Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2022

ΦΡΟΥΡΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΣΤΙΣ ΕΠΑΛΞΕΙΣ!

ΑΘΗΝΑ 18-1-2022.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

 

Το τέρας τής παγκοσμιοποίησης πραγματοποιεί νέα απειλητικά βήματα επιβολής των αισχρών μεθοδεύσεων τής εκκολαπτόμενης παγκόσμιας διακυβέρνησης σφίγγοντας τον κλοιό πέριξ των ουσιαστικά ακυβέρνητων εθνών ενόψει τής επιδιωκόμενης βίαιης επικράτησής της. Η πολιτική διαχείριση δοτών κυβερνητικών σχημάτων τής αστικής δημοκρατίας με σαφείς νεοταξικές εντολές σε βάρος τού λαού  κάθε άλλο παρά εθνική κυβέρνηση συνιστά. Για να επαληθευτεί άλλη μια προφητική ρήση τού Αγίου Πατρός Παϊσίου τού Αγιορείτη που μάς είχε πει ότι θα έχετε κυβέρνηση και θα είναι σαν να μην έχετε.

 

Γνωρίζουμε ήδη ότι το Βερολίνο και οι Βρυξέλλες έχουν διατάξει τις καθεστωτικές πολιτικές δυνάμεις τής Πατρίδος μας να προσφύγουν σε πρόωρες εκλογές στο τέλος τής Άνοιξης με αρχές καλοκαιριού ώστε να συμπτυχθεί τρικομματική οικουμενική κυβέρνηση των ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΚΙΝΑΛ, με υποδεικνυόμενο πρωθυπουργό υποτελή των ψευτοσυμμάχων τής Εσπερίας. Όσα κόμματα μείνουν εκτός κυβερνητικού σχήματος θα διαδραματίσουν ρόλο σκιώδους δήθεν αντιπολίτευσης που θα κρατάει το φανάρι στους κυβερνητικούς μεταπράτες των σταυρωτήδων τής οικουμένης. Και τώρα μαθαίνουμε ότι ενόψει τής γεωπολιτικής σύγκρουσης με προοπτική κηρύξεως ενός τρίτου παγκόσμιου πολέμου Ρωσίας και ΝΑΤΟ, οι τρεις κυβερνητικοί πραιτοριανοί τής σιωνιστικής παγκόσμιας διακυβέρνησης, ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΚΙΝΑΛ, συμφώνησαν σε περίπτωση που τούς ζητηθεί να παράσχουν την συνδρομή τής Ελλάδος στο ΝΑΤΟ κατά τής Ρωσίας σε στρατιωτικό επίπεδο και με τη χρήση τού λιμένος Αλεξανδρούπολης που έχει πλέον στοχοποιήσει η Ρωσία.

 

Η εγκατάσταση των αμερικανικών στρατευμάτων στην Αλεξανδρούπολη έχει προβληθεί πολλάκις υποκριτικά από την φιλελεύθερη κυβέρνηση τού ψευτορωμέϊκου προτεκτοράτου ως στρατιωτικός μηχανισμός αποτροπής τάχα μου από τις τουρκικές προκλήσεις και διεκδικήσεις σε βάρος των εθνικών μας εδαφών και υδάτων. Οι κατοχικοί διαχειριστές τής εξουσίας έχουν πει ακόμη ότι ήρθε η ώρα να ασκήσει η χώρα μας το αδιαμφισβήτητο δικαίωμα επεκτάσεως των χωρικών της υδάτων στο Αιγαίο στα δώδεκα ναυτικά μίλια, ώρα που όλο έρχεται και πάντα ξεμακραίνει. Τουναντίον, την ίδια ακριβώς παρούσα χρονική στιγμή οι δημοκρατικοί τύραννοι ακυρώνουν για μια ακόμη φορά τον ελληνικό λαό και φτιάχνουν διευρυμένο λαθροκαταυλισμό στον Έβρο τής ακριτικής μας Θράκης με όλες τις δομές ενσωμάτωσης των λαθροεισβολέων στην ελληνική κοινωνία. Σκοπός τους σαφής η αντικατάσταση των Ελλήνων από τούς ισλαμιστές λαθρεποίκους που προέρχονται από φιλοτουρκικές χώρες με πρόθεση εκπεφρασμένη την προώθηση με κάθε τρόπο των τουρκικών συμφερόντων. Για να θυμηθούμε εδώ την προφητεία τού Αγίου Πατρός Κοσμά τού Αιτωλού ότι θα βγουν οι ρέμπελοι να κυνηγήσουν τούς Έλληνες. Οι Ένοπλες Δυνάμεις της Πατρίδος μας ωστόσο είναι αδιαπέραστος φρουρός.

