Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2020

ΠΕΡΙ ΦΥΛΕΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ

ΑΘΗΝΑ 25-2-2020.

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

Το πολιτικό σύστημα τού ψευτορωμέϊκου και οι νεοταξίτες εντολείς τους θέλουν ξεκάθαρα μια Ελλάδα δίχως Έλληνες. Επιχειρούν με την έγερση ψεύτικου ανθρωπισμού και την πλύση εγκεφάλου να σπείρουν στον ελληνικό λαό ένα ιδιόμορφο ενοχικό σύνδρομο για να αποδεχτεί τον μαρασμό του. Έχοντας υποστεί μια αισχρή προπαγάνδα ψεύδους σε σχολεία και μέσα ενημέρωσης τα παιδιά μας και μείς, ακούμε συχνά συμπολίτες μας να λένε ότι εμείς δεν είμαστε ρατσιστές, αλλά μάς αναγκάσανε να γίνουμε. Όλα αυτά με αναφορά στο λαθρομεταναστευτικό και λαθροπροσφυγικό ζήτημα, μέσα από ρηχές αναφορές και άγνοια όρων.

Η παράνομη μετακίνηση πληθυσμών είναι ένα σαθρό φαινόμενο εκμετάλλευσης τού ανθρώπου από εγκληματίες κερδοσκόπους τού νεοταξισμού που έχει ξεκινήσει προ πολλών ετών. Υπήρξε μια ολόκληρη περίοδος προετοιμασίας και ψυχολογικού εξαναγκασμού προς τούς λαούς. Στην παρούσα φάση πλέον η είσοδος των λαθροεισβολέων έχει γνωρίσει τεράστια μαζική αύξηση, με σαφή τάση αντικατάστασης πληθυσμών. Έχουμε να κάνουμε με πληθυσμούς που προέρχονται, διακινούνται και ελέγχονται από εχθρούς τής Ελλάδος μας, με σκοπό την κατάληψη εδάφους, τον γεωπολιτικό έλεγχο τής εθνικής μας ζώνης κυριαρχίας, τον εθνικό αφανισμό τού Ελληνισμού που μαραζώνει ήδη από φτώχια και υπογεννητικότητα.

Οι διεθνιστές πολιτικοί τού ψευτορωμέϊκου το λένε ξεκάθαρα. Χρειαζόμαστε τούς «μετανάστες» και τούς «πρόσφυγες» για να αντιμετωπιστεί το δημογραφικό πρόβλημα. Όλοι οι ελληνόφωνοι νεοταξίτες μιλάνε και ενεργούν υπέρ τής μεταφοράς των λαθροεισβολέων από τα νησιά τού ανατολικού Αιγαίου σε ολόκληρη την εθνική επικράτεια, ακόμη και σε περιοχές που εποφθαλμιούν γείτονές μας σύμμαχοι τής Τουρκίας. Μάς λένε για κλειστά τάχα μου κέντρα υποδοχής, τούς βάζουν σε διαμερίσματα, τούς δίδουν επιδόματα, τούς βάζουν στα σχολειά μας, μιλάνε έως και για επιτάξεις εκτάσεων. Αλλά οι ψευτορωμιοί στιγματίζουν κάθε αντίδραση τού λαού μας ως ρατσιστική.

Πρέπει λοιπόν να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους. Η ταυτότητα ενός λαού είναι θεία και νομοτελειακή πράξη, είναι έργο και ευλογία τού ίδιου τού Θεού. Το Έθνος και η Φυλή όπου ανήκουμε είναι μια σαφής και φυσιολογική πραγματικότητα που ισχύει από την αρχή τής ανθρώπινης ιστορίας. Πρόκειται για μια ευλογία που μάς βάσταξε όρθιους μέσα από πολιτισμικά επιτεύγματα και θυσιαστικούς αγώνες χιλιάδων μαρτύρων και ηρώων. Εμείς οι Έλληνες αισθανόμαστε μέγιστη Τιμή για την ταυτότητά μας. Και θα το πω ξεκάθαρα. Ευχαριστώ το Θεό που είμαι Έλλην. Και ο Αληθινός Έλλην είναι οπωσδήποτε Εθνικιστής. Πιστεύει στο Θεό, στην Κοινωνική Δικαιοσύνη και την Εθνική Ισχύ του.

