Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2015

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ



ΑΘΗΝΑ 24-12-2015.

Η μεθοδευμένη σύγκρουση των πολιτισμών χτύπησε την καρδιά των ευρωπαϊκών λαών. Η σκοπιμότητα τής παράνομης μετακίνησης πληθυσμών και τού λαθροπροσφυγικού, η γάγγραινα τής πολυπολιτισμικότητας αλλοιώνει την κοινωνική συνοχή και ναρκοθετεί την ανθρώπινη ζωή. Είναι ο δούρειος ίππος που θέτει στα θεμέλια τής Ευρώπης την πέμπτη φάλαγγα προκειμένου να διαλύσει τις υποδομές τού εθνικού κράτους και να σύρει τα ελεύθερα έθνη στον αιματηρό τρίτο παγκόσμιο πόλεμο.

Το προ ημερών παράδειγμα των ισλαμικών τρομοκρατικών χτυπημάτων στο Παρίσι υπήρξε η επίθεση τού παγκοσμιοποιητή τυράννου σε βάρος τού χριστιανισμού, τού πολιτισμού, τού ανθρωπίνου προσώπου, τής εθνικής ελευθερίας. Οι ένοπλοι υπηρέτες τού σιωνιστικού νεοταξισμού ανέδειξαν με τον πλέον οδυνηρό τρόπο την ήττα και την χρεοκοπία τού πολυφυλετικού κρατικού τύπου που υπερασπίστηκαν και υπερασπίζονται ακόμη οι σοσιαλφιλελεύθεροι και οι μαρξιστές διεθνιστές με τις μη κυβερνητικές οργανώσεις και τις ψευτοσυμμαχικές ενώσεις.

Οι απλοί Γάλλοι ξύπνησαν απότομα από τον λήθαργο κατόπιν τού εφιάλτη που έζησαν. Είδαν το άτοπο τής συνευρέσεως διαφορετικών ηθών και θρησκειών με διαφορετικό αξιακό σύστημα. Την διαφορετικότητα των συμφερόντων που οδηγεί τις όμαιμες εθνικές κοινότητες να συνασπίζονται αναμεταξύ τους προκειμένου να επιτύχουν τις κοινές επιδιώξεις τους, την αυτοτέλειά τους και την τελική υπεροχή στους χώρους όπου εστιάζονται.  Και ακόμη είναι οι ιστορικές συγκρούσεις που έχουν προηγηθεί στο πολεμικό πεδίο ανάμεσα σε λαούς που είναι προορισμένες να οδηγήσουν στο αιματηρό ξεκαθάρισμα των λογαριασμών.

Εμείς οι Έλληνες έχουμε ζήσει και εξακολουθούμε να ζούμε τούς ολέθριους σχεδιασμούς τού Νεοταξικού Θηρίου σε βάρος τής κοινωνικής συνοχής, τής εθνικής κυριαρχίας και τής εδαφικής ανεξαρτησίας μας. Οι ανθέλληνες διεθνιστές οδήγησαν το Ελληνικό Έθνος στην οικονομική λεηλασία προκειμένου να ενοχοποιήσουν τον λαό μας, ώστε να ανεχθεί στα σπλάχνα του την εισβολή τού ισλαμισμού και τις απαιτήσεις των στρατευμένων εισβολέων τού ψευτοσυμμαχικού παράγοντα σε βάρος των υποδομών, των εδαφών και των εξουσιών τής Πατρίδος μας.

Στην Ελεύθερη Θράκη μας οι Τούρκοι ελέγχουν την ζωή τής ακριτικής περιοχής μας μέσω τού τουρκικού προξενείου τής Κομοτηνής, μέσω των ψευτοτουρκικών ενώσεων, μέσω τουρκικής τράπεζας, μέσω τουρκόψυχων πολιτικών, μέσω τού εν ελλάδι τουρκικού κόμματος που πάει να ενσωματωθεί στην κομματική ζωή τού τόπου σε πανελλαδικό επίπεδο. Η Τουρκία αναγορεύει το μουσουλμανικό θρήσκευμα των Ελλήνων τής Θράκης σε δήθεν τουρκικότητα. Και ενώ οι καθαρόαιμοι Έλληνες μουσουλμάνοι αφήνονται στις πιέσεις τής Άγκυρας, οι Τούρκοι με τα δουλεμπορικά τους παραμάγαζα γεμίζουν την Πατρίδα μας με ισλαμιστές λαθρομετανάστες που τούς καθοδηγούν, τούς συμβουλεύουν, τούς οργανώνουν και τούς αναγορεύουν σε προστατευόμενους τους.

