Παρασκευή 3 Ιουνίου 2022

ΕΘΝΙΚΟ ΟΡΑΜΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΑΦΑΝΙΣΜΟ

ΑΘΗΝΑ 3-6-2022.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

 

Η ελληνική κοινωνία διάγει τον βίο της εν μέσω ενός εθνικού μαρασμού επιδιώκοντας να εξασφαλίσει τούς βασικούς βιοποριστικούς της πόρους. Δυστυχώς όμως δεν υφίσταται εθνική συνεννόηση και το κατοχικό νεοταξικό καθεστώς διασπείρει στις ψυχές τού λαού την εικόνα μιας δήθεν αναπόδραστης μιζέριας την οποία τάχα μου προσπαθεί να ελέγξει. Τα Ιδανικά τού Ελληνισμού μας έχουν ευτελιστεί και οι συναλλαγές με τούς προς ώρας ισχυρούς τής γης έχουν ακυρώσει κάθε είδους εθνική αυθυπαρξία και υπερηφάνεια. Ο λαός μας ζει καθημερινά ένα είδος κοινωνικού αποκλεισμού την ίδια στιγμή που η φτώχεια βαθαίνει και η εθνική ασφάλεια τής χώρας συρρικνώνεται.

 

Οι πολιτικοί φορείς τής Πατρίδος μας έχουν αποξενωθεί από τον ελληνικό λαό και το εθνικό όραμα απουσιάζει παντελώς από την ελληνική κοινωνία. Η καλλιέργεια τού πνεύματος ηττοπάθειας και εξάρτησης των Ελλήνων έχει εξαφανίσει κάθε είδος συλλογικής αντίδρασης και εθνικού στρατηγικού σκοπού. Τα ελληνικά νοικοκυριά περιμένουν τα ψίχουλα οικονομικής ενίσχυσης που τάζουν οι κυβερνητικοί διαχειριστές τής δοτής νεοταξικής εξουσίας και οι πολιτικές δυνάμεις στο σύνολό τους αναμασούν τις προσδοκίες των παγκοσμιοποιητών εντολέων τους. Η έκκληση που κάνει το Λαϊκό Εθνικιστικό μας Κίνημα για τη σύμπνοια τού Ελληνισμού μας προκειμένου να αξιοποιήσει τις δικές του δυνάμεις, την γη του, τον πολιτισμό του, την εργασία του και το μαχητικό του πνεύμα προκειμένου να ορίσει ο ίδιος την αυτάρκεια και την ισχύ του αντιμετωπίζεται ως ματαιοδοξία ακόμη και από κάποιους δήθεν επίδοξους σωτήρες τού λαού μας.

 

Τα μαύρα σύννεφα τής φτώχειας, τής πείνας και τής παγκόσμιας πολεμικής απειλής πυκνώνουν πάνω από την ανθρωπότητα και την κοινωνία των δήθεν ελεύθερων εθνών. Ο πρωτογενής παράγοντας τής παραγωγής εγχώριων αγαθών έχει παρουσιάσει κάμψη λόγω τού υψηλού κόστους των πρώτων υλών και οι μεταφορές προϊόντων σε διεθνές επίπεδο έχουν ανακοπεί. Στην ελληνική επαρχία που κάποτε αποτελούσε τον σιτοβολώνα τής Πατρίδος μας η ανεργία έχει κάνει απειλητική την παρουσία της στον αγροτικό τομέα. Στις πόλεις όλο και περισσότεροι Έλληνες πηγαίνουν στις λαϊκές αγορές αφού αυτές έχουν ολοκληρώσει τις εργασίες τους και ζητούν από τούς παραγωγούς να τούς δώσουν τα περισσεύματα. Πολλοί συνάνθρωποί μας, ηλικιωμένοι και οικογενειάρχες, ψάχνουν στα σκουπίδια προκειμένου να βρουν τρόφιμα, φρούτα και λαχανικά. Εκπρόσωποι των παραγωγών λαϊκών αγορών σημειώνουν ότι οι πελάτες έχουν μειώσει τις αγορές τους καλύπτοντας με το ζόρι τις ανάγκες μιας έως δύο ημερών.

