Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015

ΦΩΝΗ ΛΑΟΥ ΟΡΓΗ ΘΕΟΥ



ΑΘΗΝΑ 17-12-2015.

Ο θυμόσοφος λαός μας λέγει πως η στάμνα πάει πολλές φορές στη βρύση, μα μία φορά μονάχα σπάει. Και ακόμη πως φωνή λαού οργή Θεού λαλεί. Ο δε Άγιος Παίσιος είχε πει πως ο λαός μας θα θυμώσει με τούς πολιτικούς και θα τούς πάρει με τις πέτρες. Τούτη η στιγμή επέστη και οι πραματευτάδες τής ψήφου, έμποροι ψυχών και ιδεών, δεν μπορούν να κυκλοφορήσουν πλέον σε έναν τόπο που μήτε δικός τους είναι μήτε τούς σηκώνει πια.

Το κακό είναι πως το δίκαιο πελαγοδρομεί μαζί με το άδικο και ο κίνδυνος μιας εμφύλιας αιματοχυσίας ελλοχεύει. Οι δε επαναστάσεις τής ελευθερίας γίνονται από τούς μαχητές πίστεως και πατρίδος κι όχι από συντεχνιακά συμφέροντα. Το δέντρο τής Φυλής θα ξεπεταχθεί πάλι και θα δώσει νέους κλώνους υγιείς όταν απαλλαγεί από τις ενοχλητικές παραφυάδες και στραφεί στις ρίζες του, όταν εκλείψει το παλιό και έρθει το νέο, όταν φύγει το ψευτορωμέϊκο και έρθει Αληθινή Ελλάδα.

Κλέβουν τα σπίτια των πατέρων μας, διαγράφουν την ιστορία των παππούδων μας, ασελγούν επάνω στο αίμα και το δάκρυ το ελληνικό, βάζουν την αθεΐα και την ανωμαλία ως μάθημα στα σχολεία των παιδιών μας. Να πάρουν οι χρηματάνθρωποι τής παγκοσμιοποίησης τις εστίες που ζέσταναν τα πρώτα μας όνειρα με δάνεια προσημειωμένα, δοτά, που έκρυβαν παγίδες εκ των προτέρων και εν αγνοία τού λαού.

Να σπιτωθούν αλλογενείς σε αντικατάσταση των Ελλήνων για να γεμίσουν οι βρικόλακες τοκογλύφοι τα σεντούκια τους. Να δεχτούμε πως δεν πέρασε το τουρκικό μαχαίρι από κορμιά ελληνικά. Να διώξουμε τον Θεό και την Ορθοδοξία από τα σχολειά μας και να δεχτούμε πως ο Θεός έφτιαξε τάχα τον κίναιδο δίπλα στον άνδρα και τη γυναίκα. Να αποβάλλουμε ελληνικότητα και ανθρώπινη υπόσταση αδιαμαρτύρητα, άβουλα, για να γίνουμε πολίτες τής αντίχριστης παγκόσμιας αγέλης. Αυτά μάς γυρεύουν τα δίποδα πολιτικά υποζύγια και οι νεοταξίτες αναβάτες τους.

Εμείς οι αληθινοί Έλληνες όμως δεν είμαστε επιδεκτικοί στα παζάρια τής αξιοπρέπειας. Διότι τα παζάρια τα κάνουν οι σκλάβοι, ενώ εμείς είμαστε ελεύθεροι. Όταν έχουμε απέναντι μας τον εχθρό, τού δείχνουμε τον δρόμο προς τον Καιάδα. Όταν μάς ζητά ο μισελληνισμός να τού παραδώσουμε οχυρά, ναούς και την Πολιτεία ολάκερη, πιάνουμε τα Κάστρα τού Ελληνισμού και δίδουμε τον υπέρ πάντων αγώνα, έναν αγώνα στο όνομα των προγόνων μας και των παιδιών μας, αγώνα καμωμένο για νίκη ή θάνατο.

Η Ελλάς είναι η Πατρίδα τού Λεωνίδα και τού Κωνσταντίνου Παλαιολόγου. Δεν είναι η Πατρίδα τού Εφιάλτη και των «περιούσιων» πραματευτάδων τής Κερκόπορτας. Η Ελλάς είναι η Πατρίδα τού Κολοκοτρώνη κι όχι τού Νενέκου. Η Ελλάς είναι η Πατρίδα τού Μεταξά τού θρυλικού Όχι κι όχι των πολιτικάντηδων των ατέρμονων και δουλικών ναι. Το Γένος μας διοικείται από τούς Πολεμιστές που μάχονται για την Φυλή τους, που αντικρίζουν στην καλύτερη Ελλάδα την ανάπτυξη και στην μεγαλύτερη Ελλάδα την γεωπολιτική ισορροπία. 

