Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2013

Ο Πούτιν δίνει εντολή για μαζικό χτύπημα εναντίον της Σ.Αραβίας αν η Δύση χτυπήσει τη Συρία

Ένα ζοφερό "επείγον μνημόνιο δράσης» που εκδόθηκε στις 27 Αυγούστου από το γραφείο του Προέδρου Πούτιν στις Ένοπλες Δυνάμεις της Ρωσικής Ομοσπονδίας παραγγέλλει μια "μαζική στρατιωτική επίθεση» κατά της Σαουδικής Αραβίας, σε περίπτωση που η Δύση επιτεθεί στη Συρία.
Σύμφωνα με πηγές του Κρεμλίνου ο Πούτιν "εξοργίστηκε" μετά από μια συνεδρίαση στις αρχές Αυγούστου με τον Σαουδάραβα πρίγκιπα Bandar bin Sultan ο οποίος προειδοποίησε ότι αν η Ρωσία δεν αποδεχθεί την ήττα της Συρίας, η Σαουδική Αραβία θα απελευθερώσει τσετσένους τρομοκράτες υπό τους έλεγχο της για να προκαλέσουν μαζικούς θανάτους και χάος κατά τη διάρκεια των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων που έχουν προγραμματιστεί να διεξαχθούν από τις 7 έως τις 23 Φεβ. 2014 στο Σότσι της Ρωσίας.
Η Λιβανέζικη εφημερίδα As-Safir επιβεβαίωσε αυτό τη καταπληκτική απειλή κατά της Ρωσίας λέγοντας ότι ο Πρίγκιπας Μπαντάρ δεσμεύτηκε για τη διασφάλιση της ναυτικής βάσης της Ρωσίας στη Συρία αν το καθεστώς Άσαντ ανατραπεί, αλλά και ο ίδιος άφησε να εννοηθεί για τρομοκρατικές επιθέσεις Τσετσένων στη χειμερινή Ολυμπιάδα στο Σότσι, αν δεν υπάρξει συμφωνία, δηλώνοντας:
 «Μπορώ να σας εγγυηθώ για την προστασία των χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων το επόμενο έτος. Οι ομάδες της Τσετσενίας που απειλούν την ασφάλεια των αγώνων ελέγχεται από εμάς. "
Η Telegraph News Service περαιτέρω ανέφερε σήμερα ότι η Σαουδική Αραβία έχει κρυφά προσφέρει στη Ρωσία μια σαρωτική συμφωνία για τον έλεγχο της παγκόσμιας αγοράς πετρελαίου και τη διασφάλιση συμβάσεων παροχής φυσικού αερίου της Ρωσίας, εάν το Κρεμλίνο δεν συνεχίσει να υποστηρίζει το καθεστώς Άσαντ στη Συρία, μια προσφορά που ο Πούτιν απάντησε λέγοντας " Η θέση μας για τον Άσαντ δεν θα αλλάξει ποτέ. Πιστεύουμε ότι το συριακό καθεστώς είναι ο καλύτερος ομιλητής εκ μέρους του συριακού λαού, και όχι εκείνοι που τρώνε συκώτια"  
[Ο Πούτιν το είπε αναφερόμενος στο βίντεο, που δείχνει έναν αντάρτη Τζιχάντ να τρώει την καρδιά και το συκώτι ενός Σύριου στρατιώτη ].
Το βίντεο εδώ
Ο πρίγκιπας Bandar με τη σειρά του προειδοποίησε ότι δεν μπορεί να υπάρξει " καμία διαφυγή από τη στρατιωτική επιλογή "αν η Ρωσία αρνηθεί το κλαδί ελιάς.


Μετάφραση Eva Cat
Πηγή http://www.eutimes.net/
THE CURIOSITY OF CAT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...