Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2017

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΙΣ ΟΛΙΓΩΡΙΕΣ



ΑΘΗΝΑ 10-2-2017.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα οι πολιτικοί τού ψευτορωμέϊκου έχουν μετατραπεί σε κύμβαλα αλαλάζοντα και μηχανισμούς ρουφιανέματος αλλήλων, ενίοτε και ταχυδρόμοι νεοταξικών γραμμάτων. Σκάνδαλα εξυπηρετήσεως οικονομικών συμφερόντων με τις πολιτικές πλάτες, εμπλοκή πλειοδοτήσεως τού ποίος ποιείν τις απολύσεις Ελλήνων εργαζομένων, παλαιές και νέες απολύσεις, επίσκεψη τού κατοχικού πρωθυπουργεύοντος στο νεοταξικό μόρφωμα τής Ουκρανίας. Παράλληλα τα τουρκικά πολεμικά μέσα εισβάλλουν καθημερινά και προκαλούν επεισόδια στο νησιωτικό σύμπλεγμα των Οινουσσών. Από την άλλη πλευρά, έχουμε τον επαναπατρισμό τού γερμανικού χρυσού ενώπιον τής επικείμενης επιστροφής τού μάρκου και τις νουθεσίες τής ψευτοευρωπαϊκής ένωσης για την διατήρηση τής Ελλάδος εντός τής ενώσεως και εκτός τού ευρώ. Όλα τούτα, αφού ο Τραμπ εκκίνησε την απόσυρση τού ΔΝΤ από την τοκογλυφική θηλιά και τις απειλές Βρυξελών και Γερμανίας για την φυγή τους εκ τού «ελληνικού» προγράμματος «σωτηρίας».

Λοιπόν, ζούμε την επανάληψη τού προοιμίου τού δευτέρου παγκοσμίου πολέμου. Οι σιωνιστές παγκοσμιοποιητές έχουν αποφασίσει την παγκόσμια χρεοκοπία, η οποία εξυπηρετείται από το ναυάγιο τής Ευρώπης. Το επόμενο βήμα είναι ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος. Θέλουν την διάλυση των εθνικών κρατών, την ακύρωση των εθνικών συνόρων και την υπαγωγή τής ανθρωπότητας υπό μια ενιαία παγκόσμια διακυβέρνηση. Στο στρατιωτικό σκέλος, η χρησιμοποίηση τού ταχυδρόμου Τσίπρα στο ουκρανικό πεδίο, πεδίο που περιλαμβάνει ρωσικά εδάφη όπως και ελληνικά εδάφη στην περίπτωση τής αρχαίας Ταυρικής ή Κριμαίας, η Ρωσία ωθείται ενάντια στην Ελλάδα και παρά τω πλευρό τής Τουρκίας.

Οι παλαιοί συμμαχικοί οργανισμοί έχουν γίνει βλαπτικοί για την υγεία τής ανθρωπότητας και τού Ελληνικού Έθνους. Ως εκ τούτου πρέπει να εκλείψουν. Ιδανική λύση επιπλέον είναι να καταπέσει η καθεστωτική φαυλοκρατία, να αναλάβουν οι λαοί και ο δικός μας λαός τις πατρίδες με αμιγώς Εθνικιστική Διακυβέρνηση και να δημιουργηθεί ένας διεθνής χριστιανικός και εθνοκεντρικός συμμαχικός άξονας ελευθερίας και πατάξεως τού νεοταξισμού. Η Ελλάς ομιλεί με την φωνή τού Έθνους. Απαγορεύονται οι ολιγωρίες. ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ! ΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΑΡΩΝ! Ο έχων ώτα ακουέτω…
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...