Πέμπτη 19 Μαΐου 2022

ΠΟΝΤΙΑΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ. ΤΙΜΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΟΝΤΟ ΜΑΣ.

ΑΘΗΝΑ 19-5-2022.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

 

103 έτη συμπληρώνονται φέτος από την γενοκτονία των Εθνομαρτύρων αδερφών μας τού Πόντου που επισφραγίστηκε στις 19 Μάιου 1919, όταν ο τουρκοεβραίος Μουσταφά Κεμάλ αποβιβάστηκε στη Σαμψούντα προκειμένου να επιτύχει την οδυνηρή εκκαθάριση των Ελλήνων τής περιοχής. Ήταν η απαρχή τής επιχείρησης ξεριζώματος των Ελλήνων τής Ιωνίας και τού Πόντου που ολοκληρώθηκε στον καιρό τής μικρασιατικής εκστρατείας η οποία εξελίχθηκε σε μικρασιατική τραγωδία σε επίγνωση των ψευτοσυμμάχων με την επικράτηση τού κλίματος πολιτικού διχασμού στην Μητροπολιτική Ελλάδα. Διότι οι Έλληνες τού Πόντου έδωσαν το τίμιο αίμα τους για την λευτεριά όταν οι Μεγάλες Δυνάμεις θέλανε τη δημιουργία μιας μικρής Ελλάδος με την Τουρκία χωροφύλακα τής περιοχής, κράτη ελεγχόμενα και τα δύο.

 

Έχουν πραγματοποιηθεί οι θριαμβευτικοί βαλκανικοί πόλεμοι και η ελάχιστη Ελλάδα που λευτερώθηκε το 1821 κατόρθωσε να διπλασιασθεί χάρη στον αδάμαστο και ελευθερωτή ελληνικό στρατό. Ο πολιτικός διχασμός είναι παρών στο μικρό κράτος μας. Από την μια πλευρά είναι οι βασιλόφρονες του Λαϊκού Κόμματος και από την άλλη οι βενιζελικοί. Ενδιάμεσα η Αριστερά. Το δημοκρατικό στρατόπεδο δεν ήθελε να εμπλακεί σε πόλεμο με μια Τουρκία που την ήθελε περισσότερο φίλη. Όμως η Μεγάλη Ιδέα ήταν ακόμη ζωντανή. Ο ελληνικός λαός εμπνευσμένος από τούς Ήρωες τού 1821 και την λιονταρίσια έως τότε πατριωτική ψυχή του ήθελε την πλήρη απελευθέρωση των ελληνικών εδαφών. Οι νικηφόροι βαλκανικοί πόλεμοι είχαν δώσει ψυχολογία νικητή και εθνικό όραμα στον Ελληνισμό που ζούσε για να δει αναστημένη την Ελλάδα των δύο ηπείρων και των πέντε θαλασσών.

 

Τα πολιτικά πάθη είχαν κάνει την ελληνική πολιτεία εσωστρεφή. Ο δε Μουσταφά Κεμάλ είχε καταφέρει να αποσπάσει την Τουρκία από τον σουλτάνο με το κίνημα των ντονμέδων νεοτούρκων που σημαίνει ένα κίνημα υπό την ηγεσία εξισλαμισμένων εβραίων. Και οι εντολές που είχαν οι νέοι ηγέτες των τουρκοπατημένων εδαφών μας που αποκαλούσαν Τουρκία αναφερόντουσαν στην ολοσχερή εξόντωση των Ελλήνων. Στον Πόντο τα αδέρφια μας γνώριζαν άριστα τα σχέδια των κατακτητών. Είχαν ζητήσει σχετική βοήθεια από το ελληνικό κράτος, όμως τα εσωτερικά πάθη βαστούσαν ακόμη παρά την πατριωτική φλόγα της Μεγάλης Ιδέας. Ωστόσο οι Πόντιοι αδερφοί μας είχαν αποφασίσει να συστήσουν αντάρτικο σώμα για να υπερασπιστούν τα πατρογονικά τους χώματα και τις οικογένειές τους. Κι έτσι ανέλαβαν την φύλαξη των χωριών τους ενώ παράλληλα είχαν ετοιμάσει τα αντάρτικα λημέρια τους στα ποντιακά βουνά.

