Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2016

ΨΗΛΑ Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΟΣ ΜΑΣ ΑΕΤΟΣ



ΑΘΗΝΑ 4-1-2016.

Τα σημεία των καιρών δηλούν ξεκάθαρα τον επερχόμενο θρίαμβο τής ιστορικής δικαιοσύνης με την ανάσταση τής Μεγάλης και Αυτοκρατορικής Ελλάδος. Μαρτυρούν πως ζυγώνει ο καιρός να γυρίσει η Ελλάς στα εδάφη τής Αγίας Ρωμανίας, ώστε να ανάψουν οι αλύτρωτοι αδερφοί μας τα κεράκια πάνω από την επιφάνεια τής γης κι όχι πλέον κάτω, όπως έλεγε ο Άγιος Παίσιος. Με τούς Τούρκους να βαδίζουν στο κλείσιμο των Στενών των Δαρδανελίων κατά πως έλεγε ο Άγιος, ώστε να εμποδίσουν την κάθοδο των Ρώσων.

Σίμωσε λοιπόν η ώρα να σηκωθεί ψηλά ο αυτοκρατορικός μας αετός. Κι όλα τα κανονισμένα από τον Θεό να συμβούν, τρέχουν με ταχύτητα αστραπής από την στιγμή που οι Τούρκοι κατέρριψαν επάνω από την Συρία κι όχι την Τουρκία το ρωσικό πολεμικό αεροσκάφος τού οποίου τον πιλότο δολοφόνησαν οι Τουρκμένοι τζιχαντιστές. Τουρκία και ισλαμιστές είναι στρατιώτες τού σιωνισμού από τούς χρόνους τής αλώσεως τής Βασιλεύουσας Μας Κωνσταντινούπολης. Έτσι το ΝΑΤΟ των Σταυρωτήδων έσπευσε να δικαιολογήσει τούς Τούρκους περί της αμύνης των δήθεν εδαφών τους.

Όμως τα μεγάλα ιστορικά γεγονότα θέλουν τρανούς ηγέτες και τρανούς λαούς ώστε να τρέξουν σωστά. Τούτο σημαίνει πως η Ελλάς πρέπει να απαλλαγεί τροχάδην από το ψευτορωμέϊκο. Να σβήσει τα παζάρια και να βγάλει τα ιερά όπλα στην επιφάνεια. Να σκίσει τα λογιστικά χρέη και να συνεχίσει λαμπρή ιστορία και απελευθερωτικές επαναστάσεις από εκείθε που ανατράπηκαν από ψευτοσυμμάχους και προδότες πολιτικούς. Να βάλουμε στο κεφάλι τής Φυλής μας την Πίστη, τον Εθνικισμό και τον Στρατό μας που θα αποδώσουν γαλανόλευκο ένδυμα και στέμμα από το Ιόνιο και τον Αίμο ίσαμε το Αιγαίο και τον Πόντο.

Κοινοί οι τύραννοι στα οικονομικά, στα κοινωνικά, στα θρησκευτικά και στα εθνικά ζητήματα. Κοινές και οι βδέλλες που έχουν πέσει διαχρονικά στα πλευρά τής Ελλάδος, τής Σερβίας, τής Ρωσίας και τής Αρμενίας. Άλλοι πέρασαν νωρίτερα από κομμουνιστικές ηγεσίες και εμείς στα στερνά χρόνια. Άλλοι γνώρισαν νωρίτερα την μέγγενη τής Εσπερίας και άλλοι αργότερα. Εμείς την μέγγενη την γνωρίσαμε όταν μάς στέλνανε ψευτοεμφυλίους παλαιότερα και δάνεια για να αφήσουμε πίσω τις σκλάβες ελληνικές πατρίδες, αναζητώντας άκοπη και ψεύτικη λευτεριά επάνω στα δάκρυα των σκλαβωμένων αδερφών μας.

Όμως την αντρειά μας, το αίμα των προγόνων μας, τα κάστρα και τούς ναούς μας δεν τα ξεχάσαμε και δεν θα τα διαγράψουμε ποτέ για το χατίρι των δειλών και των άπιστων. Οι κατοχικοί στρατοί δεν έχουν επιστροφή μήτε ως λαθροεισβολείς μήτε ως χωροφύλακες των νερών μας μήτε ως δικαστές για την αφαίρεση τής γης μας. Δικαστές απόλυτοι και σκληροί, στρατιώτες τής λευτεριάς μας είμαστε εμείς που αρνηθήκαμε τον συμβιβασμό με την τάχα μικρή πλην τίμια Ελλάδα. Οι Έλληνες που βαδίζουμε με γνώμονα το Αίμα που τσακίζει το χρήμα, με σκοπό ιερό την Μεγάλη και Ένδοξη Ελλάδα.

