Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2021

ΝΕΟ ΕΙΚΟΣΙΕΝΑ. ΟΧΙ ΣΕ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΝΕΝΕΚΟΥΣ

ΑΘΗΝΑ 26-1-2021.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού  Κωνσταντίνου.

Εκπρόσωπος Τύπου Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσής Αυγής.

 

Το ψευτορωμέϊκο τής ξενοκίνητης αστικής δημοκρατίας προχωράει ραγδαία στα βήματα τής υλοποιήσεως μιας νέας παραχωρητικής συμφωνίας τύπου Πρεσπών στο Αιγαίο μας. Οι προθέσεις είναι ξεκάθαρες και διαχέονται πλέον στον καθεστωτικό τύπο για να γίνουν αποδεκτές από τον ελληνικό λαό. Είναι η συγκυριαρχία και η συνεκμετάλλευση όπως λέγουν στο Αιγαίο και τον φυσικό του πλούτο με τούς Τούρκους και τα οικονομικά συμφέροντα των ψευτοσυμμάχων, δηλαδή η εκχώρηση τού μισού Αιγαίου στους μισέλληνες. Τα δε κόμματα συγκλίνουν βήμα προς βήμα διευκολύνοντας την φιλελεύθερη κυβέρνηση στην παρουσίαση τής εθνικής οπισθοχώρησης ως τάχα μου ειρηνική έως και οικονομικά συμφέρουσα κατά τούς ολετήρες λύση για την Ελλάδα, εννοώντας τα μειοδοτικά και ανθελληνικά τους συμφέροντα.

 

Οι προθέσεις τού συνόλου των ελληνόφωνων πολιτικών και των κομμάτων τους έχουν φανεί εγκαίρως μέσα από τις ενέργειές τους υπέρ τής Τουρκίας ακόμη και μέσα στο ευρωκοινοβούλιο. Έχει περάσει ένας περίπου μήνας όταν τα κόμματα τού λεγομένου δημοκρατικού τόξου αρνήθηκαν να ψηφίσουν την καταδίκη των Γκρίζων Λύκων ως τρομοκρατική οργάνωση. Και πριν λίγες ημέρες τα ίδια κόμματα αρνήθηκαν να ψηφίσουν τροπολογίες που κατέθεσε η πλευρά τού Ματέο Σαλβίνι και λοιπών πατριωτών τού ευρωκοινοβουλίου για τον τερματισμό των σφαγών εναντίον των χριστιανών παγκοσμίως και την καταδίκη τής Τουρκίας για τις εισβολές σε Λιβύη και Ναγκόρνο Καραμπάχ. Η δε Νέα Δημοκρατία στις κυρώσεις που είχαν προταθεί σε βάρος τής Τουρκίας εξαιτίας των προκλητικών της ενεργειών στο Αιγαίο είχε εκφραστεί αρνητικά όπως και οι περισσότεροι δήθεν σύμμαχοί μας και εταίροι, με την Αυστρία να ψηφίζει υπέρ των κυρώσεων!!!

 

Οι Τούρκοι καταλαβαίνουν μόνον τη γλώσσα τής βίας, όχι τής διπλωματίας, έλεγε ο Ιωάννης Καποδίστριας και πως το να ελπίζωμεν ότι δυνάμεθα να παρωθήσωμεν δια διαπραγματεύσεων τούς Τούρκους να συμπεριφέρονται κατά έναν ανθρώπινο και λογικό τρόπο, σημαίνει ότι περιφρονούμεν την εμπειρία αιώνων και αγνοούμεν την δικήν μας εμπειρία. Το τέλος τού Ιωάννη Καποδίστρια είναι γνωστό. Τον δολοφόνησαν χέρια ελληνικά, με την πολιτική ζωή τής υποτιθέμενα ελεύθερης Ελλάδος διχασμένη σε φιλοαγγλικό, φιλογαλλικό και φιλορωσικό κόμμα. Οι προδότες κοτζαμπάσηδες και τα πολιτικά τους συμφέροντα είναι πάντα ενεργά και τούτη τη φορά οι προθέσεις των ιδίων και των διεθνών αφεντικών τους περιλαμβάνουν τον εθνικό και εδαφικό ακρωτηριασμό στο Ελληνικό Αρχιπέλαγος Αιγαίο που θέλουν να το αφαιρέσουν τουλάχιστον κατά το ήμισυ από την Ελλάδα μας.