 

Την ίδια στιγμή η Τουρκία εφαρμόζοντας την Συνθήκη τού Μοντρέ περί τής ναυσιπλοΐας έκλεισε τα Στενά τού Βοσπόρου ακόμη και για τα πλοία τού ΝΑΤΟ φτάνοντας στο σημείο να ακυρώσει ακόμη και προγραμματισμένες ασκήσεις. Σε μια ενδεικτική περίπτωση αποκλείστηκαν από τα Στενά βρετανικά και γαλλικά πλοία που είχαν ζητήσει να εισέλθουν στη Μαύρη Θάλασσα για να δημιουργήσουν διάδρομο ασφαλείας για ουκρανικά πλοία που μετέφεραν σιτηρά προκειμένου να σπάσουν αυτά τον ρωσικό αποκλεισμό. Παράλληλα οι Τούρκοι συνεχίζουν την επιχείρηση διεκδίκησης κυριαρχικών χωρικών υδάτων και ελληνικών νησιών στο Ανατολικό Αιγαίο μας. Η δε ελληνόφωνη κυβέρνηση τού ψευτορωμέϊκου αποδέχτηκε την γερμανική πρόταση για την εκ νέου μεταφορά οπλισμού και συγκεκριμένα αρμάτων μάχης ρωσικής κατασκευής στην Ουκρανία με την αντικατάσταση αυτών από νεότερα ως λέγεται γερμανικά άρματα που δεν θα πάνε ωστόσο στα νησιά από όπου εξέρχεται ο οπλισμός μας αλλά στον Έβρο.

 

Η κυβέρνηση με πρόσχημα το ουκρανικό πεδίο συνεχίζει το ξαρμάτωμα τού Αιγαίου εφαρμόζοντας ουσιαστικά από την πίσω πόρτα την αποστρατικοποίηση που έχουν ζητήσει οι Τούρκοι οι οποίοι επιζητούν την πρόκληση ενός θερμού πολεμικού επεισοδίου σε κάποιο ελληνικό νησί. Η τουρκική αντιπολίτευση ήδη το έχει ζητήσει ανοικτά από τον Τούρκο πρόεδρο Ερντογάν. Παράλληλα στην Κύπρο στα πλαίσια τής ασκήσεως «Αγαπήνωρ 2022» μεταξύ Κύπρου και Ισραήλ εξελίσσεται μια απόβαση από αέρος και θαλάσσης με πυκνούς σχηματισμούς ισραηλινών αεροσκαφών αλλά και χερσαίων δυνάμεων που μεταφέρθηκαν με ελληνικό αρματαγωγό. Όλα δείχνουν πως βρίσκεται σε εξέλιξη μια προετοιμασία απόκρουσης τουρκικής εισβολής.

 

Η Πατρίδα μας άγεται και φέρεται κυριολεκτικά από ξένους εντολείς και σκοπούς. Είναι η παγκοσμιοποίηση που μάς χρησιμοποιεί ως πειραματικό και διαμετακομιστικό πεδίο μεταφοράς στρατευμάτων και οπλισμού. Η Ελλάς έχει εμπλακεί ως μη όφειλε στο μάτι τού κυκλώνα των εμπορικών, οικονομικών και στρατιωτικών αποκλεισμών ανάμεσα στα στρατόπεδα Δύσης και Ρωσίας την ώρα που το κλείσιμο των γεωπολιτικών περασμάτων και η εγκατάλειψη τής αξιοποίησης των εθνικών μας παραγωγικών και πλουτοπαραγωγικών παραγόντων έχει ενισχύσει την έλλειψη τροφίμων και καυσίμων. Παράλληλα η μονομερής δέσμευση τής Πατρίδος μας στις ξένες νεοταξικές προστριβές στο πλευρό τής Δύσης αδυνατίζει τις γραμμές αμύνης και τον σκοπό προάσπισης των εδαφών μας από τις τουρκικές προκλήσεις και επιδιώξεις. Και τούτο την στιγμή που ο τουρκικός παράγοντας εφορμά εκ των ελληνικών προσωρινά κατεχόμενων εδαφών που έπρεπε να εντάξουμε στον σχεδιασμό απελευθέρωσης της Μεγάλης Ελλάδος κι όχι να αφηνόμαστε έκθετοι στον κίνδυνο απώλειας και νέων εδαφών.

