Παρασκευή 7 Ιουλίου 2023

Η ΝΕΟΤΑΞΙΚΗ ΑΝΗΘΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟΥ ΨΕΥΤΟΡΩΜΕΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΥΓΙΣΤΟ ΗΘΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥ.

ΑΘΗΝΑ 7-7-2023.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

 

Στο κοινοβούλιο τής ντροπής ξεκίνησαν οι κυβερνητικές υποσχέσεις για τα νέα επιδόματα κατοχής προς τον ραγιαδοποιημένο Ελληνικό λαό και οι αλληλοκατηγορίες των ψευτορωμιών πολιτικών για τις πολιτικές ευθύνες στα εθνικά μας ζητήματα. Πρόκειται για διαδικασίες εθνικού και κοινωνικού αποπροσανατολισμού τού Ελληνικού λαού από την ζώσα πραγματικότητα όταν η προσχεδιασμένη υποχώρηση στα εθνικά μας ζητήματα και η εξαχρείωση των ηθών κατά τις εντολές τής ανήθικης παγκοσμιοποίησης εντείνονται στον μέγιστο βαθμό.

 

Η πτώση των εθνών, η διάλυση τής οικογένειας, η πλήρης εξάρτηση των λαών από την παγκόσμια σιωνιστική διακυβέρνηση είναι πολιτικές αποφάσεις που έχουν ληφθεί σε κεντρικό παγκόσμιο επίπεδο και ακολουθούνται από όλες τις κομματικές και ιδεολογικές εκφράσεις τής αστικής δημοκρατίας. Όλα τα βήματα που έχουν προηγηθεί και όσα ακολουθούν κινούνται στην κατεύθυνση τής παγκόσμιας επανεκκίνησης όπου οι ελευθερίες, η υγεία και τα αγαθά των πολιτών και των λαών θα δεσμευτούν στα χέρια τής νεοταξικής ολιγαρχίας και θα προσφέρονται μονάχα σε όσους προσκυνούν την παγκόσμια τυραννία.

 

Οι συναλλαγές και η ταυτοποίηση τού προσώπου θα ρυθμίζονται αυξητικά με την ψηφιακή μορφή ελέγχου. Οι ηλεκτρονικές ταυτότητες έρχονται, το τσιπάκι προβάλλεται παντού και το παγκόσμιο οικονομικό φόρουμ θέλει λέει την ενσωμάτωση τής τεχνολογίας στο ανθρώπινο πρόσωπο. Το αντίχριστο χάραγμα παραμονεύει. Είναι η συνέχεια όλων των δεινών που προηγήθηκαν και κάποιοι θέλουν να ξεχάσουμε. Τα μνημόνια δέσμευσαν την εθνική κυριαρχία, την εθνική περιουσία και την εθνική οικονομία. Το βιολογικό όπλο τής πανδημίας με τα εμβολιαστικά πειράματα διόγκωσαν τον φόβο στις ανθρώπινες καρδιές και τραυμάτισαν θανάσιμα ανθρώπινες ζωές ενώ τα περιοριστικά μέτρα των εγκλεισμών διέλυσαν οικονομίες και εργασιακές δραστηριότητες.

 

Τα προπολεμικά επεισόδια στο ρωσοουκρανικό πεδίο μεταξύ Ρωσίας και Δύσης περιόρισαν δραματικά τις εμπορικές συναλλαγές και προκάλεσαν τεράστιες ελλείψεις στον ενεργειακό παράγοντα όταν η Ελλάδα μας έχει δεσμευτεί από ψευτορωμιούς πολιτικούς και ψευτοσυμμάχους να μην αξιοποιήσει τον τεράστιο πλούτο που διαθέτουμε σε πετρέλαιο, φυσικό αέριο και πάσης λογής γεωφυσικούς πόρους που ορέγονται οι εχθροί μας στο Αιγαίο και ολάκερη την ακριτική Ελλάδα μας. Μέσα σε αυτήν την τεράστια γεωπολιτική αναστάτωση και με κυοφορούμενο έναν τρίτο παγκόσμιο πόλεμο, οι προκλήσεις και οι διεκδικήσεις σε βάρος τής εθνικής και τής εδαφικής μας ακεραιότητας από τούς Τούρκους και τούς συμμάχους τους κορυφώνονται.

 

Οι Τούρκοι θέλουν να επιβληθούν ως περιφερειακή υπερδύναμη με κάθε τρόπο. Έτσι λοιπόν στην τελευταία Σύνοδο των Υπουργών Αμύνης τού ΝΑΤΟ η Τουρκία ζήτησε να ονομαστούν τα Στενά των Δαρδανελίων ως τουρκικά Στενά Τσανάκαλε και τα Στενά τού Βοσπόρου ως Στενά Ινσταμπούλ. Επιπλέον οι Τούρκοι ζήτησαν η Κύπρος μας και τα νησιά μας που συνδέονται γεωπολιτικά με την ανατολική Μεσόγειο όπως η Κρήτη και το Καστελόριζο, να μην αναφέρονται με την ονομασία τής εθνικής και κρατικής μας υπόστασης και προέκτασης. Οι Τούρκοι απαιτούν να μην γίνεται καμία αναφορά στην Μητροπολιτική Ελλάδα και την Κύπρο μας αλλά να αναφέρονται τα νησιά μας μόνον ως γεωγραφικά στίγματα και συντεταγμένες τής νατοϊκής συμμαχίας!

