Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2024

ΥΠΕΡΤΑΤΟΣ ΝΟΜΟΣ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΙΣΧΥΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.

ΑΘΗΝΑ 11-10-2024.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

 

Η ασφάλεια και η ελευθερία των Ελλήνων έχουν μετατραπεί σε ένα κενό γράμμα εθελόδουλου ραγιαδισμού στον καιρό τής πλέον ατιμωτικής κατοχής τής αστικής νεοταξικής δημοκρατίας. Οι πολιτικοί άρχοντες τού ψευτορωμέικου επικαλούνται την επικύρωση των πράξεων τους στην λαϊκή ψήφο ως νομιμοποιητική οδό τής πτώσεως των τειχών τού Ελληνικού Έθνους από τις δυνάμεις τής σιωνιστικής παγκοσμιοποίησης. Στην Ιερή Γη τού Φωτός Ελλάδα μας όμως Υπέρτατος Νόμος είναι η Ελευθερία και η Ισχύς τού Ελληνικού Έθνους.

 

Στους εσχατολογικούς καιρούς ωστόσο τής νεοταξικής κατοχής ο ελληνόφωνος Εφιάλτης και η βάρβαρη τυραννία συγκατοικούν στην εξουσία ανοίγοντας την σύγχρονη Κερκόπορτα τής Ελληνικής Φυλής που την οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στον αφανισμό. Η Κερκόπορτα αυτή ανοίγει στα πλαίσια τής πιο ντροπιαστικής κατοχής όταν ο σύγχρονος Ελληνισμός μας έχει ανατραφεί μέσα σε συνθήκες εθνικής ηττοπάθειας. Η Πίστη και η Ελευθερία έχουν σαρωθεί από τούς εχθρούς Θεού και Ανθρώπου που έχουν μετατρέψει την Ελληνική Φυλή Αγίων και Ηρώων σε πεισιθάνατο λαό που αναζητά ξένες πλάτες συγκυριαρχίας και αιμοσταγούς ειρήνευσης σε κείνους που σταύρωσαν τον Θεό και τον Ελληνισμό. Όμως η Αλήθεια δεν σβήνει όσα ψέματα και όσες δειλίες κι αν την σκεπάσουν. Το δε Φώς τής Αληθείας ανατέλλει πάντα μέσα από το πιο βαθύ σκοτάδι του ψεύδους και τής δουλείας.

 

Μας φέρνουν την αντίχριστη και αντεθνική παγκοσμιοποίηση οι ψευτορωμιοί πολιτικοί θέλοντας να μάς οδηγήσουν ως αυτόχειρες και πεισιθάνατους ραγιάδες στα δεσμά της. Όμως εμείς οι Αληθινοί Έλληνες Εθνικιστές είμαστε στις θέσεις μας ως Απόστολοι και Μαχητές τής Πίστεως στον Θεό και την Ελληνική Ιδέα με αναμμένους πάντα τους πυρσούς υπακούοντας στην Εντολή Τρανών Ελλήνων Προγόνων ως Ιχνηλάτες ενός σύγχρονου μα πάντα αρχέγονου Ελληνικού Ηρωισμού. Πατρίς, Θρησκεία και Οικογένεια, Ελληνική Φυλή, Ελληνικό Αίμα και Ελληνική Εθνική Συνείδηση διαπνέουν ως ακατάλυτα Εθνικά Ιδεώδη τις ενέργειες μας.

 

Πόθος μας Μέγας είναι η Ενότητα τού Πιστού Ελληνισμού, η Ελληνοποίηση που θα συντρίψει την διαχρονική απειλή τής παγκοσμιοποίησης. Όμως για να συμβεί αυτή η Ανάσταση τής Αγίας και Μεγάλης Ελλάδος μας, πρέπει να οδηγηθούμε στην εθνική αφύπνιση, στην ανάδειξη τής ωμής αλήθειας που μάς απειλεί και στην αντιμετώπιση του κινδύνου μέσα από την εξύψωση του Εθνικού Φρονήματος και τού Εθνικού Αναστήματος τού Ελληνισμού μας. Διότι η Ελλάς είναι το σπίτι των παιδιών μας, το Κάστρο επομένως τής ζώσας Ελληνικής Φυλής που οφείλουμε να αποδώσουμε ακέραιο στα παιδιά μας. Σε διαφορετική περίπτωση βαριά κατάρα θα συνοδεύει τις υπάρξεις μας.