 

19 Μαΐου 1919 ο Κεμάλ Ατατούρκ και ο βάρβαρος τουρκικός στρατός, τακτικός και άτακτος, αποβιβάζονται στη Σαμψούντα και βγάζουν από μέσα τους το αβυσσαλέο μίσος τους για τον Ελληνισμό και τούς Πόντιους αδερφούς μας. Διαπράττουν όλων των ειδών τα κακουργήματα. Σφάζουν αδιακρίτως αμάχους, γυναίκες, παιδιά, γέροντες. Προβαίνουν σε βιασμούς γυναικών. Καίνε εκκλησίες, νεκροταφεία, σπίτια, μαγαζιά. Φτάνουν στο σημείο να ξεθάψουν νεκρούς από τα νεκροταφεία. Έχει προηγηθεί η άνιση αναμέτρηση των Ποντίων Ανταρτών με τούς Τούρκους. Οι αδερφοί μας μονάχοι τους δώσανε μια απέλπιδα μάχη. Η Μάνα Ελλάς στέκει απόμακρη μέσα από τις εντολές που έχουν λάβει οι ελληνόφωνοι πολιτικοί από τούς δυτικούς ψευτοσυμμάχους τής σιωνιστικά ελεγχόμενης Εσπερίας. Πάντα επικρατούσαν οι ξένες εντολές. Την πρώτη φορά όταν μάς βάλανε σε μια ξένη αναμέτρηση με τούς σοβιετικούς μπολσεβίκους και ευθύς μετά το 1919 που μπήκαμε επιτέλους στα ηρωικά και ματωμένα χώματα τής Ιωνίας αλλά δυστυχώς υπό τη συμφωνία τού λεγόμενου «εθνάρχη» Βενιζέλου να εισέλθουμε ως τοποτηρητές των λεγομένων Μεγάλων Δυνάμεων. Με τον Ελευθέριο Βενιζέλο λίγα χρόνια μετά να προτείνει τον Μουσταφά Κεμάλ για νόμπελ ειρήνης…

 

 

Οι Πόντιοι αδερφοί μας δώσανε σώμα και ψυχή στον μεγάλο θυσιαστικό αγώνα. Και ο Ματωμένος Πόντος μας, ο Πορφυρογέννητος Πόντος τής Αυτοκρατορικής Αγίας Ρωμανίας μας, τού Ελληνικού Βυζαντίου έπεσε. Οι διασωθέντες αδερφοί μας και οι οικογένειές τους δώσανε τον ιερό όρκο για την ανανέωση τής παλιγγενεσίας στον ιερό τόπο μας. Είναι ένας όρκος που έκτοτε τηρείται με σεβασμό σε αναμονή για την επιστροφή τού Ελληνισμού μας στα ιερά χώματα των προγόνων μας. Διότι όταν λέμε ότι τιμούμε τούς πεσόντες αδερφούς μας κατά την Ποντιακή Γενοκτονία σημαίνει ότι τιμούμε και διεκδικούμε τον Πόντο μας και την ενσωμάτωσή του στην Μητέρα Πατρίδα που είναι η Αγία και Μεγάλη Ελλάς μας. Και μην μάς πουν οι πολιτικά ορθώς τάχα μου σκεπτόμενοι ότι βλέπουμε όνειρα και ζητάμε επικίνδυνα πράγματα. Διότι αυτοί οι ελληνόφωνοι νεοταξίτες τής κατοχικής αστικής δημοκρατίας είναι οι ίδιοι που σκορπούν ελληνικά εδάφη όχι γιατί χάνει στο πεδίο τής Τιμής ο Ένδοξος Ελληνικός Στρατός αλλά γιατί οι ίδιοι διχάζουν το λαό και τον προδίδουν υπακούοντας σε ξένες εντολές και δοτές εξουσίες.

