Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2018

ΑΝΥΠΟΧΩΡΗΤΟΣ ΕΛΛΗΝ

ΑΘΗΝΑ 28-2-2018.

Ο Αληθινός Έλλην βαδίζει στη ζωή με γνώμονα τις αξίες και την αξιοπρέπεια που έχει λάβει ως προγονική παρακαταθήκη. Να σέβεται, να αγαπά, να χτίζει, να πολεμά και να νικά. Να βαστά τον οίκο καθαρό και ασύλητο από πονηρό και τύραννο. Να κάνει ωφέλιμη την πλάση δια των χειρών του. Να προχωρά μέσα από τις αντιξοότητες πάντα μπροστά, μηδέποτε υποχωρών. Να φτιάχνει Ελλάδα δίκαιη και πλατιά, Θεού αγαλλίαση.

Ου περί χρημάτων, αλλά περί ελευθερίας δίδεται ο Αγών τού Έλληνα. Ο Έλληνας δεν υπολογίζει μήτε πολιτικά κόστη μήτε πλήθη πολεμίων. Δεν ακολουθεί την λογική των αριθμών και τις πεισιθάνατες πλειοψηφίες. Ο Έλληνας είναι στρατιωτική σάλπιγγα αφυπνίσεως συνειδήσεων και πειθαρχημένος πολεμιστής των δικαίων Θεού και Φυλής. Σώζει διά τής σπάθης και κόπτει δεσμά αιχμαλωσίας άνευ διαταγής.

Οι φωτισμένες μειοψηφίες κάνουνε πάντα την αρχή μέσα στα σκοτάδια τής τυραννίας. Είναι οι χαρισματικοί τής Φυλής, οι απειθάρχητοι στις τυραννικές κραυγές, οι γεννημένοι λεύτεροι, οι πιστοί αγωνιστές που θέλουν να γράψουν νέες σελίδες ελληνικής δόξης. Δεν δύναται ο κουρνιαχτός τής κατευθυνόμενης οικονομικής κρίσης και των σάπιων θεσμών να πλακώσει τις ψυχές μας για να δώσουμε λάφυρο την Ελλάδα στον παγκόσμιο σατανά. Δυναμώνουμε από την καταχνιά και γκρεμίζουμε την ανθελληνική πολιτεία.

Τι έτι χρείαν έχομεν πολιτείας άνευ ελληνοσύνης; Το κράτος που δεν μάς υπηρετεί είναι βάρος, είναι οχυρό τού εχθρού. Τα οχυρά των εχθρών πίπτουν. Το Ελληνικό Έθνος δεν πίπτει ποτέ. Μάχου υπέρ πίστεως και πατρίδος εκ νέου Έλληνα. Τούτη η φορά είναι η κρισιμότερη στιγμή τής ζωής μας, η έσχατη μάχη για να αποκτήσουμε την απόλυτη κυριαρχία σε ένα αποκλειστικά ελληνικό κράτος. Διότι η Ελλάς που θα στηριχθεί στις παρακαταθήκες και το ελληνικό αίμα, θα αντρωθεί, θα τρανωθεί και θα συντρίψει τον σατανά σιωνισμό οριστικά.

Θα δούμε εμπρός μας οικονομικό κουρνιαχτό και πολιτειακή ανωμαλία. Θα δούμε τα ματωμένα χρήματα των σταυρωτήδων να φεύγουν από την ιερή Ελλάδα. Θα δούμε τον στριμωγμένο δολοφόνο Τούρκο να επιχειρεί την αρπαγή ελληνικού εδάφους πριν τον περάσουν από πάνω οι έτεροι δολοφόνοι, οι εντολείς τής παγκοσμιοποίησης. Μάς το είπαν οι Γέροντες τής Ελληνοορθοδοξίας. Και όλα τούτα έρχονται στο προσκήνιο, αφού ολάκερη η γεωπολιτική γειτονιά, από τα Βαλκάνια έως την Μεσόγειο και την Ανατολή, καλύπτεται από πολεμικές κραυγές και φωτιές.

Στην ελληνική οικονομία δεν κινείται τίποτα παραγωγικό. Σάρκες γης και μόχθος μιας ζωής μονάχα που ληστεύονται από τούς γραμματείς και τούς φαρισαίους τής εποχής, ψευτοσυμμάχους και ψευτορωμιούς. Βιάζονται μάλιστα οι ληστές και βγάζουν όσα πιο πολλά κλοπιμαία μπορούν έξω από τα σύνορα τού κράτους που θέλουν να αλλάξουν. Και την ίδια στιγμή οι έως τούδε μεγάλες δυνάμεις στρατοπεδεύουν η μια απέναντι από την άλλη, χριστιανοί από την μια και εβραιοσιωνιστές με τα δουλικά τους από την άλλη.

