Δευτέρα 25 Μαΐου 2020

Ο ΓΕΝΝΑΙΟΣ ΕΛΛΗΝ ΣΥΝΤΡΙΒΕΙ ΤΟΝ ΝΕΟΤΑΞΙΚΟ ΦΟΒΟ


ΑΘΗΝΑ 26-5-2020.

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

Ο μεγαλύτερος φόβος που παραλύει τα ανθρώπινα αντανακλαστικά είναι αυτός που αφορά την βλάβη τής υγείας, ο φόβος μιας επικίνδυνης όσο και καινοφανούς νόσου. Μία νόσος που είναι προϊόν νεοταξικής επεξεργασίας και φαντασίας. Είναι γνωστή η τακτική τού νεοταξίτη. Στήνει το πρόβλημα και μετά δίνει τη λύση που τον βολεύει. Φτιάχνει παγκόσμιους οργανισμούς, χρηματοδοτεί έρευνες, μεθοδεύει αποτελέσματα με δείγματα απλώς ανύπαρκτα. Όπως ακριβώς στην διεθνή τοκογλυφική οικονομία αναδεικνύονται ψεύτικα χρέη με παραποιημένα στοιχεία.

Επί τής ουσίας, στο ζήτημα τού κορονοϊού, αν υποθέσουμε ότι αυτός υπάρχει, με βάση πάντα τις επιστημονικές έρευνες που έχουν πραγματοποιήσει οι ιατροί και έχουν παρουσιαστεί στο φως τής δημοσιότητας, μόνον ως επιβαρυντικός παράγοντας τής υγείας μπορεί να λογιστεί. Όχι ως αιτία θανάτου. Αυτό σημαίνει πολύ απλά ότι κανένας θάνατος δεν επήλθε από τον κορονοϊό. Άλλωστε όλοι οι θάνατοι σημειώθηκαν σε ανθρώπους που είχαν υποκείμενο νόσημα το οποίο επέφερε το θάνατο τού ασθενούς.

Κι αν προσθέσουμε τις περιπτώσεις των θανάτων που έχει καταγγελθεί ότι χρεώθηκαν στον κορονοϊό ενώ ο ασθενής ουδόλως έπασχε από αυτόν αλλά από άλλο νόσημα, όπως καρδιακό επεισόδιο, τότε μιλάμε για τεράστια απάτη. Υπάρχουν μάλιστα και άλλες καταγγελίες που έρχονται ακόμη και από ξένες χώρες ότι στις περιπτώσεις σοβαρά πασχόντων ασθενών από καρκίνο ή καρδιακά επεισόδια ή παρεμφερή αίτια, η αντιμετώπιση αυτών των ασθενών είναι σχεδόν μηδενική, με αποκλειστική πρόνοια τα περιστατικά που χρεώνουν στον κορονοϊό. Κι έτσι τα θύματα αυξάνονται…

Είδαμε την ευφυή παρέμβαση τού Προέδρου τής Τανζανίας που αποφάσισε και απέστειλε στον συστημικό Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας δείγματα από το ζωικό βασίλειο και από γλυκίσματα ακόμη, δίδοντας σ’ αυτά ονόματα ανθρωπίνων προσώπων. Με τον ΠΟΥ να γνωμοδοτεί υπέρ τής προσβολής αυτών από τον κορονοϊό! Για να αποδειχθεί περίτρανα ότι μήτε η προερχόμενη φύση των προσφερομένων δοτών εξετάζεται μήτε η ανίχνευση τού κορονοϊού που πολύ απλά είναι αόρατος και ανύπαρκτος ως θανατηφόρος ιός. 

Έλληνες, μάς θέλουν φοβισμένους και ηττοπαθείς. Στόχος τού νεοταξισμού σε όλα τα δήθεν ελεύθερα έθνη είναι τα εμβόλια και η ψηφιακή ταυτοποίηση. Η διαρκής παρακολούθηση, η μετατροπή τού ανθρώπου σε υποκείμενο διαρκούς ηλεκτρονικού ελέγχου και ταυτοποίησης. Η υπαγωγή τού ανθρώπου στην παγκόσμια διακυβέρνηση με την απειλή τής απομόνωσης και τής περιθωριοποίησης σε αντίθετη περίπτωση. Αυτός είναι ο σκοπός τού διεθνούς σιωνισμού και των ομογάλακτων πολιτικών του. Εχθρός μας είναι ο σατανάς με τον αντίχριστο και τον σιωνισμό του. Αρχηγός μας είναι ο Θεός μας με όπλο μας την πίστη και το εθνικό μας φρόνημα, την Ορθοδοξία και τον Εθνικισμό μας.

Ασκείται μια πολεμική τακτική, τακτική λυσσώδης και βρωμερή, σε βάρος τόσο τής Ελλάδος όσο και τής Ορθοδοξίας από τούς νεοταξίτες. Οι πολιτικές αρχές τού ψευτορωμέϊκου πάσης κομματικής και θεσμικής μορφής, θέλουν να καταργήσουν εκπεφρασμένα την Θεία Κοινωνία για λόγους τάχα δημόσιας ασφάλειας μέχρι να έρθει το σατανικό εμβόλιο. Το λένε ξεκάθαρα, το θέλουν και το διατάζουν επιπλέον οι διεθνείς σιωνιστές και χρηματοδότες τής παγκοσμιοποίησης. Λέγουν όλα αυτά τα δίποδα ερπετά πως πρέπει να φέρουν τάχιστα σφράγισμα και παγκόσμια διακυβέρνηση, όπως επακριβώς λέγουν οι διάφοροι Κίσσινγκερ και Γκέιτς.