 

Το ψευτορωμέϊκο και οι ψευτοσύμμαχοι των προσωρινά μεγάλων δυνάμεων μάς οδηγούν στον εθνικό αφανισμό. Ο ελληνικός λαός δυστυχώς υπομένει την μιζέρια και την απομόνωση ξεχνώντας τις Παραδόσεις του, το αγωνιστικό του πνεύμα και την ψυχική ορμή τής εθνικής υπεροχής που χαρακτήριζαν πάντα την Ελληνική Φυλή. Είναι το Εθνικό Όραμα που δύναται να καταργήσει πλαστά κομματικά τείχη και ηττοπάθεια. Κι αυτή ακριβώς είναι η στρατηγική πολιτική επιλογή τού Ελληνικού Εθνικισμού και Εθνικοκοινωνισμού. Να ξαναγίνουμε ο Ζωντανός Ελληνισμός που έκτισε στο παρελθόν πολιτισμούς και αυτοκρατορίες. Τίποτα δεν είναι αδύνατο για τον Έλληνα που θέλει να ανθοβολήσει με τα αγαθά τής γης του την αυτάρκεια τού λαού του και με την ατσάλινη δύναμη τής στρατιωτικής υπεροχής του την ελευθερία των παιδιών του.

 

Ήρθε η ώρα να εξορίσουμε από την ζωή τού Ελληνισμού μας τις εξαρτήσεις και τα πρόσωπα που νόθευσαν την στρατηγική σκέψη και φιλοσοφία τής Φυλής μας. Τώρα λοιπόν οφείλουμε να προβούμε στην ελληνοποίηση τής πολιτικής και τού κόσμου που μάς ανήκει. Να δώσουμε καθαρά εθνικό προσανατολισμό στην παιδεία, την κοινωνία και την οικονομία. Να τονίσουμε και να τονώσουμε την αλληλεγγύη και την ενότητα που προσδίδουν η Πίστη και το Εθνικό Φρόνημα.

 

Ενθαρρύνουμε και υποστηρίζουμε μέσα από το Εθνικό Κράτος που προτάσσουμε προς τον ελληνικό λαό την επιστροφή στην ενασχόληση με την γεωργία, την κτηνοτροφία και την αλιεία. Θα δοθεί έτσι το έναυσμα για την επιστροφή μεγάλου τμήματος τού ελληνικού πληθυσμού στις πατρογονικές του εστίες στην επαρχία. Επιπλέον θα αντληθούν και θα αξιοποιηθούν οι πλουτοπαραγωγικοί μας πόροι με την ανάπτυξη παράλληλα τής εθνικής μας πολεμικής βιομηχανίας. Και θα εφαρμοστεί το πρόγραμμα τού Πανελληνισμού με την οργάνωση των Ελλήνων στην Ομογένεια και στις προσωρινά σκλαβωμένες ελληνικές πατρίδες για την υποστήριξη τής αυτονομίας και ενσωμάτωσης αυτών στην Μητέρα Πατρίδα.

 

Αυτό που πρέπει να επιτύχουμε οπωσδήποτε είναι η εμπέδωση στον ελληνικό λαό τής Εθνικής Ιδέας τού Ανίκητου Ενωμένου Ελληνισμού όχι απλώς ως ρητορική αναφορά ιστορικής σημασίας στο ένδοξο παρελθόν αλλά να εμφυσήσουμε στα αδέρφια μας την επικαιροποίηση αυτής τής στάσεως ζωής στις μέρες μας, τώρα, άμεσα. Αγαπημένε μου ελληνικέ λαέ, ενωνόμαστε τώρα κάτω από τα λάβαρα τής Ελληνικής Φυλής και κάνουμε την Αγία και Μεγάλη Ελλάς την μία και μόνη κοινή μας παράταξη. Σε Θεό και σε Ελληνικό Αίμα, ορκιζόμαστε να κάνουμε την Λαϊκή και Εθνικιστική μας Ιδέα οδό Νίκης Όλων των Πιστών Ελλήνων για την Χρυσή Αυγή τού Ελληνισμού μας.

     

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...