Σάββατο 22 Ιουλίου 2017

ΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΟΥ ΙΣΧΥΡΟΥ



ΑΘΗΝΑ 23-7-2017.

Οι διεθνείς σχέσεις των κρατών, όπως και οι σχέσεις των ανθρώπων, διέπονται από ένα πλέγμα κανόνων και νόμων. Το δίκαιο ωστόσο δεν επικρατεί πάντοτε και η ιστορία δεν γράφεται κάθε φορά σωστά, διότι νομοθέτης και ιστορικός καθοδηγούνται από τον ισχυρό των μαχών και των διαπραγματεύσεων. Ο ένας κατακτά γεωπολιτικό πεδίο και ανοίγει τον δρόμο στην παγίωση των πολιτικών αρχών και ο άλλος διορίζει τούς βολικούς διαχειριστές τής εξουσίας.

Είναι προφανές ότι οι επιδιώξεις και ο χαρακτήρας τής εκτελεστικής εξουσίας και των κατασταλτικών τους μηχανισμών δίδουν τον βαθμό τής νομιμότητας των πολιτικών αποφάσεων και πράξεων. Δεν υπάρχει ηθικός ή ανήθικος νόμος εξ ορισμού. Υπάρχουν όμως ηθικοί ή ανήθικοι νομοθέτες, ηθικοί ή ανήθικοι εξουσιαστές. Είναι από την μια πλευρά οι πιστοί τής αλήθειας, τής κοινωνικής δικαιοσύνης και τής εθνικής ταυτότητας. Και από την άλλη πλευρά είναι οι δούλοι τού ψεύδους, τής κοινωνικής αλλοίωσης και τής εθνικής υποταγής.

Στην ζωή των εθνών νόμος είναι το δίκαιο τού ισχυρού. Δεν είναι διόλου τυχαίο ότι οι κοινωνικές, οι οικονομικές και οι πολεμικές εξελίξεις είναι συγκοινωνούντα δοχεία και τα αποτελέσματά τους εμφανίζονται σε αλληλουχία γεγονότων. Η αληθινή δικαιοσύνη και η γραφή των πραγματικών γεγονότων είναι ζητήματα που αφορούν τούς ελεύθερους και αυτεξούσιους λαούς, τούς λαούς που διοικούν, που ιστορούν, που βαστούν γερά τη σκυτάλη τής Φυλής, που μάχονται και εργάζονται με συνέπεια στο αίμα που τρέχει στις φλέβες τους.

Όμως οι λαοί δεν ζουν μονάχοι τους μέσα στην πλάση μήτε διαθέτουν τον ίδιο περιβαλλοντικό παράγοντα. Δεν διαθέτουν μήτε τις ίδιες αξίες. Υπάρχουν λαοί και ηγέτες που υστερούν στο ήθος, στην ιστορία και τις επιδιώξεις. Λαοί που δεν έχουν κτίσει ποτέ τους έναν πολιτισμό, που δεν έχουν φτιάξει ένα λαμπρό οικοδόμημα, που δεν έχουν συγκροτήσει έναν φιλοσοφικό λόγο, που δεν πιστεύουν στο Θεό παρά στο πλιάτσικο, στο άδικο αίμα, στη εξαργύρωση τής κυριαρχίας τους. Αυτοί κλέβουν ξένους κόσμους, τοποθετούν εγκάθετους μέσα στους κατακτημένους λαούς και επικαλούνται έως και λαϊκές κυριαρχίες.

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι οι διαμορφωτές των κυρίαρχων απόψεων και των εκάστοτε «αληθειών» είναι οι καθοδηγητές, οι λεγόμενοι ηγέτες. Δεν υπάρχει όμως εξίσου καμία απολύτως αμφιβολία ότι κάθε λαός έχει εξουσίες που τού μοιάζουν και τού αξίζουν. Ο χαρακτήρας τού ανθρώπου είναι ιδιόρρυθμη και πάγια περίπτωση που διαδραματίζει ρόλο όχι μόνο σε ατομικό, αλλά και σε συλλογικό επίπεδο. Και εκεί πραγματικά εισέρχεται ένας άλλος κανόνας που λέει ότι οι μάζες καθοδηγούνται και δεν καθοδηγούν. Κι αν ο λαός δεν διαθέτει τη δυνατότητα τής τυραννοκτονίας, τότε εξισώνεται με τον τύραννο.

Είναι πολύ μεγάλη υπόθεση να δημιουργείς με τα δικά σου χέρια έργα λαμπερά και χρήσιμα. Να σκάβεις τη γη των πατέρων σου με απόλυτο σεβασμό στον μόχθο τους και να καταβάλλεις ακόμη μεγαλύτερη ενέργεια για να φανείς η καλύτερη γενιά τής Φυλής σου. Να ξεκινάς τη μέρα σου ευχαριστώντας τον Θεό που σού τη χάρισε. Να δίδεις πάσα ικμάδα και να στερείσαι πράγματα για να κάμεις καλύτερη τη ζωή των παιδιών σου.

