Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2024

ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΝΕΟΤΑΞΙΣΜΟΥ.

ΑΘΗΝΑ 8-10-2024.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

 

Οι πολιτικές δυνάμεις τής αστικής νεοταξικής δημοκρατίας σε όλα τα δήθεν ελεύθερα έθνη αποκαλύπτουν το φρικτό και οπωσδήποτε αντιλαϊκό και αντεθνικό τους πρόσωπο. Οι ελευθερίες και οι αποφάσεις των λαών καταργούνται, οι τυπικές και ούτως ή άλλως κατευθυνόμενες εκλογές οδεύουν προς κατάργηση και τα ψευτοσυμμαχικά όργανα αποφασίζουν και εκτελούν τα σχέδια τής παγκόσμιας σιωνιστικής διακυβέρνησης σε βάρος των λαών και των εθνών που κάποτε επικαλούνταν και τώρα οδηγούν στον αφανισμό.

 

Οι νεοταξικές δυνάμεις των απανταχού διεθνιστών πολιτικών εκφράζουν τήν παγκοσμιοποίηση που επιβάλλει την μετατροπή των τέως εθνικών κρατών σε επαρχίες τής παγκόσμιας τυραννικής εξουσίας. Κι αφού ενεργοποιήθηκε η επαρχιοποίηση των εθνών, τώρα πλέον η νέα Συμφωνία τού Μέλλοντος που υπογράφηκε με δημοκρατικά πάντα ένσημα επιβάλει στα έθνη την αρχή τής Υποχρεωτικότητας με την σαφή εντολή τής ενιαίας υποταγής στα διατάγματα της παγκόσμιας τυραννίας.

 

Η νεοταξική δικτατορία επιβάλλεται από τις δυνάμεις τού κοινοβουλευτικού δημοκρατικού τόξου χωρίς την παραμικρή συμμετοχή και έγκριση από τον λαό που τον μετατρέπουν σε εθελόδουλο και πεισιθάνατο ραγιά που ακολουθεί τα κόμματα τους. Η Ιερή Ελλάς τής Πίστης, τής Πατρίδος και τής Ελευθερίας είναι διαχρονικά και στις μέρες μας ο πρώτος στόχος των εχθρών Θεού και Ανθρώπου προκειμένου να βαδίσουν οι εχθροί μας στην πτώση των τειχών και την παγίωση τής ασύνορης ανθρωπότητας.

 

Μέσα λοιπόν στο πρώτο οκτάμηνο τού 2024 είχαμε νέα αύξηση τής εισόδου λαθρομεταναστών με 37163 άτομα ως λέγεται έναντι 15000 το 2023 μόνον στα νησιά τού Αιγαίου και τής Κρήτης, όταν στην υπόλοιπη Ευρώπη υπήρξε ποσοστιαία μείωση. Την ίδια στιγμή έφτασαν στην Κομοτηνή από την Τουρκία τα πρώτα σχολικά βιβλία προκειμένου να ελεγχθούν από τις αρμόδιες αρχές τού ψευτορωμέικου και να προωθηθούν στα παιδιά τής δήθεν τουρκικής μειονότητας που αναγνώρισαν μέσω τού ενταύθα τουρκικού κόμματος οι ψευτορωμιοί.

 

Παράλληλα στο Αιγαίο μας η παραχώρηση εθνικής κυριαρχίας πέραν των 6 ναυτικών μιλίων συνεχίζεται με όλους τούς τρόπους και την παραίτηση των ελληνόφωνων νεοταξιτών από τα διεθνή κυριαρχικά μας δικαιώματα. Στην Κύπρο οι ριψάσπιδες εφιάλτες Ελλάδος και Κύπρου μας διατείνονται για μια Κυπριακή Δημοκρατία με την αναγνώριση ομοσπονδιακής κρατικής υπόστασης και την συγκυριαρχία τού τουρκικού κατοχικού παράγοντα. Όμως η απάντηση τού Αληθινού Ελληνισμού μας είναι απλή. Αγία και Μεγάλη Ελλάς - Κύπρος και πάσα προσωρινά αλύτρωτη Ελληνική Πατρίδα -  Ένωσις!

