Παρασκευή 12 Μαΐου 2023

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΤΟΧΙΚΗΣ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ.

ΑΘΗΝΑ 12-5-2023.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

 

Η προεκλογική περίοδος στο ψευτορωμέικο νεοταξικό προτεκτοράτο εξελίσσεται εν μέσω ανταγωνισμού υποκρισίας των κομμάτων τού κοινοβουλευτικού τόξου. Οι πολιτικοί εκφραστές τής παγκοσμιοποίησης προσπαθούν να δείξουν τις υποτιθέμενες ποιοτικές διαφορές τους όταν στην πραγματικότητα τα μέτρα που έχουν δεσμευτεί να εφαρμόσουν από κοινού οδηγούν την Ελληνική κοινωνία στην πτώχευση και την πλήρη παράδοση στην ξενοκρατία.

 

Η ηθική και η οικονομική χρεοκοπία τού κράτους βάλλει και προσβάλλει ευθέως το Ελληνικό Έθνος. Η μιζέρια στοχεύει την παράδοση τής ελληνικής κοινωνίας μέσω τής υπνώσεως των εθνικών αντανακλαστικών και ηθών στα δεσμά τής παγκοσμιοποίησης. Ο κίνδυνος είναι ξεκάθαρος και κανείς δεν μπορεί να ισχυριστεί πλέον ότι δεν τον αντιλαμβάνεται. Ζούμε μια ντροπιαστική κατοχική μετάλλαξη με την παράδοση τού Ελληνισμού στην πλήρη εξαχρείωση και τον αφανισμό όταν πλέον η Πατρίδα μας αφαιρείται ολοσχερώς από τα τίμια χέρια των μόνων νόμιμων ιδιοκτητών της, τού Πιστού Ελληνισμού.

 

Όποιος πλέον δεν αντιλαμβάνεται αυτήν την φρικτή πραγματικότητα που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη είτε είναι ανόητος είτε συμβιβασμένος είτε προδότης ωσάν τούς ψευτορωμιούς πολιτικούς τής νεοταξικής αστικής δημοκρατίας. Στην παγκόσμια κοινωνία των Εθνών το σχέδιο τής παγκόσμιας πτώχευσης έχει μπει στην τελική του φάση με την συνεχιζόμενη κατάρρευση τμημάτων τού τραπεζικού συστήματος. Η δε συνεχής προετοιμασία τού επερχόμενου τρίτου παγκόσμιου πολέμου οδηγεί την συναλλαγή αγαθών και ρευστότητας στην κατεύθυνση των συνοριακών αποκλεισμών ανάμεσα στη Δύση, τη Ρωσία και τούς συμμάχους τους.

 

Όσες χώρες διαθέτουν κυβερνήσεις και λαούς που βαστούν όρθιες τις εθνικές συνειδήσεις και την εθνική τους κυριαρχία εγκαταλείπουν το δολάριο και πάσα έννοια διεθνούς χρηματοοικονομικής συναλλαγής, συμπεριλαμβανομένης τής ψηφιακής. Η επιστροφή τής εθνικής νομισματικής πολιτικής και τού εθνικού νομίσματος είναι η προφανής λύση.

 

Στην Ελλάδα μας η παρούσα κυβέρνηση με την πλήρη ανοχή και συμπαράσταση των κομμάτων τού κατοχικού καθεστώτος αρνείται να προβεί στην μείωση τού ειδικού φόρου κατανάλωσης και τού ΦΠΑ στα καύσιμα και τα τρόφιμα όταν η ακρίβεια των τιμών εκτινάσσεται στα ύψη. Στις αντιδράσεις ακόμη και κάποιων παραγόντων τής οικονομικής ζωής τού τόπου η αρνητική συμπεριφορά των ψευτορωμιών πολιτικών είναι σταθερή και χαρακτηριστική τού ανθελληνισμού τους. Εμμένουν στην υποτιμητική πολιτική των επιδομάτων και των δήθεν καλαθιών τής νοικοκυράς με τα ψίχουλα που έχουν πάρει τη θέση των παλιών δελτίων πείνας τής κατοχής στον προηγούμενο παγκόσμιο πόλεμο.

 

Η ηττοπάθεια και ο ραγιαδισμός τού λαού μας έχουν αποθρασύνει το νεοταξικό δημοκρατικό λεγόμενο τόξο. Κι έτσι εν μέσω τής προεκλογικής περιόδου και λίγες μέρες πριν ανοίξουν οι κάλπες, οι υποψηφιότητες των λαθρομεταναστών που έχουν νομιμοποιηθεί από το ψευτορωμέικο υποστηρίζονται με παραστάσεις και δηλώσεις θετικές ακόμη και από τούς ψευτοπατριώτες. Μιλάμε για πολιτικά πρόσωπα που αποτέλεσαν δήθεν εκφραστές ακροδεξιού λεγόμενου πολιτικού λόγου αποδεικνύοντας στην πράξη ότι αποτελούν ένα συνειδητό ανάχωμα και κλασικό συνοδοιπόρο τής αστικής νεοταξικής δημοκρατίας.

