Σάββατο 29 Ιουνίου 2019

ΜΠΡΟΣ ΣΤΑ ΣΚΛΑΒΟΠΑΖΑΡΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ Η ΕΘΝΙΚΗ ΙΣΧΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΘΗΝΑ 29-6-2019.

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

Στο παζάρι τού κόσμου σε βγάλανε Ελλάδα, εκδιδόμενοι δωσίλογοι στα χέρια διεθνούς νεοταξικής συμμορίας. Πολιτικοί ψευτορωμιοί για τα αργύρια υπνωτίζουν τις μάζες και διαλύουν πατρίδα και κοινωνία ελληνική. Σκάνδαλα, ρουσφέτια και ιδιωτικά ξεπουλήματα γίνανε εθνικό χρέος. Χρέος που για την κουτάλα τής εξουσίας αντικαθίσταται προσωρινά από αόρατη παροχολογία. Τελικός σκοπός τους η παράδοση τής σκυφτής Ελλάδος στην σατανική παγκόσμια κυβέρνηση.

Οι οικονομικοί πίνακες υπάρχουν και οι αριθμοί είναι τεκμήρια αλήθειας ή αληθοφάνειας. Φανερώνονται ή αποκρύπτονται αναλόγως των πολιτικών αποφάσεων. Φανερώνονται για να υπενθυμίσουν. Αποκρύπτονται για να παραπλανήσουν. Να υπενθυμίσουν στους πολιτικούς τον βιασμό των Ελλήνων και το άδειασμα τής Ελλάδος με την αρπαγή τού σύγχρονου χρυσόμαλλου δέρατος. Και να κρυφτεί η πλήρης αλήθεια για να αποδεχτεί ο βιασθείς Έλλην το βιασμό του.

Τα καρφώματα και η αλαζονεία των πολιτικών συνεχίζονται προεκλογικά. Χρωστάνε ωστόσο οι μισοί Έλληνες στην εφορία. Το δημόσιο τού ψευτορωμέϊκου δεν μπορεί να πραγματοποιήσει εισπράξεις οφειλών. Χρήμα ελληνικό δεν κυκλοφορεί και οι επενδύσεις που προσκαλούνται είναι ξένες και όχι ελληνικές.

Την ίδια στιγμή 1.200.000 Έλληνες απειλούνται με κατασχέσεις σπιτιών και λοιπών περιουσιακών στοιχείων. Παράλληλα τα μεροκάματα και οι θέσεις εργασίας ελαστικοποιούνται. Εργασιακές ώρες περιστασιακές και λιγότερες τού τακτικού οκταώρου ή ατελείωτες, με μεροκάματα πείνας πάντα.

Που να βρεθούν πλεονάσματα σε γη υποθηκευμένη στα γεωπολιτικά και οικονομικά αρπακτικά τής παγκοσμιοποίησης των σταυρωτήδων. Τα αργύρια τής προδοσίας σταυρώνουν την Ελλάδα μας. Θέλουν τον λαό να κάθεται στα αυγά του, να αναμένει μήπως τού δώσουν μετεκλογικά μερίδιο προεκλογικού συσσιτίου ή μήπως βγάλει κάποια σύνταξη οριακή. Και στο Αιγαίο γίνονται τουρκικές παραβιάσεις στρατιωτικές και κουβέντες νομής ελληνικής θάλασσας, σαν τις κουβέντες νομής γης που γίνηκαν στο βορρά, για κατοχή εις χείρας ξένων δήθεν συμμάχων…

Έλληνα πολέμα για να ζήσεις και να μείνει όρθια η νέα ελληνική γέννα πριν στην αφανίσουν. Και ο πρώτος πόλεμος είναι ο σχηματισμός μιας Εθνοκρατίας που θα διαγράψει την τυραννική ξενοκρατία άμεσα. Το να βαστήξεις ελληνική τη γη σου είναι υπόθεση που θέλει ελληνικά χέρια, με σχέδιο ελληνικό και μόνον. Έλλην εργάτης και Έλλην πολεμιστής. Έλλην άρχων και Έλλην αρχόμενος. Εθνικοποίηση τής οικονομίας. Ελληνοποίηση τής πολιτείας και τής κοινωνίας. Και ελληνικό στρατιωτικό ατσάλι απαιτήσεων.

Το Ελληνικό Έθνος σώζει και δεν σώζεται. Οι Δυνάμεις τού Έθνους είναι η φωνή τού λαού. Η Πίστη σε Θεό και Ελληνική Φυλή δίδει τις εντολές. Διότι η Ελλάς μονάχα ως αυτάρκης και μεγάλη δύναμη μπορεί και δικαιούται να ζήσει. Νεολαία – Παραγωγική Τάξη – Στρατός είναι η ορθοκανονική τάξη τής Πατρίδος. Και Αρχηγός τής Ελλάδος ο Ιησούς Χριστός και Θεός μας. Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών και Εθνικιστών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...