Την ίδια στιγμή οι ψευτορωμιοί πολιτικοί γεμίζουν την Ιερή Πατρίδα μας Ελλάδα με στρατιές ισλαμιστών λαθροεισβολέων και μισθοφόρων τού σιωνιστικού νεοταξισμού. Παράλληλα οι κομιστές των λαθροεισβολέων Τούρκοι φέρνουν όλο και πιο κοντά μας την πολεμική και στρατιωτική σύγκρουση, με τις προκλήσεις εντός των χωρικών μας υδάτων και τού εναερίου μας χώρου να λαμβάνουν την μορφή παρενοχλήσεων σε βάρος αρχών των ελληνικών ενόπλων δυνάμεων που απλώς δεν αντιδρούν, δείχνοντας τις προθέσεις των ελληνόφωνων πολιτικών για μοιρασιά τού Αιγαίου μας με τούς εισβολείς.

Κι όλα αυτά συμβαίνουν, όταν στην Πέλλα και σε κάθε γωνιά τής ενδοχώρας και τής ακριτικής Ελλάδος επιχειρούν οι προδότες να εγκαταστήσουν νύχτα σε ξενοδοχεία τούς λαθραίους δούρειους ίππους. Με τούς Έλληνες Πιστούς, Πατριώτες και Εθνικιστές να κλείνουν το δρόμο στην «ειρηνική» κατάληψη γης ποτισμένης με αίμα ελληνικό. Η οργή ξεχειλίζει. Η ελληνική αφύπνιση εγείρεται και εξεγείρεται, δίδοντας το έδαφος στην μαζική και αποφασιστική υπεράσπιση τής πατρώας γης και τής πίστης μας. Ο Έλλην επαναστατεί. Ο Έλλην απαιτεί πίσω τον κόσμο που τού κλέψανε.

Ο Γενναίος Έλλην συντρίβει τον νεοταξικό φόβο. Προχωρά μπροστά με εφόδιο την πίστη και την επαναστατική ορμή. Η σύγκρουση που έχει ξεκινήσει σε παγκόσμιο επίπεδο δεν πρέπει να μάς βρει σε καμία περίπτωση με την προδοτική πολιτική και καθεστωτική τάξη στα σπλάχνα μας. Διότι το σχέδιο των σατανάδων τής παγκοσμιοποίησης προχωρά γοργά και στα επόμενα στάδια τής παγκόσμιας χρεοκοπίας και των ενόπλων γεωπολιτικών συγκρούσεων. Τα σημεία είναι ορατά και οι Άγιοι δακρύζουν και ματώνουν σε πολλά εκκλησάκια.

Η Ελλάς απαγορεύεται να βρεθεί στο μάτι τού κυκλώνα με εξουσιαστές συνεργάτες των εχθρών της. Η Ελλάς οφείλει να νικήσει σε κοινωνικό, εθνικό και θρησκευτικό επίπεδο στον αγώνα τής αναστάσεώς της στο βάθρο τής οικουμένης. Πρέπει να σχηματίσουμε εθνική εξουσία. Να αποδιώξουμε τα ξένα σώματα από την πολιτική, την οικονομική και την κοινωνική μας ζωή. Να δώσουμε όραμα και πνοή διεκδικητική στον ελληνικό λαό. Να αποδώσουμε την γη στους μαχητές τού μόχθου και να την πυργώσουμε παράλληλα, σμιλεύοντας την εθνική και κοινοτική αλληλεγγύη τού Ελληνισμού μας. Να στραφούμε στην Ορθοδοξία μας ως τον Ναό Θείας Ευλογίας και Αληθείας. Και να πάρουμε πίσω τα εδάφη που μάς κλέψανε βάρβαροι και ψευτοσύμμαχοι.

Ο αγώνας μας Έλληνες είναι εθνικός πάνω από όλα. Είναι αγώνας ζωής ή θανάτου. Οι σιωνιστές νεοταξίτες μάς θέλουν σκλάβους ή αφανισμένους έως τον τελευταίο. Εμείς οι Εθνικιστές θέλουμε τον λαό μας Ζωντανό και Θεληματικό, Ελεύθερο και Ισχυρό. Το ψευτορωμέϊκο θέλει το έθνος μας υπόχρεο στον παγκόσμιο τύραννο έναντι των σύγχρονων τριάκοντα αργυρίων. Εμείς θέλουμε το Ελληνικό Έθνος αυτεξούσιο, αυτάρκες, πηγή δικαίου και ελευθερίας. Δεν επαιτούμε συμμαχίες. Φτιάχνουμε το πιο αήττητο στράτευμα τού κόσμου. Και το πλέον αήττητο στράτευμα τού κόσμου είναι ο ενωμένος ελληνισμός. Και τότε ορίζουμε ελληνικές και όχι δουλικές συμμαχίες. Ο Θεός και η Παναγιά είναι στο πλευρό μας. Ελληνικός λαός, Ελληνικός Εθνικισμός και Ελληνικός Στρατός κινούμαστε με τόλμη να κάμουμε τις αξίες μας βατήρα νίκης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...