 

Ακούσαμε πρόσφατα τον πρώην πρόεδρο τής ελληνικής δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο στον τηλεοπτικό σταθμό Σταρ να λέει ότι δεν θα περάσει από την Βουλή κανένα νομοσχέδιο για την υποχώρηση στα εθνικά μας θέματα, επικαλούμενος τους βουλευτές που δίνουν τάχα λόγο στον λαό αλλά και την ίδια την κυβέρνηση. Ξέχασε όμως ο κύριος Παυλόπουλος να μάς πει ότι τα μνημόνια που αφαίρεσαν την εθνική κυριαρχία των Ελλήνων και την Συμφωνία των Πρεσπών που αναγνώρισε ψεύτικη μακεδονική οντότητα στα Σκόπια δεν τα ψήφισε ο ελληνικός λαός αλλά το ψευτορωμέικο αυθαιρέτως.

 

Η ενσωμάτωση των λαθρομεταναστών, η υποστήριξη των νεοταξικών πολεμικών μετώπων σε Ουκρανία και Μέση Ανατολή, η κάθοδος τουρκικού κόμματος στη Θράκη μας κατά τις τελευταίες ευρωεκλογές που αναγνωρίζει τουρκική μειονότητα είναι προδοτικές ενέργειες των ψευτορωμιών πολιτικών και όχι τού προδομένου ελληνικού λαού. Η άρνηση τής επέκτασης των χωρικών μας υδάτων στα 12 ναυτικά μίλια που μάς παρέχει το διεθνές δίκαιο τής θάλασσας και ο περιορισμός των θαλασσίων ορίων μας στα 6 ναυτικά μίλια έχουν επιβληθεί ομοίως με την νεοταξική υποχρεωτικότητα στην εφιαλτική υποχωρητικότητα και όχι με την ελληνική ψήφο.

 

Η προσφυγή στο διεθνές δικαστήριο τής Χάγης για την επίλυση τάχα των ελληνοτουρκικών διαφορών με την υποχωρητικότητα στις τουρκικές διεκδικήσεις ματαιώνεται διότι απαιτεί συνυποσχετικό Ελλάδος και Τουρκίας με κοινοβουλευτική έγκριση. Στην θέση τής Χάγης οι ψευτορωμιοί πολιτικοί Εφιάλτες προκρίνουν την προσφυγή στο Δικαστήριο Δικαίου Θαλάσσης τού Αμβούργου που δεν απαιτεί καμία προϋπόθεση. Ωστόσο έχει ψηφιστεί η απαγόρευση άσκησης οικονομικής δραστηριότητας σε νησίδες και βραχονησίδες που στερούνται πλέον κατά αυτόν τον τρόπο ελληνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων. Την ίδια στιγμή οι ψευτομουφτήδες τής Κομοτηνής και τής Ξάνθης παρέστησαν στο τουρκικό προεδρικό μέγαρο σε μνημόσυνο των θυμάτων τής Γάζας από τους Ισραηλινούς, όταν τουρκικά δημοσιεύματα κάνουν λόγο για δήθεν παραβίαση δικαιωμάτων τής ψευτοτουρκικής μειονότητας στη Θράκη μας τύπου κλεισίματος σχολείων.

 

Στο ζήτημα τής Μέσης Ανατολής οι παγκοσμιοποιητές τύραννοι τής σιωνιστικής παγκοσμιοποίησης εκτρέφουν το προσκήνιο τού τρίτου παγκόσμιου πολέμου με το Ισραήλ να εντείνει τις πολεμικές του προειδοποιήσεις έναντι τού Ιράν και τού αραβικού μετώπου. Στα δε αεροδρόμια Ελευσίνας και Σαντορίνης ξένες χώρες αποστέλλουν αεροπλάνα για την απομάκρυνση πολιτών τους από τον Λίβανο. Οι ψευτορωμιοί πολιτικοί τής νεοταξικής αστικής δημοκρατίας ωστόσο είναι απασχολημένοι με την επιβολή τού προσωπικού αριθμού τού πολίτη, τής ηλεκτρονικής ταυτοποίησης, τής βιομετρικής παρακολούθησης και των αντίχριστων ψηφιακών ταυτοποιήσεων. Κι έτσι από τις προσωρινά προαιρετικές ηλεκτρονικές ταυτότητες και τον προσωπικό αριθμό τού πολίτη που προελαύνει, η ψηφιακή διακυβέρνηση μάς μιλάει για τον ψηφιακό έλεγχο με κάμερες οδηγών και αυτοκινήτων για τον εντοπισμό οδικών και διαδικαστικών παραβάσεων.

