Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

Πως τα ΜΜΕ και οι εταιρείες δημοσκοπήσεων εξαπατούν και επηρεάζουν την κοινή γνώμη



Δημοσκόπηση: Η υποστήριξη της κοινής γνώμης προς το Ισραήλ στις ΗΠΑ έφτασε στα υψηλότερα ποσοστά απο ποτέ.


Την είδηση την διαβάσαμε εδω και η επιμέλεια είναι απο ΑΝΤΙΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ


Το Ισραήλ έρχεται 8ο στην κατάταξη σε ένα γκάλοπ που έγινε στην Αμερική για το ποιές είναι οι πιο αγαπημένες χώρες των Αμερικανών.


Ουάσινγκτον - Μια δημοσκόπηση αποκάλυψε τι αισθάνονται οι Αμερικανοί για τους σημαντικότερους συμμάχους της χώρας. Οι εκτιμήσεις της φετινής χρονιάς δείχνουν σε δημοτικότητα μεταξύ των Αμερικανών τον Καναδά(96%), την Αυστραλία(93%), την Γερμανία(86%), την Ιαπωνία(83%), την Ινδία(75%), την Μεγάλη Βρετανία(90%), την Γαλλία(75%) και το Ισραήλ όγδοο με 71%. Να σημειωθεί οτι το Ιράν έρχεται τελευταίο στις προτιμήσεις των Αμερικανών πολιτών με 10% δημοτικότητα θετική και 87% αρνητική.


Αυτό που παρατηρήθηκε στην δημοσκόπηση απο μέρους μας είναι ότι η προπαγάνδα των ΜΜΕ στις ΗΠΑ που είναι καθαρά εβραιοκρατούμενα, επηρεάζει σε τεράστιο βαθμό την κοινή γνώμη παρόλο που στο διαδίκτυο μπορεί κάποιος εύκολα και γρήγορα να δει με πόσο απάνθρωπο τρόπο μεταχειρίζονται οι Εβραίοι στο Ισραήλ τους Παλαιστίνιους.








Δείτε οπωσδήποτε το κορυφαίο αυτό βίντεο που αν οι Αμερικανοί γνώριζαν αυτά που περιγράφονται δεν θα είχαν καθόλου θετική άποψη για το Ισραήλ





Ταυτόχρονα τα Σιωνιστικά ΜΜΕ έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν μια πολύ αρνητική εικόνα για το Ιράν στις ΗΠΑ με σκοπό να πείσουν την κοινή γνώμη οτι πρέπει οι ΗΠΑ να εμπλακούν σε πόλεμο με το Ιράν.





Ο μόνος που θα οφελειθεί απο μια τέτοια πολεμική διένεξη θα είναι το Ισραήλ που θα παραμείνει η μοναδική στρατιωτική δύναμη στην περιοχή. Συνδυάστε το παρακάτω άρθρο με την παραπάνω δημοσκόπηση και θα καταλάβετε το πόσο σημαντικό ρόλο παίζουν τα ΜΜΕ και ειδικότερα η τηλεόραση στην διαμόρφωση της κοινής γνώμης.



Βέβαια μην ξεχνάτε ποιοί ελέγχουν τις εταιρείες δημοσκοπήσεων παγκοσμίως. Δείτε εδω σχετικά.. Και αυτό το λέμε γιατί οι εταιρείες δημοσκοπήσεων εύκολα μπορούν να επηρεάσουν την κοινή γνώμη με στημένες δημοσκοπήσεις, κατευθύνοντας τους πολίτες προς την κατεύθυνση που αυτοί θέλουν.


Η ίδια τακτική ακολουθείται φυσικά και στην Ελλάδα με σκοπό την διαμόρφωση της κοινής γνώμης.

ΑΝΤΙΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...