Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012

Ο Πούτιν μίλησε – Δε θα καταστραφεί ο κόσμος στις 21/12/2012

«Σύμφωνα με τις έως τώρα καταγραφές των μετρήσεων που πραγματοποιεί η κυβέρνηση για την κατάσταση του πλανήτη, ο κόσμος δεν θα καταστραφεί το Δεκέμβριο».
Αυτή είναι η ανακοίνωση που εξέδωσε ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν προκειμένου να βάλει ένα τέλος στην υστερία αφού η 21η Δεκεμβρίου του 2012 είναι για πολλούς απόλυτα συνυφασμένη με το τέλος του
κόσμου.


Υπερβολική η αντίδραση του Ρώσου προέδρου ή μήπως πράττει καλώς; Μάλλον το δεύτερο αν αναλογιστεί κανείς τη μαζική υστερία που έχει προκληθεί στη Ρωσία από την περιβόητη προφητεία των Μάγια. Οι Ρώσοι έχουν αδειάσει τα ράφια των σούπερ μάρκετ ενώ πακέτα διάσωσης με κονσέρβες, σχοινιά, μάσκες κλπ έχουν γίνει ανάρπαστα.
Σε καθησυχαστικό κλίμα κινείται και η NASA η οποία στην επίσημη σελίδα της εξηγεί επακριβώς τους λόγους για τους οποίους τελικά δε θα έρθει το τέλος του κόσμου… φέτος!
Εφιστά επίσης την προσοχή κυρίως σε νεαρά άτομα τα οποία έχουν ήδη πέσει σε κατάθλιψη ενώ προειδοποιεί τους γονείς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί αφού συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις σημειώνονται ακόμη και αυτοκτονίες…
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...