Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2023

Ο,ΤΙ ΔΕΝ ΛΥΝΕΤΑΙ ΚΟΒΕΤΑΙ.

ΑΘΗΝΑ 13-1-2023.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

 

Ζούμε σε καιρούς που κυβερνά η απανθρωπιά, η εξαχρείωση των ηθών, η εκμετάλλευση τού ανθρώπινου πόνου και η φυλάκιση των λαών σε αόρατα κελιά. Ο νεοταξικός παράγοντας με τα δημοκρατικά του όργανα υποβάλλει τον άνθρωπο στην αποδοχή τής σκλαβιάς τάζοντας του εφήμερα αγαθά που γρήγορα χάνονται μαζί με την εθνική του συνείδηση και την ελευθερία στο δρόμο για την επιβολή τής σατανικής σιωνιστικής παγκοσμιοποίησης.

 

Οι άνθρωποι δυστυχώς σήμερα έχουν κλειστεί στον εαυτό τους, αναζητούν εφήμερες υλικές απολαύσεις φευγαλέες και έχουν εγκαταλείψει το δικαίωμα τής ζωής στην διαχείριση εκείνων που κλέβουν όνειρα, οικογένεια, Πίστη και Πατρίδα. Τα μέσα που χρησιμοποιούν οι δημοκράτες ταγοί τού νεοταξισμού είναι σύγχρονα, επικοινωνιακά και τεχνολογικά στρεβλωμένα. Από την μία πλευρά έχουμε την αποκαλούμενη αστυνομία σκέψεως με την πλύση εγκεφάλου των διαφόρων μέσων επικοινωνίας και την παράλληλη χρήση τής τεχνητής νοημοσύνης. Είναι η επανάληψη τής υποχρεωτικής πειθαρχίας στα διάφορα δήθεν υγειονομικά, οικονομικά και άλλου είδους μέτρα που έχουν οδηγήσει στην απώλεια ανθρωπίνων ζωών και στην φτώχεια. Είναι ακόμη ο απόλυτος έλεγχος και ο περιορισμός τής άποψης των ελεύθερων εθνικών και λαϊκών συνειδήσεων από τα σύγχρονα επικοινωνιακά μέσα που ελέγχει το κατοχικό καθεστώς.

 

Την ίδια στιγμή το παλιό κατοχικό δελτίο κατανάλωσης αγαθών με το σταγονόμετρο έχει αντικατασταθεί με νέους πιο εύπεπτους τρόπους αποδοχής τής κακομοιριάς. Είναι τα γνωστά επιδόματα και το λεγόμενο καλάθι τής νοικοκυράς που γεμίζει με ψίχουλα όταν ο μισθός γίνεται αέρας κοπανιστός καταλήγοντας στα θησαυροφυλάκια των τυράννων της καθεστωτικής κατοχής. Τα φάρμακα κρύβονται και ακριβαίνουν. Ο Έλληνας απομακρύνεται από την αγκάλη τής οικογενειακής θαλπωρής και τής εθνικής αλληλεγγύης την ώρα που οι πολιτειακοί και οι εκκλησιαστικοί παράγοντες παραδίδουν την Ιερή Ελλάδα στους λαθροεισβολείς. Η Κυβέρνηση μοιράζει διαμερίσματα, οι οικουμενιστές τής Διοικούσας Εκκλησίας ακίνητα και οι αριστεροί ζητούν τζαμιά, όλα για τούς λαθρομετανάστες.

 

Αγαπημένε μου ελληνικέ λαέ, εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές σημάνουμε εδώ και τώρα εθνικό συναγερμό. Ή θα πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω πατάσσοντας την εσωτερική και τάχα μου ειρηνική κατοχή ή θα αποχαιρετήσουμε τον κόσμο που μάς ανήκει. Ό,τι δεν λύνεται κόβεται. Μάς το έδειξε και μάς το απέδειξε σε χρόνους ένδοξους και αληθινά ελληνικούς ο Μέγιστος των Ελλήνων Αλέξανδρος ο Μακεδών με τον Γόρδιο Δεσμό όταν σήμερα η προδοσία έχει γίνει πολιτική ηγεσία και ξεπουλάει Αιγαίο και Μακεδονία.

