Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2024

ΕΛΛΗΝ ΕΘΝΙΚΟΚΟΙΝΩΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΝΩΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΤΥΡΑΝΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΕΟΤΑΞΙΣΜΟ.

ΑΘΗΝΑ 15-10-2024.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

 

Η αίσθηση και η αντίληψη τού Πολέμου και τής Ειρήνης μεταλλάσσονται στον εσχατολογικό καιρό τής νεοταξικής τυραννίας. Ο Χριστιανισμός και η Εθνική Ταυτότητα βάλλονται και προσβάλλονται βάναυσα, ο συμβατικός πόλεμος αντικαθίσταται από έναν βάναυσο βιολογικό πόλεμο παραβίασης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και η κοινοβουλευτική δικτατορία τής υποχρεωτικότητας διαλύει τα δήθεν ελεύθερα έθνη.

 

Ο κόσμος όλος οδεύει με γρήγορα βήματα σε έναν οδυνηρό παγκόσμιο πόλεμο μέσα από την εκτράχυνση των μετώπων σε Ουκρανία και Μέση Ανατολή. Ο υποψήφιος πρόεδρος των ΗΠΑ Τραμπ αναφέρθηκε σε αυτό το ενδεχόμενο. Ωστόσο οι παγκοσμιοποιητές τύραννοι του σιωνιστικού νεοταξισμού μέσα από τούς ψευτοσυμμαχικούς οργανισμούς και τα πολιτικά τους όργανα της αστικής νεοταξικής δημοκρατίας προσανατολίζονται πρωτύτερα στην υποταγή των λαών κυρίως με την προσβολή τής δημόσιας ασφάλειας και τής εθνικής κυριαρχίας με πολιτικές μεθόδους.

 

Βλέπουμε σε παγκόσμιο επίπεδο να επιβάλλεται το τεράστιο κόστος τού χρήματος και η ακρίβεια των βασικών ειδών τής τροφικής αλυσίδας και των καυσίμων σε απλησίαστο επίπεδο την ίδια στιγμή που οι παγκοσμιοποιητές τύραννοι προωθούν ως δήθεν λύση το ψηφιακό χρήμα και το αντίχριστο χάραγμα τής βιομετρικής ταυτοποίησης. Παράλληλα η κλιματική κρίση των σκόπιμων τεχνολογικών παρεμβάσεων προκαλεί πυρκαγιές και θύελλες που καταστρέφουν τον ήδη ρημαγμένο πρωτογενή αγροτικό τομέα.

 

Στην Πατρίδα μας η πλήρης εγκατάλειψη τής επαρχίας σε επίπεδο εργασιακών και κοινωνικών υποδομών έχει αδειάσει τα χωριά μας από νεολαία και τα χωράφια έχουν μείνει χέρσα και εγκαταλελειμμένα. Η εργασία στις πόλεις γίνεται ακριβοθώρητη με άθλιες συνθήκες, πολύωρες και ανεπαρκείς μισθολογικά. Η ανεργία αυξάνεται κι αυτή, ενώ παράλληλα ο Ελληνισμός μας δημογραφικά πεθαίνει και εθνολογικά αλλοιώνεται. Οι Έλληνες γνωρίζουν το σκληρό πρόσωπο τής φτώχιας και οι γεννήσεις των ελληνόπουλων μειώνονται στερώντας μας το δικαίωμα τής αναγέννησης των γενεών.

 

Το ψευτορωμέικο των ελληνόφωνων νεοταξιτών εφαρμόζει την ταχεία ενσωμάτωση των λαθροεισβολέων δήθεν μεταναστών και προσφύγων. Κατά αυτόν τον τρόπο ο Ελληνισμός μας γίνεται απολύτως σκόπιμα και προδοτικά μειοψηφία στην Γη των Πατέρων του. Το ψευτορωμέικο κράτος επιπλέον έχει εγκαταλείψει την οικογενειακή μέριμνα και στήριξη των γονέων και την διαπαιδαγώγηση των παιδιών στα παραδοσιακά ήθη και έθιμα όταν επιδίδεται στην προβολή τού κιναιδισμού και των τρίτων φύλων. Την ίδια στιγμή η αγορά και η ενοικίαση τής οικογενειακής εστίας έχει γίνει απλησίαστη και ένας στους τέσσερις Έλληνες αδυνατεί να νοικιάσει σπίτι.

