Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2022

ΑΥΤΟΣΕΒΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΥΠΕΡΟΧΗ ΔΙΑΙΩΝΙΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

ΑΘΗΝΑ 10-1-2022.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

 

Η πολιτική, η ενημερωτική και η πνευματική κουστωδία που «ενημερώνει» τον κατεχόμενο από τον νεοταξισμό ελληνικό λαό, ουσιαστικά τον ποδηγετεί και τον οδηγεί με ηττοπάθεια στον αφανισμό από τούς τυράννους που υπηρετεί. Όλοι οι θεσμοί τού ψευτορωμέϊκου καθοδηγούνται από ανθέλληνες που έχουν διαγράψει την κοινωνική προσφορά αντικαθιστώντας την από την ιδιοτέλεια και την άρνηση στο Ελληνικό Έθνος. Ο δε δούλος που έχει αποδεχτεί την σκλαβιά του ως αναπόφευκτη και μοιραία είναι ο πιο επικίνδυνος αρνητής τής ελευθερίας τού ίδιου και τού Έθνους του. Και οι πνευματικοί ταγοί τού ψευτορωμέϊκου είναι οι προσκυνημένοι σύγχρονοι κοτζαμπάσηδες που κατασκευάζουν αυτόν ακριβώς τον τέλειο σκλάβο, τον σύγχρονο ραγιά. Όμως οι έννοιες Έλλην και ραγιάς είναι ολότελα ασύμβατες μεταξύ τους.

 

Το 2021 συμπληρώθηκαν 200 χρόνια από την έναρξη τής Εθνικής Επαναστάσεως τού 1821 που οδήγησε στην απελευθέρωση και τη δημιουργία τού σύγχρονου ελληνικού κράτους. Μια Επανάσταση που την δημιούργησαν λίγοι πατριώτες αγωνιστές, όταν οι πολιτικές κεφαλές υπηρετούσαν έως τότε πειθήνια τον δυνάστη Τούρκο. Κι όταν η Επανάσταση των Μαχόμενων Προγόνων μας σημείωσε τις πρώτες μεγάλες νίκες, οι κεφαλές των τότε ραγιάδων αποφάσισαν να υπηρετήσουν αναλόγως των ιδιοτελών συμφερόντων τους τον δήθεν ψευτοσύμμαχο εκ τής Εσπερίας που είχε επιλέξει ως δήθεν λυτρωτή τού Ελληνισμού. Κι έτσι από τον ενωμένο απελευθερωτικό αγώνα περάσαμε στο αγγλικό, στο γαλλικό και το ρωσικό κόμμα, προγόνους των σημερινών ελληνόφωνων κομμάτων στην κυριολεξία και στις εμφύλιες διαμάχες. Με αποτέλεσμα όλης αυτής τής διαδικασίας την προδοσία τού αγώνα των μπαρουτοκαπνισμένων ηρώων μας, την δημιουργία μιας Ελλάδος με σκλαβωμένες ψυχές αλλά και σκλαβωμένα εδάφη και την εγκατάλειψη τής Επανάστασης τού 1821 ανολοκλήρωτης.

 

Όμως η ζωή τού συγκαιρινού Ελληνισμού μας είναι το ανεκτίμητο δώρο εκείνων των προδομένων Μαρτύρων και Ηρώων που εμείς οι αλαφροΐσκιωτοι απόγονοί τους οφείλουμε να εκτιμήσουμε συνεχίζοντας τον αγώνα για το κτίσιμο τής Τρανής Ελλάδος που θα ορίζει η ίδια τις τύχες της. Και Τρανή Ελλάς είναι η μία και μόνη Αληθινή Ελλάς που πορεύεται με πυξίδα της τις Αξίες, τα Ιδανικά της, τον Πολιτισμό της στο πρώτο βάθρο τής Οικουμένης. Είναι η ακηδεμόνευτη Ελλάς που κινείται με γνώμονα την Πίστη και τον Πατριωτισμό τού λαού της, η Ελλάς που λευτερώνει κάθε σπιθαμή αιματοβαμμένης γης, που γίνεται εργαστήριο μα και Κάστρο τής Ελληνικής Φυλής, η Ελληνική Φυλή που είναι αποφασισμένη να κάνει την Ελλάδα Μεγάλη Δύναμη Ισχύος, Δικαίου και Ελευθερίας. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να γκρεμίσουμε από το Κάστρο τής Πατρίδος μας τόσο τούς βαρβάρους όσο και τούς προδότες τού ψευτορωμέϊκου, ξεκινώντας από τούς ψευτορωμιούς. Να γίνουμε λοιπόν κυρίαρχοι των πράξεων μας, να θάψουμε κάθε ίχνος ραγιαδισμού και να γίνουμε αληθινά ελεύθεροι. Αυτό προτάσσει ο Ελληνικός Λαϊκός Εθνικισμός μας. Αλλά δυστυχώς προς ώρας οι πνευματικοί κοτζαμπάσηδες νικούν τον ραγιά Ελληνισμό.

 

Ας δούμε το σημερινό κατοχικό καθεστώς που διοικεί την Ιερή Ελλάδα μας. Είναι το προτεκτοράτο που αντιποιείται τις αρχές τού δήθεν ελεύθερου κράτους με τα κόμματα τής νεοταξικής αστικής δημοκρατίας. Και οι καταστρεπτικές για τον Ελληνισμό εξουσιαστικές του ενέργειες σαφείς και ατελείωτες. Υποθήκευση τής Πατρίδος μας στους διεθνείς οργανισμούς που καμώνονται τις συμμαχίες και στούς τοκογλύφους τους, καταχρηστικά δάνεια, εγκατάλειψη τής εγχώριας παραγωγής και τής αγροτικής εργασίας, μνημόνια, κατάργηση τής εθνικής κυριαρχίας, Συμφωνία των Πρεσπών, κλοπή εθνικής γης, κλοπή εθνικού εισοδήματος, λαθρομετανάστευση, δημογραφικός μαρασμός, δίωξη Ορθόδοξης Πίστης, αλλοίωση εθνικής ιστορίας.