 

Πίσω από όλη αυτήν την ραγδαία υποχώρηση τού Ελληνισμού που εφαρμόζουν οι ελληνόφωνοι πολιτικοί τής αστικής νεοταξικής δημοκρατίας καλπάζει σαρωτικά και εφαρμόζεται το επόμενο εθνοκτόνο στάδιο τής Νεοταξικής Υποχρεωτικότητας. Οι ψευτορωμιοί πολιτικοί τύραννοι ετοιμάζουν τον υποχρεωτικό εμβολιασμό των παιδιών μας στα σχολεία με τα γνωστά πειραματικά και θανατηφόρα εμβολιαστικά σκευάσματα. Ήδη οι λεγόμενες αρμόδιες αρχές τού υπουργείου υγείας μιλούν για νέα έξαρση κρουσμάτων τού κορονοιού και στήνουν Μονάδες Εντατικής Θεραπείας μέσα στις παιδιατρικές κλινικές. Ταυτόχρονα τα κρούσματα απώλειας τής ζωής των ήδη εμβολιασμένων που όλοι μας ακούμε πολλαπλασιάζονται. Αλλά η ζωή τών παιδιών μας είναι ιερή και δεν επιτρέπουμε σε κανέναν να την αγγίξει.

 

Την ίδια στιγμή μάς μιλούν για την πυρηνική ενέργεια παραγωγής ρεύματος που σχεδιάζουν στα πλαίσια τής πράσινης ανάπτυξης με τον ερχομό ξένων εργοστασίων στα επόμενα τρία χρόνια. Είναι η πράσινη ενέργεια που προσφέρει χαμηλή ποσότητα ρεύματος με υπέρμετρο κόστος όταν αποκλείουν την αξιοποίηση τού ελληνικού λιγνίτη που έχει χαμηλό κόστος και πολύ μεγάλη απόδοση ρεύματος. Η υποχρεωτική δημοκρατική τυραννία τής παγκοσμιοποίησης επιτάσσει επιπλέον την αποστολή ελληνικού στρατού στην Μέση Ανατολή όταν οι φλόγες τού επερχόμενου τρίτου παγκόσμιου πολέμου για την οριστική επιβολή τής σιωνιστικής παγκοσμιοποίησης φουντώνουν.

 

Οι εχθροί Θεού και Ανθρώπου ψευτοσύμμαχοι μαζί με τούς πολιτικούς τους υπαλλήλους θέλουν μία μικρότερη Ελλάδα με ελάχιστους υποταγμένους Έλληνες, αποδεκατισμένη μειονότητα στην Γη των Τρανών Ελλήνων Πατέρων μας. Κι όλα αυτά όταν τα κόμματα τού δημοκρατικού τόξου βαυκαλίζονται για τα προβλήματα τής ακρίβειας, τής εργασίας, τής στέγης, τής παιδείας, τής λαθρομετανάστευσης που τα ίδια προκάλεσαν για να μάς σύρουν στα στερνά δεσμά.

 

Η απάντηση ημών των Αληθινών Ελλήνων Εθνικιστών στην υποχρεωτικότητα τού αντίχριστου και αντεθνικού νεοταξισμού είναι ένα ακόμη μεγάλο Όχι όπως μόνον ο Αρχέγονος Ελληνικός Εθνικισμός υψώνει στις εχθρικές προκλήσεις. Η Ιερή Ελλάς μας ανήκει απόλυτα και ολοκληρωτικά στον Πιστό Ελληνισμό μας. Το Ελληνικό Κράτος υπηρετεί το Έθνος των Ελλήνων. Το δε Έθνος των Ελλήνων διοικεί, λαμβάνει και εφαρμόζει τις αποφάσεις που αφορούν την ζωή του εφαρμόζοντας την μία και μόνη αποδεκτή Υποχρεωτικότητα τού Ελληνικού Έθνους. Και ο Πιστός Ελληνισμός μας πιστεύει στον Θεό, την Ελληνική Φυλή, την Ελληνική Οικογένεια και τον Ελληνικό Πολιτισμό τής Αγίας και Μεγάλης Ελλάδος μας.

 

Η Ελλάς πρέπει οπωσδήποτε να διοικηθεί από το Ελληνικό Έθνος με τα ελληνικά μέσα επανεκκίνησης. Η Εθνική Αντεπίθεση επιβάλλεται, θα γίνει και θα σηκώσουμε το Εθνικό Φρόνημα τού Ελληνισμού για να πάρουμε πίσω τήν Αγία και Μεγάλη Ελλάδα τής καρδιάς μας ως μόνη Δύναμη Δικαίου και Ισχύος. Πιστός Ελληνισμός, Ελληνορθόδοξος Εθνικοκοινωνισμός και Εθνικός Στρατός βαστούμε απόρθητα τα τείχη τής Πατρίδος μας πάντα. Ο Εθνικισμός μας ζει και η Αγάπη μας για την Ελλάδα θα νικήσει οπωσδήποτε. Η Χρυσή Αυγή τού Ανίκητου Ελληνισμού μας έρχεται. Ζήτω η Νίκη!

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...