Τρίτη 25 Απριλίου 2017

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΔΕΑ ΚΡΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΟΛΟΓΕΙΤΑΙ



ΑΘΗΝΑ 26-4-2017.

Στην εποχή των διεφθαρμένων μισητών Θεού και ανθρώπων, το λογικό βαπτίζεται παράλογο και το υγιές ασθενές. Η Πίστη στα χρηστά ήθη και στο Έθνος, η προσήλωση που διδάσκει ο Ελληνικός Εθνικισμός στην Πατρίδα, τη Θρησκεία και την Οικογένεια, διαπομπεύεται από τούς διεφθαρμένους νεοταξίτες ως δυτικοτραφής ολοκληρωτισμός. Όμως οι αξίες και τα σύμβολα τής Ελληνικής Φυλής και τού Ελληνικού Πολιτισμού είναι Σημαίες που προπορεύονται τού αγώνα μας και σαλπίζουν την νίκη τού Αιώνιου Ελληνισμού.

Έχουμε ακούσει πολλούς να χαρακτηρίζουν τον χαιρετισμό με το δεξί προτεταμένο χέρι ενίοτε είτε ως φασιστικό είτε ως ναζιστικό. Και μόνη αυτή η διττή αναφορά εκ των εχθρών τού Εθνικοκοινωνισμού μας χαρακτηρίζει την μωρία και τη σχιζοφρένεια των μισελλήνων. Ο φασισμός είναι ο ιταλικός εθνικισμός που έχει ως κέντρο πολιτικής και οικονομικής αναφοράς το στενό κράτος. Ο ναζισμός έχει συνδεθεί εννοιολογικά με αντίστοιχες ιδιαιτερότητες τού γερμανικού εθνικισμού και τού γερμανικού έθνους. Ο δε Ελληνικός Εθνικισμός είναι πρωτογενής, γεννήθηκε στην Ελλάδα ως Ιδέα και έχει ως σημείο αναφοράς του τον ελληνικό κοινοτισμό και το Έθνος, τον Όλο Ελληνισμό, όπου και αν εστιάζεται η Φυλή μας.

Ο οποιοσδήποτε έτερος λαός πλην Ελλήνων δύναται να επηρεάζεται από την πολιτική σκέψη, την βιοθεωρία και την κοσμοθεωρία που απαρτίζουν μαζί με την αντίληψη τού Θεϊκού Παράγοντα τον Ελληνικό Πολιτισμό. Κάθε λαός που θέλει να ζήσει και να αναπτυχθεί, στηρίζεται στην προσήλωση προς τη Φυλή του και στην διαιώνιση τής εθνικής του υπόστασης. Δεν είναι άλλωστε πρώτη φορά που ο Ελληνισμός μεταλαμπαδεύει τον λόγο τής αλήθειας και τής προαγωγής των ανθρωπίνων σχέσεων, μαζί με τούς κώδικες ορθής συμπεριφοράς και συνεννόησης. Η Ορθοδοξία, το αλφάβητο, οι λέξεις, οι επιστήμες, οι τέχνες, ο αθλητισμός, η οικογενειακή θαλπωρή, η πολεμική αρετή και τόσα άλλα ξεκίνησαν από το δικό μας Έθνος των Εθνών.

Επανερχόμαστε στο ζήτημα τού χαιρετισμού με το δεξί προτεταμένο χέρι. Τον χαιρετισμό αυτόν λοιπόν τον εφάρμοσαν πρώτοι οι Δωριείς, ένα από τα πλέον αρχαία ελληνικά φύλα. Επρόκειτο για έναν λαό τραχύ και πολεμικό όσο και θεοσεβή. Η προέλευση τού δωρικού χαιρετισμού σώζεται σε πλείστα όσα αγάλματα και προτομές τόσο ηρώων όσο και θεών τής παλαιάς θρησκείας. Αποδίδει ταυτόχρονα τον δέοντα σεβασμό, την τιμή μα και την ένθερμη αλληλεγγύη προς το πρόσωπο που απευθύνεται. Ο ίδιος χαιρετισμός εφαρμόστηκε επισήμως από το εθνικοκοινωνικό καθεστώς τού Εθνάρχη και Πατέρα τής Εργατικής Τάξης και των Ενόπλων Δυνάμεων Ιωάννη Μεταξά καθώς και από την Εθνική Οργάνωση Νεολαίας.

Ο Αδόλφος Χίτλερ εφάρμοσε τον δωρικό χαιρετισμό στην εθνικοσοσιαλιστική Γερμανία, ενώ υπήρξε εκείνος που καθιέρωσε την Αφή τής Ολυμπιακής Φλόγας από την Ολυμπιάδα τού Βερολίνου το 1936, εις ό,τι αφορά την σύγχρονη εποχή των αγώνων. Η ιστορική αλήθεια πρέπει να λέγεται, διότι αποτελεί σαφές δείγμα ζωντανού πολιτισμού. Τούτο βεβαίως δεν μεταβάλλει μήτε την ελληνικότητα των Ολυμπιακών Αγώνων μήτε την αγνότητα τής συναγωνιστικής άμιλλας που θέσπισαν οι πρόγονοί μας μήτε τον κλάδο ελαίας που απεδίδετο στους νικητές μήτε το σεβασμό προς το Θεό που πέμπει ο ελληνικός αθλητισμός μήτε την προσήλωση και την μαχητικότητα υπέρ τής Πατρίδος. Διότι η Ελλάς διδάσκει και πας μαθητής αναπτύσσει την ιδιοσυγκρασία του.

