Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012

ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΟΥΝ ΣΤΗ ΤΕΛΕΤΉ ΛΗΞΗΣ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΆΡΧΗ ΑΝΤΊΧΡΙΣΤΟ ?


Λονδίνο 2012: Οι Ολυμπιακοί αγώνες των Μασόνων ή θεωρίες συνομωσίας;

Ήταν 6 Ιουλίου του 2005 όταν ο πρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής, Ζακ Ρογκ, ανακοίνωνε πως οι Ολυμπιακοί Αγώνες του 2012, θα διεξαχθούν στο Λονδίνο.


Σήμερα, έπειτα από επτά χρόνια, το Ολυμπιακό Στάδιο της πόλης ανοίγει τις πύλες του, υποδεχόμενο αθλητές και κοινό από όλο τον κόσμο, σε μια διοργάνωση που έχει ήδη συζητηθεί πολύ στην χώρα μας πριν καν ξεκινήσει, εξαιτίας του αποκλεισμού της Βούλας Παπαχρήστουγια ένα σχόλιο που ανέβασε στο twitter της και του Δημήτρη Χονδροκούκη ο οποίος βρέθηκε θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ.
Οι Άγγλοι από την αρχή έδειξαν πως μετά την ανάληψη των Ολυμπιακών αποτέλεσε για αυτούς ιερό καθήκον να επιτύχουν μια διοργάνωση που θα μείνει αξέχαστη. Η κατασκευή του Σταδίου είναι ένα θαύμα της αρχιτεκτονικής, καθώς μπορεί να αποσυναρμολογηθεί και να μετατραπεί σε μικρότερο. Η χωρητικότητα του είναι80.000 θέσεων, ωστόσο μετά την αξιοποίησή του για τους αγώνες θα μετατραπεί σε 25 χιλιάδων.

Μάλιστα, σαν λαός που θέλουν πάντα να κάνουν το κάτι παραπάνω, εγκαινίασαν το Στάδιο 2012 ώρες πριν την έναρξη των Αγώνων.




Η κατασκευή του κόστισε κάτι παραπάνω από 807 εκατ. δολάρια, ενώ χρειάστηκαν 10.000 τόνοι ατσαλιού για την υλοποίηση του έργου!



Ωστόσο, εκτός από τον θαυμασμό, το Ολυμπιακό Στάδιο έχει προκαλέσει και αντιδράσεις, αφού πολλοί είναι αυτοί που υποστηρίζουν πως πρόκειται για ένα «ναό» μασόνων! Ναι, σωστά διαβάσατε! Το διαδίκτυο τους τελευταίους μήνες έχει πλημμυρίσει από βίντεο για τη δράση του μασονισμού στους Ολυμπιακούς του Λονδίνου και από τα σχόλια που γίνονται από τους χρήστες που τα παρακολουθούν, φαίνεται πως πολύς κόσμος πιστεύει πως κάτι κακό θα συμβεί στην γιορτή αυτή του αθλητισμού.




Το μάτι που τα βλέπει όλα




Το σύμβολο της πυραμίδας με το «all seeing eye», ή στα ελληνικά το μάτι που τα βλέπει όλα, πιστεύεται πως είναι μασονικό σύμβολο. Οι διοργανωτές λοιπόν -εφόσον όπως πολλοί πιστεύουν έκαναν το χατίρι των μασόνων και προσάρμοσαν στα μέτρα τους τη διοργάνωση- υπέπεσαν, σύμφωνα πάντα με τους «συνωμοσιολόγους» σε οφθαλμοφανέστατα λάθη τα οποία μαρτυρούν την σχέση των illuminati με τους Ολυμπιακούς του Λονδίνου.

Κατ’ αρχήν, κοιτάζοντας τους προβολείς του γηπέδου, καταλαβαίνει κανείς πως είναι η πυραμίδα κάτω από το «μάτι». Όπως θα δείτε παρακάτω, οι ειδικοί περί τη μασονία υποστηρίζουν ότι το μάτι υποσυνείδητα περνάει στο μυαλό του κόσμου εδώ και χρόνια σαν ένα απλό σύμβολο, είτε μέσα από ταινίες του Χόλιγουντ, είτε μέσω εταιριών που χρησιμοποιούν στα logo τους κάτι ανάλογο.




