Τρίτη 25 Ιουνίου 2024

ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΚΑΙ ΗΡΩΩΝ ΑΙΜΑ. ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ.

ΑΘΗΝΑ 25-6-2024.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

 

Ζούμε στις εσχατολογικές ημέρες απολογισμού τού νεοταξικού κατοχικού καιρού. Οι προθέσεις των τυράννων τής σιωνιστικής παγκοσμιοποίησης και των κατά τόπους πολιτικών τους υπαλλήλων αποκαλύπτονται απόλυτα και κυνικά. Όμως το κυριότερο τούτες τις στιγμές όπλο μας είναι να ανασύρουμε στην Ιερή Ελλάδα μας την έως σήμερα φυλακισμένη εθνική μας συνείδηση, να κάνουμε την αυτοκριτική μας και να σπάσουμε τα δεσμά τής δουλείας που έως σήμερα ανεχτήκαμε.

 

Στις αρχές τού περασμένου αιώνα ο σύγχρονος Εθνεγέρτης Ίων Δραγούμης είχε γράψει ένα σαφές μα και προφητικό πόνημα με τον χαρακτηριστικό τίτλο Μαρτύρων και Ηρώων Αίμα. Στο συγκεκριμένο πόνημα ο Ίωνας καλούσε τον Έλληνα τού καιρού εκείνου να εγερθεί από τον λήθαργο και να λευτερώσει το Γένος των Ηρώων του. Αυτό ακριβώς καλούμαστε σήμερα να πράξουμε οπωσδήποτε πλέον κι εμείς οι σύγχρονοι Έλληνες.

 

Η Πατρίδα μας, η Γη Τού Φωτός Ελλάς είναι όντως γεννημένη και αναθρεμμένη μέσα από φλογερούς αγώνες Τρανών Ελλήνων των περασμένων μεγαλείων ως Μαρτύρων και Ηρώων Χώρα με Αίμα Τίμιο. Η Πίστη, ο Πολιτισμός, η Ελευθερία, η Φυλετική Τιμή, η Εθνική Συνείδηση, η Οικογένεια, τα πάντα χτίστηκαν, διασώθηκαν και διαδόθηκαν με πηγή τον Μαχόμενο Ελληνισμό μας. Κι όσες πάλι φορές ο γνωστός εχθρός Θεού και Ανθρώπου θέλησε να γκρεμίσει τον Οίκο Τού Θεού και το Κάστρο τού Έθνους για να χτίσει τήν γνωστή παγκόσμια τυραννία του, πάντα ερχόταν στα αιματοβαμμένα χώματα τού Έλληνα Πολεμιστή για να σβήσει την φλόγα τής λευτεριάς κάθε δήθεν λεύτερου λαού.

 

Όμως κάποια στιγμή ο εχθρός ανέσυρε το έσχατο όπλο του, την προβιά τού ελληνόφωνου Εφιάλτη, τούτη τη φορά όμως όχι στο πεδίο τής μάχης αλλά τής πολιτικής αναισχυντίας. Η παλαιά Κοσμοκρατόρισσα Ελλάς που έχτισε ζωή και συνέτριψε τυράννους σιώπησε και ο Ελληνισμός μας ανέχτηκε το ψευτορωμέικο και την δουλεία την αναίμακτη ως οικειοθελή τρόπο υποταγής και συναλλαγής καθημερινής. Η χώρα μας μετατράπηκε σε μία αόρατη φυλακή δίχως κάγκελα, ένα υποτελές πολιτικό στρατόπεδο αιχμαλώτων με ψήφο και υποκλίσεις ραγιάδικες.

 

Ο ατομισμός γκρέμισε το πατριωτικό σθένος και η πίστη εγκαταλείφθηκε μπροστά στα ψεύτικα μεγαλεία των τυράννων με την ψεύτικη ελληνική λαλιά και τον ψεύτικο ανθρωπισμό. Αν θέλουμε να δούμε αδέρφια μου την αλήθεια μα και την γιατρειά των πληγών μας, ας κοιτάξουμε με θάρρος στον καθρέφτη μας. Κι ύστερα να θυμηθούμε τα λόγια και τις εξιστορήσεις των δικών μας ανθρώπων. Ότι η γνήσια Ελληνίδα Ελευθερία θέλει πάντα αρετή και τόλμη.