Σέβομαι την Πατρίδα μου και αγωνίζομαι για την προβολή τής ιστορίας της, την δημιουργία σύγχρονου πολιτισμού εφάμιλλου και βέλτιστου όσων προηγήθηκαν, κραταιώνω τα λάβαρα και τα πιστεύω μου, δίχως να εκχωρώ ουδέν ελληνικό αγαθό, υλικό και πνευματικό, σε ουδένα. Αυτή είναι η φύση τής Ελληνικής Ιδέας τού Εθνικοκοινωνισμού ή Εθνικοσοσιαλισμού. Αυτή είναι η οδός τού Ζωντανού Ελληνικού Έθνους που βαδίζει στον αέναο ιστορικό χρόνο αναλλοίωτο και διαρκώς εξελισσόμενο. Λατρεύω τον Θεό. Λατρεύω την Ελλάδα. Λατρεύω την Ελληνική Φυλή. Λατρεύω την Ελληνική Οικογένεια που αναδεικνύεται μέσα από την όμαιμη λαϊκή κοινότητα. Και τα τεκμήρια τής αλληλένδετης σχέσης Ελληνισμού και Εθνικοκοινωνισμού είναι απολύτως ελληνικά, όταν όλες οι διεθνιστικές ιδεοληψίες και ουχί ιδεολογίες έχουν αλλογενή, νεοταξικά ή και τεχνητά είδωλα.

Ο Ηρόδοτος είναι ο Πατέρας τής ελληνικής φυσιολογίας και οντολογίας. Προσδιόρισε την ελληνικότητα μέσα από το κοινό αίμα τής εθνικής καταγωγής, την κοινή λευκή φυλή, την κοινή ελληνική γλώσσα, την ενιαία θρησκευτική λατρεία και τον ενιαίο πολιτισμό των Ελλήνων. Προσδιόρισε και δίδαξε τον σοφό λαό με την ελεύθερη φύση του και ουδόλως επέβαλλε με αναγκαστικούς και ατεκμηρίωτους τρόπους ξένα ήθη, όπως έκαμαν διαχρονικά βαρβαρικοί ή φιλελευθερίζοντες ή μαρξίζοντες λαοί που κάμανε το άδικο αίμα και την υλιστική μανία τρόπο ζωής.

Ο Ηράκλειτος μάς έμαθε ότι τα πάντα ρει και ότι ο πόλεμος εστί πατήρ των πάντων. Να βαδίζουμε δηλαδή εμπρός δαμάζοντας τη φύση με την αξιοποίηση των δυνάμεων και των πόρων της προς όφελος και διευκόλυνση τής ζωής και τής υγείας τού ανθρώπου. Ο Ηράκλειτος πάλι μάς έμαθε πως στις δυσκολίες δεν υποτασσόμαστε μηδέ υπολογίζουμε το μέγεθος τού εχθρού, αλλά δυναμώνουμε πιότερο, απελευθερώνουμε τις δυνατότητές μας σε ύψος δυσθεώρητο και υπεράνθρωπο, γινόμαστε τείχος και πολεμική μηχανή, με κίνητρο υψηλό. Και το κίνητρο τού Έλληνα Πολεμιστή είναι η προστασία των παιδιών του, τής Φυλής του, των ναών του, των ελληνικών κοινοτήτων. Η επέκταση τής Φυλής μας με γνώμονα την δικαιοσύνη και το εθνικό συμφέρον.

Ο Μεγαλέξανδρος μάς έμαθε πως όταν ο βάρβαρος και ο σκοταδόψυχος δούλος τού αντίθεου σκλαβωτή κινείται να σού πάρει την γη και τούς τάφους των προγόνων σου, εσύ τότε Έλληνα στέλνεις τον από αιώνων σατανά στην κόλαση που ανήκει. Επελαύνεις με ολάκερη την Ελληνική Φυλή ως ένα αδιάσπαστο στράτευμα και εξορίζεις τον υπάνθρωπο εσμό, ανοίγοντας νέες οδούς ελληνικής λαμπρότητας και ελληνικών πολιτειών. Κάμεις ό,τι και ο Λεωνίδας στις Θερμοπύλες. Κάμεις με θυσία τον ίδιο τον εαυτό σου ό,τι έκαμε ο Κολοκοτρώνης. Νίκη ή Θάνατος.

Ο σύγχρονος Εθνικοκοινωνισμός μας πράττει, εργάζεται, μυσταγωγεί και πολεμά, πειθόμενος στα ρήματα των τρανών γενεών που δώσανε στα σίγουρα χέρια μας την σκυτάλη τής Ελληνικής Φυλής. Λαός, ελληνορθόδοξος κλήρος και στρατός δίδουμε πάσα ικμάδα, ιδρώτα και αίμα, νου και δύναμη, για να σταθούμε ως ζωντανός πυρσός πάνω από το πρόσκαιρο σκοτάδι τού σιωνιστικού νεοταξισμού και των θεσμικών του λακέδων.

Δεν παραδίδουμε τα σύμβολά μας, από τον μαίανδρο μέχρι το τετραγάμμα και από τον βυζαντινό δικέφαλο έως την γαλανόλευκη με τον λευκό σταυρό στο μέσον. Ο δε πλούτος τής γης μας ανήκει αποκλειστικά στους Έλληνες στο αίμα και την ψυχή. Τα σύνορα τής καρδιάς μας εκτείνονται από τα αδριατικά νερά έως την Ελληνίδα Ανατολή. Χτίζουμε μια Μεγάλη Ελλάδα που στέκει στην κορυφή τής οικουμένης προς δόξαν Χριστού και Ελληνικού Πολιτισμού.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...