Η μασκότ

Άλλη μια απόδειξη για το μάτι, είναι και οι μονόφθαλμες μασκότ. Πρόκειται μάλλον για εξωγήινους, οι οποίοι υποδέχονται τους χιλιάδες αθλητές και θεατές των Ολυμπιακών αγώνων. Στο βίντεο που θα παρακολουθήσετε, αναγράφονται (στα σχόλιά του) και οι χρόνοι που εμφανίζονται τα μασονικά σύμβολα. Κάντε ένα κόπο και κοιτάξτε τα… Ενδεικτικά αναφέρουμε πως υπάρχει η πυραμίδα και φυσικά το μάτι…






Το παιχνίδι των Illuminati με τις κάρτες και η σχέση του με του Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου

Λέγεται πως οι «πεφωτισμένοι» -αν υπάρχουν τέτοιο- παίζουν εδώ και χρόνια ένα παιχνίδι με κάρτες. Σε αυτό λοιπόν το παιχνίδι το οποίο υπάρχει από το 1985, υπήρξαν κάρτες που προέβλεψαν την επίθεση στο Πεντάγωνο των Η.Π.Α. και των δίδυμων Πύργων. Όμως, μια κάρτα απεικονίζει την καταστροφή του Big Ben. Πολλοί πιστεύουν πως αυτή θα γίνει στους Ολυμπιακούς αγώνες που ξεκινούν σε λίγες ώρες…






Η διαφήμιση που προκάλεσε τους Αντι – Illuminati
Αν δεν σας φτάνουν τα παραπάνω, έχουμε κι άλλα… Η αθλητική εταιρία εταιρεία που σπονσοράρει τους αγώνες, δημιούργησε μια διαφήμιση για αυτούς. Σε αυτήν, γίνονται όργια σύμφωνα με τους επικριτές των μασόνων. Παρατηρήστε την και θα καταλάβετε…






Το 2012 που τελικά ήταν …Zion




Στα Ελληνικά, Σιών. Δηλαδή Νέα Ιερουσαλήμ…

Στο παρακάτω βίντεο, περιγράφεται –και στα σχόλια- η ακριβής σημασία της λέξης. Βγάλτε εσείς τα συμπεράσματά σας…



Συμπερασματικά, οι αγώνες που θα ξεκινήσουν σήμερα έχουν καταφέρει να συζητιούνται σχεδόν από την ημέρα που ανακοινώθηκε πως θα διεξαχθούν στο Λονδίνο. Την ώρα που το ευρύ κοινό στρέφει τα βλέμματα σε αθλητές και αγωνίσματα, υπάρχουν οι …καχύποπτοι που περιμένουν την επιβεβαίωση της θεωρίας συνομωσίας που έχει κάνει την εμφάνισή της εδώ και πολύ καιρό. Το αν θα δικαιωθούν ή όχι, θα το μάθουμε σύντομα…
ΜΑΣΟΝΙΚΟΙ ΟΛΥΜΠ ΑΓΩΝΕΣ 2012 ΛΟΝΔΙΝΟ masonic olympic games ILLUMINATI



πηγη

( ΦΩΤΟ η ΜΑΣΚΌΤ των Ολυμπιακών αγώνων του 2012 ) το ΘΗΡΙΟ Α΄' (ΙΕΡΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΣ ΙΩΑΝΝΟΥ 13' ΚΕΦ..) ΚΑΙ ο ΨΕΥΔΟΠΡΟΦΗΤΗΣ ( το δικερατο ΘΗΡΙΟΝ..) ( ΜΑΣΟΝΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΙ )

1 σχόλιο:

  1. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ = ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΑΣΥΛΛΗΠΤΟ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ = ΟΙ ΕΧθΡΟΙ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ = 2644

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...