 

Στον τομέα των εργαστηριακών πανδημιών οι μεταλλάξεις των ιών και των κορονοιών μαζί με τα πειραματικά εμβόλια των τοξικών ουσιών συνεχίζονται όταν οι δήθεν ξαφνικοί θάνατοι αυξάνονται παντού και παγκοσμίως. Οι αποφάσεις ωστόσο έχουν αφαιρεθεί από τον ελληνικό λαό και οι διαβουλεύσεις έχουν αντικατασταθεί από τις έξωθεν εντολές που λαμβάνει η ελληνόφωνη κοινοβουλευτική δικτατορία. Τα έθνη έχουν καταλυθεί και η παγκόσμια διακυβέρνηση που τόσο υποστηρίζουν ανοικτά οι δημοκράτες πολιτικοί καλπάζει ανενόχλητη μετά την ύπουλη στοχοποίηση τού Εθνικισμού που είναι η μία και μόνη πολιτική φωνή τού Ελληνικού Έθνους. Τόσο στην Ιερή Πατρίδα μας Ελλάδα όσο και σε όλα τα δήθεν ελεύθερα και κυρίαρχα έθνη η κοινοβουλευτική τυραννία ακολουθεί την ίδια απομόνωση των Εθνικιστικών Κινημάτων και τού Εθνικοκοινωνισμού όπως την έχουμε γνωρίσει σε βάρος τού Λαϊκού Εθνικιστικού μας Κινήματος τής Χρυσής Αυγής.

 

Όλα τα μέσα τού ύπουλου βιολογικού πολέμου που δηλητηριάζουν την ζωή μας και μειώνουν ανθρώπινες ζωές εφαρμόζονται με την Συμφωνία τού Μέλλοντος και την Υποχρεωτικότητα που επιβάλλουν οι ψευτοσυμμαχικοί οργανισμοί στους λαούς δίχως την παραμικρή συγκατάθεση των ίδιων των λαών. Στα εθνικά μας θέματα η υποχώρηση τού ψευτορωμέικου είναι ραγδαία και προδοτικά συμπεφωνημένη από τούς ελληνόφωνους εφιάλτες. Ο Τούρκος πρόεδρος Ερντογάν ομιλεί προκλητικά για δήθεν διάλογο, συνεργασία και καλή γειτονία στην βάση αποκλειστικά τής ολιστικής τουρκικής προσέγγισης για το Αιγαίο. Ήδη οι ελληνόφωνοι δημοκράτες πολιτικοί έχουν περιορίσει τα χωρικά μας ύδατα τού Αιγαίου στα έξι ναυτικά μίλια εγκαταλείποντας νησίδες και βραχονησίδες άνευ οικονομικής δραστηριότητας και το ανατολικό Αιγαίο έρμαιο στις τουρκικές ορέξεις.

 

Στην Ελεύθερη Θράκη μας οι ψευτορωμιοί έχουν αναγνωρίσει τουρκική μειονότητα με την κάθοδο τού τουρκικού Κόμματος Ισότητας, Ειρήνης και Φιλίας στις ευρωεκλογές. Πριν λίγες ημέρες παράγοντες τού συγκεκριμένου κόμματος και τής υποθετικά απαγορευμένης Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης έδιωξαν τους νόμιμους μουφτήδες Κομοτηνής, Ξάνθης και Διδυμοτείχου από τέμενος τής Ξάνθης. Οι πράκτορες τού τουρκικού προξενείου και τής Άγκυρας λειτουργούν ασύδοτα και σίγουρα όχι τυχαία.

 

Οι ψευτοσύμμαχοι τού σιωνιστικού νεοταξισμού διατρανώνουν σε αυξημένο βαθμό το μισελληνικό, αντεθνικό και αντίχριστο πρόσωπο τους. Ξεκινούν ήδη τις διαπραγματεύσεις εισόδου τής Αλβανίας στην ψευτοευρωπαική ένωση όταν ο χιλιοπροδομένος Βορειοηπειρωτικός Ελληνισμός στερείται τον ελληνικό εθνικό αυτοπροσδιορισμό του, ανθρώπινα δικαιώματα και ζωές. Από την άλλη πλευρά, επίσημη έκθεση τού Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Εξωτερικών Σχέσεων και τού Ευρωπαϊκού Πολιτιστικού Ιδρύματος στις 22 Σεπτεμβρίου λέει πώς η Ευρώπη είναι πολύ λευκή και πολύ δυτική. Η συγκεκριμένη έκθεση λέει ακόμη ότι πρέπει να εξαλειφθεί η εθνοτική αντίληψη ώστε να γεμίσει με ουσία πρόδηλα νεοταξική η πολιτική αντίληψη τής ευρωπαικότητας.

