Παρασκευή 28 Ιουνίου 2024

Ο ΕΛΛΗΝ ΕΘΝΙΚΟΚΟΙΝΩΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΑΣ.

ΑΘΗΝΑ 28-6-2024.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.


Η παγκόσμια τυραννία τής σιωνιστικής παγκοσμιοποίησης εξαπλώνεται με ταχείς ρυθμούς μέσα από την ψευτοευρωπαϊκή ένωση,  τον ΟΗΕ και άπαντες συνολικά τούς ψευτοσυμμαχικούς οργανισμούς. Τα εθνικά κράτη καταλύονται με τις εξουσίες να έχουν παραδοθεί στην παγκόσμια Νέα Τάξη Πραγμάτων που εκδίδει πολιτικές αποφάσεις προς εφαρμογή από τούς κατά τόπους πολιτικούς της υπαλλήλους. Η αλήθεια πάντα αποκαλύπτεται και το ζητούμενο είναι πλέον να φανεί ποιο Έθνος θέλει να επιζήσει και ποια αληθινά γνήσια Εθνική Παράταξη δύναται να ενώσει το Ζωντανό Έθνος.

 

Είναι σαφές ότι ο πρώτος στόχος προς εξάλειψη από τούς παγκοσμιοποιητές τυράννους είναι η Λευκή Χριστιανική Ευρώπη με πρώτη την Ελλάδα και την Ορθοδοξία μας. Τα στοιχεία που αποδεικνύουν τον κίνδυνο που θέτει υπό αμφισβήτηση την Εθνική μας Ταυτότητα και Αυθυπαρξία έχουν έρθει στο φως τής ενημέρωσης παρά την επιχειρούμενη επικοινωνιακή συγκάλυψη κάτω από τα πολεμικά και οικονομικά δεινά. Οι πολιτικές αποφάσεις για την επιβολή τής παγκόσμιας σιωνιστικής τυραννίας ελήφθησαν στο Στρασβούργο και το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο τον Ιούνιο τού 2014 υπό τον τύπο τής Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

 

Οι νεοταξίτες καταργούν έθνη και λαούς δίχως την λαϊκή έγκριση με δημοκρατικό πρόσημο μέσα από τις ενέργειες των κομμάτων τού κοινοβουλευτικού δημοκρατικού τόξου. Μέσα σε αυτά τα πλαίσια το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο προχώρησε στην ουσιαστική κατάργηση των εθνικών κρατών με την ομοσπονδοποίηση αυτών. Είναι γνωστό άλλωστε ότι η πολιτική ενοποίηση των πρώην εθνικών κρατών και η μετατροπή τους σε επαρχίες ενός ευρωπαϊκού υπερκράτους υπήρξε εξ αρχής στόχευση τής ψευτοευρωπαϊκής Ένωσης. Κι αυτό ακριβώς αποφασίστηκε και εφαρμόζεται.

 

Επιπλέον το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο έλαβε τις αποφάσεις όλων των νομικών εκτρωμάτων όπως των ομοφυλόφιλων γάμων, τεκνοθεσιών και παρελάσεων. Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο αποφάσισε επίσης την νομιμοποίηση όλων των λαθρομεταναστών στην Ευρώπη άνευ όρων. Το ίδιο κοινοβούλιο αποφάσισε την ηλεκτρονική παρακολούθηση των πάντων σε δρόμους, πόλεις, σχολές εκκλησίες, παντού και δήθεν για το καλό μας. Επιπλέον αποφασίστηκε η κατάργηση τής ελληνικής ιστορίας και επομένως τής εθνικής μας μνήμης με την επιβολή τής πολυπολιτισμικής παιδείας και τής μετατροπής τού μαθήματος των θρησκευτικών σε θρησκειολογία.