 

Ο Έλλην κοιτάζει πάντα την ζωή στα μάτια και παίρνει επάνω του τις ευθύνες των δικών του πράξεων. Ξέρει πολύ καλά μέσα από την εθνική του αυτογνωσία την Ελληνίδα Ιστορία που γράφτηκε με Μαρτύρων και Ηρώων Αίμα και την λογαριάζει ως πυξίδα ασφαλείας. Αναγνωρίζει τα λάθη του για να μην τα επαναλάβει και προβαίνει στην Εθνική Αντεπίθεση με Πίστη, Ενότητα και Δύναμη για την αναγέννηση τής Ελληνικής Φυλής.

 

Τι έγινε στις ημέρες τής δημοκρατικής ελευθερίας τάχα μου εδώ και τόσα χρόνια; Ο κακός χαμός. Όμως τις τελευταίες ημέρες που επελαυνει ο σατανάς τής σιωνιστικής παγκοσμιοποίησης το κακό πολλαπλασιάστηκε. Είδαμε πιο πριν τα δάνεια τα τοκογλυφικά με τα εθνικά λεγόμενα χρέη για λευτεριά και για καλοζωία τάχα μου. Είδαμε την εγκατάλειψη τής παραγωγής και τα επιδόματα τής εφήμερης συντήρησης. Είδαμε την παράδοση τής οικονομίας και τής κοινωνίας τής ελληνικής στην ξενοκρατία. Είδαμε πανδημίες και εμβόλια και κλιματικές κρίσεις, εργαστήρια, βιολογικά όπλα και ζωές χαμένες.

 

Στα δε εθνικά μας ζητήματα οι διαχρονικοί πολιτικοί Εφιάλτες, αφού παρέδωσαν με διχασμούς σκόπιμους ελληνικά εδάφη και ψυχές στους γειτονικούς μας βαρβάρους, προχωράνε σε πλήρη ξεπούλημα εθνικής κυριαρχίας και αυθυπαρξίας με αναγνώριση πλαστών βαρβαρικών μειονοτήτων και νέας κατοχής. Αλλά δεν σταματούν εκεί οι νεοταξίτες, ελληνόφωνοι και βαρβαρόφωνοι. Βλέπουν την σιωπή, την ψήφο και την υπόκλιση τού ραγιά και συνεχίζουν.

 

Έξυπνη πόλη των δεκαπέντε λεπτών μάς λένε ότι έρχεται με την χρήση αισθητήρων, ψηφιακών μέσων παρακολούθησης και τεχνητής νοημοσύνης. Θα μπορούμε λένε να εξυπηρετούμαστε και να μάς κατευθύνουν μηχανικά και απρόσκοπτα μέσα σε δεκαπέντε λεπτά για όλες τις ανάγκες μας. Έρχεται όπως ακούμε κι αυτό το νεοταξικό φρούτο. Κάποιοι μιλούν ήδη για τον χώρο τού παλιού αεροδρομίου στο Ελληνικό.

 

Το ψηφιακό χρήμα, η ψηφιακή πιστοποίηση, η ηλεκτρονική ταυτότητα και ο προσωπικός αριθμός τού πολίτη έρχονται ήδη με βήμα γοργό. Και από κοντά έρχεται πόλεμος όχι απελευθερωτικός υπόδουλων Ελλήνων αλλά ο τρίτος παγκόσμιος πυρηνικός πόλεμος των παγκοσμιοποιητών τυράννων για την κατάλυση των δήθεν ελεύθερων εθνών. Οι ψευτοσύμμαχοι στο ΝΑΤΟ ετοιμάζουν σύνοδο κορυφής για να μάς επιβάλλουν την υποχρεωτική παραχώρηση οπλισμού προς την Ουκρανία και την υποχρεωτική συμμετοχή στο μακελειό Δύσης και Ανατολής.