 

Οι ψευτοευρωπαίοι υποστηρίζουν ξεκάθαρα την εξαφάνιση όχι μόνο τής ευρωπαϊκής ταυτότητας αλλά και την καταστροφή τής φυλετικής προέλευσης των ευρωπαϊκών λαών χάριν τής παγκοσμιοποίησης, υποστηρίζοντας την λαθρομετανάστευση. Στην δε εθνική όπερα τής Στουτγάρδης παρουσιάζεται θέαμα σατανιστικού περιεχομένου με διαστρέβλωση τής σταυρώσεως Τού Χριστού και παραπομπές ακόμη και στην ομοφυλοφιλία όπως συνέβη στους ολυμπιακούς αγώνες τού Παρισιού. Ο σατανάς τής σιωνιστικής παγκοσμιοποίησης είναι εδώ.

 

Ο Ελληνισμός μας πρέπει να αποδείξει και θα αποδείξει οπωσδήποτε ότι θέλει να παραμείνει εις τούς αιώνες των αιώνων Ζωντανό Έθνος. Είναι Εντολή Τρανών Ελλήνων Προγόνων, Ιερό Χρέος στα παιδιά μας και Ιερός Πόθος στις Ελληνικές Καρδιές μας. Ο Έλλην Εθνικοκοινωνισμός μας είναι η μόνη πολιτική φωνή τού Αληθινού Ελληνισμού μας που εκφράζει την απόλυτη φύση και τα εθνικά ιδανικά τής Ελληνικής Φυλής. Πίστη στον Θεό, Κοινωνική Δικαιοσύνη και Εθνική Ισχύς.

 

Η Αγία και Μεγάλη Ελλάς μας ανήκει απόλυτα και ολοκληρωτικά στον Έλληνα Άνθρωπο με γνώμονα την Εθνική Ταυτότητα, την Φυλετική Προέλευση και την Εθνική Ελευθερία. Η Ελλάς ανήκει στους Πιστούς Έλληνες στον Θεό, την Ελληνική Φυλή, το Ελληνικό Αίμα, την Ελληνική Γλώσσα, τον Ελληνικό Πολιτισμό και την Ελληνική Εθνική Συνείδηση, ομού και αδιαιρέτως. Ο Αρχέγονος Ελληνισμός τού Ηροδότου και τού Ελληνορθόδοξου Εθνικοκοινωνισμού μας βαδίζουν στην ιερή οδό για την Νίκη τής Ελληνικής Φυλής.

 

Ο Εθνικισμός και ο Ελληνισμός δεν έχουμε αντιπάλους αλλά κοινούς εχθρούς που θέλουν να μάς αφανίσουν. Όμως η Αγάπη τού Ένθεου και Ηρωικού Πανελληνισμού μας θα συντρίψει το μίσος τού μισόθεου και μισελληνικού νεοταξισμού. Η Πατρίδα μας θα ανατείλει εκ νέου ως Γη τού Φωτός, τής Πίστης και τής Ελευθερίας. Αποστολή μας είναι μία μεγαλύτερη Ελλάδα με περισσότερους Έλληνες. Πάσα Γη και Ψυχή Ελληνική γεννήθηκε και θα γίνει ξανά και για πάντα Ελεύθερη.

 

Το Έθνος θα αναλάβει και πάλι το Κράτος στα χέρια του. Μια πλέρια Πολιτεία Λαϊκής Εθνοκρατίας θα χτιστεί διά των τιμίων και καθαρών ελληνικών χεριών μας. Η κοινοβουλευτική νεοταξική τυραννία δεν θα περάσει. Ο Λαϊκός και Ελληνορθόδοξος Εθνικοκοινωνισμός μας οδεύει στην Ενότητα τού Πιστού στα Αθάνατα Ιδανικά μας Ελληνισμού. Ο Ενωμένος και Εθνικιστής Πιστός Ελληνισμός μας είναι οπωσδήποτε Ανίκητος. Κι έτσι η Αυγή τής Αγίας και Μεγάλης Ελλάδος μας έρχεται οπωσδήποτε Χρυσή. Ζήτω η Νίκη!!!

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...