 

Στις μέρες μας εξελίσσεται μια γεωπολιτική και πολεμική καταιγίδα με αφετηρία το ουκρανικό πεδίο και προορισμό τη γενίκευση των στρατιωτικών επιχειρήσεων με σκοπό την κατάκτηση τής παγκόσμιας διακυβέρνησης μέσα από την ποδηγέτηση των εθνικών κρατών. Στην κατεύθυνση αυτή προχωράει ραγδαία η φτωχοποίηση και η τοποθέτηση νεοταξικών κυβερνήσεων οικουμενικής μορφής. Ήδη ζούμε αυτό ακριβώς το σκηνικό στην Πατρίδα μας με τα υγειονομικά και τα ενεργειακά μέτρα που καθηλώνουν την καθημερινότητα και οδηγούν την οικονομία στο χάος. Το δε ΝΑΤΟ με την επιχείρηση εισόδου τής Φινλανδίας και τής Σουηδίας λαμβάνει την απάντηση τής Ρωσίας που πέμπει το σήμα ενός επερχόμενου τρίτου παγκόσμιου πολέμου. Οι δε Τούρκοι διεκδικώντας ελληνικό έδαφος σε Θράκη και Αιγαίο κλείνουν το μάτι πότε στους Ρώσους και πότε στους Αμερικανούς πατώντας όπως λέμε σε δύο βάρκες.

 

Ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος θα περάσει από τα εδάφη τής Βυζαντινής Αυτοκρατορίας μας που προσωρινά κατέχει η Τουρκία. Είναι δεδομένη αυτή η πορεία καθώς οι προσωρινά Μεγάλες Δυνάμεις χρειάζονται τον πλήρη έλεγχο των γεωστρατηγικών περασμάτων που αποτελούν τα Θερμά Νερά της περιοχής μας. θέλουν τον έλεγχο των υδάτινων και χερσαίων δρόμων από την Μαύρη Θάλασσα και τα Στενά τού Βοσπόρου έως την Ανατολική Μεσόγειο. Όμως η αλαζονεία τους θα συνοδευτεί και από έναν σκληρό και ανελέητο πυρηνικό πόλεμο. Ήδη οι υπεύθυνοι των δύο στρατοπέδων σε ΗΠΑ και Ρωσία έχουν αναφερθεί με σαφήνεια σε αυτήν την περίπτωση.

 

Η Ελλάς δεν θα γίνει εξάρτημα κανενός ξένου εντολέα. Φτάνει πια. Ήρθε η ώρα να αναλάβουμε το Ελληνικό Έθνος στα χέρια μας εμείς που πιστεύουμε στην Ελληνική Φυλή, στον Ενωμένο Ελληνισμό και τις Παραδόσεις μας. Και ο Πόντος ήταν, είναι και θα ξαναγίνει Ελληνική Γη. Η δε Ελλάς είναι η απόγονος τής Αυτοκρατορικής Αγίας Ρωμανίας μας με Ακρίτα Αθάνατο τον Ποντιακό Ελληνισμό. Τα δε αδέρφια μας εντός και εκτός τού Πόντου περιμένουν αυτήν την υπέρτατη στιγμή δικαίωσης των Ηρωικών Προγόνων μας σε Πόντο και Ιωνία. Ότι οι δυνατοί με τα γυάλινα πόδια και τις νεοταξικές φαντασιώσεις θα κοντύνουν. Και εμείς οι Αληθινοί Έλληνες, πιστοί σε Θεό και Ελληνική Φυλή, Ελληνορθόδοξοι και Εθνικιστές, θα λευτερώσουμε την Μάνα Ελλάδα από τούς προδότες και ευθύς αμέσως τον Πόντο και την Ιωνία από τούς βαρβάρους.

 

Η Μεγάλη Ιδέα θα ζωντανέψει και η Αγία και Μεγάλη Ελλάς θα αναστηθεί. Ότι τα πάντα είναι δυνατά για τον Έλληνα που επιθυμεί να πάρει πίσω τον κόσμο που τού ανήκει. Πόντος για πάντα Ελληνικός!!! Στην Αγία Σοφία στην Βασιλεύουσα Κωνσταντινούπολη και στην Παναγιά Σουμελά στην Τραπεζούντα θα κοινωνήσουμε!!! Η Ρωμανία κι αν πέρασεν, ανθεί και φέρει κι άλλο!!! Βασιλεύς Χριστός – Υπέρμαχος Στρατηγός Παναγιά – Μεγάλη και Αυτοκρατορική Ελλάς – Ελληνορθόδοξος Εθνικοκοινωνισμός – Οικογένεια – Στρατός!!!

  

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...