Είδαμε τούς Ρώσους να στηρίζουν τούς Σέρβους. Οι Αμερικανοί τούς Αλβανούς. Τα μακεδονίζοντα Σκόπια τής προσωρινά αλύτρωτης Βόρειας Μακεδονίας τού Ελληνισμού μας να θέλγονται εκατέρωθεν. Οι Τούρκοι να κυκλώνουν τα κατ’ αυτούς τουρκικά Ίμια Αθάνατων Ελλήνων Ηρώων έως την μαρτυρική Κύπρο μας. Τούς συμμαχικούς πολεμικούς στόλους των χωρών των πετρελαϊκών εταιριών να παρατάσσονται στα νερά τής Ελληνικής Αγίας Ρωμανίας μας, τού Βυζαντίου μας.

Τέρμα λοιπόν τα προσχήματα. Καμία οικονομική ανέχεια δεν είναι το πρόβλημα τής Ελλάδος. Το ζητούμενο τής Ελλάδος είναι η κάθαρση τού εσωτερικού τοπίου, η ενότης, το σθένος και η δύναμη. Με το ατσάλι θα ξεβρομίσουμε από ξένα και μισελληνικά σώματα, με το ατσάλι θα πυκνώσουμε τις τάξεις τού Μαχόμενου Ελληνισμού, με το ίδιο ατσάλι θα συντρίψουμε τούς καταπατητές ελληνικού εδάφους και ελληνικών ψυχών. Εντός και εκτός συνόρων, ελληνικό κράτος και ελληνίδα γεωπολιτική αυλή.

Χρειαζόμαστε κράτος που να υπηρετεί το Έθνος των Ελλήνων. Χρειαζόμαστε πολίτευμα που να εκφράζει τούς πολίτες τής όμαιμης φυλετικής κοινότητας των Ελλήνων. Χρειαζόμαστε την άσκηση πράξεων που να υλοποιούν την απόφαση των Ελλήνων για την τήρηση των Παραδόσεων και την ανάπτυξη τής Ιερής Ελλάδος. Ανάπτυξη τής Ελλάδος σημαίνει εθνική εργασία, εθνική κυριαρχία, ελληνική σημαία σε πάσα ελληνική γη. Φύση και γεωπολιτική ελληνική μέσα από συμμαχίες που διαμορφώνουμε εμείς οι ίδιοι οι Έλληνες στο αίμα και τη συνείδηση.

Αυτό το αληθινό και πλέριο ελληνικό κράτος είναι οπωσδήποτε ορθόδοξο, εθνικό και λαϊκό. Αυτό το κράτος είναι οπωσδήποτε δυνατή και πολεμική προσωπικότητα. Είναι στρατιωτικό και εθνικιστικό. Αυτό το κράτος εξισώνει την ιστορία τής Πατρίδος μας με τις σημερινές της ανάγκες και τα απαράγραπτα δίκαια τής Ελληνικής Φυλής. Είναι Κράτος Εθνικοκοινωνικό με Πολίτευμα την Εθνοκρατία. Δεν παραδίδει, αλλά κατακτά. Δεν εποικίζεται και δεν δίδει στρατόπεδα στον ξένο παράγοντα. Δίδει ισοτιμία και λαμβάνει ισχυρή εθνική παρουσία.

Δεν αναγνωρίζουμε καμία Συνθήκη που συρρίκνωσε την Ελλάδα και κανένα χρεόγραφο αφαιρέσεως τής κυριαρχίας μας. Οδεύουμε μπροστά με τον Σταυρό τής Πίστης και το Ξίφος τής Δύναμης. Φτιάχνουμε νέα συμμαχική πολιτική και ορθωνόμαστε ως εγγυητές τής Ορθής Δόξας τού Ιησού Χριστού και Θεού μας. Αν η Ρωσία θέλει να αποκτήσει βάση στα νερά μας, θα λάβουμε ελληνική βάση στη Μαύρη Θάλασσα. Και όποιος έτερος θελήσει εταιρικότητα, θα σεβαστεί την ελευθερία των ελληνικών πατρίδων από Δύσεως έως Ιωνίας, Πόντου και Ελληνίδος Ανατολής.

Ο Ορθόδοξος Άξονας είναι μια στερεή συμμαχική βάση ωφέλιμη που έχει ως κεφαλή την Αποστολική Ελλάδα τής Αγίας Ρωμανίας μας. Είναι η ανάσταση τής αληθινής ιστορίας και η μόνη ασφαλής εγγύηση τής πάγια εμπεδωμένης ειρήνης. Διότι η ειρήνη ανθεί στην γη που μάς κληρονόμησε ο Θεός και κατοικεί μόνιμα όταν επικρατεί το δίκαιο μαζί με την πίστη και το ατσάλι που συντρίβουν τον διάβολο και τούς δούλους του. Έτσι, ακόμη κι αν σηκωθεί πάλι ο Άνομος να γυρέψει το σφράγισμα τής ανθρωπότητας, εμείς θα τον συντρίψουμε οριστικά. Βασιλεύς Χριστός – Μεγάλη Ελλάς – Εθνικισμός!

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...