 

Οι ΗΠΑ και οι αμερικανοσιωνιστές ως γνήσιοι ψευτοσύμμαχοι γνωμοδότησαν ότι η κάθε πλευρά μπορεί να αναφέρει τις περιοχές αυτές όπως επιθυμεί. Αυτοί είναι οι υποτιθέμενοι σύμμαχοί μας που πάντοτε υποστήριζαν τούς κατακτητές ελληνικών εδαφών οδηγώντας μας με τούς διχαστές ελληνόφωνους πολιτικούς σε εθνικές τραγωδίες. Είναι οι παγκοσμιοποιητές τύραννοι που τώρα προωθούν στα δήθεν ελεύθερα έθνη το νέο βιολογικό όπλο τής κλιματικής κρίσης με την απάλειψη των αγροτοκτηνοτροφικών προϊόντων έως και των μεταφορικών μέσων και την αντικατάσταση αυτών από τεχνητά προϊόντα και τρόπους δήθεν διαβίωσης ως τάχα μου λύση σωτηρίας.

 

Την ίδια στιγμή στην Ιερή Πατρίδα μας Ελλάδα η κυβέρνηση ασχολείται με την αναγνώριση των γάμων των ομοφυλόφιλων, με την αντιπολίτευση να την συγχαίρει!!! Η Πίστη μας, η Πατρίδα μας και η Οικογένεια βάλλονται και προσβάλλονται από ένα ψευτορωμέικο που έχει προσκυνήσει ολότελα την παγκοσμιοποίηση, τον εχθρό τής Εθνικής μας αυθυπαρξίας και τής ανθρώπινης αξιοπρέπειας. Είναι όλοι αυτοί που επιδιώκουν την μετάλλαξη τής χώρας μας σε χώρο διακίνησης κάθε παρακμιακής και πολυπολιτισμικής ύπαρξης προκειμένου να υποταχτούμε στην αντίχριστη, αντεθνική και ανθελληνική παγκόσμια διακυβέρνηση.

 

Σε όλους αυτούς λοιπόν τούς καταστροφείς των εθνών εμείς οι Αληθινοί Έλληνες Εθνικιστές απαντούμε ξεκάθαρα ότι επανεκκίνηση τής ζωής μας θα γίνει, αλλά δεν θα έχει καμία σχέση με τα ζοφερά νεοταξικά τους σχέδια. Η δική μας επανεκκίνηση είναι η πλήρης Ελληνοποίηση τής εθνικής, πολιτικής και κοινωνικής ζωής στην Ιερή Πατρίδα μας. Τα νησιά μας, οι ακριτικές ζώνες τής Πατρίδος μας, η γεωπολιτική αυλή μας και οι γεωφυσικοί τους πόροι είναι κάστρα και εργαστήρια ελευθερίας και ανάπτυξης τού Ελληνισμού ποτισμένα με τίμιο Αίμα Ελληνικό και δεν τα χαρίζουμε σε κανέναν βάρβαρο κατακτητή και ψευτοσύμμαχο.

 

Η ελευθερία κατακτιέται με το σπάσιμο των δεσμών τού κατακτητή και όχι με την παράδοση στις ορέξεις τής κυριαρχίας του. Η διαρκής ειρήνη επικρατεί όταν ο δίκαιος συντρίβει τον άδικο. Η Ελλάς είναι προορισμένη να λευτερώνει γη και ψυχές ελληνικές κι όχι να εκχωρεί εδαφική και Εθνική κυριαρχία. Βασική προϋπόθεση βέβαια είναι η συντριβή τού εσωτερικού εχθρού τής προδοσίας από μια γνήσια Εθνική και Λαϊκή Ηγεσία. Η αληθινή Ελλάς δεν δίδει εξουσίες σε κείνους που διαλύουν τις υποδομές τής δημόσιας και Εθνικής ασφάλειας και συνομιλούν με τούς εχθρούς τού Ελληνισμού.

 

Η υγεία, η ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, η εργασία, η έννομη τάξη, η λαϊκή και Εθνική κυριαρχία είναι ζητήματα που αφορούν τις Δυνάμεις τού Έθνους απόλυτα και ολοκληρωτικά. Δυνάμεις τού Έθνους είναι οπωσδήποτε οι Έλληνες που πιστεύουν στον Θεό, την Ελληνική Φυλή και την Ελληνική Οικογένεια παράγοντας καθάριο και γνήσιο Ελληνικό Πολιτισμό. Είναι ο Λαϊκός Εθνικισμός και Ελληνορθόδοξος Εθνικοκοινωνισμός μας, ο Πιστός Ελληνισμός μας και ο Φρουρός τής Πατρίδος μας Εθνικός Στρατός μας. Η Ελληνική Οικογένεια αποτελείται απόλυτα και ξεκάθαρα από τον Έλληνα και την Ελληνίδα, η δε δική μας Λαϊκή, Εθνικιστική και Εθνικοκοινωνική Ελλάς που θα χτίσουμε θα στηρίξει και θα στηριχθεί στην Ελληνική Οικογένεια για μια Μεγαλύτερη Ελλάδα με περισσότερα ελληνόπουλα. Το αλύγιστο ήθος Ελληνισμού και Εθνικισμού ορθώνει ολόχρυση την αυγή της Αγίας και Μεγάλης Ελλάδος μας.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...