Στην Ελλάδα τής Αριστοκρατίας τού Αίματος οι αποφάσεις λαμβάνονται από τον λαό και εφαρμόζονται από την ηγεσία του που ορίζεται με γνώμονα την πνευματική οξυδέρκεια, την δικαιοκρισία και την ατσάλινη πυγμή. Ο λαός είναι η εξουσία και οι εκφραστές του είναι οι υπηρέτες τού Έθνους. Οι διχαστές εξοστρακίζονται. Το Έθνος δεν έχει προνομιακές τάξεις και ξενοκίνητες αντιπολιτεύσεις. Η ισχύς εν τη ενώσει με σκοπό την πολιτισμική δημιουργία, την κοινωνική ευημερία, την εθνική ενδυνάμωση.

Η Ελλάς πρέπει να λειτουργήσει ως ένα Σώμα με κοινές οργανικές λειτουργίες, με κοινή αποστολή, με στρατηγικό σκοπό την εξύψωση τού Έλληνα Ανθρώπου. Να εφαρμόσουμε τις Αρχές και τις Παραδόσεις τής Φυλής μας, να τραφούμε από τις ρίζες τού Ελληνισμού, τσακίζοντας τούς ριζοσπάστες τού φιλελεύθερου και μαρξιστικού κοσμοπολιτισμού. Δεν χρειαζόμαστε τα κόμματα που κομματιάζουν τις σάρκες των Ελλήνων. Χρειαζόμαστε τούς μύστες και τούς Φρουρούς τής Ελλάδος που ενώνει και ζεσταίνει τις καρδιές των Ελλήνων.

Ο εχθρός τού Ελληνισμού είναι ανάμεσά μας. Έχει μετατρέψει την πολιτική τάξη και τούς θεσμούς της σε γέφυρα για να περάσει στις ζωές μας την υποτέλεια, την ασυνεννοησία, την αφαίρεση τής Πατρίδος μας με τον δωσιλογισμό. Αυτό το διανοητικό δηλητήριο, αυτές οι σειρήνες που σκορπούν ανάμεσά μας ιδιοτελή συμφέροντα κρατώντας μας μακριά από την Ιθάκη των καιρών μας, την πανώρια και ηγεμονική Ελλάδα, δεν έχουν κανένα δικαίωμα και λόγο ύπαρξης στην Γη των Αγίων και των Ηρώων.

Η Ελληνική Φυλή είναι ο νομοθέτης τής Πολιτείας και Σύνταγμα αυτής το Ελληνικό Έθνος. Εθνική ορθότητα επιδιώκουμε κι όχι κομματική ορθότητα. Να μείνει όρθιο το Έθνος μέσα σε μια Πολιτεία ακμαία και στερεή. Να φύγουν τα χαλάσματα. Τα χρέη τού ψευτορωμέϊκου να αποδοθούν στους χαλαστήδες. Η υγιής Ελλάς δεν είναι δουλειά τού αχρείου πολιτικάντη. Η εξουσία τής Ιερής Πατρίδος είναι θρόνος και θυσιαστήριο για τούς αγιότερους των Ελλήνων που υψώνουν σταυρό και ρομφαία, φέρνοντας την νέα δόξα με δίκαιο και ατσάλι.

Η Ελλάς τού Εθνικοκοινωνικού Κινήματος έχει ως θεμέλια τον Εργάτη, τον Νεολαίο και τον Στρατιώτη. Βασιλέα της τον Θεό. Προορισμό της την δικαίωση των ηρώων και την μετατροπή της σε κάστρο άπαρτο που γεννάει πολιτισμούς φρέσκους με τα χέρια των παιδιών της. Η φωνή τού λαού να καθαρίσει την σύγχρονη κόπρο τού Αυγεία και η κατακτητική ορμή τής αλήθειας τού Ανίκητου Ελληνισμού να φέρει το Έθνος μας στον δρόμο τής προκοπής και στο τιμόνι τής οικουμένης.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...