 

Ο Ελληνισμός μας διαβιώνει μέσα σε ένα καθεστώς ανθελληνικής και νεοταξικής δημοκρατικής τυραννίας. Το ψευτορωμέικο κράτος στερεί την ελευθερία των Ελλήνων και την εθνική ανεξαρτησία τής Ελλάδος. Οι ψευτορωμιοί πολιτικοί τού δημοκρατικού τόξου δεν εκφράζουν την Ελληνική Φυλή που χάνει την Γη των Πατέρων της την ίδια στιγμή που αντιμετωπίζουμε παράλληλα την φτωχοποίηση και τον δημογραφικό μαρασμό προκειμένου να παραδοθούμε άνευ όρων στην εθνική αυτοχειρία. Η διαιώνιση, η ελευθερία και η ισχύς τού Ελληνικού Έθνους είναι ιερό χρέος μας και το κράτος που δεν υπηρετεί το Ελληνικό Έθνος χρήζει απελευθερώσεως από χέρια ξεκάθαρα και απόλυτα ελληνικά.

 

Η θέση ημών των Αληθινών Ελλήνων Εθνικιστών και Εθνικοκοινωνιστών είναι πάγια και ξεκάθαρη. Οι διεθνείς συμφωνίες και οι νόμοι που αλλοιώνουν τα εθνικά κυριαρχικά μας δικαιώματα και αναγνωρίζουν πλαστά έθνη και μειονότητες ρίχνονται στα σκουπίδια τής ιστορίας. Οι λαθρομετανάστες τής πολυπολιτισμικότητας και αντικατάστασης των Ελλήνων είναι λαθροεισβολείς και θα απομακρυνθούν από τήν Πατρίδα μας.

 

Ψεύτικες μειονότητες δεν υπάρχουν στην Ιερή Ελλάδα μας και δεν πρόκειται ποτέ να αναγνωριστούν. Οι μουσουλμάνοι Πομάκοι τής Θράκης μας είναι αρχέγονοι Έλληνες που παραδέχονται ευθαρσώς και υπερηφάνως την ελληνική καταγωγή τους. Η Ελλάς τού καθάριου Ελληνικού Εθνικοκοινωνισμού μας υπερασπίζεται ξεκάθαρα την ελληνική εθνική συνείδηση και το δικαίωμα τού ελληνικού εθνικού προσδιορισμού και τής απελευθέρωσης στις προσωρινά αλύτρωτες Ελληνικές Πατρίδες που εκτείνονται από τα Αδριατικά Νερά ίσαμε την Ιωνία και τον Πόντο. Τα δε θαλάσσια χωρικά ύδατα στο Αιγαίο μας θα αυξηθούν στα δώδεκα ναυτικά μίλια σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο τής θάλασσας.

 

Σε ξένες πολεμικές περιπέτειες δεν πρόκειται να εμπλακούμε. Οι νεοταξικές υποχρεωτικότητες των μνημονίων, των ψευτοσυμμαχικών κηδεμονιών, των ψηφιακών ταυτοποιήσεων και τής παγκοσμιοποίησης απορρίπτονται στην Αγία και Μεγάλη Ελλάδα μας από τον δικό μας Ενωμένο και Ανίκητο Ελληνισμό. Η Ελλάς μας ανήκει απόλυτα και ολοκληρωτικά στους Πιστούς Έλληνες στο Θεό, την Ελληνική Φυλή, την Ελληνική Οικογένεια και τον Ελληνικό Πολιτισμό. Προδότες και βάρβαροι δεν χωράνε στην Ελληνίδα Γη.

 

Η Ενότητα όλων των Ελληνικών Εθνικών Κοινοτήτων και η κοινή λήψη των Εθνικών μας Αποφάσεων με την Μητροπολιτική Ελλάδα, ο Πανελληνισμός μας είναι ιερό δικαίωμα και χρέος μας προκειμένου τα παιδιά τής Ελλάδος να επιστρέψουν στη Γη των Πατέρων τους. Θέλουμε μια μεγαλύτερη Ελλάδα με περισσότερους Έλληνες. Η Ελευθερία και η Ισχύς τού Ελληνικού Έθνους θα ορθώσουν Χρυσή την Αυγή τής Αγίας και Μεγάλης Ελλάδος μας.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...