 

Ακολούθησαν οι μεθοδεύσεις τής καταργήσεως των παρελάσεων, τού εκκλησιασμού, των εθνικών και θρησκευτικών εκδηλώσεων, ενώ επιβλήθηκαν ως υποχρεωτικές οι επισκέψεις σε εβραϊκές συναγωγές και ισλαμικά τεμένη. Η παγκοσμιοποίηση όμως συμβαδίζει πάντα με τον θρησκευτικό και ψευτορθόδοξο οικουμενισμό. Έτσι λοιπόν τα ίδια πάντα πολιτικά όργανα και η ψευτοευρώπη τους προχώρησαν στην κατάργηση τού Ιερού Άβατου τού Αγίου Όρους και ενέκριναν την εγκαθίδρυση μονών ετέρων δογμάτων και θρησκειών όποτε αυτές θελήσουν. Παράλληλα παγκοσμιοποιητές και οικουμενιστές ενέκριναν συλλείτουργα, πανθρησκειακές συνάξεις και λοιπές αήθεις εκκοσμικεύσεις.

 

Όλα αυτά είναι ένα μέρος από την επιβολή τής παγκοσμιοποίησης επάνω στο τέως εθνικό μας κράτος με την πλήρη έγκριση και εφαρμογή από όλους τούς ελληνόφωνους δημοκράτες και τα κόμματα τού δημοκρατικού κοινοβουλευτικού τόξου άνευ ουδεμίας εξαιρέσεως. Με παρόμοιου τύπου πολιτικές αποφάσεις ήρθαν τα βιολογικά όπλα τύπου εμβολιασμοί, κλιματικές τάχα κρίσεις, στημένα εθνικά χρέη. Οι παγκοσμιοποιητές τύραννοι φέρνουν στις μέρες μας πείνα, παγκόσμια πτώχευση και παγκόσμιο πόλεμο προκειμένου να υποτάξουν απόλυτα τούς δήθεν ελεύθερους λαούς.

 

 Έτσι λοιπόν ζυγώνει ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος καθώς η Τουρκία και άλλες ακόμη χώρες καλούν τους πολίτες τους να γυρίσουν στις χώρες τους υπό τον φόβο πολεμικού χτυπήματος στο κέντρο τής Ευρώπης με προβοκατόρικο σκοπό έναντι τής Ρωσίας από τήν Δύση. Η Τουρκία αποσύρει το ενδιαφέρον της για ένταξη στην ΕΕ, ενώ βλέπει πάντα επιθετικά την Ελλάδα μας σε Θράκη και Αιγαίο. Ακόμη και οι Σκοπιανοί μιλούν εσχάτως για Μακεδόνες τού Αιγαίου εννοώντας ψεύτικες μειονότητες δικές τους όπως πράττουν συχνά Τούρκοι και Αλβανοί. Παράλληλα η δήθεν κλιματική κρίση αεροψεκασμών και εμπρησμών επεκτείνει τις πυρκαγιές σε όλη την ελληνική επικράτεια. Το κακό αυτό επεκτείνεται δήθεν τυχαία σε δασικές και καλλιεργήσιμες εκτάσεις σε βάρος τόσο τής επισιτιστικής επάρκειας όσο και τής εθνικής μας ασφάλειας.

 

Εμείς οι Αληθινοί Έλληνες Εθνικιστές σημάνουμε εγκαίρως τον εθνικό συναγερμό αγαπημένε μου και χιλιοπροδομένε ελληνικέ λαέ. Χρόνια τώρα λέμε τις σκληρές αλήθειες που στις μέρες μας πυκνώνουν όλες μαζί απειλητικά και σκόπιμα. Ορθώνουμε το Ελληνικό Ανάστημα και εγείρουμε το Εθνικό Φρόνημα αδέρφια μου. Προτάσσουμε με σθένος τον Ελληνορθόδοξο Εθνικοκοινωνισμό μας, ότι η ιερή οδός τής Εθνικής μας Ταυτότητας, Παραδόσεως και Υπεροχής, η ίδια η Εθνική μας Αυθυπαρξία και Σωτηρία ταυτίζονται μέσα από τις αθάνατες και αρχέγονες Ελληνικές Αξίες. Είναι η Πίστη μας, η Κοινωνική Δικαιοσύνη, η Εθνική Ενότητα και η Εθνική Ισχύς.

 

Δόγμα πάγιο και αυταπόδεικτο μέσα από τήν Ελληνική Ιστορία, διαχρονικά έως τις ημέρες μας, είναι ότι ο Ενωμένος και Πιστός Ελληνισμός μας είναι Ανίκητος και μόνος σύμμαχός μας μαζί με τον Θεό. Η γεωγραφική μας θέση με τον γεωφυσικό μας πλούτο είναι σιτοβολώνας αυτάρκειας και κάστρο εθνικής ασφάλειας. Κι αυτό σημαίνει πολύ απλά ότι η ανάπτυξη και η ισχύς μας βρίσκεται μονάχα στα χέρια μας εφόσον αρθούμε στο ύψος τής Περιφερειακής αλλά και Μεγάλης Δυνάμεως Δικαίου και Ισχύος.