 

Οι λαθρομετανάστες εξυπηρετούν την πτώση τού εθνικού κράτους εκ των έσω των τειχών του. Αρκεί μια προσεκτική ματιά στους χώρους που στήνονται οι δομές υποδοχής των λαθρομεταναστών για να αντιληφτεί ο έχων λογική και πατριωτισμό συνειδητός Έλλην την πραγματικότητα τής στόχευσης που εξυπηρετούν. Βρίσκονται στη συντριπτική τους υπεροχή άπασες οι εγκαταστάσεις διαστάσεως λαθραίων πόλεων στις εισόδους και τις εξόδους πόλεων και κοντά σε ελληνικά στρατόπεδα.  Εις ότι αφορά τις τελευταίες εφαρμογές τού σχεδίου πτώσεως των εθνικών κρατών, μαθαίνουμε ότι επίκειται συνάντηση στο Άμπου Ντάμπι των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων μεταξύ τού Πάπα, των Εβραίων και τού Ιμάμη των σουνιτών ισλαμιστών για την επίσπευση τής πανθρησκείας και τού αντίχριστου χαράγματος έως το 2025. Ο σχεδιασμός των παγκοσμιοποιητών περιγράφεται όπως μαθαίνουμε με απόλυτη σαφήνεια στο βιβλίο τής Μεγάλης Επανεκκίνησης (Great Reset) που έχουν στα χέρια τους όλα τα δημοκρατικά τόξα. Η δε διοικούσα Εκκλησία τής Ορθοδοξίας μας έχει περιπέσει δυστυχώς εις χείρας των οικουμενιστών επίορκων νεοταξιτών.

 

Τώρα λοιπόν οι ελληνόφωνες μαριονέτες μάς θέτουν στο στόχαστρο τής ρωσικής πολιτικής στην περίπτωση τού εκκολαπτόμενου πολέμου με τον νατοϊκό νεοταξικό άξονα. Από την πρώτη στιγμή υπήρξαν σαφείς οι προθέσεις των Αμερικανών να μετατρέψουν την Αλεξανδρούπολη σε διαμετακομιστικό σταθμό των στρατευμάτων τους στο ουκρανικό πεδίο με τον ταυτόχρονο έλεγχο των Στενών τού Βοσπόρου ως σημείου δικής τους καθόδου και αποτροπής τής αντίστοιχης καθόδου των ρωσικών στρατευμάτων στην Ανατολική Μεσόγειο. Η Ελλάς δεν έχει κανέναν απολύτως λόγο συμμετοχής σ’ έναν πόλεμο, ψυχρό ή ουσιαστικό, εντελώς ξένο ως προς τα δικά της δίκαια και συμφέροντα, με σαφή κίνδυνο τής εθνικής της ασφάλειας. Η Ελλάς δύναται να εμπλακεί μονάχα σ’ έναν πόλεμο αποτροπής εθνικού κινδύνου για τη διασφάλιση και την απελευθέρωση εθνικού εδάφους. Σε κάθε περίπτωση, η συμμαχική μας πολιτική πρέπει να γίνεται με σύστημα ανοικτών οριζόντων διαβούλευσης και με ελληνική στρατηγική επιλογή των στρατιωτικών μας συμμάχων με θεμέλιο επιλογής την κατοχύρωση εθνικών ζωνών ασφαλείας στρατηγικής αναπτύξεως αλλά και απελευθερώσεως ελληνικής γης. Σε διαφορετική περίπτωση είναι σαφές ότι ο ξένος πόλεμος και η εχθρότητα προς νομή εξουσίας ξένων δυνάμεων δεν αφορά σε καμία περίπτωση την Λαϊκή και Εθνικιστική Ελλάδα που επιδιώκουμε να αναστήσουμε.

 

Εν τω μεταξύ το ενδιάμεσο στάδιο ανάμεσα στο αντίχριστο χάραγμα και τον παγκόσμιο πόλεμο που αποτελεί η φτωχοποίηση τού λαού μας ως αποτέλεσμα τής εκμηδένισης τής παραγωγικής οικονομίας και τής οικογενειακής ρευστότητας λόγω των δήθεν υγειονομικών οικονομικών μέτρων βαθαίνει απελπιστικά. Η φτωχοποίηση επιχειρήσεων και νοικοκυριών θέτει τις προϋποθέσεις ενός καθεστώτος πτώχευσης που έχει τεθεί από τα κοράκια τής νεοταξικής τυραννίας σε παγκόσμιο επίπεδο. Στην Βόρεια Ελλάδα οι ελληνικές επιχειρήσεις αντιμετωπίζουν τον υπερτριπλασιασμό στο κόστος τού ηλεκτρικού ρεύματος. Παράλληλα έχουμε την εμφάνιση οδυνηρών περιπτώσεων όπου οικογένειες δίνουν προσωρινά τα παιδιά τους σε ιδρύματα, ακόμη και σε ορφανοτροφεία, επειδή αδυνατούν να πληρώσουν το ρεύμα, το νερό, ακόμη και την τροφή.