 

Όμως η προπαγάνδα των καθεστωτικών επικοινωνιακών φερέφωνων με τα εκατομμύρια αργύρια τής υποτέλειας έρχονται να μάς πείσουν για το πώς μπόρεσε ο ραγιάς να φανταστεί τον εαυτό του Έλληνα. Τουλάχιστον αυτό μάς είπε ο Σκάι που συνέχισε λέγοντας ότι η Ευρώπη θυμήθηκε τι όφειλε στον Αρχαίο Ελληνικό Πολιτισμό και μάς βοήθησε λέει να ιδρύσουμε ένα … ελληνικό κράτος, αυτό που σήμερα έχει ενσωματώσει τούς παλιούς ισλαμιστές ενοίκους και εισβολείς τής Οθωμανικής Αυτοκρατορίας ως νόμιμους τάχα λαθρομετανάστες και λαθροεισβολείς, αυτούς που η Τουρκία ετοιμάζεται να τούς χρησιμοποιήσει ως πεμπτοφαλαγγίτες που λένε ότι θα γίνουν πλειοψηφία και θα κάνουν την Ελλάδα μας δική τους πατρίδα!!! Αυτό το κράτος που αφήνει τούς αλλοδαπούς κλέφτες των συνόρων ασύδοτους και φυλακίζει τούς Έλληνες στα σπίτια τους αν δεν έχουν πιστοποιητικό ελεύθερης κορονοδιάβασης. Οι πνευματικοί και θεσμικοί κυβερνητικοί διαχειριστές και πληρεξούσιοι τής παγκόσμιας διακυβέρνησης απαξιώνουν τόσο πολύ την Εθνική Επανάσταση τού 1821 που φτάνουνε στο σημείο να αναρωτιούνται αν υπήρχαν τα κρυφά σχολειά ή όχι…

 

Το ψευτορωμέϊκο με τούς θεσμικούς του φορείς είναι ελληνόφωνοι υβριστές τού Ελληνισμού και των εθνικών του αγώνων. Το κατοχικό καθεστώς αποδίδει στους ψευτοσυμμάχους τού αντίχριστου και μισελληνικού νεοταξισμού το προϊόν των τριάντα αργυρίων που λάβανε ως άλλοι Ιουδαίοι Ισκαριώτες. Οι πρόγονοι των ψευτοσυμμάχων και ψευτοευρωπαίων φυλάκισαν και δολοφόνησαν Εθνικούς μας Ήρωες τού 1821 δια των πολιτικών τους εκπροσώπων και των υποτελών τους κοτζαμπάσηδων. Είναι τύραννοι ακόμη και των δικών τους υποτίθεται λαών που ξεριζώνουν, όπως ακριβώς πράττουν και οι ελληνόφωνοι προδότες, το εθνικό συναίσθημα και τον εθνικό πληθυσμό. Εις ό,τι αφορά τη ραγιαδοσύνη, έχει σοβαρή ευθύνη ο λαός μας που επέτρεψε στους σύγχρονους πολιτικούς κοτζαμπάσηδες να τον κοντύνουν ηθικά και εθνικά.    

 

Οφείλουμε λοιπόν να γίνουμε εκ νέου Αληθινό Έθνος των Ελλήνων κατά πάντα και διά πάντα. Να αναστήσουμε το Τρανό Έθνος με ανώτερο πολιτισμό και Ενωμένο Ελληνισμό που ήμασταν προ τής αλώσεως τής Βασιλεύουσας ημών Κωνσταντινούπολης και τής ελεύσεως τής έως σήμερα καθεστωτικής πολιτικής υποτέλειας και προδοσίας. Να θυμηθούμε την Ελλάδα που έκτιζε αυτοκρατορίες, έκτιζε πολιτείες και πολιτισμούς. Και πάλι όταν ο καιρός το καλούσε, έχτιζε το τρόπαιο ελληνικής ελευθερίας πάνω από τα σάπια βαρβαρικά κουφάρια. Να αναστήσουμε την Αγία και Μεγάλη Ελλάδα με τα ιδανικά μας να κατακτούν το πρώτο βάθρο τής οικουμένης. Διότι ο Έλλην άρχει τής πλάσης που τού ανήκει και δεν άρχεται. 


Ο Έλλην λευτερώνει ψυχές και εδάφη ελληνικά, μη αποδεχόμενος την ύπαρξη έστω και ενός αδερφού του σκλαβωμένου, μήτε με πολεμικούς εν όπλοις τρόπους μήτε με τυραννικούς πιστοποιητικούς όρους υγείας και δουλείας. Ο Έλλην πιστεύει εις Χριστόν Θεό, Βασιλέα και Πατέρα και δεν φιμώνεται για το καλό του. Η Ελλάς μονάχα ως Μεγάλη Δύναμη είναι σε θέση να ζήσει. Ως Ζωντανό Έθνος που κατακτά ελευθερία, ανάπτυξη, ισχύ και κυριαρχία. Ιδού η οδός τής Χρυσής Αυγής τού Ελληνισμού. Αυτοσεβασμός και εθνική υπεροχή διαιώνισης τού Ελληνισμού.  

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...