Ο σοφός Ηρόδοτος προσδιόρισε με σαφήνεια τον βιολογικό και τον πνευματικό παράγοντα που συνθέτουν τον γηγενή πολίτη τής Ελλάδος και κάθε τόπου. Είναι το όμαιμο, το ομόφυλο, το ομόγλωσσο, το ομόθρησκο και το ομότροπο. Ο Έλλην δηλαδή έχει ελληνικό αίμα, ανήκει στη λευκή φυλή, ομιλεί την ελληνική γλώσσα, λατρεύει το Θεό και χτίζει με το πνεύμα και τα έργα του ελληνικό πολιτισμό. Ο Αληθινός Έλλην κατά συνέπεια είναι εθνικιστής και φυλετιστής. Ανήκουμε εκ γενετής στην Ελληνική Φυλή, στο Ελληνικό Έθνος. Είμαστε περήφανοι για το Γένος μας και δίνουμε όλες μας τις δυνάμεις για να διασφαλίσουμε αυθυπαρξία και κυριαρχία.

Οι εχθροί τής φάρας μας και τής πίστης μας λένε πως εμείς που είμαστε εθνικιστές και φυλετιστές μισούμε τάχα τούς άλλους λαούς. Την ίδια στιγμή οι ίδιοι οι κατήγοροί μας αυτοδιαψεύδονται όταν παραδέχονται ότι δεν πιστεύουν σε έθνη και φυλές. Η αλήθεια βεβαίως είναι ότι αγαπούμε με πάθος τη Φυλή μας, το Έθνος μας, τον Ελληνισμό μας. Έχουμε το χρίσμα διαδόσεως τής Ορθοδοξίας από τον Ιησού Χριστό και Θεό μας, έχουμε δώσει τον πολιτισμό σε όλη την οικουμένη, έχουμε σηματοδοτήσει την έννοια τής ελευθερίας, έχουμε δημιουργήσει κτήσεις σε όλη τη γη. Και ως λαός δημιουργικός και δοτικός, γνωρίζουμε πώς να αγαπούμε, αγαπώντας πρώτα τον ίδιο το λαό μας.

Γεννηθήκαμε Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και έτσι ακριβώς θα παραμείνουμε. Έχουμε ζήσει κατοχές που θέλησαν να μάς ξεριζώσουν. Απέτυχαν όμως, διότι πιστεύουμε με πάθος ότι η φύση που μάς έδωσε ο ίδιος ο Θεός είναι αλάθητη. Δεν θα γίνουμε ένας ανθρώπινος πολτός, όπως θέλουν οι σιωνιστές παγκοσμιοποιητές. Θα μείνουμε όρθιοι, όπως το οφείλουμε στους προγόνους μας και στα παιδιά μας. Ναι, θα μείνουμε Έλληνες, Ορθόδοξοι, Λευκοί, με ελληνική λαλιά, ψυχή και πεθυμιά να θωρακίσουμε τον κόσμο μας πνευματικά και υλικά.

Δεν αδικήσαμε, μάς αδίκησαν. Δεν κλέψαμε γη και περιουσία, μάς έκλεψαν. Και κείνοι που θέλουν όπως λένε να βοηθήσουν έναν λαό, τον βοηθούν να ανοικοδομήσει την πατρίδα του στη γη του, με πλήρη ελευθερία. Εκείνοι που σκορπούν πληθυσμούς, κερδοσκοπούν για να φτιάξουν έναν κόσμο απρόσωπων σκλάβων. Ελευθερία είναι η Εθνική Κυριαρχία. Θώρακας νίκης είναι η φυλετική συνείδηση. Η Πίστη στο Θεό είναι η συνείδηση τής Αλήθειας τής ζωής μας.

Αναπόσπαστο κεφάλαιο τής ζωής μας είναι η Ελληνική Φυλή. Κάθε λαός έχει το δικαίωμα να προασπίσει το δικό του Έθνος, τη δική του Φυλή, στον τόπο που γεννήθηκε. Οι ευρωπαίοι στην Ευρώπη τους. Οι ασιάτες στην Ασία τους. Οι αφρικανοί στην Αφρική τους. Κι εμείς οι Έλληνες στην Ελλάδα μας. Η προσφυγιά και η μετανάστευση στις πραγματικές τους διαστάσεις είναι καταστάσεις που κανείς λαός δεν τις κάνει από επιλογή. Κάθε ελεύθερο Έθνος οφείλει να δημιουργήσει συνθήκες τέτοιες, ώστε να φέρει πίσω στην αγκαλιά του τα παιδιά του. Η παγκοσμιοποίηση θα συντριφτεί. Και η Ελληνική Φυλή θα κάνει τις αξίες της οικουμενικό δίκαιο και αποδοχή ισχύος ελληνικής. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...