Τρίτη 31 Μαΐου 2022

ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΕΘΕΛΟΔΟΥΛΟΣ ΡΑΓΙΑΔΙΣΜΟΣ. ΕΘΝΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.

ΑΘΗΝΑ 31-5-2022.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

 

Ο Ελληνισμός μας έχει γνωρίσει στην ισόχρονη με την ιστορία τής ανθρωπότητας πορεία του πολλές προκλήσεις, ένδοξες στιγμές ηρωισμού και δόξας αλλά και σκλαβιάς εν καιρώ παρακμής. Κανείς δεν μπορεί να θεωρήσει υπερβολική την οπισθοχώρηση και την ήττα ενός έθνους. Το Ελληνικό Έθνος ωστόσο έχει προσφέρει υψηλούς και αξεπέραστους πολιτισμούς. Υπάρχουν στιγμές πτώσης που συνοδεύονται πάντα από την άνοδο τού Έθνους μας με τη συντριβή τού σκοτεινού εχθρού από το Ελληνικό Φως τού Δικαίου. Όταν όμως η πτώση τού Ελληνικού Έθνους παρατείνεται από τον καιρό τής Αλώσεως τής Κωνσταντινουπόλεως με ελάχιστες στιγμές πρόσκαιρης ανάκαμψης, τότε τα αίτια είναι βαθιά, η εύρεσή τους επείγουσα και η θεραπεία τού Έθνους επιβεβλημένη για να διασφαλιστεί η διαιώνιση τής Ελληνικής Φυλής.

 

Η κατοχή τού έθνους με τρόπους στρατιωτικούς είναι απολύτως δυσάρεστη και η αντιμετώπιση αυτής απολύτως κατανοητή. Ο πόθος τής ελευθερίας και το ένστικτο τής αυτοσυντήρησης μαζί με την ενότητα και την ψυχική ορμή ενός λαού με ζωντάνια και πάθος για εθνική υπεροχή ωθεί το λαό αυτό στην κατάκτηση τής ελευθερίας με επαναστατικό τρόπο. Η ανδρεία νικά την τυραννία. Όταν όμως η κατοχή τού έθνους επιβάλλεται με πολιτικούς τρόπους και όρους, όταν το έθνος διοικείται από αρνητές του και από πωλητές τής εθνικής αξιοπρέπειας σε ξένους πολέμιους τής Ελληνικής Φυλής, τότε η κατοχή αυτή είναι ντροπιαστική και η αναζήτηση των εχθρών είναι απαραίτητη προκειμένου αυτοί να συντριφτούν. Με πρώτους στην περίπτωση αυτή τούς εσωτερικούς εχθρούς.

 

Η προδοσία και ο εθελόδουλος ραγιαδισμός, η αμφισβήτηση και ο διχασμός τού Έθνους μαζί με την καλλιέργεια τού φόβου και τής ηττοπάθειας στο λαό συνθέτουν τον  πιο επικίνδυνο εχθρό τού λαού. Η άρνηση τής μοναδικότητας τού εθνικού χαρακτήρα προς χάριν τής πολυπολιτισμικής αλλοίωσης και η υποταγή τού λαού στον υποτιθέμενο δυνατό κατακτητή ως δήθεν εθνική φρονιμάδα και σύνεση νεκρώνουν την ανδρεία και τον πόθο για ζωή τού Έθνους. Μιλάμε για τον ορισμό τής προδοσίας που αποτελεί η παράδοση τής κρατικής εξουσίας στον εχθρό με την συνεργασία των πολιτικών εκφραστών τού διεθνισμού και τής εθνικής αμφισβήτησης. Είναι αυτοί οι πολιτικοί που αρνούνται την ελευθερία τού λαού προς χάριν είτε μια δήθεν ειρηνικής συνύπαρξης είτε μιας ευημερίας που εν τέλει δίνουν τη θέση τους στην παγκόσμια αναταραχή και τη συρρίκνωση τού Έθνους, είτε σε γη είτε σε ψυχές είτε και στα δυο μαζί.

 

Η πολιτική προδοσία επέρχεται τόσο στα εθνικά όσο και στα κοινωνικά ζητήματα τού λαού. Στα εθνικά ζητήματα εκφράζεται είτε με την εγκατάλειψη των σκλαβωμένων εδαφών και ψυχών είτε με την συγκυριαρχία τμημάτων τής εθνικής επικράτειας με τον ξένο παράγοντα που την επιβουλεύεται. Και στα κοινωνικά ζητήματα εκφράζεται με την εγκατάλειψη των οικονομικών αντοχών στους παγκόσμιους τοκογλύφους και με το άνοιγμα των εθνικών συνόρων στους λαθροεισβολείς. Ωστόσο η πολιτική προδοσία προκειμένου να φέρει την απόλυτη αιχμαλωσία τού έθνους στον δρόμο για την νεοταξική φυλακή τής παγκοσμιοποίησης που έρχεται ξωπίσω από την στημένη αποτυχία τού εθνικού κράτους, χρειάζεται την υποταγή και τη συνεργασία τού λαού που φέρνει ο εθελόδουλος ραγιαδισμός.

