες σε ότι αφορά την εθνική κυριαρχία τής νησίδας Σύρνας και άλλων έξι ακόμη. Στο ζήτημα εμπλέκονται δύο ΜΚΟ και το πανεπιστήμιο τού Μίσιγκαν. Ο δήμος επικαλείται την προστασία τού οικοσυστήματος και την δημιουργία των θαλασσίων πάρκων, ενώ οι Τούρκοι αμφισβητούν τόσο το δικαίωμα των νησίδων στη χάραξη ΑΟΖ όσο και την εθνική τους κυριότητα διεκδικώντας τα. Παράλληλα στις ευρωεκλογές το τουρκικό κόμμα που κατήλθε στην ελεύθερη Θράκη μας ως κίνημα ισότητας, ειρήνης και φιλίας τάχα μου, ήρθε πρώτο στη Ροδόπη καί τήν Ξάνθη και η πρόεδρος του επιμένει στην γραμμή τής Άγκυρας για την ύπαρξη δήθεν τουρκικής μειονότητας που ζητάει επίλυση των  υποτιθέμενων προβλημάτων της.

 

Φτάνει πια. Τα λόγια πρέπει να συνοδεύονται πάντα με έργα. Οι ιδέες πρέπει οπωσδήποτε να γίνονται πράξεις. Και τις ιδέες μου θέλω πάντα να τις κάνω πράξεις δίχως καμία οπισθοχώρηση και κανένα νεοταξικό αντίλογο. Υπεράνω Όλων εστί η Ελλάς. Και η Γη τού Φωτός Ελλάς εστί Πατρίς Θεού, Αγίων και Ηρώων. Όχι άλλοι Εφιάλτες και συμφορές. Η ορθή γεωπολιτική θέση τής Ιερής Ελλάδος μας αναδεικνύεται ως Μεγάλη Δύναμη Δικαίου και Ισχύος. Η ελευθερία και η ενότητα πάσης Ελληνικής Γης και Ψυχής με τήν Μητέρα Ελλάδα κάτω από την σκέπη των λαβάρων Ορθοδοξίας και Ελληνικού Έθνους είναι πάγια απόφαση τού Λαϊκού Εθνικισμού και Ελληνορθόδοξου Εθνικοκοινωνισμού μας.

 

Η Ελλάς θα βαδίσει στην κορυφή τής οικουμένης με τις αξίες και τα ιδανικά της. Πίστη, Πατρίδα, Φυλή, Οικογένεια, Πολιτισμός, πλέρια και απόλυτα ελληνικά. Το προσκλητήριο τού Έθνους εδόθη και δεν έχει ονομαστικό χαρακτήρα.  Ο Έλλην Άνθρωπος ταυτίζεται με το Έθνος του στο πλευρό των αδερφών του και αγωνίζεται μόνο για Ελευθερία και Νίκη. Εμπρός λοιπόν για να ανατείλει Χρυσή η Αυγή τής Αγίας, Μεγάλης, Εθνικιστικής και Αυτοκρατορικής Ελλάδος μας.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...