Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016

ΣΤΑ ΙΜΙΑ ΤΩΝ ΓΕΝΝΑΙΩΝ



ΑΘΗΝΑ 28-1-2016.

Το Ελληνικό Έθνος είναι πιστό, είναι γενναίο, μα είναι ευκολόπιστο και χιλιοπροδομένο. Και τούτο διότι διοικείται από απίστους και δειλούς, από αυτούς που πληγώνουν τον Ελληνισμό, ρίχνοντας τις ευθύνες στους αληθινούς Έλληνες, στους αληθινούς γενναίους. Αυτή ακριβώς η ατιμία συνέβη το βράδυ τής 30ης προς την 31η Ιανουαρίου 1996 από τούς προδότες τού ψευτορωμέϊκου τής σιωνιστοκίνητης αστικής δημοκρατίας, με αντίτιμο ολέθριο τον χαμό των αξιωματικών τού Πολεμικού Ναυτικού μας Βλαχάκου, Γιαλοψού και Καραθανάση.

Είμαι πολύ τυχερός που υπηρέτησα τον ένδοξο Ελληνικό Στρατό εκείνη την κρίσιμη χρονική περίοδο κατά την οποία ανοίχθηκε η κερκόπορτα τού Αιγαίου επάνω στα κορμιά μας και το αίμα των αδερφών μας. Πρώτον, διότι όσοι ήμασταν εκεί βροντοφωνάξαμε στους αλήτες τούς πολιτικούς πως δεν είμαστε όλοι ίδιοι, πως ο Λεωνίδας συνεχίζει να πολεμά, όταν ο Εφιάλτης συνεχίζει να γλύφει τον μισελληνισμό. Και δεύτερον, διότι έζησα μες στο καμίνι τα αληθινά περιστατικά και δεν μπορεί κανείς γλύφτης και κανείς όψιμος πατριώτης να μού σερβίρει παραμύθια και φρονιμάδες.

Πρωθυπουργός ήταν ο εβραίος Σημίτης που οδήγησε την χώρα στην γκριζοποίηση τού Αιγαίου μας, στην αισχρή γραικυλοτουρκική συγκυριαρχία που βαφτίστηκε «ελληνοτουρκική φιλία», στο ευρώ και τις παρελκόμενες διακομματικές παραχωρήσεις των επιγόνων του έως την υπό ακρωτηριασμό μνημονιακή Ελλάδα. Υπουργός εξωτερικών ο Πάγκαλος τής γνωστής φράσης προς τούς ραγιάδες προβατοποιημένους ψηφοφόρους «μαζί τα φάγαμε», ο οποίος πρότεινε να πούνε οι Εφιάλτες πως η ελληνική σημαία των Ιμίων έπεσε γιατί την πήρε ο αέρας. Και Αρχηγός των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων ο πατριώτης μου εξ Άσκρης Βοιωτίας Ναύαρχος Λυμπέρης, από τον οποίο περίμενα και απαιτούσα να φανεί αληθινά ξεροκέφαλος Πατριώτης όπως όντως είμαστε εμείς οι Αρβανίτες και να πράξει τα δέοντα κι όχι απλώς να χαράξει κάποιες λέξεις αργότερα σ’ ένα βιβλίο. Διότι οι Αρβανίτες επιβάλλουν Ελλάδα ενάντια σε όλα τα θεριά τής πλάσης. Έτσι με μάθανε οι προγονοί μου εκ μητρός οι Πανουργιάδες κ. Λυμπέρη…

Βρισκόμουν στην Μυτιλήνη στο Τάγμα Εφοδιασμού Μεταφορών Εθνοφυλακής. Από τον Δεκέμβριο τού 1995 το τουρκικό εμπορικό πλοίο έχει προσαράξει στα Ίμια. Οι Τούρκοι αρνούνται να δεχθούν την βοήθεια από τις Αρχές τής Πατρίδος μας, διότι αμφισβητούν την ελληνική κυριαρχία στην περιοχή. Στόχος τους η διχοτόμηση τού Αιγαίου στον 25ο Μεσημβρινό και η νομή τού γεωφυσικού πλούτου. Δεν είναι μόνο το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο που για τούς παλιάνθρωπους πολιτικούς δεν υφίστανται, αλλά και το όσμιο που βρίσκεται στον θαλάσσιο χώρο των Ιμίων σε μεγάλο παγκοσμίως ποσοστό και είναι χρήσιμο στην ανάπτυξη πολεμικής και πυρηνικής βιομηχανίας.

