Σάββατο 27 Αυγούστου 2016

Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΦΥΛΗΣ



ΑΘΗΝΑ 28-8-2016.

Η εποχή που ζούμε είναι εσχατολογική. Η επιλογή για τα έθνη είναι ξεκάθαρη. Είτε μένουν σταθερά στις αξίες τους και αναδεικνύουν την φυλετική τους υπόσταση ανέγγιχτη είτε προσκυνούν τον σιωνιστικό νεοταξισμό, αρνούμενοι την ελευθερία τους.

Πίστη και αυθυπαρξία, Χριστός και Ελλάς. Ιδού η απόλυτη και αδιαπραγμάτευτη επιλογή τής Ελληνικής Φυλής. Γνωρίζουμε ότι ο σατανάς με τον αντίχριστο νεοταξισμό του είναι ο εισβολέας που μάς ζητάει την ψυχή. Αλλά σε τούτη εδώ την ιερή γη, τού υποσχόμαστε ότι θα τον συντρίψουμε.

Η επίπλαστη δύναμη τού σιωνιστή είναι ο φόβος που σπέρνει αυτός με τον οικονομικό εκβιασμό και τα πολυφυλετικά ανακατώματα. Η επιθετικότητά του είναι έμμεση και στηρίζεται στο αδυνάτισμα τής εσωτερικής συνοχής τού θύματος. Φτιάχνει ένα μικρό γκουβέρνο ριψάσπιδων στα σπλάχνα τού αμυνόμενου έθνους, καταργεί την αυτοπεποίθηση και τα ιδανικά του και κατόπιν περνάει στην στρατιωτική επίθεση.

Ο εχθρός τού Ελληνικού Έθνους είναι θρασύδειλος. Το Ελληνικό Έθνος όμως είναι ανδρείο και τού αρέσει να μάχεται στο φως τής ημέρας για αξιοπρέπεια και μεγαλοσύνη, για το αίμα τής καρδιάς του, για να κάνει πιο πλατύ τον κόσμο για τα παιδιά του.

Έχει γίνει τής μόδας τελευταία η αναφορά στην μορφή που πρέπει να λάβει ο κόσμος, ποια πρέπει να είναι δηλαδή η συγκρότηση των κρατών και των λαών. Οι νεοταξίτες από την μια πλευρά που επιδιώκουν την εγκαθίδρυση τής αντίχριστης παγκόσμιας διακυβέρνησης, αρνούνται την ύπαρξη εθνών και φυλών, πιστεύουν ότι τα κράτη δεν μπορούν να υπάρξουν χώρια μεταξύ τους και προτείνουν την μονοπολικότητα, δηλαδή την ύπαρξη ενός παγκόσμιου υπερκράτους.

Από την άλλη πλευρά, οι Δυνάμεις τού Έθνους και οι λαοί που θέλουν να μείνουν απερίσπαστοι στα πατρογονικά τους χώματα ταυτίζουν απόλυτα το Κράτος με το Έθνος, την κυριαρχία με το Αίμα, την γη με την Φυλή, την Τιμή με την εθνική και φυλετική συνέχεια. Οι δε διακρατικές σχέσεις υφίστανται μονάχα μεταξύ ισότιμων εταίρων – κρατών μέσα σε έναν σαφέστατα πολυπολικό κόσμο.

Η Ελλάς θα πορευτεί σύμφωνα με την φύση και την αποστολή που παρέλαβε από τον Δομήτορα Θεό. Η αγιότητα τού ήθους και ο ηρωικός τρόπος ζωής υπαγορεύουν την ανάληψη τής πρωτοβουλίας για την συγκρότηση ενός Άξονα Ελεύθερων Εθνών ελληνοκεντρικού χαρακτήρα. Η απομάκρυνση τής επιρροής τού νεοταξικού πολιτικού κόσμου είναι εντολή τού ελληνικού λαού που θα μετουσιωθεί από το Εθνικοκοινωνικό Κίνημα, προκειμένου να πάρουμε πίσω την Πατρίδα μας, ατόφια και ακέραιη.