 

Οι σκόπιμες συμφορές πάσης μορφής που έχουν φέρει οι πολιτικοί τής αστικής δημοκρατίας σε βάρος τού λαού επιβάλλονται προκειμένου να επικρατήσει στις ψυχές του ο φόβος και η ηττοπάθεια. Από κοντά ακολουθεί και ο διχασμός που είναι το προϊόν τής σκόπιμης απόδοσης των ευθυνών από την μια παράταξη και μερίδα των πολιτών στην αντίπαλη, παρατάξεις όμως που είναι μοιρασμένες μέσα στο λαό όταν οι πολιτικοί και θεσμικοί τους εκφραστές είναι ενωμένοι πίσω από τις πλάτες των πολιτών και υπηρετούν συνειδητά τη συμφορά τού έθνους. Κλασικές περιπτώσεις είναι τα μνημόνια στα κοινωνικά και οικονομικά ζητήματα και το ξεπούλημα τής Μακεδονίας μας με την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών. Παλαιότερα είχαμε την εγκατάλειψη των σκλάβων ελληνικών πατρίδων με τούς πολιτικούς προγόνους των σημερινών τους επιγόνων. Κι έτσι φτάσαμε στο σημείο να θεωρείται υπερβολή ή επιζήμια η ενδυνάμωση τής Ελλάδος ακόμη και από κάποιους συμπολίτες μας μέσα στον ελληνικό λαό.

 

Ας δούμε ορισμένα συμπτώματα τής προδοσίας που εκμεταλλεύεται τον ραγιαδισμό στον σύγχρονο καιρό που ζούμε. Στο ζήτημα τής παρέμβασης τού ψευτορωμέϊκου υπέρ τής Δύσης στην αντιπαλότητα με τη Ρωσία και τούς συμμάχους της είχαμε πρόσφατα την κατάληψη ενός ρωσικού τάνκερ που μετέφερε ιρανικό πετρέλαιο έξω από την Εύβοια από αμερικανικές ειδικές δυνάμεις. Το αποτέλεσμα ήταν να καταληφθούν κατόπιν δύο τάνκερ ελληνικών συμφερόντων στον Περσικό Κόλπο, με τούς Ιρανούς να απειλούν την Αθήνα με αποκλεισμό τής θαλάσσιας διέλευσης από τον Κόλπο, το δε ψευτορωμέϊκο να αρνείται τον απεγκλωβισμό τού ιρανικού φορτίου επικαλούμενο διεθνείς συμφωνίες και δικαστικές αποφάσεις.

 

Την ίδια στιγμή που οι διεθνείς αντίπαλοι τής παγκόσμιας εξουσίας εκμεταλλεύονται την μονοδιάστατη εμπλοκή τής Πατρίδος μας στο αμερικανοκίνητο στρατόπεδο, οι Τούρκοι συνομιλητές των ελληνόφωνων πολιτικών προβαίνουν στην στρατιωτική άσκηση EFES 2022 με σενάριο την απόβαση σε ελληνικό νησί με τη συμμετοχή συμμαχικών τους αζερικών ειδικών δυνάμεων. Παράλληλα στην Πατρίδα μας τα κόμματα τής νεοταξικής αστικής δημοκρατίας έχουν αποδεχτεί την κοινοβουλευτική ψήφιση των συμφωνημένων μέτρων στήριξης των Σκοπίων σε οικονομικό και στρατιωτικό επίπεδο με ταυτόχρονη ένταξη τής αποκαλούμενης «Βόρειας Μακεδονίας» των Σκοπίων στην ψευτοευρωπαϊκή ένωση, αλλά καθυστερούν την ψήφιση για λόγους εσωκομματικής εκμετάλλευσης. Δεν έχουν βέβαια το σθένος να μιλήσουν για τα ελληνικά εδάφη και τις ελληνικές ψυχές που ζουν σε καθεστώς υποδούλωσης εντός των Σκοπίων.

 

Τούτες τις κρίσιμες στιγμές στην Κύπρο μας ισραηλινές ειδικές δυνάμεις μεταφέρονταν με ελληνικά πλοία στα πλαίσια κοινής στρατιωτικής άσκησης Ελλάδος, Κύπρου και Ισραήλ. Τούτο συμβαίνει την ίδια στιγμή που οι Τούρκοι επιδιώκουν την ένταξη των κατεχόμενων κυπριακών εδαφών στην τουρκική επικράτεια ακόμη και με αντάλλαγμα την είσοδο των συμμάχων των ΗΠΑ Σουηδίας και Φιλανδίας στο ΝΑΤΟ.  Η δε Τουρκία εισβάλλει στη Βόρεια Συρία κατά των Κούρδων με κίνητρο τα πετρελαϊκά συμφέροντα.