 

Πίστη, Εθνική Συνοχή, Δύναμη και Νίκη τού Ελληνισμού είναι η Ιερή Οδός που καλούμαστε να βαδίσουμε. Να ενεργοποιήσουμε τα Εθνικά Ιδανικά και τις Αξίες τής Ελληνικής Φυλής. Να επιστρέψουμε στην αγκάλη και την αγάπη Τού Πατρός Θεού μας και τής ελληνικής οικογένειας. Να δώσουμε το προβάδισμα στις πνευματικές αξίες που καθοδηγούν τον Έλληνα Άνθρωπο και υποτάσσουν τον υλικό κόσμο στην διάθεση τού ανθρώπου κι όχι το αντίθετο.

 

Ο Εθνάρχης τού Ελληνισμού Θεόδωρος Κολοκοτρώνης έλεγε πως θέλουμε την Ελλάδα κι ας τρώμε πέτρες. Η Εθνική Αυτοσυνειδησία και η Ελευθερία όλων των ελληνικών ψυχών και εδαφών είναι το πρώτο μέλημα τού Ελληνισμού και τού Αρχέγονου Ελληνικού Εθνικισμού ως φωνή έκφρασης και πράξη συνείδησης τής Φυλής μας. Να αγαπήσουμε το Ελληνικό Αίμα που μάς ανέστησε και να δώσουμε το χέρι στον συνέλληνα αδερφό μας για να λύσουμε από κοινού τα προβλήματα, να σπάσουμε τα δεσμά τής υποταγής, να μοιραστούμε θάρρος και χαμόγελο και να βαδίσουμε στην Ανάσταση τής Αληθινής Ελλάδος μας.

 

Να βάλουμε στην άκρη το εγώ και να βαδίσουμε με το εμείς στην συλλογική αναγέννηση τής Αγίας και Μεγάλης Ελλάδος μας. Είναι η Ελλάς τής Ορθοδοξίας, τού Ελληνικού Πολιτισμού και τής Ελευθερίας που αναδεικνύει τις Αξίες της στην κορυφή όλης τής οικουμένης. Κι όταν χρειαστεί η Αλήθεια και η Δικαιοσύνη τού Ελληνισμού να συντρίψει τον εχθρό Θεού και Ανθρώπου, τότε επιστρατεύεται στο πλευρό τού Ανδρείου Ελληνισμού η Πολεμική Αρετή του. Η Ελλάς ανήκει απόλυτα και ολοκληρωτικά στους Έλληνες στην Πίστη, στο Αίμα και την Εθνική Συνείδηση.

 

Ουδείς Έλλην νοείται χωρίς στέγη, εργασία και Πατρίδα Ελληνική. Κάθε πέτρα ποτισμένη με αίμα ελληνικό αξιοποιείται και προασπίζεται από τον Ενωμένο Ελληνισμό. Η Εθνική εργασία και ο γεωφυσικός πλούτος τής Πατρίδος μας, κάθε γη, στρέμμα και μνημείο ελληνικό αποδίδεται στους Τρανούς Απογόνους και Ιχνηλάτες Ενδόξων Ελλήνων Προγόνων. Όσοι εκμεταλλεύτηκαν και λήστεψαν αυτόν τον ιερό τόπο τού Φωτός, ψευτορωμιοί και ψευτοσύμμαχοι, θα τιμωρηθούν και ο Ελληνισμός θα αποκατασταθεί πλήρως. Σε γη, σε πόρους, σε Ήθος, σε μνημεία, με την πλήρη ακεραιότητα αγαθών, ψυχών και Πατρίδος. Για μια νέα Αγία και Μεγάλη Ελλάδα με έναν νέο Ελληνικό Πολιτισμό και τον Λαϊκό Εθνικισμό και Ελληνορθόδοξο Εθνικοκοινωνισμό ως φωνή έκφρασης Όλων των Ελλήνων. Ένας Θεός, μια Ελλάς, ένα Έθνος, Ένας Λαός, Μία Εθνική και Λαϊκή Εξουσία.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...