Η Ελληνική Φυλή έχει ιστορικό χρέος μονάχα ένα. Να πορευτεί στα χνάρια των προγόνων της και να ανοίξει τον δρόμο τής εθνικής περηφάνιας στα παιδιά της. Να αρθεί στο πραγματικό της ύψος, αυτό τού Έθνους των Εθνών, τού Έθνους των Αγίων και των Ηρώων. Ο Άγιος Παίσιος ο Αγιορείτης είχε πει με το προορατικό χάρισμα που διέθετε εκ Θεού ότι εκείνος που θα σώσει την Ελλάδα θα έχει καθαρή ψυχή, θα είναι πιστός Χριστιανός Ορθόδοξος και δεν θα είναι πολιτικός.

Αληθώς, το πολιτικό σύστημα τής χώρας δεν είναι η λύση αλλά το πρόβλημα. Οι πολιτικοί τού ψευτορωμέϊκου δεν είναι φίλοι αλλά εχθροί Θεού και Ελλάδος. Γι’ αυτόν τον λόγο μισούν και αρνιούνται την Ελληνική Φυλή. Θέλουν όμως τα σύνορα ανοικτά, όπως οι εξωμότες αφήνουν ανοικτή την πύλη τού κάστρου για να εισέλθουν οι εισβολείς. Και ακόμη δεν θέλουν τον Λόγο τού Θεού και την Ελληνική Ιστορία στα σχολεία. Θέλουν όμως τις ψευτοθρησκείες των παλαιών κατακτητών και τούς γυρολόγους μακελάρηδες ανατολής και δύσης σε μια Ελλάδα αδυνατισμένη και μικρότερη, με τα παιδιά της λιγότερα και σκορπισμένα μες την οικουμένη.

Η οδός τής Ελλάδος το δίχως άλλο δεν είναι πολιτική αλλά αξιακή. Η ταυτότητα τού Έλληνα δεν είναι από χαρτί και μελάνι αλλά από στέφανο ενδόξου Πίστης και Τιμής. Η οντολογία μας πηγάζει από τα βάθη τής ιστορίας μας με τον ακατάλυτο όρκο στα Ιερά και τα Πάτρια. Ο Ναός ασύλητος. Το Κάστρο άβατο από εχθρούς και η έκτασή του διαρκώς μεγαλύτερη. Το Κράτος στα όρια τού Έθνους. Οι Ελληνικές Κοινότητες λεύτερες κάτω από μια Στέγη. Και η Ορθοδοξία μας, ο ένσαρκος Θεός, είναι η Αλήθεια και το Στέμμα στην κώμη των Πιστών Ελλήνων.

Κανένα Τζαμί στην Πατρίδα τού Αθανάσιου Διάκου. Καμία Εσπερία που σέρνει την τιάρα με το ισλάμ, που κουβεντιάζει με τούς Τούρκους υπό σιωνιστική διοίκηση, δεν θεωρείται σύμμαχος ούτε αφεντικό τής Ιερής Ελλάδος. Διότι πολύ απλά η Ελλάς δεν έχει αφεντικό κανένα. Και η Βυζαντινή Αυτοκρατορία που συγκεντρώνει τυμβωρύχους και στρατούς ξένους έχει νόμιμους διαδόχους και στερεή έδρα. Νόμιμοι διάδοχοι τής Ελληνικής Βυζαντινής Αυτοκρατορίας είναι αποκλειστικά οι Έλληνες. Και έδρα της είναι η αιώνια και ελληνική Κωνσταντινούπολη.

Δύναμη τής Ελληνικής Φυλής είναι η φλόγα τής ψυχής της και η αποφασιστικότητα να αναστήσει τα ζώπυρα που συνθέτουν την αληθινή της υπόσταση. Να οργώσουμε την γη μας, να την κάνουμε τροφό και όπλο μας. Να γκρεμίσουμε τα τείχη που βάλανε άπιστοι ανάμεσα στους Έλληνες. Με τον Σταυρό στην καρδιά. Με το Ξίφος στο χέρι.

Όπου υπάρχουν μνημεία και εκκλησιές ελληνικές, ξαναγυρνούμε, νικούμε και ανάβουμε την κανδήλα τού ανίκητου ελληνισμού. Και στον Άξονα τής Ορθοδοξίας και των Ελευθέρων Εθνών, η Ελλάς θέτει ως απαράγραπτη προϋπόθεση την ανόθευτη Πίστη και την Εθνική της Ολοκλήρωση. Ρωσία, Σερβία, Αρμενία και κάθε φίλος, φίλος εστί αποκλειστικώς αποδεχόμενος τον οδικό χάρτη τής Ορθόδοξης και Εθνικοκοινωνικής Ελλάδος.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...