 

Ο Ελληνικός Εθνικισμός δεν είναι μήτε δεξιός μήτε αριστερός μήτε τάχα μου ακραίος. Ο Ελληνικός Εθνικισμός είναι η μόνη γνήσια Φωνή Όλων των Πιστών Ελλήνων σε Θεό, Ελληνική Φυλή, Ελληνικό Πολιτισμό, Ελληνική Οικογένεια και Ελληνική Εθνική Συνείδηση, απόλυτα, ολοκληρωτικά και δίχως κανένα συμβιβασμό με κανέναν εχθρό τού Ελληνισμού μας. Αυτός είναι ο Λαϊκός Εθνικισμός και ο Ελληνορθόδοξος Εθνικοκοινωνισμός μας για την Εθνική Ισχύ, την Εθνική Ενότητα, την Κοινωνική Δικαιοσύνη και την Λαϊκή Αλληλεγγύη τής Ιερής Ελλάδος μας και των Ισχυρών Ελλήνων.

 

Τουναντίον, οι πολιτικοί μας εχθροί που διώκουν και αποκλείουν τον Ελληνικό Εθνικισμό από την πολιτική ζωή τού τόπου υποστηρίζουν την ενσωμάτωση των λαθρομεταναστών στην ελληνική κοινωνία που έχουν ήδη εξαγγείλει και παράλληλα προωθούν με μισελληνικό ενθουσιασμό την υποψηφιότητα των εκπροσώπων τους. Φιλελεύθεροι, σοσιαλιστές, κομουνιστές, τα λοιπά διεθνιστικά παραρτήματά τους και οι ψευτοπατριώτες ενθαρρύνουν την εθνολογική μας αλλοίωση και αντικατάσταση ημών των Ελλήνων από τούς λαθρογυρολόγους.

 

Κάποιοι μάλιστα από αυτούς τούς υποψήφιους λαθρογυρολόγους εμφανίζονται σε διαφημιστικές τους ομιλίες να καλούν κι άλλα αδέρφια τους, ισλαμιστές κατά κύριο λόγο, να έρθουν από την αλλοδαπή και να γίνουν πολίτες μιας Ελλάδος με ελάχιστους Έλληνες. Οι χώρες προέλευσης μάλιστα όλων αυτών συνδέονται δήθεν τυχαία συμμαχικά με τούς Τούρκους και λοιπούς βαρβάρους προσωρινούς μας γείτονες που έχουν σκλαβώσει ήδη ελληνικές πατρίδες και ζητούν να μάς αφαιρέσουν κι άλλα εθνικά εδάφη, χωρικά ύδατα και ελληνικές ψυχές.

 

Η ώρα τής ανάληψης των εθνικών ευθυνών ωρίμασε. Οι συλλογικές αποφάσεις και οι εξουσίες τού Ελληνισμού μας δεν αφορούν σε καμία περίπτωση εκείνους που αντιστρατεύονται το κυρίαρχο Έθνος και δεν ρυθμίζονται από καμία στημένη κάλπη. Η Ιερή Ελλάς μας δεν είναι χώρα διεθνιστών μήτε συμβιβασμένων υπόδουλων. Η Ιερή Ελλάς είναι η Πατρίδα Αγίων και Ηρώων. Η Ιερή Ελλάς είναι η Πατρίδα τού Μεγαλέξανδρου, τού Κωνσταντίνου Παλαιολόγου και τού Θεόδωρου Κολοκοτρώνη. Είναι Γένος Αυτοκρατορικό και Αποστολικό.

 

Η Ιερή Ελλάς γεννά Πίστη, Πολιτισμό και Ελευθερία. Ήταν, είναι και προορίζεται να γίνει ξανά και για πάντα Μεγάλη Δύναμη Δικαίου και Ισχύος. Είμαστε Έλληνες Ορθόδοξοι και Εθνικιστές όπως ακριβώς ταιριάζει σε ολάκερο τον Αληθινό Ελληνισμό στην Πίστη, στο Αίμα, τον ελεύθερο νου και την εθνική συνείδηση. Η Ελλάς ανήκει στα παιδιά της απόλυτα και ολοκληρωτικά. Οι αποφάσεις μας, οι πράξεις μας, οι εξουσίες μας, η οικονομική ζωή και τα αγαθά τού τόπου μας, η ελληνική κοινωνία, πάσα Γη και ψυχή ελληνική θα έρθουν στα τίμια χέρια τού Πιστού Ελληνισμού μας.

 

Σκλάβος Έλλην δεν θα μείνει ούτε ένας, μήτε με πολιτικά μήτε με ένοπλα δεσμά. Το λαμπρό παρελθόν τής Πατρίδος μας θα επαναληφθεί και η Αγία και Μεγάλη Ελλάς μας θα αναγεννηθεί οπωσδήποτε δια των χειρών μας και δια παντός. Εθνική Αντεπίθεση και Νίκη λοιπόν. Λαϊκός Εθνικισμός και Ελληνορθόδοξος Εθνικοκοινωνισμός, Ενωμένος Πιστός Ελληνισμός και Εθνικός Στρατός πυργώνουμε την Μεγάλη Ελλάδα τής καρδιάς μας σηκώνοντας Χρυσή την Αυγή τής Φυλής μας.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...