Την σύνθεση των γεωπολιτικών πραγματικοτήτων και τού αληθινού πλούτου μας η ορθίως κοιμωμένη Αθήνα δεν την έμαθε ποτέ. Την φτωχοποίηση και την αφαίρεση τής εθνικής κυριαρχίας την έμαθε αργότερα. Την προσάραξη τού τουρκικού εμπορικού η πρωτεύουσα την έμαθε. Το ότι πηγαίναμε σε σίγουρο πόλεμο ούτε που το υποπτευόταν. Το ότι η ξεφτιλισμένη πολιτική τάξη υποσκέλισε τον πανέτοιμο ελληνικό στρατό το έμαθε όταν ο Σημίτης ευχαρίστησε τούς Αμερικανούς που έγιναν το πραγματικό αφεντικό στα Θερμά Νερά Μας. Το ότι γνωρίζαμε τις κινήσεις των Τούρκων και είχαμε προετοιμαστεί να τις αντιμετωπίσουμε κανείς δεν το ήξερε. Αλλά τις κατηγορίες των ψευτορωμιών πως ο Στρατός μας δεν έκαμε τάχα εγκαίρως αυτά που έπρεπε, η σκοπίμως αφημένη να ροχαλίζει Αθήνα τις άκουσε!

Στα νησιά μας η πολεμική ετοιμότητα αυξήθηκε ραγδαία μετά την δόλια πρόσκρουση τού τουρκικού εμπορικού πλοίου στα Ίμια. Όλοι γνωρίζουμε την τοποθέτηση τής ελληνικής σημαίας στις βραχονησίδες μας από τον δήμαρχο, τον ιερέα και τις αρχές τής Καλύμνου. Το πολεμικό ναυτικό με πλοία επιφανείας και ειδικές δυνάμεις έλαβε θέσεις μάχης. Οι δε χερσαίες δυνάμεις μας σηκώσανε κόκκινο συναγερμό για την φύλαξη των στρατοπέδων και τής πολεμικής σημαίας.

Στις σκοπιές των στρατοπέδων φύλαγαν δύο σκοποί σε κάθε βάρδια. Στα δε φυλάκια η φύλαξη εκτελούνταν και από τούς τέσσερις σκοπούς ταυτοχρόνως. Ο ύπνος ελαχιστοποιήθηκε. Την δε έσχατη νύχτα κανείς μας δεν είχε κοιμηθεί πάνω από μια ώρα.

Το αίμα κοχλάζει. Το άγνωστο τής εμπειρίας γεννάει δέος, όπως σε κάθε άνθρωπο. Όμως ο Έλληνας, ω ξεφτίλες πολιτικοί, δεν είναι συνηθισμένος άνθρωπος. Έχει ως συνοδευτικό χαρακτηριστικό του την Αγάπη του στο Θεό, την Πατρίδα και τα αγαπημένα του πρόσωπα. Έχει ακόμη το Πάθος να γράφει ιστορία, να συντρίβει τα εμπόδια, να νικά διασφαλίζοντας την Υπεροχή τού Ανίκητου Ελληνισμού. Αυτή η Αγάπη, αυτό το Πάθος συνθέτουν από κοινού κάτι άγνωστο στους πολιτικούς και τούς ακολούθους τους. Είναι η Τιμή και η Ανδρεία, ω ξεφτίλες πολιτικοί.

Δώδεκα η ώρα το βράδυ, καθώς η 30η Ιανουαρίου έδιδε την θέση της στην 31η Ιανουαρίου, διαταχθήκαμε να συγκεντρωθούμε, να κάνουμε το καθιερωμένο προσκλητήριο και να κατευθυνθούμε προς τα σημεία διασποράς για διεξαγωγή πολέμου. Ο διοικητής μάς είπε αυτό ακριβώς. «Οι Τούρκοι ζητούν ελληνικό έδαφος. Πάμε για πόλεμο. Δεν ξέρουμε πότε θα ξανανταμωθούμε και πως. Ο Θεός μαζί μας».

Παράλληλα οι Τούρκοι στρατιώτες ανεβαίνανε στα Ίμια. Το ελικόπτερο με τα τρία αδέρφια μας, με τον Βλαχάκο, τον Καραθανάση και τον Γιαλοψό σπεύδει προς εντοπισμό τού εχθρού για την αντιμετώπιση του. Οι Τούρκοι πυροβολούν το ελληνικό ελικόπτερο που γεμίζει με τις οπές που τα πολιτικά καθάρματα είπαν πως οφείλονταν σε βλάβη. Τα αδέρφια μας, που τα ίδια καθάρματα είπανε πως είχαν υποστεί τάχα βέρτιγκο, περνούν στο Πάνθεον των Αθανάτων Ηρώων. Και σ’ εμάς δεν επέτρεψαν να εκδικηθούμε τον χαμό τους. Διότι έξι ώρες μετά την αναχώρηση εκ τού στρατοπέδου διαταχθήκαμε να γυρίσουμε πίσω.

Τι σημαίνουν όλα αυτά; Ότι οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις δεν αφέθηκαν να πράξουν το καθήκον τους, προδομένες και χτυπημένες πισώπλατα από τα δίποδα σκουπίδια τής πολιτικής ορθότητας. Και ακόμη ότι έχουμε ένα απαράγραπτο, επιβεβλημένο, ιερό χρέος. Να πάρουμε πίσω το Αίμα των αδερφών μας, ενάντια σε προδότες και βαρβάρους. Βλαχάκος, Καραθανάσης, Γιαλοψός και άπαντες οι πεσόντες υπέρ τού Ανίκητου Ελληνικού Έθνους, Αθάνατοι!!!
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...