 

Διαβάζουμε λοιπόν σε καθεστωτικά ενημερωτικά μέσα τής Πατρίδος μας ότι στην Τουρκία έχει ψηφιστεί από τον Οκτώβριο τού 2020 νόμος κατά παράβαση τού διεθνούς δικαίου που εκχωρεί την ευθύνη έρευνας και διάσωσης τού μισού Αιγαίου στην Τουρκία. Επιπλέον οι Τούρκοι στις ελληνοτουρκικές, γραικυλοτουρκικές θα λέγαμε συζητήσεις, έχουν θέσει ζητήματα σαφούς διεκδικήσεως και αρπαγής ελληνικού ζωτικού χώρου. Συγκεκριμένα απαιτούν την αποστρατικοποίηση των νησιών τού ανατολικού μας Αιγαίου και διεκδικούν νησιά μας που δεν μάς έχουν δοθεί τάχα με διεθνείς συνθήκες ως δήθεν τουρκικά. Και την ίδια στιγμή μαθαίνουμε από τα ίδια ΜΜΕ για τις επιχειρηματικές σχέσεις μελών τού πρωθυπουργικού περιβάλλοντος με τον τουρκοεβραίο Κοτς που δραστηριοποιείται και στην Πατρίδα μας.

 

Η οικονομία τής χώρας μας βαδίζει στην καταστροφή μετά και από τα δήθεν υγειονομικά μέτρα κατά τού κορονοϊού που ολοκλήρωσαν το δόλιο σχεδιασμό τής επελάσεως των πολυεθνικών και τραπεζικών συμφερόντων και των μνημονίων. Ο οικονομικός στραγγαλισμός τού ελληνικού λαού διευκολύνει το ελληνόφωνο καθεστώς ώστε να παρουσιάσει τον εθνικό μας ακρωτηριασμό στο Αιγαίο ως δήθεν την καλύτερη ειρηνική και ταυτόχρονα οικονομικά συμφέρουσα επιλογή. Και επειδή η εθνοπροδοτική μεθόδευση είναι προαποφασισμένη, ακολουθείται μια συγκαταβατική συμπεριφορά σύμπλευσης μεταξύ κυβέρνησης και αντιπολίτευσης που οδηγεί όπως λέγουν κάποιοι γνώστες των πολιτικών σχεδιασμών τού καθεστώτος συντόμως σε μια μέλλουσα μεγάλη οικουμενική συγκυβέρνηση τού λεγόμενου δημοκρατικού τόξου.

 

Κι όλα αυτά, όταν κάποιοι πολιτικοί κύκλοι πέριξ των Καραμανλή και Σαμαρά υποτίθεται ότι αντιδρούν στις γραικυλοτουρκικές συζητήσεις και την παραπομπή Ελλάδος και Τουρκίας στο διεθνές δικαστήριο τής Χάγης για την επίλυση τάχα των διαφορών. Δικαστήριο στο οποίο ως γνωστόν και βάσει συνυποσχετικού συμφώνου των δύο πλευρών, κερδίζει εκείνος που εγείρει αιτήματα και διεκδικήσεις. Κι αυτός που ζητά και διεκδικεί είναι μονάχα ο Τούρκος. Αν όμως υπάρχουν αντιδρώντες στο κυβερνητικό στρατόπεδο, τότε γιατί δεν ρίχνουν την κυβέρνηση; Διότι οι αντιδρώντες στην πράξη λειτουργούν ως το «πατριωτικό» άλλοθι των ανθελληνικών σχεδίων σε βάρος τού μισού Αιγαίου μας.   

 

Η μεθόδευση τού εθνικού μας ακρωτηριασμού έχει πολύχρονη ιστορία, από τον καιρό που κάποιοι πολιτικοί πρόδωσαν την Εθνική Επανάσταση τού 1821, φυλακίζοντας και δολοφονώντας τούς Εθνικούς μας Ήρωες και φτάνει μέχρι την τραγωδία των Ιμίων όταν έπεσαν στον βωμό τής ελευθερίας ο Βλαχάκος, ο Γιαλοψός και ο Καραθανάσης  έως και τις εισόδους των τουρκικών ερευνητικών  και των συνοδευτικών τους πολεμικών σκαφών στα ελληνικά νερά μέχρι τις μέρες μας. Ο εορτασμός των 200 χρόνων από την Εθνεγερσία τού 1821 δεν θα σημαδευτεί από την ολοκλήρωση μιας εθνικής ήττας. 


Βρισκόμαστε μπροστά σε ένα νέο Εικοσιένα όπου καλούμαστε να ολοκληρώσουμε τον αγώνα των προγόνων μας με την πλέρια λευτεριά και τού τελευταίου Έλληνα, με την κατοχύρωση τής ελληνικότητας και τής έσχατης ελληνικής εστίας και πατρίδος. Εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές τού Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή δηλώνουμε ρητά και απεριφράστως ότι δεν δεχόμαστε την παραχώρηση ούτε μιας πέτρας ελληνικής που έχει ποτιστεί με αίματα και δάκρυα ελληνικά. Όχι σε Τούρκους και νενέκους. Η Ελλάς μέλλει να τρανωθεί και όχι να μικρύνει ή να εξαφανιστεί. Το Αιγαίο είναι Αρχιπέλαγος Ελληνικό και πάσα γη που κρύβει οστά και πολιτισμό ελληνικό, όπου υπάρχουν βασανισμένοι Έλληνες, λεύτεροι και προσωρινά κατεχόμενοι, εκείθε υπάρχει η Αγία και Μεγάλη Ελλάς.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...