Παρασκευή 23 Ιουλίου 2021

ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΝΕΟΤΑΞΙΚΗ ΤΥΡΑΝΝΙΑ

ΑΘΗΝΑ 23-7-2021.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

 

Η σκοτεινή νεοταξική κατοχή έχει βρει στην κυβέρνηση και σύσσωμο το ψευτορωμέϊκο την απόλυτη εκπροσώπηση στην εκτέλεση των εντολών τής διεθνούς εγκληματικής συμμορίας. Η ταύτιση αυτή υπήρχε πάντα. Ο εντολέας τής σιωνιστικής παγκοσμιοποίησης είχε εξ αρχής την ελληνόφωνη αστική δημοκρατία ως εντολοδόχο. Η υποθήκευση τής εθνικής μας κυριαρχίας και τής οικονομίας μας, τα μνημόνια και οι συμφωνίες ξεπουλήματος των εθνικών μας υποθέσεων λένε πολλά. Όμως τώρα πλέον το έσχατο σημείο τής κρίσης που λέγεται επιχείρηση εγκατάστασης τής παγκοσμιοποίησης επάνω στα θεμέλια τής κατεστραμμένης εθνικής μας υπάρξεως έχει αποκαλύψει την μεγάλη αλήθεια. Το νεοταξικό καθεστώς πρέπει να εκλείψει προκειμένου να ζήσει η Ελλάς μέσα από έναν αγώνα με έναν μόνο νικητή.

 

Η υπόθεση τού κατασκευασμένου κορονοϊού χρησιμοποιείται ως το απόλυτο βιολογικό όπλο που καταργεί τις ελευθερίες τού ανθρώπου και ολοκλήρου τού έθνους του σε παγκόσμιο επίπεδο. Στην Ιερή Ελλάδα που προμαχεί πάντα υπέρ τής ελευθερίας Πίστεως και Πατρίδος, το κακό προσβάλλει την αξιοπρέπειά μας και το αίμα των προγόνων μας που έχει διαχρονικά χυθεί υπέρ τής διαιωνίσεως τής Φυλής μας και τής ζωής των παιδιών της. Οι ελληνόφωνοι τύραννοι απειλούν το δικαίωμα των Ελλήνων στην εργασία. Κι έτσι όσοι διατηρούν το δικαίωμα να μην εμβολιαστούν θα αντιμετωπίζουν την αναστολή εργασίας, αποδοχών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων. Αυτό θα ισχύσει σε όλους τούς εργασιακούς χώρους που υπόκεινται από την κυβέρνηση στην παρανοϊκή επιβολή τού υποχρεωτικού εμβολιασμού. Όσοι δεν θα πάρουν το χάραγμα, λέγανε οι Γέροντες τής Ορθόδοξης Πίστης μας, δεν θα μπορούν να εργάζονται, να πωλούν, να αγοράζουν. Ιδού ο προθάλαμος πριν την επιδίωξη επίτευξης τού άτιμου σκοπού.

 

Και μπορεί το μέτρο των παράνομων κατά το ελληνικό σύνταγμα, τον ιατρικό όρκο τού Ιπποκράτη και το Συμβούλιο τής Ευρώπης εμβολιασμών να επιβάλλεται κατ’ αρχήν σε συγκεκριμένα επαγγέλματα, επειδή όμως η αντίδραση τής πλειοψηφίας των Ελλήνων είναι έντονη, το κακό επεκτείνεται στις πραγματικά επιδιωκόμενες διαστάσεις του. Διότι η αντίχριστη ταυτοποίηση των εμβολιασμένων είναι μια διαδικασία που έχει σχεδιαστεί για ολόκληρο τον ελληνικό λαό και κάθε λαό εν γένει. Ήδη οι πληροφορίες που έχουμε από ανθρώπους τού μόχθου είναι ότι ο υποχρεωτικός εμβολιασμός θα επιβληθεί σύντομα και στα καταστήματα τού λιανεμπορίου. Την ίδια στιγμή η Διαρκής Ιερά Σύνοδος τής διοικούσας Εκκλησίας τής Ελλάδος αποφάσισε να εκδώσει μια εγκύκλιο προκειμένου να αναγνωστεί στους ιερούς ναούς ώστε να πειστούν ιερείς και χριστεπώνυμο πλήρωμα υπέρ των εμβολιασμών.