 

Ο Ελληνισμός όμως ψηφίζει, γκρινιάζει, σκύβει και σέρνεται. Γίνεται μειοψηφία στον τόπο των Πατέρων του, βυθίζεται στην ανεργία, την φτώχια, τήν πείνα, την ενδοφυλετική φαγωμάρα αλλά και τις οικογενειακές γκρίνιες. Κι ύστερα τέλμα, εθελοδουλία και εθνική αυτοχειρία. Ως εδώ Ελληνίδες και Έλληνες!!! Εγέρθητω!!! Να κοιτάξουμε κατάματα στον καθρέφτη τής ψυχής μας και να ομολογήσουμε τις ευθύνες μας. Κι ευθύς αμέσως να αναδείξουμε την μία και μόνη αληθινή οδό τής εθνικής μας σωτηρίας.

 

Όλα περνούν από τα χέρια τού Μαχόμενου Αληθινού Ελληνισμού μας. Κάθαρση, Πίστη, Ενότητα, Δύναμη και Νίκη. Πίστη στον Θεό, την Ελληνική Φυλή, την Ελληνική Οικογένεια. Κάτω το ψευτορωμέικο. Ζήτω το Ελληνικό Έθνος, ο ένας και μόνος ιδιοκτήτης τού Ελληνικού Κράτους. Εθνική Αλληλεγγύη, Κοινωνική Δικαιοσύνη, Εθνική Ισχύς. Όχι στην Νεοταξική υποταγή τής ειρηνικής τάχα υποδούλωσης. Όχι στους σταυρωτήδες Θεού και Ανθρώπου με τα αλαζονικά αιματηρά τους σχέδια.

 

Αγία και Μεγάλη Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών και Εθνικιστών. Το Ελληνικό Έθνος να λειτουργήσει ως ένα Σώμα με τον Ελληνισμό μας ενιαίο κύτταρο τής Φυλής μας. Να ζωντανέψουμε τις Παραδόσεις και το Μεγαλείο τής Ελληνικής Φυλής. Πάσα Γη και Ψυχή Ελληνική λεύτερη. Ο Εθνικός Κοινοτισμός ως κοινός τρόπος και τόπος λήψεως αποφάσεων και πράξεων θα γίνει πραγματικότητα. Η θέση ημών των Ελλήνων Εθνικιστών και Ελληνορθόδοξων Εθνικοκοινωνιστών είναι σαφής. Ο σύμμαχός μας είναι γνωστός, ένας και μοναδικός. Πίστη, Πατρίδα και Δόρυ Ελληνικό. Θεός, Λαϊκός και Ελληνορθόδοξος Εθνικοκοινωνισμός και Φρουρός ο Εθνικός Στρατός.

 

Η Ελλάς τής καρδιάς μας σηκώνει το Εθνικό της Ανάστημα και εγείρει το Εθνικό Φρόνημα στις καρδιές των παιδιών μας και ολάκερου τού Ελληνισμού μας. Θέλουμε Ελευθερία. Επομένως ας την κατακτήσουμε. Τίποτα δεν χαρίζεται στον κόσμο αυτό. Εμπρός λοιπόν. Το Τίμιο Αίμα των Προγόνων μας το απαιτεί. Να γίνουμε ξανά και για πάντα Αγίων και Ηρώων Χώρα. Αναλαμβάνουμε τις ευθύνες μας ή σβήνουμε από τον κόσμο των ζωντανών.  Επομένως θάβουμε τα λάθη μας και συντρίβουμε προδότες και βαρβάρους. Παίρνουμε τήν Πατρίδα στα χέρια μας και χτίζουμε τήν Αγία και Μεγάλη Ελλάδα μας. Ότι ο Έλλην είναι οπωσδήποτε Εθνικιστής. Καλή μας Νίκη με την Ανατολή μίας πλέριας και ολόχρυσης αυγής τού Ελληνισμού και τήν Ιερή Ελλάδα μας στην κορυφή τής οικουμένης.

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...