Σάββατο, 28 Μαΐου 2016

ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣΑΘΗΝΑ 28-5-2016.

Κάποτε ο τραγικός διανοητής του Ελληνισμού Περικλής Γιαννόπουλος πριν αυτοκτονήσει στα νερά του Σκαραμαγκά είχε χαρακτηρίσει τους Έλληνες του καιρού του ως τους χειρότερους όλων των εποχών. Είμαι σίγουρος ότι θα είχε αναθεωρήσει την άποψή του αν μπορούσε να φανταστεί την εξέλιξη των σημερινών Ελλήνων. Νέα οικονομικά μέτρα και μνημόνια εν ριπή οφθαλμού με την υποθήκευση της έσχατης πέτρας στους σταυρωτήδες τοκογλύφους. Εκβιασμός που κρύβει εκτός από τα ξεσπιτώματα Ελλήνων και το ξεσπίτωμα από την Ελλάδα της Πίστης, της Ηθικής, της Εθνικής μας Υπόστασης. Οικουμενισμός, ανωμαλία, εδαφικός ακρωτηριασμός, απορθοδοξοποίηση και αφελληνισμός.

Λοιπόν, μετά από όλα τα δεινά που φέρνει το τέρας της παγκοσμιοποίησης, λαμβάνω αποφάσεις οριστικές και αμετάκλητες. Στο θέμα του κομματικού χάρτη στηρίζω σταθερά την Χρυσή Αυγή, αφού η Ελλάς χρειάζεται όλες τις δυνάμεις στην μέγιστη των μαχών. Ωστόσο η Ελλάς δεν θα κερδίσει την μάχη της ζωής της μέσα από το κομματικό πολιτικό σύστημα που είναι εχθρός της πατρίδος μας και τσιράκι του νεοταξισμού. Επιπλέον, παραμένω ισοβίως Έλλην Ορθόδοξος Εθνικοκοινωνιστής, αντικοινοβουλευτικός, αντιδημοκράτης και Εθνοκράτης. Έχουμε ως Έλληνες την Ιερή Αποστολή να μείνουμε Ορθόδοξοι και Έλληνες υποτάσσοντας προδότες και εισβολείς.

Φρονώ πως υφίσταται λόγος σχηματισμού μη κομματικού Εθνικού Συνδέσμου. Αποστολή είναι η ενθάρρυνση και η επαναστατική προπαρασκευή των Ελλήνων που κάμουν υποταγή στο μέγα πρόσταγμα. ΧΡΙΣΤΟΣ – ΕΛΛΑΣ – ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ.  Θέσεις και αρχές υπάρχουν και είναι απολύτως συναφείς με την αρθογραφία μου. Δεν ξέρω αν βρω συνοδοιπόρους. Αλλά δεν θα κάτσω φρόνιμα. Ξεκινάω λοιπόν την διαβούλευση και θα φανεί η όποια συνέχεια. Κάτω το Κράτος. Ζήτω ο Άγιος Θεός! Ζήτω το Ελληνικό Έθνος!

Σε σχέση με την απόφασή μου για τον σχηματισμό μη κομματικού Εθνικού Συνδέσμου, θέτω στον εαυτό μου κάποια ρητορικά ερωτήματα για να δώσω το σκεπτικό και τον τρόπο δράσης μου. Υπάρχει κάποιος ή κάποια συμφέροντα και «πλάτες» από πίσω μου; Όχι, δεν υπάρχει απολύτως τίποτα. Ξέρω ότι αυτό είναι ελάττωμα στην πολιτική και το έχω πληρώσει με πολλούς τρόπους. Το πλήρωσα όμως με μέγιστη ευχαρίστηση γιατί δεν είμαι πολιτικός. Είμαι υμνωδός Χριστού και Πολεμιστής Ελλάδος. Έχω μιλήσει με κάποιον που με οδηγεί στο εγχείρημα τού Εθνικού Συνδέσμου; Ναι, έχω μιλήσει. Έχω μιλήσει με τον Θεό, με τούς προγόνους μου, με την ψυχή μου, με το καθαρό βλέμμα τής κόρης μου. Μού φτάνει και μού περισσεύει, είναι όλος ο κόσμος μου. Το Ελληνικό Έθνος σώζει ή σώζεται; Το Ελληνικό Έθνος σώζει δίχως να ρωτήσει κανέναν, δίχως διαταγή, δίχως καμία συναλλαγή. Επιβάλλεται και κραταιώνεται. Με την κόψη τού σπαθιού την τρομερή, με την βιά μετράει την γη. Η Νίκη των Πιστών με την Επανάσταση των Αρίστων. Έχω συντάξει διακήρυξη των 825 λέξεων. Στο παρόν σημείωμα θα την συνοψίσω ως εξής: Βασιλεύς Χριστός – Μεγάλη Ελλάς – Εθνικισμός – Ελληνική Οικογένεια.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...