 

Οι αντιδράσεις των κρατικών και παρακρατικών υπαλλήλων τού κατοχικού καθεστώτος στις τελευταίες διαδηλώσεις ενάντια στο διαχωρισμό των Ελλήνων και την υποτέλεια ήταν χαρακτηριστικές. Οι αναρχοπράκτορες από την μια πλευρά και οι αντλίες ύδατος και τα δακρυγόνα των κρατικών δυνάμεων καταστολής από την άλλη επιστρατεύτηκαν από κοινού υπηρετώντας τα κοινά ανθελληνικά αφεντικά. Στη Γαλλία οι αγοραπωλησίες, ο κινηματογράφος και άλλες κινήσεις περιορίζονται αποκλειστικά για εμβολιασμένους. Και στην Μεγάλη Βρετανία επιβάλλονται αυτοαπομονώσεις για όσους έχουν έρθει λένε σε επαφή με κρούσμα, ενώ στον τομέα των σούπερ μάρκετ, των μεταφορών και πλήθος άλλων τομέων υπάρχουν κενά εργαζομένων και τα ράφια των τροφίμων αδειάζουν.

 

Η πίστη στο Θεό και η ελευθερία τού Έθνους δεν συμβαδίζουν με την αντίχριστη νεοταξική τυραννία. Η ανθρώπινη ύπαρξη και η βιωσιμότητα τού Έθνους είναι αξίες αλληλένδετες που στηρίζονται σε κοινό κώδικα αξιών και ιδανικών. Η ανθρώπινη διανόηση και δημιουργικότητα, η έρευνα και η πράξη αποτελούν τα στοιχεία που ανέπτυξαν τον ελληνικό πολιτισμό, την υγεία, την αυθυπαρξία και την ισχύ των Ελλήνων. Η εργασία είναι αυτή που προάγει την εθνική οικονομία, την εθνική συνεργασία, την κοινωνική δικαιοσύνη, την εθνική υπεροχή. Εθνική διανόηση και εργασία συσφίγγουν τούς δεσμούς των Ελλήνων που χτίζουν με αυτόν τον τρόπο παιδεία, δικαιοσύνη, υγεία και πολιτισμό που στηρίζονται στην πίστη και στην αλήθεια προς δόξα Θεού και ωφέλεια λαού. Κι αυτή η Ελλάς είναι οπωσδήποτε Ορθόδοξη, Λαϊκή και Εθνικιστική. Είναι η Ελλάς που χτίζει ατσάλινο θώρακα στρατιωτικό που συντρίβει εχθρούς και προδότες τού Ανίκητου Ελληνισμού.

 

Η απάντησή μας απέναντι στην αντίχριστη σιωνιστική παγκοσμιοποίηση είναι η ένθεη ελληνοποίηση. Η απάντησή μας απέναντι στην ανθρώπινη υποδούλωση είναι η ανθρώπινη αξιοπρέπεια. Η απάντησή μας απέναντι στην υποδούλωση των λαών και τον θάνατο των εθνών είναι η ενότητα τού λαού και η θωράκιση τού Ελληνικού Έθνους με την δύναμη τού δικαίου, τής αρετής, τής τόλμης και τού ατσαλιού που κατεβάζει κάτω τα χέρια τής ανομίας από το λαό και τα παιδιά μας. Η Ελλάς έζησε όλων των ειδών τις βάρβαρες κατοχές, τις ξένες στρατιωτικές και τις ελληνόφωνες προδοτικές, έως το χείλος τού γκρεμού. Όμως στον Καιάδα θα πέσουν ψευτορωμιοί και ανθέλληνες. Ότι αποφασίσαμε να ορθώσουμε το ανάστημά μας και να πάρουμε πίσω τον κόσμο που μάς ανήκει εμπνέοντας με ελληνικό όραμα το λαό μας και την ανθρωπότητα. Στον έσχατο καιρό λοιπόν τού χωρισμού τής ήρας από το σιτάρι θα πάρουμε την Πατρίδα μας στα σίγουρα και στιβαρά χέρια μας, Λαϊκός Εθνικισμός, Λαός και Στρατός και θα πορευτούμε στην ανατολή μιας ολόχρυσης αυγής τού Ελληνισμού με Βασιλέα το Θεό μας.   

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...