Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011

Η ΡΩΣΙΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ!


Επίθεση εξαπέλυσε ο Πούτιν κατά των αμερικανοευρωπαϊκών κέντρων που προωθούν προπαγάνδα εναντίον του, για την δήθεν μείωση της δημοτικότητάς του, ενόψει των επερχόμενων εκλογών.
Είπε κατά λέξη "αντί να ξοδεύουν τα λεφτά τους για προπαγάνδα εναντίον μου, ας τα χρησιμοποιήσουν για να ξεχρεώσουν τα χρέη τους".
Επίσης χθές σε όλα τα ρωσικά κανάλια, πέρασε κλίμα προετοιμασίας της Ρωσίας για πόλεμο με την Αμερική και το ΝΑΤΟ, αν συνεχιστεί η τοποθέτηση πυραύλων γύρω από την Ρωσία.
Το γενικό κλίμα των αναφορών ήταν κλίμα πρώτου πλήγματος από μέρους της Ρωσίας, που δεν θα καθήσει με σταυρωμένα τα χέρια, τη στιγμή που όλα δείχνουν ότι οι Αμερικάνοι και το ΝΑΤΟ ετοιμάζονται για πόλεμο, πράγμα που φαίνεται και από τα μέτρα λιτότητας που επιβάλονται παντού σε όλο τον δυτικό κόσμο, ώστε να εξοικονομηθούν πόροι για ένα πόλεμο που φαίνεται να έρχεται.

πηγή: pentapostagma.gr

4 σχόλια:

  1. in that case!!! WE GREEKS! WILL MAKE EUROPE BE ONLY GREEK!!!! AND BROTHERS TO RUSSIA!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. WE WILL HIT THEM WITH THE SAME FORCE!!!! EAT THEIR MONEY!!!!! AND WE PAY NOTHING! MUAHAHAHAHA UP TO RUSSIA!!!!!!!! HAIL FROM GREECE!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εύχομαιο Θεός να λυπηθεί τον κόσμο όλο μέρες που έρχονται και ας τους βάλει μυαλό για να αποφευχθεί το κακό που προετοιμάζουν!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2012 ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ 16
    Ο ΡΩΣΟΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ...

    ΠΡΟΦΗΤΕΥΘΗΚΕ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣΣΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...