Οι αρνητές τής ποντιακής γενοκτονίας και οι χρηματοδότες τής ανεγέρσεως ισλαμικών Τζαμιών συμπίπτουν στην υπόθαλψη τής παράνομης μετακίνησης πληθυσμών και στην νόθευση τού εθνολογικού μας ιστού. Οι επενδυτές τής δημιουργίας χώρων υποδοχής λαθρομεταναστών και οι ιδιοκτήτες των οργανισμών για την δήθεν ειρήνη στα Βαλκάνια και την συγγραφή νέας ψευδούς ιστορίας είναι τα ίδια πρόσωπα τού διεθνούς σιωνισμού. Και το γνωστό σχέδιο τού Gudenhove Kallergi και των λοιπών συντρόφων τού Εμποράκου των Εθνών για την αλλοίωση τής φυλετικής και τής θρησκευτικής ομοιογένειας των Ευρωπαίων με την προσθήκη γυρολόγων από τα τέσσερα σημεία τού ορίζοντα για την προώθηση των Σταυρωτήδων στο τιμόνι τής Λευκής Ηπείρου έγινε πραγματικότητα.

Ενώ ο ελληνικός λαός χάνει το ψωμί του, το σπίτι του και την ζωή του, οι δανειστές των εθνών μαζί με τούς εθνοπροδότες πολιτικάντηδες βάζουν τούς ραγιάδες να πληρώσουν την στέγαση και τα έθιμα των γυρολόγων για να τούς ενσωματώσουν και να αντικαταστήσουν εμάς τούς Έλληνες. Φτιάχνουν νόμους προστασίας και ιθαγενοποιήσεως των διαφόρων «ευπαθών». Μιλούν για την προάσπιση τού λαθροπροσφυγικού και τού άθεου διαφωτισμού, για την σύμπτυξη των λαών σε μια ομοιογενή ανθρώπινη μάζα, ακόμη και επάνω από τα πτώματα που αφήνει ξωπίσω του το οργανωμένο ξένο έγκλημα. Το ίδιο συμβαίνει στην Ελλάδα, το ίδιο συνέβη στην Γαλλία, το ίδιο συμβαίνει παντού.

Η Ελλάς και η Ευρωπαϊκή Ένωση έχουν συνάψει συμφωνίες με τούς Τούρκους προκειμένου να επαναπροωθούνται στην Τουρκία όλοι οι λαθρομετανάστες που προέρχονται από αυτήν. Κι όμως, αυτές οι συμφωνίες ουδέποτε έχουν εφαρμοστεί όπως παραδέχτηκαν καθεστωτικοί και οι προπαγανδιστές τους, καθώς οι Τούρκοι ζητούν την λήψη βίζας για να προωθηθούν στις ευρωπαϊκές χώρες. Οι ίδιοι οι τουρκομογγόλοι, στα πλαίσια τού παρανοϊκού εξευρωπαϊσμού τους, προωθούνται για την κοινή φύλαξη – κατάληψη τού Αιγαίου Μας, τα δε εδάφη «τους», εδάφη ελληνικά υπό τουρκική κατοχή, χρησιμοποιούνται για να εξοπλιστούν, να εκπαιδευτούν και να εφορμήσουν οι τζιχαντιστές σε βάρος τής Συρίας, τής Ελλάδος, τής Ευρώπης.

Η σύγκρουση πολιτισμών και θρησκειών λοιπόν είναι η αφετηρία για την τρίτη μεγάλη ανθρωποσφαγή που θα ακολουθήσει τις οικονομικές και πολιτικές κρίσεις. Η αθεΐα και ο διεθνισμός αποτελούν την συνέχεια τού ευρωπαϊκού διαφωτισμού που οδήγησε από τις αποικιοκρατίες στις πτώσεις των ελευθέρων λαών και τις καταργήσεις των συνόρων. Η αντικατάσταση τού πολεμικού πνεύματος και τής εδαφικής ελευθερίας από τα υλιστικά παζάρια και την διεθνοποίηση των λαϊκών και εθνικών εξουσιών απειλεί την αυθυπαρξία των Πιστών σε Θεό και Φυλή.

Οι Ελεύθεροι Έλληνες μάχονται με όπλα τις Αξίες τους και οχυρά τις Εστίες και τούς Ναούς τους. Οι Ελεύθεροι Έλληνες βαστούν το Κάστρο τής Φυλής τους με γνώμονα τούς θυσιαστικούς αγώνες των προγόνων, την αξιοπρέπεια των παιδιών τους, την εδαφική τους αποκατάσταση. Οι Ελεύθεροι Έλληνες έχουν σκοπό τους την εξάπλωση των Σημαιών τού Έθνους και την δημιουργία Νέου Ελληνικού Πολιτισμού. Οι Αληθινοί Έλληνες πολεμούν για την Νίκη τής Ορθής Αλήθειας και τού Εθνικού Φρονήματος, απαντώντας με την Ελληνοποίηση στην αντίχριστη Παγκοσμιοποίηση.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...