Η ρωσική αρκούδα αγρίεψε μετά την στυγνή δολοφονία τού πιλότου της από τούς τουρκομογγόλους. Πράττει ως οφείλει ένα μεγάλο και αυτόβουλο έθνος που έχει χρέος να εξοντώσει τούς δολοφόνους. Πράττει αυτό που έπρεπε να πράξουμε κι εμείς για τούς δολοφόνους τού Σιαλμά, τού Βλαχάκου, τού Γιαλοψού, τού Καραθανάση, τού Ισαάκ, τού Σολωμού, τού Ηλιάκη, τού Γκούμα και τόσων άλλων ακόμη στους παλαιότερους και τούς νεότερους χρόνους. Χρειάζεται απαλλοτρίωση των άνομων κρατών. Χρειάζεται η Νίκη των Εθνικών Δυνάμεων τής Ορθοδοξίας. Και ο νόμιμος ηγέτης των Δυνάμεων αυτών είναι η Ελλάς.

Ενόσω η Πατρίδα μας διάγει την έσχατη τυραννία, η ιστορία κινείται στα σωστά βήματα. Οι Ρώσοι σπείρανε βόμβες στα ισλαμιστικά δίποδα και συνεχίζουν να ανοίγουν δρόμο στα Θερμά Νερά τής Μεσογείου. Κάμανε ήδη τον οικονομικό αποκλεισμό τής άνομης Τουρκίας. Η δε Τουρκία ανταποδίδει βόμβες στην Συρία και την ανατολική γειτονιά της, αυτή που σύντομα θα ξεβρομίσει από την ελεεινή της παρουσία, και επιχειρεί να καλλιεργήσει πολεμικό κλίμα, ώστε να ενεργοποιήσει την συνθήκη τού Μοντρέ και να θέσει ανάχωμα μπροστά στα Δαρδανέλια και την κάθοδο τής Ρωσίας.

Η Τουρκία στηρίζεται στις πλάτες τού Εμποράκου των Εθνών πως θα την κρατήσει τάχα στην ζωή. Κάνει ακόμη και όνειρα πως μπορεί να αναστήσει την Οθωμανική Αυτοκρατορία. Όμως οι ενεργειακοί αγωγοί και οι δρόμοι τής παγκόσμιας εξουσίας δεν έχουν συναισθήματα. Ο δε Ζιρινόφσκι, κυβερνητικός εταίρος τού Πούτιν, ήταν ξεκάθαρος για το μέλλον τής Τουρκίας. Να βαδίσει η Ρωσία μπροστά μαζί με τα αδέρφια της όπως αποκάλεσε εμάς, τούς Σέρβους και τούς Αρμένιους. Να πετάξει η Ελλάς τούς Τούρκους από την Κύπρο, να διαλύσουμε τούς απόβλητους τής μογγολικής στέπας.

Τις τύχες τού Έθνους μας τις βαστούμε στα χέρια μας. Τις αποφάσεις τις έχουμε βγάλει. Τον νέο χάρτη στα Θερμά Νερά μας θα τον φτιάξουν τα ιερά ελληνικά όπλα. Τής Αγιάς Σοφιάς οι Πύλες ανοίγουν μονάχα με λεβέντες Έλληνες Στρατιώτες και ελληνικά σπαθιά. Να κλείσουμε οριστικά τις πύλες τής ανατολής στους γυρολόγους τού νεοταξισμού. Να καθαρίσουμε την Ελληνίδα Χερσόνησο τού Αίμου από τα οθωμανικά κατάλοιπα.

Για να εξαλείψουμε τον μισελληνισμό δύο μονάχα οδοί υφίστανται. Να θέσουμε τούς εχθρούς μας υπό διασταυρούμενα πυρά και τον αφανισμό τους. Να συνάψουμε ισότιμη και απαιτητική συμμαχία με τις δυνάμεις τής Ορθοδοξίας και τής Εθνικής Ισχύος, με σαφή χαρτογράφηση των υπό απελευθέρωση ελληνικών εδαφών με τα οποία συνορεύουμε.

Το Ελληνικό Έθνος έχει Πατέρα τον Θεό. Βασιλιά του τον Μαρμαρωμένο Βασιλιά. Διοίκηση τον Εθνικοκοινωνισμό του. Δόρυ διαπεραστικό τον Εθνικό Στρατό του. Πρωτεύουσα την Κωνσταντινούπολη. Βυζάντιο ξανά! 
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...