 

Η Εθνική μας Ταυτότητα πρέπει οπωσδήποτε να αρθεί και να αναδειχθεί στο πλαίσιο ενός αληθινού Ελληνικού Πολιτεύματος. Να σχηματίσουμε ένα Εθνικό και Λαϊκό Κράτος με μια γνήσια Πολιτεία Λαϊκής Εθνοκρατίας διότι οι Αληθινοί Έλληνες είναι μονάχα οι απόλυτα Πιστοί στον Θεό, την Ελληνική Φυλή, το Ελληνικό Έθνος και τον Ελληνικό Πολιτισμό. Πατρίδα μας δεν είναι καμιά Ευρώπη και καμία παγκοσμιοποίηση. Πατρίδα μας είναι μία, η Αγία και Μεγάλη, Εθνικιστική και Αυτοκρατορική Ελλάς μας που δεν δέχεται υποτέλειες και ζυγούς από προδότες και βαρβάρους. Τούς ανθέλληνες τούς συντρίβουμε και τούς υπόδουλους Έλληνες τους λευτερώνουμε. Η Εθνική μας Παραγωγή και η Εθνική μας Οικονομία είναι υπόθεση των ευσυνείδητων και Αγωνιζόμενων Ελλήνων.

 

Πίστη μας είναι η Ορθοδοξία των Πατέρων μας και Θεός μας ο Ιησούς Χριστός. Οι Έλληνες Πρόγονοι μας, από τις Σίβυλλες Μάντεις μέχρι τον Σωκράτη και τους φιλοσόφους μας, είχαν προφητέψει την Γένεση Τού Θεανθρώπου από την Παρθένο Ελληνίδα Φιλισταία Παναγία μας. Κανείς δεν θα αλλάξει την Ελληνοορθοδοξία μας που μάς κληροδότησε ο ίδιος ο Χριστός. Από τα χρόνια τού Μεγαλέξανδρου, τού Κολοκοτρώνη και διαχρονικά οι Εφιάλτες μαζί με τούς σιωνιστές Σταυρωτήδες Θεού και Ανθρώπου μάς φθονούσαν. Όμως η Αγία και Μεγάλη Ελλάς μας και ο Εθνικοκοινωνισμός μας πορεύονται μαζί και θα γίνουν ξανά και για πάντα Ένα Ενιαίο και αδιαίρετο Εθνικό Σώμα. Πιστός Ελληνισμός, Ελληνορθόδοξος Εθνικοκοινωνισμός και Ανίκητος Φρουρός ο Εθνικός Στρατός μας.

 

Ποθούμε σαφέστατα μία Μεγαλύτερη Ελλάδα με περισσότερους Έλληνες και εθνικό μας στυλοβάτη την πολυπληθή Ελληνική Οικογένεια. Η δική μας μία και μόνη ορθή επανεκκίνηση είναι ο Εθνικός μας Κοινοτισμός, η Ελληνοποίηση τής ζωής μας και τής κυριαρχίας μας, ο Πανελληνισμός μας. Η Μητροπολιτική Ελλάς είναι η εθνική πολιτική φωνή και αρωγός πάσης Εθνικής μας Κοινότητας και ο Ελληνισμός όπου γης αποτελεί μία ενιαία φωνή και ένα ενιαίο και ισχυρό Εθνικό Σώμα. Ο Εθνικοκοινωνισμός μας είναι ιδεολογικό γέννημα και προμαχώνας τής Ιερής Ελλάδος μας που ανήκει απόλυτα και ολοκληρωτικά στους Έλληνες. Κι αυτή η νομοτέλεια θα τηρηθεί στο ακέραιο. Ότι η Χρυσή Αυγή τής Αγίας και Μεγάλης Ελλάδος βρίσκεται στα χέρια μας Έλληνες. Καλή μας Πίστη, καλή μας Ενότητα και τότε καλή μας Νίκη.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...