 

Το απεχθές σχέδιο για την σιωνιστική παγκόσμια διακυβέρνηση συνεχίζεται επιδιώκοντας το ψαλίδισμα των εθνικών κρατών μέσα από την επισιτιστική και ενεργειακή κρίση που οδηγεί στη φτωχοποίηση των λαών αλλά και την διεθνή γεωπολιτική και στρατιωτική σύγκρουση. Η Ιερή Πατρίδα μας Ελλάς έχει να αντιμετωπίσει την τουρκική προκλητικότητα που ζητά να αρπάξει κι άλλα ελληνικά εδάφη σε Θράκη και Ανατολικό Αιγαίο. Οι εμπορικοί αποκλεισμοί σε παγκόσμιο επίπεδο έχουν φέρει μεγάλη αύξηση τιμών στα αγαθά πρώτης ανάγκης. Παράλληλα οι ταραχές λαθροεισβολέων που έχουν έρθει από χώρες συμμαχικές τής Τουρκίας έχουν αυξηθεί την ώρα που οι είσοδοι νέων λαθρεποίκων συνεχίζονται.

 

Η Ελλάς τελεί ξεκάθαρα υπό καθεστώς πολιτικής ομηρείας και σκλαβιάς. Οι εξουσιαστές τής Πατρίδος μας είναι συνειδητοί συνεργάτες των νεοταξικών δυνάμεων τής παγκοσμιοποίησης. Οι εσωτερικοί και οι εξωτερικοί εχθροί τού Έθνους μας θέλουν μια Ελλάδα πληγωμένη με συρρικνωμένο Ελληνισμό. Η Ελλάς όμως είναι προορισμένη να ζήσει με τον μοναδικό τρόπο που μέλλει να εφαρμοσθεί αυτό. Είναι η εφαρμογή τού εθνικού στρατηγικού σκοπού που προτάσσει το Λαϊκό Εθνικιστικό μας Κίνημα. Ότι η Ελλάς πρέπει να γίνει Μεγάλη Δύναμη Δικαίου και Ισχύος απορρίπτοντας πάσα εμπλοκή στη σύγκρουση των συμφερόντων τής παγκοσμιοποίησης.

 

Ο διεθνιστικός πολιτικός παράγοντας που ενώνει τις δυνάμεις του στην Πατρίδα μας θα λάβει την απάντηση με την ένωση των Πιστών σε Θεό και Ελληνική Φυλή Ελλήνων. Σκοπός μας είναι η ανάπτυξη τής Πατρίδος μας με τούς εθνικούς μας οικονομικούς και παραγωγικούς πόρους, η ανάκτηση τού εθνικού και λαϊκού κράτους μας σε χέρια απόλυτα και ολοκληρωτικά ελληνικά, η θωράκιση τής εθνικής μας ασφάλειας και η ελευθερία κάθε εθνικής μας κοινότητας, ολάκερου τού μαχόμενου Ελληνισμού τόσο στην ελεύθερη Ελλάδα όσο και στα προσωρινά σκλαβωμένα εδάφη μας.

 

Η ελευθερία δεν είναι ζήτημα πολιτικής εκδούλευσης. Είναι ζήτημα εθνικής υπερηφάνειας και αξιοπρέπειας. Η ελευθερία τού Ελληνισμού είναι ζήτημα Νίκης που εκφράζεται μέσα από τον Ενωμένο Ελληνισμό που θέλει να κατακτήσει τα δίκαια και τα συμφέροντά του. Ο Έλλην είναι η ζωντανή προσωπικότητα που σκέπτεται, αποφασίζει και ενεργεί με γνώμονα τη διαιώνιση τής Φυλής μας στο πρόσωπο των παιδιών του. Εκφράζει την ευγνωμοσύνη στους προγόνους του συνεχίζοντας τούς αγώνες τους και τον πόθο του για εθνική υπεροχή και κοινωνική δικαιοσύνη. Τίποτα δεν είναι ανώτερο από την Πατρίδα του και τα παιδιά τής Ελλάδος.

 

Η Ελλάς είναι ο Ναός τής Ελληνικής Φυλής που μάς εμπιστεύτηκε ο Θεός και μάς έδωσαν ως το πολυτιμότερο κληροδότημα με το Τίμιο Αίμα τους και τον μόχθο τού ιδρώτα τους οι Πατέρες μας. Κι εμείς οι Εργάτες, Φρουροί και Μαχητές τού Ελληνισμού ήρθε η ώρα να δώσουμε την δική μας Εθνική Απάντηση στους έως σήμερα διασπαστές τής Πατρίδος μας. Ότι θα προβούμε στην ελληνοποίηση τού κόσμου που μάς κλέψανε με την Πίστη μας, τα Ιδανικά μας και την Ισχύ τής Αγίας και Μεγάλης Ελλάδος μας στην κορυφή τού κόσμου με την ανατολή Χρυσής τής Ηγεμονικής Αυγής τού Αποστολικού Ελληνισμού.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...