 

Φρουροί τού Ελληνικού Έθνους στις επάλξεις. Το Έθνος αποτελούμε άπαντες εμείς οι Μαχητές Τού Βασιλέως Θεού, τής Ελληνικής Φυλής και των παιδιών μας. Είμαστε οι Φύλακες τού Έθνους οι έχοντες αίμα, πίστη και συνείδηση ελληνική στο σώμα και την ψυχή. Οι Έλληνες που μαχόμεθα υπέρ τής ελευθερίας μας και τής δόξας τής απροσκύνητης Ελλάδος. Είναι η Αγία και Μεγάλη Ελλάς που στελεχώνεται και διοικείται αποκλειστικά από το Έθνος, από την Ελληνική Φυλή που διαμορφώνει την πολιτεία, τούς θεσμούς της, τον εθνικό στρατηγικό σκοπό της. Οι ξενόδουλοι υπηρέτες τού σιωνιστικού νεοταξισμού, οι εντολείς τής παγκοσμιοποίησης και τα εντόπια παραρτήματά τους, οι κατευθυνόμενοι λαθροεισβολείς, πάσα ενδημική διεθνιστική λαίλαπα, δεν έχουν καμία θέση στην Γη τού Φωτός Αγίων και Ηρώων.

 

Πιστοί και Εθνικιστές είμαστε εδώ στις επάλξεις τού Κάστρου που λέγεται Ελλάς για να σφίξουμε τα χέρια και να δώσουμε τον κοινό αγώνα για την Πατρίδα τής καρδιάς μας. Για την Ελλάδα που θα αγκαλιάσει στοργικά όλα τα παιδιά της, απαλλαγμένα από εσωτερικά και εξωτερικά δεσμά δουλείας. Ο διάλογος και η συνοδοιπορία με πάσα ελληνική καρδιά είναι επιλογή συνειδητή και κάλεσμα αγωνιστικό για το Λαϊκό Εθνικιστικό μας Κίνημα. Το Εθνικό και Λαϊκό Κράτος που θα αναστήσουμε θα παράσχει την οικονομική στήριξη των ελληνικών νοικοκυριών που έχουν πληγεί από την φτώχεια. Κανένας Έλλην μόνος του και η ελληνική οικογένεια θα γίνει εκ νέου ο θεμέλιος λίθος για την ψυχική αρμονία και τη διαιώνιση τής Ελληνικής Φυλής με επάρκεια αγαθών, κοινωνική αναγνώριση, εργασιακά δικαιώματα σε μια ισχυρή Ελλάδα με περισσότερους Έλληνες.

 

Οι τομείς τής οικονομίας και τής εργασίας θα εθνικοποιηθούν με ελληνικό σχεδιασμό και προσανατολισμό. Με ελληνική νομισματική πολιτική και αξιοποίηση τού εγχώριου δυναμικού αλλά και με την επιστροφή όσων παιδιών τής Ελλάδος στράφηκαν στο εξωτερικό. Στον τομέα τής υγείας η έρευνα και η επιστήμη θα υπηρετήσουν τον Άνθρωπο κι όχι τα σκοτεινά συμφέροντα. Ο Πανελληνισμός και η συνεργασία των ελληνικών κοινοτήτων όπου γης για την διαμόρφωση τού ηγετικού γεωπολιτικού ρόλου αποφάσεων και ενεργειών τής Ελλάδος θα σχηματοποιήσουν το διευθυντήριο τού Ενωμένου Ελληνισμού μας. Τα κυριαρχικά μας δικαιώματα σε στεριά, αέρα και θάλασσα θα ασκηθούν άμεσα με την αξιοποίηση όλων των εθνικών ζωτικών πόρων υπέρ τού ελληνικού λαού. Οι συμμαχικές μας σχέσεις στο διπλωματικό επίπεδο θα αναπτυχθούν μέσα από την συνεργασία όλων των Εθνικών Δυνάμεων που πρεσβεύουν τον Εθνικισμό τής Πίστεως, τής Φυλής, τού Πολιτισμού και των Παραδόσεων τής Θείας Νομοτέλειας. Και εθνικός στρατηγικός σκοπός της Χρυσής Αυγής του Ελληνισμού είναι η ανάσταση τής Αγίας και Μεγάλης Ελλάδος στο πρώτο βάθρο τής οικουμένης.    

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...