Πέμπτη 18 Απριλίου 2019

ΚΑΡΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

ΑΘΗΝΑ 19-4-2019.

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη «Ελληνική Αυγή για την Καλλιθέα». Υπεύθυνος Τύπου τής παρατάξεως «Ελληνική Αυγή για την Καλλιθέα».

Τα σύνορα τής καρδιάς τού Έλληνα δεν έχουν οικονομικό πρόσημο και δεν στεγάζονται μήτε σε τυραννικά μήτε σε ξένα συμφέροντα. Η καρδιά τού Έλληνα δεν φοβάται και δεν εγκαταλείπει μήτε οικογενειακή θαλπωρή μήτε τη γη των προγόνων του, όπως θέλουν δήθεν δυνατοί και τα ντόπια δουλικά τους. Τύραννοι κανονικοί που δεν νοούν πως αντέχει ακόμη ο Ελληνισμός μας, καίτοι έως τώρα ακέφαλος.

Η σύγκρουση λοιπόν που λαμβάνει χώρα στον παρόντα εσχατολογικό χρόνο γίνεται ανάμεσα στους ελεύθερους Έλληνες και τούς προσκυνημένους τής νεοταξικής κατοχής. Ανάμεσα στους Έλληνες που θέλουν να βαστήξουν τη γη στα χέρια τους, να την ανθοβολήσουν με έργα ανάπτυξης και πολιτισμού ελληνικού, να τρανώσουν την θέληση για τη νίκη των ελληνικών δικαίων, να δώσουν όραμα και σκυτάλη στα παιδιά τους από τη μια πλευρά. Και από την άλλη πλευρά είναι οι ανθέλληνες που θέλουν να διαλύσουν την ελληνική οικογένεια και να παραδώσουν την ελληνική γη στον παγκοσμιοποιητή τύραννο.

Ο ελεύθερος Ελληνισμός μας πλέον δεν είναι ακέφαλος. Έχει πάντα στην κεφαλή του το Θεό. Και στην πολιτική του έκφραση έχει τώρα κεφαλή τον εγγενή και πηγαίο Λαϊκό Εθνικισμό του. Είναι η ατσάλινη θέληση και η απόφαση να διατηρήσουμε τα ζώπυρα και να ανυψώσουμε τη Φυλή μας στη Θεία Νομοτέλεια που έχουμε ταχθεί άνωθεν. Να εργαστούμε από κοινού. Να δώσουμε από κοινού τις μάχες μας. Να δώσουμε ασφάλεια στο λαό μας. Να διοικήσει και να επικρατήσει η ελληνική καρδιά σε όλες τις τοπικές μας κοινωνίες. Και να αποβληθούν άπιστοι και απάτριδες.

Ελεύθερος είναι αυτός που αγαπά το αίμα τής καρδιάς του. Είναι αυτός που θέλει περισσότερες ελληνικές ψυχές και πλέρια λευτεριά ελληνικής γης. Ελεύθερος είναι αυτός που έχει πάνω από την κεφαλή του μονάχα τον Πατέρα Θεό. Ελεύθερος είναι αυτός που βλέπει τη σωτηρία των ψυχών μέσα από την ισχύ αλήθειας και δικαίου. Είναι η πιστή και απροσκύνητη ελληνική καρδιά που δίνει το χέρι στον αδύναμο αδερφό και υπηρετεί την τοπική κοινωνία, δίνοντας λύσεις σε κάθε πρόβλημα και πρόσβαση σε κάθε πόθο ελληνικό.

Αυτός λοιπόν είναι ο Λαϊκός Εθνικισμός μας. Ο Πιστός και Ελεύθερος Ελληνισμός που ανοίγει τον δρόμο στη δημιουργία, στην κυριαρχία, στην ζωή των παιδιών μας. Είναι ο Ελληνισμός που κάμει την παραγωγική οικονομία υπηρέτη ευζωίας και αληθούς προόδου και όχι την παρασιτική οικονομία τύραννο τού πολίτη. Είναι η αυτοδιοίκηση που αποδίδει τα φυσικά πλεονεκτήματα τού τόπου στον γηγενή λαό που αγαπά και μοχθεί για τη γενέθλια γη και την οικογένειά του, απερίσπαστος από τον φόβο των μισητών του. Στην Καλλιθέα και σε κάθε γη ελληνική, λάβαρα ορθόδοξα, απόλυτα ελληνικά, εθνικιστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...