Να μην καταδέχεσαι να στερηθείς ούτε ένα λίθο από το βιός σου εις χείρας τυμβωρύχων. Και να πολεμάς για να κάνεις ασφαλή την Πατρίδα σου και ευρύχωρη, τη γεωπολιτική αυλή σου μεγαλύτερη και όλα τα εθνοφυλετικά σου αδέρφια λεύτερα. Να διαθέτεις ορμή ασυγκράτητη και εθνική φιλοδοξία ώστε να γίνεις όχι απλώς τμήμα τής ιστορίας τού Έθνους σου, αλλά ο ίδιος ο συγγραφέας της, δίχως υποχωρήσεις και εκπτώσεις.

Είσαι δυνατός, μα δεν είσαι δίκαιος όταν πηγαίνεις να αρπάξεις έναν ξένο λαό, επειδή η δική του γη είναι πιο πλούσια από τη δική σου. Είσαι σωστός και δυνατός όταν παλεύεις να κάμεις τη ζωή τη δική σου και των ανθρώπων σου καλύτερη με τα αγαθά και τις δεξιότητες τις δικές σου. Να μπορείς να παράξεις τα απαραίτητα και όχι τα περιττά. Και να υπερασπίζεσαι τον Οίκο τής Φυλής σου από τούς εραστές τής ύλης και τούς ξένους εισβολείς. Να ζει καθείς λαός στην πατρίδα του. Τούτο εστί δικαιοσύνη και όχι το φυλετικό ανακάτωμα και η ανακύκλωση τής μιζέριας.

Ναι λοιπόν, να είσαι ισχυρός. Το δίχως άλλο. Διότι το δίκαιο είναι το πολυτιμότερο αγαθό τού κόσμου που κατακτιέται και δεν χαρίζεται. Και η αλήθεια φωτίζει την ανθρωπότητα όταν μπορείς να τη διαφυλάξεις από τούς αιρετικούς που σκορπίζει στην οικουμένη η ισχύς των κατόχων τού άνομου πλούτου. Διότι οι τυραννίες πάσης φύσεως είναι προϊόντα των σταυρωτήδων εβραιοσιωνιστών που δεν θέλουν μήτε σύνορα μήτε φυλές, αλλά ανέστιους γυρολόγους που μπαίνουν στην αρένα τού κέρδους, δίχως αξίες για υπεράσπιση.

Τέτοιου είδους στρατοί από όλα τα σημεία τού ορίζοντα εξαπλώθηκαν πολλές φορές για να σταματήσουν τον ελληνικό πολιτισμό. Από τούς μηδικούς πολέμους ίσαμε την τουρκοκρατία και όλους τούς παγκόσμιους πολέμους. Το ίδιο συνέβαινε και σε κάθε ελεύθερο λαό σαν τον δικό μας. Κάθε κατοχή άφηνε πίσω της ξένα συμφέροντα, επιρρεπείς πολιτικούς, εχθρικές στρατιωτικές βάσεις, τοκογλυφικές συμμορίες. Φυτευτούς λακέδες, είτε φιλελεύθερους είτε σοσιαλμαρξιστές, που γονάτιζαν μπροστά στους διεθνείς ισχυρούς, ρήμαζαν από κοινού τούς λαούς και συναλλάσσονταν με τούς παλιούς κατακτητές.

Ηθικός νόμος είναι μονάχα ο Νόμος τού Έθνους και τής φύσης. Μέγιστος Νομοθέτης είναι ο Θεός που μάς έδωσε νου και ρώμη σε μια ενότητα για να βαστήξουμε όρθια τη Φυλή μας. Εκτελεστική Αρχή τής νομοτέλειας τού Εθνικού Κράτους είναι η Εθνική Κοινότητα, ο λαός που χτίζει, θωρακίζει και εξαπλώνει την Πατρίδα του. Εθνική αυτάρκεια και εθνική ασφάλεια. Ηρωικός τρόπος ζωής για την πλέρια ενότητα και ελευθερία των Ελλήνων. Και οικουμενική ισχύς των ελληνικών αξιών. Αυτός είναι ο Αληθινός και Φυσικός Ελληνισμός.

Μια Μεγάλη, Μαχητική και Δίκαιη Ελλάδα συνθέτει τον οδικό χάρτη τού Εθνικοκοινωνικού μας Κινήματος. Φάρος αλτρουισμού και πίστης. Κάστρο απόρθητο από κάθε είδους ανομία και τυραννία. Ο Ελληνισμός μια αδιάσπαστα δεμένη αιμάτινη αλυσίδα και ένα ανίκητο εκστρατευτικό σώμα. Ο εργάτης μπρος στην ανάπτυξη και ο πολεμιστής μπρος στην εθνική ολοκλήρωση.

Κάθε Έλληνας και ένας πρεσβευτής των εθνικών μας συμφερόντων. Κάθε ελληνική κοινότητα και μια Ελλάδα. Κάθε ορθόδοξος ναός και ένας λίχνος τού Θεού. Μια Αποστολική και Αυτοκρατορική Ελλάδα. Κάθε διάβα ελληνικό και ένας πολιτισμός. Ιδού σκοπός ζωής.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...