Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2016

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣΥΝΗ ΜΟΝΑΧΟΙ ΜΑΣ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΜΕ



ΑΘΗΝΑ 13-11-2016.

Πληροφορήθην ότι ο σύμβουλος επί στρατιωτικών ζητημάτων του νέου μετά ολίγων ημερών προέδρου των ΗΠΑ Τραμπ είναι ολοφάνερα φιλότουρκος. Ο στρατηγός Μάϊκλ Φλυν αρθρογράφησε υπέρ της στρατηγικής για την Αμερική σημασίας της Τουρκίας και για την προτεραιότητα επαναπροσδιορισμού των αμερικανοτουρκικών σχέσεων, ζητώντας την έκδοση του Φετουλάχ Γκιουλέν εις χείρας του καθεστώτος Ερντογάν. Ο Μάϊκλ Φλυν διαθέτει εταιρία συμβούλων που προσλήφθηκε από τουρκικών συμφερόντων εταιρία εν Ολλανδία, ο ιδιοκτήτης τής οποίας είναι μέλος τής Επιτροπής Εξωτερικών Οικονομικών Σχέσεων τής Τουρκίας και επικεφαλής τής επιτροπής τουρκοαμερικανικών επαφών. Την ίδια στιγμή οι Τούρκοι ενόψει τής εν Ελλάδι επισκέψεως Ομπάμα δεσμεύσανε τα ύδατα και τον εναέριο χώρο Στρογγύλης και Καστελόριζου για το Σάββατο 12 Νοεμβρίου και την Τρίτη 15 Νοεμβρίου  τρέχοντος.

Η Αθήνα όμως ψάχνει καλύτερα ξένα αφεντικά δίχως να κουνήσει το δικό της δάκτυλο και ετοιμάζεται όπως λένε τα παπαγαλάκια τής αστικής δημοκρατίας για εκλογές με λίστα. Τι σημαίνει αυτό; Πολύ απλά, κοινοβουλευτικό πραξικόπημα για την ανάδειξη βουλευτών που θα έχουν πάρει έγκριση από τις τέσσερις πρεσβείες που ρυθμίζουν την πολιτική ζωή τού ψευτορωμέϊκου προτεκτοράτου. Και στις γειτονιές μας οι γνωστοί παρακρατικοί χαφιέδες κολλάνε αφίσες υβριστικές τού Εθνικού Φρονήματος βάζοντας μικρά χαμίνια με αντίτιμο έναν φραπέ σαν αυτό που είδαν τα μάτια μου.

Έλληνες γρηγορείτε. Την λευτεριά μονάχοι μας θα την πάρουμε υποχρεώνοντας τούς δυνατούς να την αναγνωρίσουν γενόμενοι εμείς οι ίδιοι Ελλάς δυνατότερη από τούς δυνατούς. Οι δε προδότες ουδέν δικαίωμα έχουν. Οι Πατριώτες μάχονται συσπειρώνοντας το Ελληνικό Έθνος και συντρίβοντας την προδοσία. Αυτή η Εθνικοκοινωνική Ελλάς στέλνει στον αγύριστο τον εξωτερικό εχθρό για τού Χριστού την Πίστη την Αγία και τής Ελλάδος την Μεγαλοσύνη. Κάνοντας τον Ελληνισμό έναν γερά δεμένο εθνικό σύνδεσμο, ένα ανίκητο στράτευμα. Τρόποι υπάρχουν και έρχονται…
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...